Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyék, ennyit fizetni egy játékosért...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De jó példa lesz Garay is. Vagy Pepe. Egyikük se volt világsztár, mikor leigazoltuk. Sõt, Lass sem. Higuaín már meg lett említve. Szezonbeli 24 gólja valamit sejtet. És van még a Castillaban pár név, akiket 1-2 éven belül megismer majd a világ. Alípio-t se véletlen akarta télen a Chelsea. Pedig még csak 17 éves.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Biztos fájt neki, hogy sokszor megetette az EB-n és VB-n 😄
ok, elismerem, volt nem egy alkalom, amikor eldurrant Zidane agya, de WHAT?!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Hát nagyon kiváncsi leszek erre az idényre, csak imádkozom, hogy ne bukás legyen belõle.
Remélem Pellegrini játszatja majd a fiatalokat.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Nem azt mondom, hogy nem igazoltunk igazán jó játékosokat, de a fiatalokat építsük már be, akik lehetnének az új Hierro, Raúl, Salgado, esetleg Guti (valljuk be ha nem hisztizik, akkor õ is nagyon jól játszik, és sajnálom is emiatt, mert õ is nagyon jó irányító, mindezek ellenére. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen gyilkos passzokat tudnak adni mint Guti)
mielõtt rám aggatná vki a "divatdrukker", vagy "machesteres" jelzõt, jelentem: a Redondo éra óta Real Madrid drukker vagyok.
szerintem minden esélye megvan rá
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Csak látnám már egyszer, hogy a Real vesz egy alig ismert játékost és igazi vilagsztár lesz belõle...majd ezt követõen a Manchesterbe igazol. <#vigyor0>#vigyor0>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
viszont CR7 esete más
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Az a helyzet, hogy nálatok tudatos csapatépítés folyik, ami elõbb-utóbb beérik, és ez az amit hiányolok a Madridból. Szívem szerint visszahoznám Del Bosque-t, 5 évig fel sem állítanám a kispadról, és 100%os mozgásteret adnék neki.
pl. Iniesta más mezben elképzelhetetlen, pedig még nagyon fiatal, de gyanítom nem fog elmenni a barcából... !
Fernando Torres se váltott volna klubbot, ha nem nõtte volna ki az Atleticot ez 100% !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
jav: meg annyit hogy "Cristiano kérésére - aki ismét megerõsítette, hogy távozni szeretne - és a képviselõivel való egyeztetés után a United engedélyezte a spanyoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. A transzfer június 30-ig minden bizonnyal létrejön."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
egyszóval emberi oldala is van ennek a baromi nagy költekezésnek, nem csak üzleti értéke
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy mielõtt bármelyik MU fan nekem esne, tisztában vagyok azzal, hogy C. Ronaldo idény elején sérült volt és csak nehéz volt újra lendületbe jönnie. Természetesen nem is írom le a teljesítményét mért idény végére termelt megint.
Csupán arra akartam rávilágítani, hogy ha nagyon kell, akkor nem úgy megy neki ahogy azt elvárná az ember.
Simán kinézem belõle, hogy lesz még 1-2 jó szezonja azután már eltûnik a süllyesztõben.
- Aranylabdás létére nem kapta el az átkot, és idén is jó szezonja volt. Ha nem kapja el a "realitiszt" (Owen és többiek) akkor nincs félnivaló. Érdekes módon amúgy még egyetlen egy rossz szezonja sem volt.
"CR egy nagy rinyagép, ha nem megy neki a játék elveszti a fejét és rúg fel mindenkit aki szembejön vele"
- Itt kevered egy másik R-betûssel akit Rooneynak hívtak. Ronaldo-ra abszolút nem jellemzõ hogy "rúg fel mindekit aki szembejön".
Nincsen olyan kvalitású játékos, mint mondjuk Zidane vagy Figo volt.
- De van! És maga Figo nyilatkozta hogy többre viheti még nála is, fõleg hogy már most a világ legjobbja. --Nemén mondtam--
De 80 millió font??? Hát ez bizony hülyeség akárhonnan is nézzük.
- Akkor nézd meg a reklámértékét, ami már vetekszik Beckham-ével. Csak a mezeladásokból visszahozza a 80M-tokat.
ja és a BL-ben is ha nagy a nyomás rajta, akkor nem megy neki.
- Chelsea elleni BL-fináléban õ fejelte a vezetõ gólt, no problem.
Jó vásár volt, gratulálok hozzá, sajna mi ismét kezdhetünk utód után nézni <#szomoru1>#szomoru1> Az utóbbi években 3 ikonunk is hozzátok ment (Ruud,Beckham, most Ronaldo), nem örülök neki, de kezdem megszokni -.-
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
CR egy nagy rinyagép, ha nem megy neki a játék elveszti a fejét és rúg fel mindenkit aki szembejön vele, ja és a BL-ben is ha nagy a nyomás rajta, akkor nem megy neki.
Jó nem mintha a csapatban ne lenne pár idegbeteg, ha vesztésre állunk (pl: Ramos), de én azt mondom, hogy még mindig jobb ha kiadunk 30 milkát a semmire, ami mégis csak hamarabb viszajönne a klub sikere által. De 80 millió font??? Hát ez bizony hülyeség akárhonnan is nézzük. Nincsen olyan kvalitású játékos, mint mondjuk Zidane vagy Figo volt. Õk bõven értek volna többet is, de tartották is azt a formát amit az ember elvárt tõlük.
Mondjuk a mostani Spanyol bajnokság színvonala maitt, CR simán fickándozhatna kedvére.
És errõl jut eszembe, hát ezzel a bajnoksággal is kezdeni lehetne valamit. Ha jól emlékszem max 3-4 meccs volt olyan, amit tényleg élvezettel és izgalommal néztem végig. Az összes többi színvonalon aluli 0 volt, még ha hoztuk is a kötelezõt.
Szeretném, ha újra olyan lenne a Valancia, mint régen vagy akár a Deportivo is. Most kiesett a Betis, tavaly a Zaragoza. Ezek is meghatározó csapatok.
De gondolom ezzel nem én vagyok egyedül.