Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Kis off:
Nem tud valaki olyan oldalt ajánlani, ahonnan NEM eredti mezeket lehet rendelni, rendes nevekkel ellátva a hátuljukon?
Köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hát akkor te még nem láttad játszani 😄 ettõl függetlenül kibaszott jó játékos..

eZo
Igen ezt többször hangoztatta, hogy nem szeretne külföldre igazolni...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Tökéletesen egyetértek !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Yulcsa
goal.com azt íja Villa a Realt favorizálja a Chelsea-vel szemben

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

pedig pontosan hogy kéne, õ az egyik legjobb spanyol csatár...
hedonist
én is ebben bízom,h kaka ronaldo utan nem kell nektek mégegy ennyire drága játékos😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Szerintem elég egy csatár, ha olyan játékosok vannak mögötte mint Kaká, CR, Robben. És akkor két vkp. (4-2-3-1)

REAL MADRID

SLICK
hát ezek után ne reménykedj 😄

hedonist
Ezek után nagyon nagyon remélem, David Villat nem szipkázza be perez...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Yulcsa
ok, de én arra értettem, hogy ha szigorúan vesszük még nem hivatalos az átigazolás, mivel Cr még nem írta alá. Persze tudom, alá fogja.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
Cristiano: "Los Angelesben sétálgattam, amikor tudomást szereztem a Real ajánlatáról és a Manchester engedélyérõl. Meglátjuk, hogy mi fog történni. Mindenesetre tudok a Real orvosainak a szándékáról, hogy megvizsgáljanak, de nem tudom, hogy Madridban, Angliában vagy itt Los Angelesben.

"Nagyon hízelgõ a számomra, hogy a Manchester United engedélyt adott a Real Madridnak a tárgyalásokra. Nem minden nap történik meg, hogy a világ legjobb csapatai közül kettõ az én átigazolásomról tárgyal."

azt hiszem ha nem akarna aláírni akkor azt mondta volna hogy sosem hagyja el a MU-t vagy valami... max azon megy majd a vita ,hogy 9 misit kap vagy többet.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
egész jó pénz érte

Rudee
Szerintem Kaká csak azért várt, hogy a Milan szurkolók kicsit még reménykedjenek. Egyszerre elég 1 emberben (Berlusconi) csalódni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Beníteznek kell Saviola. 6 milliót adnának érte.

Yulcsa
94 milla, wow az nem semmi
na ez az, hogy mi van ha azt mondja nem? Kakánál is ezen ment a huza-vona, a Milan már rég elfogadta az ajánlatot, de Kaká még döntött

shala
nagyon idegesítõ ez a sok negatív újságcikk a madridról.:S

non potest pluere aeternum

94 millió euró körül van, és ha nem láttad volna a MU a a hivatalos oldalán közölte, hogy elfogadták az ajánlatot, de Ronaldo még nem írta alá a szerzõdést
Rockynhooo
igen abból nekem is ... inkább kapjunk 2 gólt ha lövünk 5öt 😄

robotnyk
93, hivatalos.
robotnyk
jön az, már a mezszámot osztogatják 😄
Yulcsa
80 millió font az kb mennyi millió euro?
amúgy hivatalos már ez az igazolás? mert sehol sincs még fõhír, h official

SLICK
hát ha valóban jön CR (remélem mégse) akkor Lass elég egy vkp-nak, de amúgy is. Elegem van a két szûrõs felállásból...

Rockynhooo
én is erre gondoltam. de nem tudom ,hogy ez lenne a jobb ,vagy az ,hogy egy csatár és +1 vkp?! de ezzel a középpályával nagyon kiegyeznék 😄

LasDen
calderón fényezi ám magát......de nagyon elkúrta.....nem ennyit kellene (kellett volna) fizetni érte.....
ha jön nem kéne már több ember a középpályára....hátra jöhetne albiol (menne metzelder) elõre meg esetleg villa.....és még robben is vállalható lenne a baloldalon....
tehát én ilyesmit látnék ezekután:
casillas
marcelo(marcano ha jön bár semmit nemtok róla), pepe, albiol (gara),ramos
robben,kaka,lass,cr
raúl, villa

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
😞

csütörtök, 19:59 - Cristiano Ronaldo miután értesült a MU és a Madrid közötti megállapodásról, óriási partit csapott Los Angelesben, ahol jelenleg vakációját tölti - számolt be a Daily Mail. A napilap továbbá fotókat is közzétesz, amelyek a dailymail.co.uk honlapon meg is tekinthetõek.

áááá, tényleg nem akar aláírni...
én arra vagyok most kíváncsi, hogy megvesszük-e a srácot, akit Zizou ajánlott? vagy neki csak a nevét kellett adnia a kampányhoz?
Casillas
aztán akik most úgy sírnak, mintha az õ zsebpénzükbõl lenne levonva ronaldo fizetése, azok fogják legjobban isteníteni, ha kurvajó lesz jövõre

Vivimos por ti, vence por nosotros.

shala
pontosan. szerintem villa még biztosan jönni fog

Rockynhooo
Eddig azért sírtunk ,mert nincs irányító erre idejön aki az egyik legjobb ha nem a legjobb... sírunk ,hogy nincs jobb szélsõ erre idejön (ha jön...) a legjobb jobb oldali játékos jelenleg... nem értem miért vannek egyesek kiakadva , egyelõre jó ez így... olyan posztra igazoltunk ahova kell is , ezek után ne legyen értelmetlen igazolások sora én csak azt kérem... hátulra is vehetnénk valakit , meg a leépítés is beindulhatna már.

