Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Mi a szarnak??? Ott van Codina, õ miért nem jó?

Az ilyen felesleges igazolások viszont fel tudnak húzni

LasDen
Az AS szerint a Real Madrid Pellegrini javaslatára szerzõdtetheti a chilei Claudio Bravót. A Real Sociedad 26 éves kapusa már korábban bejelentette, hogy szeretné elhagyni a klubját, az ára 1 és 2 millió euró között lenne, s a Real Madrid edzõje szerint tökéletes cseréje lenne Casillasnak.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kapust nem igazoltok?😛
SLICK
amúgy így kellett volna mindig is, hogy céltudatosan igazolni a lehetõ leghamarabb, hogy legyen idõ a játékosoknak összeszokni, igaz olyan túl sok meccs nem áll a rendelkezésükre e téren. De akkor is legalább szokják a légkört.

Meg jobb ez így nekünk szurkolóknak is szvsz.

Rockynhooo
épp ezért kéne ilyen gyors lerendezni mindent nyár elején mint ahogy Kaká jött.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
sok múlik majd Pellegrinin, hogy tudja-e kezelni õket....de ha 5-6 játékos jön akkor azoknak megin idõ kell, hogy szokják egymást....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Na igen épp ez az ,hogy itt kell majd megállni ... addig isteni csapat volt míg Figo és Zizou voltak ketten mint hatalmas sztárok... most is így kéne kb ,hogy Kaká meg max még egy ilyen nagy név aztán hello csá... nem még idecsõdíteni x gigasztárt...

SLICK
ja igen õt már el is felejtettem :|

Owen
SLICK
Ronaldo, Beckham

nana, Zizouval még BL gyõzelem is volt<#ejnye1>
utána kezdõdtek csak a gondok...
robotnyk
eurosport szerint a tottenham vinné Nistelrooyt.
robotnyk
dehogynem, Laporta már egy hete hisztizik, hogy miért költ ennyi pénzt Perez.
thx azért ebbõl kifér 1-2 c.Ronaldo. A fekete listáról mit lehet tudni kiknek a nevei vannak rajta?

LasCar16
Mai nyilatkozatából azt lehetett leszûrni , hogy motivált. Ha az érkezõ sztárok mellé megtaláljátok az egyensúlyt akkor bárkinek tele lehet a gatyája, kíváncsi vagyok hogy vajon úgy jártok-e mint a Zidan fémjelezte galaktikus korszakban, vagy ezúttal csapatotok is lesz-e nem csak nevek.

#acm

hát remélem is 😄
Rockynhooo
Bízom amúgy a srácban. Fõként azért mert nem az a C.Ronaldo féle ,hogy ha nem megy akkor beleszarok meg hisztizek ... Kaká egy csupa szív embernek tünik aki mindig motivált, vagyis arrol a pár milan meccsrõl az jött le amit láttam 😄 szerintem hajtani fog nagyon.

Rockynhooo
jah asszem... 😄 Kaká majd kicsit megbolondítja a nagy középpályájukat <#vigyor1>

SLICK
ez szezononként változó. Most elvileg 300 Millió eurót szánnak az igazolásokra

hello nem tudjatok hogy a reálnak menyi átigazolási pénze van?

LasDen
egy kis aggodalom, de nem hiszem, hogy a babérjaikon ülnének a nyáron és lesz ott is erõsítés....
kaka jó vétel és jó, hogy ilyen hamar jött, mert lehet a többire koncentrálni....remélhetõleg vele megoldódnak az irányítói gondok....
villa ha jön, annyira nem bánom, de én kitartok huntelaar megtartása mellett....

SLICK
hát jövõre elég szépen beleköphetünk a levesükbe, emiatt lehet aggodalom náluk. Bár mindegy, ezzel úgy vagyok, hogy majd lesz valahogy. Elõbb legyen vége az átigazolási szezonnak azután majd értékelek 😄

LasDen
nem hinném, hogy aggódik a barca....nincs miért....

