Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
De nem bírja felfogni az elvakultságtól rikító menyét agyával, hogy ebbõl akár orbitális bukás lehet? Azután megint rajtunk röhög mindenki, hogy nagy pénzekért felvásárolt sztárok miatt bukunk meg.

Nem attól leszünk sztárcsapat, hogy a világválogatott játszik ott.

Amúgy én egy ilyesmi keretbõl álló csapatot szeretnék jövõre:

Kapusok:
Casillas, Codina,

Védõk:
Sergio Ramos, Pepe, Garay, Albiol vagy Marchena, Marcelo (cseréjének vennék még valakit) /+felhozatnék a Castillából egy jobb hátvédet, egy belsõ védõt pl: Gary,

Középpályások:
L. Diarra, M. Diarra, Silva vagy Ribéry jobb szélre, Sneijder, Granero, Kaká (ha mégis jön, bár annyira nem vágyom rá. De így meg nagy tumultus lesz az irányító poszton), Robben, Drenthe / Castillából felhoznám: Palancát jobb szélre, egy védekezõ kp-t és egy bal szélsõt

Csatárok:
Raúl, Higuaín, Benzema vagy Villa, Bueno

Elküldeném: Metzelder, Torres, Heinze, Gago, Javi García, Parejo, Van der Vaart, Nistelrooy, Huntelaar

Rudee
Kaká meg a mi mezünket dedikálja unalmas óráiban a válogatott edzõtáborában.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A nyár elsõ két "igazolása"

Persze hogy ezt akarja, mindig is ilyen volt.

REAL MADRID

SLICK
Most olvastam a Blikkben, hogy Perez Kakát, C. Ronaldót, Ribéryt (pénzért vagy cserébe: Sneijder és Robben), Villát és Vidicet akarja leigazolni.
Azt nyilatkozta, hogy újra sztárokat akar igazolni Madridba, hogy a csapat újra ütõs legyen.
Ezt az eszetlenséget :|

Rudee
Semmi bajom nincs vele. Viszont addig fog húzódni ez az egész, mígnem Perez azt veszi észre, hogy nincs ideje mást (is) igazolni.
Mert hétfõn szerintem Kaká pont úgy fogja eldönteni a jövõjével kapcsolatos dolgokat, mint ahogy Perez lassan 2 hete bemutatta az új igazolásait. Meg ahogy már Kaká-t is bemutatta kétszer az elmúlt egy hét alatt.

tesó07
Mi bajod van Kaka-val??Vagy ennyire nem bízol a leigazolásában?
Nekem nagy kedvencem és sztem elég nagyot lendítene a csapatjátékon és végre ismét lenne egy jó irányítónk.

RMCF

Rudee
A félkövér meg kapja be 😄

Rudee
1-2 érdekes statisztika (csak bajnoki):

Leggyorsabb gól: 20mp Bilic (Sporting) és Jonathan Pereira (Racing)
Legkésõbb esett gól: 96. perc Higuaín, Nené (Espanyol)
Legnagyobb arányú gyõzelem: 6 gól (3x, köztük a 7-1es Gijón elleni gyõzelmünk)
Legtöbb gól egy meccsen: 8 (4x, köztük a 7-1es Gijón elleni gyõzelmünk)
Legtöbb gólt hozó döntetlen: 8 (Atlético-Villarreal 4-4)
Legtöbb gól 1 félidõben: 7 (Real Madrid-Betis 6-1)
Legtöbb gól egy meccsen (csapat): 7 (Real Madrid-Gijón 7-1)
Legtöbb gól egy félidõben (csapat): 6 (Real Madrid-Betis 6-1)
Legtöbb rúgott gól a vesztes csapattól: 3 (8 meccsen, abból mi 3x nyertünk 4-3ra)
Elsõ öngól a szezonban: Cisma (Numancia) ellenünk
Elsõ mesterhármas: Bilis (Gijón)
Leggyorsabb mesterhármas: 14 perc Forlán (Atlético)
Legtöbb gól egy meccsen (játékos): 4 Higuaín és Eto'o

Rudee
Filipe-t kár volt elengedni anno. Milyen jó lett volna idén egy olyan stabil bal bekk.

