Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felröppent a hír, hogy kölcsönadják ami nem nagyon tetszett a játékosnak.

REAL MADRID

Rockynhooo
az úgy még csak 10 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Amúgy Garay-t annyira mondogatjátok és lehet egyelltalán nem is számolnak vele :\

robotnyk
gondoltam rá én is, egy csatárral, hátrébbról talán.
ProGabe
4-1-3-1-et képzelek el

az az egy természetesen Diarra középen, elöl meg, aki éppen ráér 😄

ez csak azért jutott eszembe, mert itt sokan a "több gólt kell lõni, mint kapni" elvet vallják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"Amúgy Maicon idejönne, ott lenne jobb szélen. Ramos behúzódik, szintén belsõ védõként Pepe, akkor jön Garay, és esetelg Albiol, ez megint milyen már?"

szar 😄
Garay és Albiol is inkább középsõ védõk, esetleg a jobb oldalon tudom elképzelni õket, de semmiképp sem a balon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem sok csapat mer kiállni mostanában vkp nélkül 😄

REAL MADRID

ProGabe
bazzeg, már azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e, vagy lány. szóval, igen, kell egy bal hátvéd

a másik meg a középpálya. ha marad Sneijder, vajon megférnének õ és Kaka a középpályán? mondjuk úgy, hogy a két szélén Robban és Ronaldo futkorászik 😊

SLICK
Valdanónak az arcába hajjítok egy traktort, azon majd rágódhat.

Az szép, nem is tudtam 😊

REAL MADRID

robotnyk
Beckham 400 millió eurót hozott, amíg itt volt. 😊

volt egy elemzés, hogy bevételi oldalon Kaka évente legfeljebb 60-65, Ronaldo 50-55 millió eurót hozhat.
Nem lesz ifi beépítés sajnos, Valdano megmondta. Felesleges ezen rágódni.

REAL MADRID

na pont akartam írni, hogy ifikkel kéne operálni, nem mindenhova bevásárolni
SLICK
bögre <#idiota>

És természetesen nem csak mezben lehet gondolkodni.

REAL MADRID

SLICK
Marcelóból simán lehet Roberto Carlos utód, csak védekezni kell megtanulnia normálisan. Amúgy a helyére venni kell egy közép csapatból valakit aki képes hosszútávú, jó teljesítményre.
Amúgy Maicon idejönne, ott lenne jobb szélen. Ramos behúzódik, szintén belsõ védõként Pepe, akkor jön Garay, és esetelg Albiol, ez megint milyen már?
Nem új játékosokat kell venni cserének, hanem az ifiket beépíteni.

Rockynhooo
tehát bal szélsõ védõ kéne 😄

Matthew Prosac
anno Beckham érkezése után az elsõ 6-7 hónapban több mint 1 millió Beckham mez fogyott, amivel vissza is kereste a Madridnak azt, amit érte költöttek. Ronaldo esetében ez a "befektetés" ugyanúgy 1-1,5 év alatt megtérülhet !csak! mezeladásokból. ebbõl a szempontból már nem is olyan sok az a 94 millió euró. sajnos -.- (one Mu-fan)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
jah azért néztem ,hogy Maicont akarjátok Ramos helyére vagy mi ? 😄 am volt errõl is szó h Ramos bejönne középre de sztem amelyik poszton van jo játékos azon nem kell javítani 😄 jobb szélsõ védõ meg kéne az tuti :\

am Clichyvel keverted sztem 😊

robotnyk
ja épp írni akartam, hogy Maicon jobb oldali. mivel a Valencia kiárusítani nem akarja az egész csapatot, Villa mellett mást szerintem nem engednek el, és akkor Ramos visszamehetne középre, fõleg ha Garayban nem bíznak. de ha már szélsõ hátvéd, akkor balhátvédre több szükség van.
kell egy meghatározó balhátvéd, szélsõnk már van... 😄
Pontosan 😄

REAL MADRID

ProGabe
bazzeg tényleg, akkor kivel keverem? 😄

egy balszélsõt is szóba hoztak velünk, nem? áá, nincs névmemóriám. ellenben a vitán ez mit sem változtat, miszerint kell egy meghatározó bal szélsõ

Rockynhooo
jah csak Maicon jobb oldali játékos.

