Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem attól leszünk sztárcsapat, hogy a világválogatott játszik ott.
Amúgy én egy ilyesmi keretbõl álló csapatot szeretnék jövõre:
Kapusok:
Casillas, Codina,
Védõk:
Sergio Ramos, Pepe, Garay, Albiol vagy Marchena, Marcelo (cseréjének vennék még valakit) /+felhozatnék a Castillából egy jobb hátvédet, egy belsõ védõt pl: Gary,
Középpályások:
L. Diarra, M. Diarra, Silva vagy Ribéry jobb szélre, Sneijder, Granero, Kaká (ha mégis jön, bár annyira nem vágyom rá. De így meg nagy tumultus lesz az irányító poszton), Robben, Drenthe / Castillából felhoznám: Palancát jobb szélre, egy védekezõ kp-t és egy bal szélsõt
Csatárok:
Raúl, Higuaín, Benzema vagy Villa, Bueno
Elküldeném: Metzelder, Torres, Heinze, Gago, Javi García, Parejo, Van der Vaart, Nistelrooy, Huntelaar
Szar Bayern, szar Bayern :)
REAL MADRID
Azt nyilatkozta, hogy újra sztárokat akar igazolni Madridba, hogy a csapat újra ütõs legyen.
Ezt az eszetlenséget :|
Mert hétfõn szerintem Kaká pont úgy fogja eldönteni a jövõjével kapcsolatos dolgokat, mint ahogy Perez lassan 2 hete bemutatta az új igazolásait. Meg ahogy már Kaká-t is bemutatta kétszer az elmúlt egy hét alatt.
Nekem nagy kedvencem és sztem elég nagyot lendítene a csapatjátékon és végre ismét lenne egy jó irányítónk.
RMCF
Leggyorsabb gól: 20mp Bilic (Sporting) és Jonathan Pereira (Racing)
Legkésõbb esett gól: 96. perc Higuaín, Nené (Espanyol)
Legnagyobb arányú gyõzelem: 6 gól (3x, köztük a 7-1es Gijón elleni gyõzelmünk)
Legtöbb gól egy meccsen: 8 (4x, köztük a 7-1es Gijón elleni gyõzelmünk)
Legtöbb gólt hozó döntetlen: 8 (Atlético-Villarreal 4-4)
Legtöbb gól 1 félidõben: 7 (Real Madrid-Betis 6-1)
Legtöbb gól egy meccsen (csapat): 7 (Real Madrid-Gijón 7-1)
Legtöbb gól egy félidõben (csapat): 6 (Real Madrid-Betis 6-1)
Legtöbb rúgott gól a vesztes csapattól: 3 (8 meccsen, abból mi 3x nyertünk 4-3ra)
Elsõ öngól a szezonban: Cisma (Numancia) ellenünk
Elsõ mesterhármas: Bilis (Gijón)
Leggyorsabb mesterhármas: 14 perc Forlán (Atlético)
Legtöbb gól egy meccsen (játékos): 4 Higuaín és Eto'o
egész reális sztem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A záradéknál is más számokat olvastam. (26,5 és 30 millió euró)
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ezt még csak most olvastam elõször, ez mennyire kamu? <#wow2>#wow2>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
Meg már csak azt kellene kitalálni vkinek Sneijder mikor van formában.
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ramos,Pepe,Garay,Marcelo,
CR,Lass,Gago (X.Alonso),Robben
Kaka, (Higuaín)
Huntelaar (RvN)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Lass megszakadna a középpályán, és lehet sok gólt lõnénk, de is kapnánk
4 támadóval a mai világban nem lehet felállni...
Ott a barca 3 támadó mögött azért van ám középpálya, de kell is fõleg ha a szélsõ védõk sokat mászkálnak föl, és Marcelo, S.Ramos azért idén se mindig ért vissza 😞
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, CR, Lass, Kaka, Robben, Higuain, Villa(Raul)
Sztem ez Realis. 😊
RMCF
REAL MADRID
Casillas , Ramos , Pepe, Raul Albiol , Marcelo , Silva , Lass , KAká , Robben , Nistelrooy , Raul
Bár nekem Kaká se kéne 😄 de az eddigi hírek alapján ez tetszene 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
F:"Robben pedig egy zseni, ehhez kétség nem férhet.
V: (...) De õ hol van a zsenikhez képest? A zsenik tudnak passzolni, lõni, látnak a pályán, és nem csak abból élnek, hogy gyorsabban tud a labda után futni."
/madridista,innen
F: "Ja,lehet tud passzolni,de nem szokott,olyan mint Robben most nálunk..
/neon.hu - Real Madrid topic, innen
F: "sztem reális...robben nagyon technikás, gyors, jól cselez.mondjuk passzolni nem nagyon hajlandó"
/nso.hu, innen
F: "Robben volt a meccs hõse, de nem ártana megtanulnia passzolni!"
/pcdome.hu, Real Madrid fórum, itt
Végül a legszebb:
F: "Robben: használhatatlan, használhatatlan, használhatatlan. Ez az ember képtelen felfogni, hogy három védõn nem tudja átvinni a labdát és passzolni kell... "
/origo.hu - Real Madrid Fan Club topic/
nem vitatkozom és ezzel a témát lezártam, bármennyire is ontopic (végülis Robbenrõl van szó, nem?) peacetoall! <#kacsint>#kacsint>
Ronaldo pedig én nem szeretem emlegetni Zidane -al vagy Figo-val.
Talán pont a viselkedése miat... <#szomoru1>#szomoru1>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
2007/08: 4 gól 3 gólpassz
2008/09: 10 gól 11 gólpassz
most nemtom ebbõl hogy derül ki, hogy passzol-e, de mintha Robben több gólpasszt adott volna idén...
ne legyél mér ennyire pragmatikus -.-
téma lezárva, mert ez a komment viszont már tényleg off.
(2003/04 Statistics : 6 goal / 4 assist)
2004/05 Statistics: 9 goal / 6 assist
2005/06 Statistics: 12 goal / 7 assist
2006/07 Statistics: 26 goal / 20 assist
2007/08 Statistics: 42 goal / 8 assist
2008/09 Statistics: 34 goal / 9 assist
jól mondod ne szépítsük, kicsivel több Mu-meccset nézek és hidd el nincs igazad. nem is kívánom folytatni, nincs is mit. aki tényleg állandóan 3 ember között akar a tizenhatoson belülre betörni, az Robben. akárhány idei Madrid meccsbe botlottam, mindig azt csinálta, és haddne keressek vissza kommenteket amikor ti magatok is huszonnegyedjére külditek el a vérbe ezmiatt. bye
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha esetleg a Kaká helyett Ronaldo-ra gondoltál akkor jó 4 éve nem nézel ManU meccseket -.-