Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
80,000,000.00 GBP=26,084,955,062.01 HUF

Hülyék, ennyit fizetni egy játékosért...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
Így legyen!

Rudee
A kor nem volt kikötés.
De jó példa lesz Garay is. Vagy Pepe. Egyikük se volt világsztár, mikor leigazoltuk. Sõt, Lass sem. Higuaín már meg lett említve. Szezonbeli 24 gólja valamit sejtet. És van még a Castillaban pár név, akiket 1-2 éven belül megismer majd a világ. Alípio-t se véletlen akarta télen a Chelsea. Pedig még csak 17 éves.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
na de Raúl sem fiatal már, igaz Casillas még legalább 8-10 évig jó. Gondolom arra értette, hogy az elmúlt néhány évben nem nagyon látni ilyet.

ha erre vágysz akkor keres másik csapatot😊

Rudee
Casillas vagy Raúl neve mond valamit?

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
na hát ezt a nyilatkozatot pont nem Cannavarótól vártam.
Biztos fájt neki, hogy sokszor megetette az EB-n és VB-n 😄

szép lesz a real kerete jövõre.. fõleg ha még villa is megérkezik..

robotnyk
csütörtök, 13:20 - Cannavaro: "Zidane volt a legkellemetlenebb kollégám. Sosem szerettem a pályán és mindig összeütköztünk. Habár a maga nemében klasszis labdarúgó, de sosem láttam a fair play szellemében játszani."

ok, elismerem, volt nem egy alkalom, amikor eldurrant Zidane agya, de WHAT?!
robotnyk
még szerzõdése nincs, de le.
SLICK
nem, csak a Manchester elfogadta érte a 80 millió FONT-os ajánlatot

robotnyk
Del Bosquenek annyi köze volt a csapat akkori játékához, amennyi Guardiolának a Barca idei triplázásában.
LasDen
ronaldo most akkor le van igazolva vagy mivan????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
már tavaly is eljött volna, alá fog írni.
SLICK
na igen a bírókról most el is felejtkeztem, de hát arra is miylen megoldsát lehetne találni, hogy ne fújjék szét a meccset?

robotnyk
Owen nagyon jó volt, ha beállt mindig gólt lõtt, egyszerûen csak nem játszatták.
robotnyk
ne csodáld, ha nincs jó meccs, szétfújják a meccseket a bírók sajnos, és az alsó házban nagyon sokan csak fát vágnak, ölik a játékot.
robotnyk
sokan játszottak kölcsönben, vagy akár az elsõ csapatban, és semmit nem tudtak alkotni. Pavon, Ruben, Mejia, Borja, Raul Bravo mind elég sokat játszottak, és közepesnél senki sem volt jobb.
Yulcsa
ez kiesett, akkor nem szóltam

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

SLICK
na de Pellegrini is egy vicc. Bár igaz túl sok lehetõségünk nem volt egy jó edzõre...
Hát nagyon kiváncsi leszek erre az idényre, csak imádkozom, hogy ne bukás legyen belõle.

Voyager5
Ramost vagy 25M euroért vettük a Sevillától.
Voyager5
Egyetértek. Sajnos sok olyan jó játékost adtunk tovább, akik itt kupálódtak ki. Jó példa erre akár Luis Enrique anno, vagy akár Eto'o, akit most Ibrára fog cserélni a Barca...
Remélem Pellegrini játszatja majd a fiatalokat.
Yulcsa
Ramos sem saját nevelés?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

SLICK
Ezzel mi is tisztában vagyunk, hogy a tudatos csapatépítés az mér régen nem lelhetõ fel itt. "Hû ez a játékos ebben az idényben jó volt, akkor vegyük meg!" - lehetne ezt is mondani, hogy így megy. Szépen el is szarjuk ráju ka pénzt, ami valljuk be elég nagy bukás volt. 2002 óta 2 bajnoki címet nyerni nem egy nagy dolog, fõleg a mostani bajnokságban.
Nem azt mondom, hogy nem igazoltunk igazán jó játékosokat, de a fiatalokat építsük már be, akik lehetnének az új Hierro, Raúl, Salgado, esetleg Guti (valljuk be ha nem hisztizik, akkor õ is nagyon jól játszik, és sajnálom is emiatt, mert õ is nagyon jó irányító, mindezek ellenére. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen gyilkos passzokat tudnak adni mint Guti)

Voyager5
Elironizálhatsz ezen nyugodtan, azonban a MU-nál sokkal inkább csapatot építettek az elmúlt években mint nálunk.

mielõtt rám aggatná vki a "divatdrukker", vagy "machesteres" jelzõt, jelentem: a Redondo éra óta Real Madrid drukker vagyok.
Higuain? 😊
szerintem minden esélye megvan rá

DONGUBA
jol halad de ha jon pl roni meg villa mi lesz szegennyel?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
Higuaín sztem egész jó úton halad szvsz.

