Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
jaja én is erre gondoltam. eléjük egy csatár , mögöttük meg Lass és mellette inkább Mali Diarra mint Gágó :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Yulcsa
azért be kell látni, sok csapat látná szívesen Robbent... én az egyik legjobbnak tartom a posztján jelenleg. igaz, önzõ, de még így is nagyon jó 😛

C. Ronaldo - Kaká - Robben azért nem semmi felállás lenne

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
Elméletileg tanult a hibáiból.. Zidane , Figo még tök jó volt együtt, reméljük itt leáll majd az öreg.

Nem mellesleg ha nem tûnt volna fel most nem egy kiégett Owent vagy Beckhamet igazoltunk...

Szerintem járj utána ,hogy Kaká és C.Ronaldo mennyire voltak részesek csapataik legutóbbi sikereiben.

gabi89
De jó lesz nekünk akkor 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

eZo
*Beckham

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
akkor azért Figóra igazolt Backhamet, és stb...
a mostani azért nem az a helyzet ami akkor volt !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
A milán utolsó bl gyõzelmét nagyban Kakának is köszönheti, mivel támadó középpályás létérte BL gólkirály lett ...

A MU 2007-2008 szezonjában ( liga,bl,stb gyõzelmek )kiemelkedõ szerepe volt CR7-nek akik szélsõ létére fosta a gólokat ...

Szerintem az õ érkezésükkel megoldódott a támadó szekció, most ideje lenne hátrafelé is igazolni ...

Nem tudom miért hiszik azt sokan, hogy Kaka+CR7+két csatár is a pályán lesz egyszerre, szerintem kaka+cr7+robben ( vagy egy másik szélsõ ) elött lesz egy csatár és kész

Persze Villa ha jönne akkor ( Saviola,Negredo,RVN trióból 2 simán mehetne ), Higuaín meg nem középcsatárként kellene emlegetni, mivel ahogy #47630 itt is le van írva " hanem lendületbõl, mélyebbrõl indulva az igazi"

I3andy
Perez korábbi elnöksége és hasonló igazolás politikája nem volt elég?

I3andy
De honnan tudjuk, hogy az utánpótlás játékosaink milyenek, ha ki se próbáljuk õket az elsõ csapatban? Casillasról is úgy derüt ki, hogy játszhatott a nagy csapatban. Ha nem kap lehetõséget Messi vagy Iniesta, akkor róluk se derül ki soha, hogy mit tudnak...
Negredo is, felkerül a nagy csapatba, béke kupán lõ egy mester hármast a debütáló meccseén és rögtön azon a nyáron eladjuk az Almerianak. Vagy Portillo esete. Döntögeti Raúl csúcsait az utánpótlás csapatokban és az elsõ csapatban csak kiegészítõ szerep jut neki. Vagy igazolunk bõven áron felül fiatal játékosokat(Gago, Marcelo, Higuaín) a saját utánpótlásunk helyett.

Rockynhooo
minek legyen vége? még el sem kezdõdött igazán...

bal szélsõ védõre gondoltam😄, és szükség van csatára Higuaín, Negredo, Nistelrooy, Raúl, Huntelaar, Saviola ezzel a csatársorral nem lehet bl nyerni!

robotnyk
ezzel a csatársorral az a baj, hogy nem sokat ér. Higuain nem középcsatár, hanem lendületbõl, mélyebbrõl indulva az igazi, hely kell neki. Negredot be lehet építeni talán a csapatba, de azért komoly BL szereplésre én még nem alapoznék rá. Nistelrooy meghazudtolt mikor idejött, volt egy nagyon jó szezonja, de már a sérülése elõtt sem volt olyan mint elõzõ évben. Raul a spanyol bajnokságban még csak-csak meglövöldözi a lecsorgó labdákból a góljait, de leginkább csak azért játszik, mert bérlete van. Saviola karrierje meg akkor került koporsóba, mikor a Barcelona padra ültette, mi meg idén még jól le is szögeltük a fedelet, egy középcsapatban elmegy, nem BL ambíciókhoz való. Huntelaarnak meg volt pár jó meccse, pár semmilyen. megtartanám, de kell mellé olyan, aki folyamatosan jó.

Perez projectje nem azért bukott meg, mert sztárokat igazolt, hanem azért, mert egy idõ után feleslegesen igazolta õket. Ronaldoval megbontotta az egyik legjobban mûködõ csatárpárost, Beckhamre meg a világon semmi szükségünk nem volt, ellenben szûrõ kellett volna, azt meg nem vett.

ha megnéznéd a keretet, egyszerûen 0 a szélsõ játékunk, kivéve ha Robben éppen nem a mûtõben fekszik, és egyetlen irányító igazolásunk sem vált be. nem szeretem Ronaldot, de azért 30 milliót csak úgy ne basszunk ki az ablakon, és így legalább van két (so-so) kétlábas szélsõnk, meg egy olyan irányítónk, akiben joggal lehet bízni.