SLICK
máris megy a gyûlölködés? <#idiota>

Amúgy Barcában most kicsit aggódnak sztem 😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
Sztem tuti hogy középen fogják játszatni.
Am el sem hiszem hogy végre megint lesz egy világklasszis irányítónk,ezt az igazolást várom már 2-3 éve, innentõl kezdve már nagyon nem is érdekel hogy kit igazol még Perez(de azért igen). Lehet fikázni de azért gyorsan lerendezte az elsõ igazolását és nem is akármilyen lett.<#eljen><#eljen>

RMCF

Csabesz6
Nálunk ez sajnos majdnem mindig aktuális kérdés egy új játékosnál.
Plusz reménykedjünk, hogy õt nem pakolják át olyan posztra amihez hozzá se tud szagolna szerencsétlen.Láttunk már ilyet.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ja mostmár az kell,hogy kaka ugy játszon itt is mint anno meg most a milanban.
És nehogy sevcsenko szindroma lépjen fel. ...
Nuno88
Sok sikert Rickynek!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Ezt a transzfert köszönhetitek Berlusconiéknak...(majd beteszi valaki Kaká nyilatkozatát) mind1, ez van. Kénytelen leszek szeptembertõl Real meccseket is nézni 😊 ciao

#acm

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Menyus489
HIVATALOS: Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká, a Real Madrid játékosa az AC Milannal elért megállapodást követõen. A brazil játékos sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton. Kaká aláírta a szerzõdését, amely a következõ hat évre köti a Real Madridhoz.

Mostmár 100 😊
Én nagyon örülök neki, igazi klasszis, hatalmas erõsítés lehet, elsõsorban játékban, de marketingszempontból is, ami azért nem elhanyagolható.
Szóval üdv a fedélzeten Kaká, és sok-sok jó évet kívánok a csapatnál, reméljük megörvendeztetsz minket a játékoddal!

Bátor fiú...

Rockynhooo
felemás érzések... kibaszott nagy játékos csak kérem a jó istent játszon majd úgy mint anno. bár sztem a spanyol liga neki való.

Üdv Kaká nálunk 😄 sok sikert nekie!

LasCar16
sok sikert neki

#acm

100 😊

miilann04
miért csak 99?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Sneijder meg igen eszi a kefét...

tesó07
A hírekbõl kiindulva most már 99% hogy jön Kaka, én pedig ennek nagyon örülök, hatalmas játékos és sztem nagy szükség van rá.

RMCF

ProGabe
1-kor lesz (CUT nem összekeverendõ az UTC-vel), külön kiemeltem félkövérrel. mondjuk nekem mindegy

az már nem, hogy jön-e. kell egy jó irányító. viszont bosszant, hogy ezzel az igazolással késtünk egy évet :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Gutit elvileg vmi arab klub vinné. Még tán fizetnének is érte jó pénzt

zaki
Amint jön Kaká remélem Gutit azonnal elzavarják <#buck>

LasDen
már hajnali 2-tõl lesz.....arra már nem maradok de reggel megnézem 😄

ProGabe
As reported earlier, Kaka has successfully undergone a medical under the supervision of Real Madrid as his transfer from AC Milan to the Spanish outfit grows ever nearer.

Kaka returned to the Brazil team's hotel hotel after the medical tests and is currently at the Selecao's training camp in Recife as they prepare for the World Cup qualifying match against Paraguay.

Comments from the player himself have been scarce - until tonight.

According to the local media, the player will publically address his future at 21.00 local time and most likely confirm his transfer to the Santiago Bernabeu.

When Is The Interview In Your Area?

* United Kingdom: midnight on June 8th
* Central European Time: 01:00 on June 9th
* Sydney, Australia: 09:00 on June 9th
* New York, USA: 19:00 on June 8th
* Los Angeles, USA: 15:00 on June 8th
* New Dehli, India: 04:30 on June 9th
* Lagos, Nigeria: midnight on June 8th

Goal.com will cover the interview as it happens.

Luis Mira, Goal.com

na, ezt én már csak holnap tudom meg

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
mármint ha Kaká 65-ért jött, szal Zidane 75 Millióba fájt

SLICK
még mindig Zidane a legdrágább + 10 millióval asszem

jó én már több mint 1 hete tudtam,hogy kaka a madridé 😊 (csak persze nem verik nagy dobbra mert a válogatott szereplés meg miegymás)
valaki meg mondja már meg,hogy most ez rekord összeg-e kaka szerzõdtetése vagy sem?
egy két helyen rekord összegnek számít mig másik két helyen meg azt irják,hogy Zidane kifizetése viszi a világrekordot.

ProGabe
kamu 😛

Rockynhooo
hétfõ, 18:25 - Hivatalos: "A brazil válogatott szakmai stábja felügyelte Kakát és a Real Madrid orvosait, míg hivatalos engedély birtokában elvégezték a játékoson a rutinellenõrzéseket. A vizsgálatokon végig jelen volt a brazil válogatott orvosi stábjának a vezetõje, Dr. José Luiz Runco."

ezek után senki se mondja ,hogy kamu.