Matthew Prosac
kiegészítem:
Csak látnám már egyszer, hogy a Real vesz egy alig ismert játékost és igazi vilagsztár lesz belõle...majd ezt követõen a Manchesterbe igazol. <#vigyor0>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DONGUBA
Csak latnam mar egyszer hogy a Real vesz egy alig ismert jatekost es igazi vilagsztar lesz belole.....vagy mondjuk egy ifit az utanpotlasbol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
hát igen ezt is csak velünk tehetik meg, hogy lehúznak mint szart, fõleg így, hoyg kétségbeesett "építkezés" megy

ProGabe
én 75 millió euró körülre gondoltam, nem 94-re. ha nem font lenne a 80, még arra is azt mondom, hogy oké. megint egy szinttel feljebb vittük az amúgy is nevetségesen magas árakat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann04
ennyirõl szól az egész.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

eZo
egyetértek

viszont CR7 esete más

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Yulcsa
Kakán lehetne vitatkozni, sajnos számunkra ez nem nyilvános info, hogy ki is akart elmenni. Kaká már vagy 3-4 éve - sõt, mióta a Milanba került - hangoztatta, hogy õ akar lenni a Milan új Maldinije, vagyis itt akarja befejezni a pályafutását, és amíg a klub nem akarja eladni, addig nem fog eligazolni. Erre most jön ez a válság-story, és eligazol. Szerintem nagy volt a klub szava, hogy fiam már pedig te elmész a Realhoz és nincs vita. Persze azért Kakának sem volt annyira ellenére, a Real mégsem egy Man. City szintû klub, szóval nem kell sajnálni, de én mégis úgy érzem, ha a Milan kerek perec kijelenti, hogy nem eladó, akkor még ma is piros-fekete játékos lenne. De a pénz nagy úr...

Voyager5
"Az utóbbi években 3 ikonunk is hozzátok ment (Ruud,Beckham, most Ronaldo), nem örülök neki, de kezdem megszokni -.-"

Az a helyzet, hogy nálatok tudatos csapatépítés folyik, ami elõbb-utóbb beérik, és ez az amit hiányolok a Madridból. Szívem szerint visszahoznám Del Bosque-t, 5 évig fel sem állítanám a kispadról, és 100%os mozgásteret adnék neki.
eZo
a mai fociban a klubbhûség már nem nagyon létezik max. azoknál a játékosoknál aki a fiókcsapatból jutottak el az elsõ csapatba és ott is meghatározó játékosok lettek...

pl. Iniesta más mezben elképzelhetetlen, pedig még nagyon fiatal, de gyanítom nem fog elmenni a barcából... !
Fernando Torres se váltott volna klubbot, ha nem nõtte volna ki az Atleticot ez 100% !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

SLICK
és még sokan mások.

Forza Italia
majd kiderül. Ami biztos h még nem írt alá

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
erre annyit mondok hogy Kaká

jav: meg annyit hogy "Cristiano kérésére - aki ismét megerõsítette, hogy távozni szeretne - és a képviselõivel való egyeztetés után a United engedélyezte a spanyoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. A transzfer június 30-ig minden bizonnyal létrejön."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
igaza van slicknek még nem írt alá. Amúgy Ronaldo hangoztatta nem rég h õ boldog manchesterbe és h ott akar maradni. na most megmutathatja h mennyit ér a szava.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
megnyugodhatsz menni fog. nálunk elért már mindent, új motiváció kell neki. maximalizmuból: jeles, játéktudás: kiváló, klubhûség: elégtelen.

SLICK
én ezekkel tisztában vagyok, szóval nem ész nélkül "fikázom" õt.

Yulcsa
én azért nem örülök ennek a fene nagy bevásárlásnak, mert így ha belegondoltok, mindegyik csapat jelképét igazolja le a Madrid, márpedig ha egy Manchesterbõl elmegy Ronaldo, és ha egy Milanból elmegy Kaká, a kis lurkóknak majd új hõs, új hazai példakép után kell nézniük, avagy õk is átállnak Madrid szurkolókká?
egyszóval emberi oldala is van ennek a baromi nagy költekezésnek, nem csak üzleti értéke

Rockynhooo
mindenkinek akadnak gyengébb meccsei... idén Robben istenítettük a legjobban és Pool ellen semmit sem ért sajnos.. C.Ronaldo meg azért idén a Porto meg Arsenal ellen is igen oda tette magát.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
még nem jött ide, szal ha nem a pénzre hajaz akkor marad nálatok.