A barcának nem kellett igazolni annyi sztárt, mert az utánpótlásuk köröket fut a miénk körül, és ez nem csak amiatt van, mert nem becsüljük meg õket, hanem azért is, mert minõségileg gyengébbek. ez van. Messi, meg Iniesta minõségû utánpótlásunk ki volt nekünk az elmúlt 15 évben? Casillas volt az utolsó, akirõl nem úgy beszéltünk 22-23 éves korában, hogy lehet, hogy jó lesz, mint például a jelenlegi garnitúráról De La Redtõl Graneroig, hanem úgy, hogy már 20 alatt tudta mindenki, hogy világsztárok lesznek.
eZo
Hogy fog pörögni ez a topik, jön majd a sok divatdrukker 😄

CR7 és Kaká ... és még 1-2 igazolás és hitrelen nagyon sok új szimpatizáns lesz, akik egész évbe csak köpködtek a real madrid hallatán 😊

I3andy
De minek kellene csatár sztár, meg bal szélsõ? Meg egyáltalán sztár? MInek? Csapat kell, nem sztárok. A legnagyobb rivális hány sztárt igazolt? Egy darab Henry, aki sztárnak számít...

Csatáraink: Higuaín, Negredo, Nistelrooy, Raúl, Huntelaar, Saviola

Bal szélsõk: Robben, Drenthe, akár még Marcelo

igaz igaz nem csak sztárok kellenek, de most mar csak csatár sztár kellene meg egy bal szélsõ!

I3andy
Igen azt szeretném, ha minnél elõbb vége lenne ennek. Annál elõbb jöhetne egy normális elnök, annál elõbb indulhatna el a csapatépítés, annál elõbb térhetne vissza a klub a régi útra...

hunbasser
"Én azt is eltudom képzelni, hogy ez az egész megvolt tervezve, már akkor amikor lemondott Perez. "

ez nekem is megfordult a fejemben.

egyébként részben egyetértek,csak a calderónos részben nem,akkor sem lett volna jobb,ha õ marad,fõleg hogy egy csaló geci...

ReaL MaDRid x siempre

Calderón nehezen irányíthatná a klubbot a börtönbõl. Ahhoz meg csak gratulálni tudok, hogy a projekt megbukását kívánod.

REAL MADRID

I3andy
Ja mert korábban is olyan f@szán mûködött a galaktikus Madrid...A 2000-es bajnoki cím szerintem nem Perez érdeme: az a csapat Bl címvédõ, nagyon összerakott gárda volt szerintem, a következõ Bl-t is felesbe érzem, és egy bajnoki cím az amit teljesen Pereznek köszönhetünk. A pénzügyekhez ért azt meg kell hagyni: általános igazgatónak tökéletes lenne (aki tárgyal azzal akit mondanak neki, pénzügyi dolgokért felelõs valakinek.)

Ez megy a madritistán is állandóan, senki nem érti meg, hogy ez nem mûködik. Meg lehet nézni: Barcelona, Manchester, akár még a Liverpool (kivétel Torres) is. Nem sztárok kellenek, hanem egy csapat. Inkább maradt volna Calderon az elnök, perez (igen csupa kis betûvel mert már szarban hagyta a csapatot egyszer) helyett. Én azt is eltudom képzelni, hogy ez az egész megvolt tervezve, már akkor amikor lemondott Perez.

Persze kihasználjuk az utánpótlást: Negreo megy el valszeg, Granerot nem vettük vissza, Mata helyett inkább Silvát hajtjuk, a jobb hátvéd posztra is lenne egy saját nevelés: Arbeloa, nem inkább megvesszük Maicont 3x annyiért. Annyi pénzért amennyit beleáldoztak Kakába-»Fabregas is hozható lett volna(fiatalabb, spanyol, nagyobb potenciál, siker éhes, 10 évre meg van oldva az irányító posztja).

Lassan azt kívánpm, hogy égés legyen ebbõl a projektbõl, mert annál hamarabb takarodik el Perez a picsába.

hunbasser
az ilyen hol él?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát mostmár csak CR-en múlik,õ pedig szépen el fogja fogadni a szerzõdést,mert olyan szerzõdést fogunk az orra elé tolni,hogy beszarik-behugyozik.

ReaL MaDRid x siempre

Madridista fórumról a CR hírre:

"A probléma ott van, hogy igy van egy félkész csapat, csatár sehol, fõleg ha saviola, Nisterooy, Huntelaar távozik! Vaart-ot + Sneijdert oda kell adni Ribery-ért, meg kell venni Villa-t, Maicont, Melo-t és Clichy-t! És ha futja még akkor Benzema-t vagy Silva-t"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

REAL MADRID

Mit vártál, nem fogunk kifizetni Ronaldonak 30 millát. Így legalább idõvel visszajön a pénz. Egyébként ha Calderón nem cseszi el a dolgokat, szerintem olcsóbban is megúszhattuk volna.