LasDen
spanyol bajnokság 2008/2009-es szezonjának az álomcsapata: CASILLAS; Dani Alves, Puyol, Filipe Luis; Jesús Navas, Xavi, Iniesta, HIGUAÍN; Messi, Forlán és Villa.

egész reális sztem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Valóban igaz, már csak az ár lehet érdekes. Mert valahol 75m eurót olvasni, máshol 90et, de olvastam már 85 millió !!!font!!!-ról is. Azért nem mindegy 😄

A záradéknál is más számokat olvastam. (26,5 és 30 millió euró)

REAL MADRID

hunbasser
a másik meg hogy a Real Madrid alelnöke vallotta be,de ja,biztos kamu 😄

ReaL MaDRid x siempre

pedig itt a topikban már pár napja errõl van szó
Forza Italia
sztem nagyon kamu. ilyen nincs

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
"A madridiak alelnöke, Fernando Tapias egy rádiómûsorban elismerte, hogy létezik a meglehetõsen szokatlan kitétel a megállapodásban, amelyet a Real korábbi elnöke, Ramón Calderón kötött tavaly Ronaldo ügynökével, Jorge Mendesszel. A szerzõdésben az áll: Cristiano Ronaldo ára 90 millió euró, de 26,2 millió eurót akkor is ki kell fizetni, ha egy bizonyos idõpontig, vélhetõen június végéig nem szerzõdtetik le a Manchester Unitedtõl. "

Ezt még csak most olvastam elõször, ez mennyire kamu? <#wow2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nálam se lenne, ha lassan nem lennék benne biztos, hogy le fogjuk igazolni.

REAL MADRID

Rudee
Nálam Kaká a padon sincs, marad Milánóban.

tesó07
Nem rossz ez se persze,de azért Kaka-t ne padoztassuk már. 😄
Meg már csak azt kellene kitalálni vkinek Sneijder mikor van formában.

RMCF

Rudee
Casillas, Ramos, Garay, Pepe, balbekk, Lass, Rafa vagy Sneijder mikor fogmában van, Silva, Robben, Higuaín, van Nistelrooy vagy Raúl

Rudee
Te meg Madrid meccseket nem nézel. Robben passzolna, de idén 10 lehetõségbõl kb egyszer talált társat. Ha 3-4 megindulás után meg még mindig nincs kit megjátszani, akkor valószinû nem is reménykedik. Ha csak a legutóbbi 2-3 meccset visszanézed, meglátod majd, hogy hányszor kellett még 1-1 cselt megcsinálnia, hogy megtartsa a labdát. Mert megjátszható társ nem nagyon akadt. Esetleg hátra ívelhette volna Casillasnak.

LasDen
mért is? csak nem tudsz valami szuper titkosat??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SuperPippo
Kakát nyugodtan kihúzhatjátok a kezdõbõl.😊

eZo
Casillas,
Ramos,Pepe,Garay,Marcelo,
CR,Lass,Gago (X.Alonso),Robben
Kaka, (Higuaín)
Huntelaar (RvN)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
*kapnánk is

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Ti se gondoljátok komolyan ?

Lass megszakadna a középpályán, és lehet sok gólt lõnénk, de is kapnánk
4 támadóval a mai világban nem lehet felállni...
Ott a barca 3 támadó mögött azért van ám középpálya, de kell is fõleg ha a szélsõ védõk sokat mászkálnak föl, és Marcelo, S.Ramos azért idén se mindig ért vissza 😞

tesó07
Ha már itt tartunk:

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, CR, Lass, Kaka, Robben, Higuain, Villa(Raul)

Sztem ez Realis. 😊

RMCF

Casillas , Ramos , Pepe, Garay, Marcelo, CR, Lass, KAká, Robben, Higuain, Raúl

REAL MADRID

Rockynhooo
eddigi híreket alapul véve én jövõre ennek örülnék:
Casillas , Ramos , Pepe, Raul Albiol , Marcelo , Silva , Lass , KAká , Robben , Nistelrooy , Raul

Bár nekem Kaká se kéne 😄 de az eddigi hírek alapján ez tetszene 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Most már be lehet fejezni.

REAL MADRID

állj már le, te kezdted bizonygatni azt, amit max csak részletes statisztikával lehetne, az meg hogy ki mit gondol a játékosokról, igencsak változó...
Matthew Prosac
tudod mit? Robben a passzkirály, Ronaldo önzõ, nekem meg a k***a anyámat. bye

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
sztem cr többet passzol robbennél....nála ez látványosan fennáll....

Matthew Prosac
ha "ti" így vélekedtek róla, én hogy vélekedjek?

