Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az az egy természetesen Diarra középen, elöl meg, aki éppen ráér 😄
ez csak azért jutott eszembe, mert itt sokan a "több gólt kell lõni, mint kapni" elvet vallják
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szar 😄
Garay és Albiol is inkább középsõ védõk, esetleg a jobb oldalon tudom elképzelni õket, de semmiképp sem a balon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
a másik meg a középpálya. ha marad Sneijder, vajon megférnének õ és Kaka a középpályán? mondjuk úgy, hogy a két szélén Robban és Ronaldo futkorászik 😊
REAL MADRID
volt egy elemzés, hogy bevételi oldalon Kaka évente legfeljebb 60-65, Ronaldo 50-55 millió eurót hozhat.
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy Maicon idejönne, ott lenne jobb szélen. Ramos behúzódik, szintén belsõ védõként Pepe, akkor jön Garay, és esetelg Albiol, ez megint milyen már?
Nem új játékosokat kell venni cserének, hanem az ifiket beépíteni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
am Clichyvel keverted sztem 😊
REAL MADRID
egy balszélsõt is szóba hoztak velünk, nem? áá, nincs névmemóriám. ellenben a vitán ez mit sem változtat, miszerint kell egy meghatározó bal szélsõ
ha meg nem vesszük meg Maicont és Marcelo a kezdõ, mégis ki játsszon a helyén, ha lesérül/eltiltják/mittudoménmitcsinál? fõleg úgy, hogy eladnánk 3, azaz három védõt? bemenne Raul a kapu elé? :S
ki a franc legyen a bal oldalon? Torres? Heinze? az állandóan sérült, és inkább középsõ Metzelder?
Jöjjön Albiol és Villa még, plusz a fiatalokat lehet elkezdeni beépíteni
Nem kell se Maicon, se Xabi Alonso. Ha CR tényleg jön akkor Ribery - Silva kettõsbõl sem kell senki.
Felesleges pénzkidobásokba ne menjünk már bele könyörgöm!
Bár egy jó edzõ nem ártana. :-/
amúgy én is belegondoltam, hogy milyen lesz látni kifutni a kezdõt az elsõ tétmeccsen, hát, jó érzés fogott el 😊
A spanyol labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, a Real Madrid a nyári átigazolási szezonban eddig sem pihent, úgy tûnik, ezután sem vesz vissza a tempóból: olasz lapértesülések szerint az Internazionale brazil védõje, Maicon lehet a következõ igazolása a „király gárdának”.
A Real Madrid számára jó elõjel lehet, hogy 1996-ban már igazolt egy brazil szélsõhátvédet az Interbõl, Roberto Carlost, aki ezt követõen hosszú évekig nagyszerûen teljesített a fõvárosiaknál.
REAL MADRID
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
RMCF
Persze nagyon remélem hogy jönnek majd az eredmények is, bajnokság meg lehet ha az elején nem fogunk beragadni, Bl meg most már kötelezõ lenne de min. egy elõdöntõ ott meg már bármi lehet.(álmodozok...)
Villa meg hülye lenne nem jönni egy ilyen csapathoz....
RMCF
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hiszen anno zidane ára ami 75 milla volt ha jól tudom akkor abban az idõben szerintem ért annyit mint most ez a 94.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"