REAL MADRID

Atti12
szépen lassan megépül a csapatotok 😞

ProGabe
beszarás, behugyozás. nyolcvan millió angol font <#wow3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

a Real Madridnak kell Sztár csatár Higuain MÉG nem Real szintû akar hogy is nézzük újra GALAKTIKUS Madridott kell faragni. és C.ronlado és villa nem túlzás 300 millióból simán meglehet venni õket

Rockynhooo
Robben betalált válogatott meccsen <#eljen>

Hehe jol néz ki 😄

Villa jo csatár de ezt erõsebb tulzásnak vélem mint Cristano-t :S

Persze azért mert csatárra ugy gondolom nincs szükség! Elöl nem volt gond max a kiszolgálással! Ha végül itt kötne ki természetessen örülnék!

REAL MADRID

Jorge Valdano: "Szeretném, ha Negredo maradna, de ehhez két-három játékosnak távoznia kell, és ez néhány esetben nehéz lesz. Vannak fontos ajánlataink Negredóért, és harmadik vagy negyedik csatárnak nem maradhat, mert akkor megállna a fejlõdésben és ez nem lenne jó."

<#eljen>

REAL MADRID

Rockynhooo
szerintem is.

miilann04
szerintem inkább keresne 3at ha csak minden második meccsen kapna(kapott volna) egy félidõnyi játéklehetõséget.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
"Az igazi adu Pereznél mégsem ez, hanem a spanyol adótörvény, amely lehetõvé teszi, hogy a külföldi futballisták keresetük 23 százalékát adják az államnak évente.

Kakánál ez konkrétan azt jelenti, évi 9 millió eurós nettó bére a Realnak 10 millió 800 ezer eurójába kerül. Ha a Milan vagy a Manchester United vagy bármelyik olasz vagy angol klub akarna neki ennyit adni, az ottani 50 százalékos kulcs miatt 13,5 milliót jelentene.

A különbség például Kaká 6 éves szerzõdésénél 16,2 millió eurót jelent. Az angoloknál fontba átszámolva még jelentõsebbre jön ki a differencia, és õ csak egy a klub 25 fõs keretébõl."

index
Rockynhooo
Az azért szép ,hogy Ramos és Pepe úgy hogy állandóan a pályán vannak és még jól is játszanak és hajtanak mint állat úgy keresnek 3-3 millát , Saviola meg keres 4et <#idiota>

kedd, 22:53 - Florentino Perez: "Fájdalmas, hogy az elmúlt években az utánpótlásjátékosok nem hozták a várt szintet, majd a távozásuk után sokkal magasabb szinten teljesítettek, mint Negredo vagy Mata."

kedd, 22:56 - Florentino Perez: "A klubhoz kész játékosoknak is érkezniük kell, mert a környezõ nyomás nem biztosít a számukra kellõ türelmet ahhoz, hogy sztárrá nõjék ki magukat. De persze annak a canteranónak, aki már bizonyította a képességeit, az elsõ csapatban van a helye."

ez a két dolog nem üti egymást? mármint, hogy a fiatalok elmentek, aztán megmutatták, hogy milyen jók és mekkora rossz már nekünk, most meg nekünk nincs türelmünk ezt kivárni, ezért hozunk sztárokat...
DONGUBA
Hat nalunk is elferne😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
Huntelaar nem biztos hogy marad.
DONGUBA
SZia robo reg lattalak.....na egy kerdes minek uj csatar ide?Higuain meg raul hunti stb nem jok?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
Saviola megy, ha ajánlat jön szerintem RvN sem biztos, hogy marad.
nemtom de én meg azt lestem,hogy a real még mikor nyert állt hunti lõtte ontotta a gólókat! volt h 2 õt is egy meccsen
tesó07
Mondjuk csatárra nem lenne szükség, de ha már eladják inkább minket erõsítsen. Bár Saviola úgyis megy, de így még lehet Huntelaar is, akinek azért nem sok bizonyítási ideje volt....Na de az a lényeg hogy Villa nagyon nagy csatár és õ már bizonyított is nem egyszer.

RMCF

LasDen
akkor már inkább football manager 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Fifa Managert játszik az öreg 😄

SLICK
LOL pont ezt írtam én is, hogy Villa 37-38 milkóért jöhetne 😄

ProGabe
hát nem, így legalább azt a hibát nem követjük el, hogy aug 31-ig várunk. Perez meg tisztában van vele, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mindegy, hogy most, vagy 2.5 hónap tárgyalás után

btw ajánlok egy jó oldalt a topiklátogatóknak: ITT megtalálható szinte minden hír, ami a Reallal kapcsolatos

hunbasser
azigenbaszdmeg :| Perezpapa nem szarakodik 😄

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
A spanyol Marca információi szerint a brazil Kaká után a Valencia spanyol támadója David villa is a Real Madrid játékosa lesz. A lap szerint a felek megállapodtak, és a madridiak 37 millió euró körüli összeget fizetnek az anyagilag nem túl jól álló valenciaiaknak. Villa elsõ nyilatkozatában úgy fogalmazott, azért igazol Madridba, mert szeretne klubszinten is trófeákat nyerni.

@sportgéza

robotnyk
nyilván nem bíznak benne. mindenki leszarja a cserekapus kérdést addig, amíg nincs szükség egy jóra. 😊