F:"Robben pedig egy zseni, ehhez kétség nem férhet.
V: (...) De õ hol van a zsenikhez képest? A zsenik tudnak passzolni, lõni, látnak a pályán, és nem csak abból élnek, hogy gyorsabban tud a labda után futni."
/madridista,innen

F: "Ja,lehet tud passzolni,de nem szokott,olyan mint Robben most nálunk..
/neon.hu - Real Madrid topic, innen

F: "sztem reális...robben nagyon technikás, gyors, jól cselez.mondjuk passzolni nem nagyon hajlandó"
/nso.hu, innen

F: "Robben volt a meccs hõse, de nem ártana megtanulnia passzolni!"
/pcdome.hu, Real Madrid fórum, itt

Végül a legszebb:
F: "Robben: használhatatlan, használhatatlan, használhatatlan. Ez az ember képtelen felfogni, hogy három védõn nem tudja átvinni a labdát és passzolni kell... "
/origo.hu - Real Madrid Fan Club topic/

nem vitatkozom és ezzel a témát lezártam, bármennyire is ontopic (végülis Robbenrõl van szó, nem?) peacetoall! <#kacsint>

gabi89
Hát ez is igaz csak Zizou passzolni is szeretett nem pedig önzõzött...
Ronaldo pedig én nem szeretem emlegetni Zidane -al vagy Figo-val.
Talán pont a viselkedése miat... <#szomoru1>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

na akkor robben, mióta a Realban van:

2007/08: 4 gól 3 gólpassz
2008/09: 10 gól 11 gólpassz

most nemtom ebbõl hogy derül ki, hogy passzol-e, de mintha Robben több gólpasszt adott volna idén...
Matthew Prosac
el clasico topicba.. gratulálok. szóval offtopic egy olyan játékosról 1 kommentet megejteni, aki elvileg felétek tart, de legalábbis 2 éve célkeresztben van nálatok. cáfoltam egy inkorrekt megállapítást róla, abban a topicban, ahol a megállapítás született, egyszóval:
ne legyél mér ennyire pragmatikus -.-
téma lezárva, mert ez a komment viszont már tényleg off.

SLICK
hát most miért nem lehet itt megvitatni? 😄
Ez csak akkor kell más topikba ha túl sok az off

az, hogy ez kb ide való, vagy a MU topikba
Matthew Prosac
azt hittem ez egy fórum, ahol az emberek beszélgetni szoktak, vagy épp normál keretek közt eszmecserét folytatni. hol itt hiba?

látom csak nem bírsz magaddal...
Matthew Prosac
legelsõ igazi évében (2004/2005) nem passzolt, "be akart vágódni" a Premier League-be. Ferguson leüvöltötte a haját, második évében már egy átmeneti állapot volt megfigyelhetõ, lényegesen többet passzolt, mint elsõ évében. harmadik Manchesteres éve elejétõl már csapatjátékos, kiszolgáló és egyben befejezõ is. egy kis statisztika hogy az föntebb leírtakat alátámasszam:
(2003/04 Statistics : 6 goal / 4 assist)
2004/05 Statistics: 9 goal / 6 assist
2005/06 Statistics: 12 goal / 7 assist
2006/07 Statistics: 26 goal / 20 assist
2007/08 Statistics: 42 goal / 8 assist
2008/09 Statistics: 34 goal / 9 assist

jól mondod ne szépítsük, kicsivel több Mu-meccset nézek és hidd el nincs igazad. nem is kívánom folytatni, nincs is mit. aki tényleg állandóan 3 ember között akar a tizenhatoson belülre betörni, az Robben. akárhány idei Madrid meccsbe botlottam, mindig azt csinálta, és haddne keressek vissza kommenteket amikor ti magatok is huszonnegyedjére külditek el a vérbe ezmiatt. bye

Rockynhooo
Guti meg van feszülve ha padon ül : D nem hogy ekkora nevek...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

láttam idén elég sok MU meccset és nincs mit szépíteni, de ezt ne itt folytassuk...
Matthew Prosac
Robben tényleg nem szeret, de azt nem tudtam hogy Kaká sem <#wow2>
Ha esetleg a Kaká helyett Ronaldo-ra gondoltál akkor jó 4 éve nem nézel ManU meccseket -.-

hunbasser
hát,ez viszont sajnálatos

ReaL MaDRid x siempre

ugyanmár, szerinted azt jó szemmel nézné az elnök, hogy nem játszanak a kis sztárocskái? egyetlen ilyen lépéssel az edzõ már az állásával játszana, ez az igazság...
LasDen
ejj, de elbasztad calderón fiam.......ezzel a 30 millás fassággal nagyon elkúrtad.....

hunbasser
szerintem ezért fizetik õket,hogy tegyék a dolgukat,és ha padoztatni kell valakit,akkor padoztatják,ilyen egyszerû.egy Capello,egy Mourinho egy Ferguson simán meg meri csinálni,és ez így is van rendjén. az baszna be,ha az edzõ nem merné padoztatni a játékost...

ReaL MaDRid x siempre