Rudee
Zizou nem pénzügyi tanácsadó.

SLICK
Mondjuk Zidane is mondhatná Pereznek, hogy "hé ez nem jó irány..."

szucsy89
ennyivel nem ért többet ez tény...sõt én Kakát többre tartom de ez mondjuk magánvélemény
hunbasser
de Ronaldo fontban 80,Kaka meg euróban 67...

ReaL MaDRid x siempre

pedig még a faterjának is ezt mondta Lipcsei
shala
crt én sem csipázom, gecijó player,de mint ember .C remélem a jobbik formáját mutatja majd nálunk -.-

Robinho... 😄
tesó07
CR nekem se a legnagyobb kedvencem de azért ha idejön hozzánk sztem ugyanúgy hajtani fog, nagyképû a srác (végülis van is mire) de a pályán azt a pár mûesést leszámítva ez nem szokott rajta látszódni 😊. Kaka-val és vele nagy dolgokat érhetünk el. 80 milla meg soknak hangzik, de viszont 1 év alatt visszahozza az árát, plusz ha Kaka.ért adtunk 67-et akkor erre számítani lehetett hogy õ érte 10-15-el többet kérnek majd az elmúlt 1-2 évben nyújtott teljesítménye és a reklámértéke miatt.

RMCF

Matthew Prosac
nagyon bírom ahogy a média leadta ezeket a nyilatkozatokat, mert mindegyik ilyet röhögve és viccelõdve mondta, nem gondolta komolyan. persze hozzátok már csak az jut el, amit mondott, a kontextus nem. ez pont olyan mint Lipcsei esete az "Én vagyok a Fradi" headline-al. Õ sem mondta ezt. Aztán jól le lett ugatva hogy mit képzel.
Örülnék ha elfelejtenétek ezeket a dolgokat, mert médiakreálmány az összes, és pont erre való, hogy hamis/jogtalan érzelmeket kreáljon iránta. Ha ma Guardiola lenyilatkozza hogy "a Madrid az utóbbi években elmarad a várakozásoktól", akkor holnap a Marca címlapján az lenne hogy "Guardiola leszarozta a Real-t". Ennyi. Ez a média. El kell adni a lapot.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rudee
Remélem ez a Krisztiánó azért lenyilatkozza, hogy az elõszerzõdés is csak a média kitalációja <#vigyor3>

Rudee
Raúl González Blanco - The Spanish King Variations Vol 1 – Esoesgallo

http://www.youtube.com/watch?v=417nUKxy0po
vagy
http://www.zshare.net/video/60671109be8b957b/
vagy
http://www.megaupload.com/?d=8R47YGI4

Raúl González Blanco - The Spanish King Variations Vol 2 – Esoesgallo

http://www.youtube.com/watch?v=zYj5FZaClME
vagy
http://www.zshare.net/video/606710146327e19d/
vagy
http://www.megaupload.com/?d=WWZICP50

De nem értitek, hogy ez magas összeg kényszerhelyzet az elõszerzõdés miatt? Ha nem lett volna ilyen ostoba Calderón, nem hoztuk volna el ennyiért.

REAL MADRID

Mostanabn tényleg az vagy nem?
Eb-ezüstérmes (2004), BL-gyõztes (2008), 3x angol bajnok (2007, 2008, 2009), FA-kupa-gyõztes (2004), 2x angol Ligakupa-gyõztes (2006, 2009), Klub-világbajnok (2008) 2x
Community Shield-gyõztes (2007, 2008), aranylabdás (2008), FIFA év játékosa (2008), az Év legjobb U-21-es futballistája Európában (Bravo-díjas, 2004), az Év játékosa Angliában (2007, 2008, mindkétszer az összes szavazáson), az Év legjobb fiatal játékosa Angliában (2006, 2007), angol gólkirály (2008), BL-gólkirály (2008), európai aranycipõs (2008), a BL legjobb játékosa (2008), az Év legjobb fiatal játékosa a FIFPro szerint (2006, 2007, az Év sportolója Portugáliában (2006)

SLICK
nem az aranylabdával van a baj - mivel megérdemelte azt akkor - hanem a nagyképû nyilatkozataival:

"Én vagyok a világ elsõ, második és haramadik legjobb jétkosa!"

és ez csak egy a sok közzül.

Ronlado hol az? mikor megkapta az év játékosa címet akkor öve volt a csapatban a legtöbb asziszt is mellesleg

SLICK
egyetlen játékos sem ér annyit ma... Fõleg õ

fõleg egy ekkora beképzelt, önelégült playáért...