ProGabe
te sem gondolhatod komolyan azt, hogy Marcelo, mint kezdõ játékos egész évben megállná a helyét. Maicon cseréjének egyszerûen tökéletes lenne

ha meg nem vesszük meg Maicont és Marcelo a kezdõ, mégis ki játsszon a helyén, ha lesérül/eltiltják/mittudoménmitcsinál? fõleg úgy, hogy eladnánk 3, azaz három védõt? bemenne Raul a kapu elé? :S

SLICK
MARCELO!!!! Torrest, Heinzét amúgy el kell adni. Metzelder is inkább menjen egy olyan csapathoz ahol tuti kezdõ lenne, mégis csak német válogatott, nem érdemel padozást.

nem, inkább tömjük tele megint brazillal a csapatot! 😄
ProGabe
ez az, sorolj még támadókat, hátha minden meccsen többet lövünk, mint kapunk

ki a franc legyen a bal oldalon? Torres? Heinze? az állandóan sérült, és inkább középsõ Metzelder?

SLICK
ja csak szarul...

de minek?
pozitív dolog most, hogy rögtön június elején rendezzük az igazolásokat
SLICK
MINEK??????

Jöjjön Albiol és Villa még, plusz a fiatalokat lehet elkezdeni beépíteni

Nem kell se Maicon, se Xabi Alonso. Ha CR tényleg jön akkor Ribery - Silva kettõsbõl sem kell senki.

Felesleges pénzkidobásokba ne menjünk már bele könyörgöm!

ProGabe
Fauber kölcsönszerzõdése lejárt, gondolom nem mondok újat azzal, hogy visszament a West Hambe, ahonnan el akarják adni. szerencsétlen srác :\

horpeti
Én már évek óta azt várom, hogy végre valami tényleg jó játékot lássak Madridban...Azért most ismét bizakodó vagyok.

Bár egy jó edzõ nem ártana. :-/

ProGabe
õ kell!

amúgy én is belegondoltam, hogy milyen lesz látni kifutni a kezdõt az elsõ tétmeccsen, hát, jó érzés fogott el 😊

Fabio Capello
Real Madrid: Maicon lehet a klub következõ nagy igazolása

A spanyol labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, a Real Madrid a nyári átigazolási szezonban eddig sem pihent, úgy tûnik, ezután sem vesz vissza a tempóból: olasz lapértesülések szerint az Internazionale brazil védõje, Maicon lehet a következõ igazolása a „király gárdának”.

A Real Madrid számára jó elõjel lehet, hogy 1996-ban már igazolt egy brazil szélsõhátvédet az Interbõl, Roberto Carlost, aki ezt követõen hosszú évekig nagyszerûen teljesített a fõvárosiaknál.

A CR9-et már levédette CR ügynöke.

REAL MADRID

de jó olvasni,hogy ezzel a két emberrel ez a két legnagyobb problémánk 😊

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

pontosan úgy hangzik mint a CR7 :\
Atti12
CR9.. elég gagyin hangzik 😄 na mind1, ez már legyen a ti dolgotok 😊

A Marca szerint Cristiano Ronaldo valószínûleg a CR7-rõl a CR9-es márkanévre vált, ezáltal Saviola mezét venné át, azonban nem elvetett opció a 10-es szám sem. Kaká nem szeretne 5-ösben játszani, Perez a 10-est preferálja a számára, míg a játékos a 18-ast. Szóba került továbbá a 22-es és a 8-as mez is.
Rockynhooo
Én csak Wesleyt meg Rafat sajnálom mert nagyon kedvelem õket , de amit idén nyújtottak elég halovány volt :S

Atti12
azért kíváncsi vagyok hogy nálatok hanyas számot fogja megkapni.. Mert ugye a 7-es már foglalt. Lehet 23-as...

tesó07
Azt ne felejtsük el azért hogy 1 év alatt akár visszajöhet az 90 milla. Nem gyenge a reklámértéke a srácnak, plusz elég sok mezt is eladnak majd....

RMCF

tesó07
Nekem egyre jobban tetszik ez ha belegondolok ebbe az elég brutál kezdõbe amit majd ki lehet küldeni a pályára, lassan ott tartunk hogy világválogatott meccset nézünk minden héten.😊
Persze nagyon remélem hogy jönnek majd az eredmények is, bajnokság meg lehet ha az elején nem fogunk beragadni, Bl meg most már kötelezõ lenne de min. egy elõdöntõ ott meg már bármi lehet.(álmodozok...)
Villa meg hülye lenne nem jönni egy ilyen csapathoz....

RMCF

WuFraZselic
szerintem meg ebben a gazdasági helyzetben az a 94 millió mégjobban felértékelõdik...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

am érdekes ez a világrekord átigazolási díj meghatározása.
hiszen anno zidane ára ami 75 milla volt ha jól tudom akkor abban az idõben szerintem ért annyit mint most ez a 94.
Casillas
számodra lényegtelen, mert még ha ide nem is jön Villa, a chelseabe biztos hogy nem fog átigazolni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Csabesz6
Utána meg elföldelni.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
ha már találkozik az ember Paris Hiltonnal, akkor kötelezõ megdugni.