SLICK
én a tudásást nem is fikáztam, csupán idegesít a személye. De ne csak a BL döntõre gondolj, ott volt pl tavaly szintén Barcelona - MU meccs. Ott is elszórakozott egy 11-est. Chelsea elleni döntõben igaz fejelt egy gólt, de végén megint hibázott.
Amúgy mielõtt bármelyik MU fan nekem esne, tisztában vagyok azzal, hogy C. Ronaldo idény elején sérült volt és csak nehéz volt újra lendületbe jönnie. Természetesen nem is írom le a teljesítményét mért idény végére termelt megint.
Csupán arra akartam rávilágítani, hogy ha nagyon kell, akkor nem úgy megy neki ahogy azt elvárná az ember.

Matthew Prosac
Már bocs de ez az egész komment egy eszetlen marhaság.

Simán kinézem belõle, hogy lesz még 1-2 jó szezonja azután már eltûnik a süllyesztõben.
- Aranylabdás létére nem kapta el az átkot, és idén is jó szezonja volt. Ha nem kapja el a "realitiszt" (Owen és többiek) akkor nincs félnivaló. Érdekes módon amúgy még egyetlen egy rossz szezonja sem volt.

"CR egy nagy rinyagép, ha nem megy neki a játék elveszti a fejét és rúg fel mindenkit aki szembejön vele"
- Itt kevered egy másik R-betûssel akit Rooneynak hívtak. Ronaldo-ra abszolút nem jellemzõ hogy "rúg fel mindekit aki szembejön".

Nincsen olyan kvalitású játékos, mint mondjuk Zidane vagy Figo volt.
- De van! És maga Figo nyilatkozta hogy többre viheti még nála is, fõleg hogy már most a világ legjobbja. --Nemén mondtam--

De 80 millió font??? Hát ez bizony hülyeség akárhonnan is nézzük.
- Akkor nézd meg a reklámértékét, ami már vetekszik Beckham-ével. Csak a mezeladásokból visszahozza a 80M-tokat.

ja és a BL-ben is ha nagy a nyomás rajta, akkor nem megy neki.

- Chelsea elleni BL-fináléban õ fejelte a vezetõ gólt, no problem.

Jó vásár volt, gratulálok hozzá, sajna mi ismét kezdhetünk utód után nézni <#szomoru1> Az utóbbi években 3 ikonunk is hozzátok ment (Ruud,Beckham, most Ronaldo), nem örülök neki, de kezdem megszokni -.-

Rockynhooo
Én is rohadtul utálom mint ember, de te szerintem pusztán a viselkedése miatt becsülöd le mint focista... szerintem jó esélye meg van rá ,hogy Figoval egy lapon emlegessék majd... mindig ezzel a BL döntõvel jössz.... jóhogy nem ért szar sem kivéve az elején mivel az MU egy adag szar volt... ennyi erõvel nálunk a legtöbb szar játékos mert idén egy labdát sem kaptak... nem mondom ,hogy én ebbõl a 80 millábol nem inkább 3 más játékos vennék , de azért a világ egyik legjobb játékosát ne szidjuk már orrba szájba 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Én nem örülök akkor sem CR-nek. Simán kinézem belõle, hogy lesz még 1-2 jó szezonja azután már eltûnik a süllyesztõben. De ezt még egy éve írtam is, és még ugyan csak sokan egyet is értettetek velem.
CR egy nagy rinyagép, ha nem megy neki a játék elveszti a fejét és rúg fel mindenkit aki szembejön vele, ja és a BL-ben is ha nagy a nyomás rajta, akkor nem megy neki.
Jó nem mintha a csapatban ne lenne pár idegbeteg, ha vesztésre állunk (pl: Ramos), de én azt mondom, hogy még mindig jobb ha kiadunk 30 milkát a semmire, ami mégis csak hamarabb viszajönne a klub sikere által. De 80 millió font??? Hát ez bizony hülyeség akárhonnan is nézzük. Nincsen olyan kvalitású játékos, mint mondjuk Zidane vagy Figo volt. Õk bõven értek volna többet is, de tartották is azt a formát amit az ember elvárt tõlük.
Mondjuk a mostani Spanyol bajnokság színvonala maitt, CR simán fickándozhatna kedvére.

És errõl jut eszembe, hát ezzel a bajnoksággal is kezdeni lehetne valamit. Ha jól emlékszem max 3-4 meccs volt olyan, amit tényleg élvezettel és izgalommal néztem végig. Az összes többi színvonalon aluli 0 volt, még ha hoztuk is a kötelezõt.
Szeretném, ha újra olyan lenne a Valancia, mint régen vagy akár a Deportivo is. Most kiesett a Betis, tavaly a Zaragoza. Ezek is meghatározó csapatok.
De gondolom ezzel nem én vagyok egyedül.