Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég gagyinak tûnik, de azért meglesem 😊

REAL MADRID

55' U18 Real Madrid 2-1 U18 Barcelona

REAL MADRID

Fehercsoki
Egyetértek.

Rockynhooo
Jah , amúgy utobbi szezont elnézve nem tom mire van akkora arca 😄 elkezdhetne inkább edzeni mint okoskodni mert a Juvenal csak nevetség tárgya lesz 😄

am jó meglátás h önmagukban a sztárok nem elengedõk de ezt a kis hugom is tudja...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
amint elment kinyílt a csipája.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Cannavaro: "Cristianót már a korábbi, Perez elõtti vezetõség szerzõdtette, és majdnem sikerült Kakát is, de kifutottak az idõbõl. A Real Madrid még több igazolást tervez és még több támadót akarnak hozni. De önmagukban a sztárok nem elegendõk."

Fabio nagyon sokat okoskodik mostanában, lassan elkezdhetne a Juve-val is foglalkozni....

RMCF

tesó07
Riberyt én már akkor nem értettem amikor a Bayern-hez igazolt, most már maradjon is ott. 😄

RMCF

SLICK
bannerba vele ?D_?SA😄

Rockynhooo
Jó lesz neki ott a Bundesligaban , oda való a csapattársaival együtt 😄

shala
: D

non potest pluere aeternum

eZo
sok helyen fent van, most töltöm, kiváncsi vagyok rá 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Most szedem én is, remélem nem fake.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://rapidshare.com/files/243765188/RM.The.Game-SKIDROW.part1.rar
http://rapidshare.com/files/243764381/RM.The.Game-SKIDROW.part2.rar
http://rapidshare.com/files/243765106/RM.The.Game-SKIDROW.part3.rar
http://rapidshare.com/files/243765062/RM.The.Game-SKIDROW.part4.rar
http://rapidshare.com/files/243764261/RM.The.Game-SKIDROW.part5.rar
http://rapidshare.com/files/243764347/RM.The.Game-SKIDROW.part6.rar

REAL MADRID

ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
pl "aszfalton". a színvonal meg rohadt magas, elsõ komment a játéknál:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rohadjon meg a real madrid!!!

ki kéne harcolni neki egy szép permwarnt flémkeltésért <#vigyor1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Ahh. Hun láttad? 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

shala
jaj kezdõdjön már az új szezon bakker, látni szeretném a csapatot :X

non potest pluere aeternum

robotnyk
féloff: Real.Madrid.The.Game-SKIDROW
hunbasser
jó,de PL-hez képest sehol nincs. nem vagyok benne biztos,hogy Ribery a PL-ben is olyan jó lenne,mint a bayernben. biztos jó lenne,de nem ennyire.CR meg ott is bizonyított azért,a La Liga neki gyerekjáték lesz 😄

ReaL MaDRid x siempre

a bundesliga idén igen csak megerõsödött, viszont tény, hogy a bayern meg bukdácsolt szóval van benne valami
hunbasser
de pl aranylabda közelében sem volt... tudom,hogy jó játékos,meg minden,de az szerintem túlzás,hogy Ribery jobb. azért azt is nézni kell,hogy Ribery egy - az utóbbi években eléggé visszaesett - bundesligában teljesít jól,CR meg a világ legerõsebb bajnokságában.

ReaL MaDRid x siempre

mert nagyobb a hype... 😄
amúgy is, az aranylabdát nem neveznem olyan hûdenagy mércének, újságírók ítélik oda
hunbasser
akkor miért nem õ nyerte az aranylabdát? :\

ReaL MaDRid x siempre

hááát nem értek egyet...ribery jobb mint ronaldo 😄 vagyis szerintem sokkal jobb! nem színészkedik és ugyanolyan jó játékos,hajt kûzd tiszta szív ember!siman megér annyit mint roni.
Forza Italia
Pereznek elment az esze. A következõ az lesz h megveszi Vidicet+Benzemát is. A végén meg majd belebukik azt megint elmegy 1-2 évre.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
én riberyt már túlzásnak érezném....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
mármint jobbszálsõ védõ, és nemhiszem,h ramos helyett.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
és õ lesz a balszélsõ??? egész életében jobb szélsõ volt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
ashley cole.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

meg veszünk Ribery mellé még Zlatant is, beszarik a világ 😄
Casillas
én meg ribéryt és benzemát, mégse írok 3 percenként, hogy Ó NE

Vivimos por ti, vence por nosotros.

A Confidencial szerint szó sincsen 93-96 milliós vételárról, miután tavaly év végén köttetett egy kölcsönszerzõdés a Santander Bankkal a december 20-i árfolyam szerint, amikor 1 euró 0,935 fontot ért. Így tehát a Real Madridnak "csak" 85 millió eurót kellene fizetnie, az árfolyam esését a bank korrigálja.
/madridista/

#47810 Ja, de majd mindenki befigyel amikor Ribery-t is leigazoljuk <#idiota>

REAL MADRID

Rockynhooo
Azt azért tegyük hozzá ,hogy a Bayern már 70 milliot követelt volna érte 😄 ami nevetségesen sok 😄 ha már annyit fizetnénk akkor inkább még dobjunk rá pénzt és Ronaldo.

ProGabe
a gond ugyebár az volt, hogy Ronaldonak ki kellett volna fizetni 30 millát

nekem nincsen gondom a leigazolásával, azzal sem, hogy Perez feltörte a malacperselyt, csak elég erõsen rácsodálkoztam a 94 millióra

persze az nem játszik, hogy Ribery 40-ért, Ronaldonak meg a semmiért 30. ez óriási presztízsveszteség lett volna

SLICK
CR-ról leírtam már a véleményem, ha az nem jön be akkor fizetek egy sört vagy valamit
amúgy sokkal ekvesebb pénzért e lehetett volna hozni, Silvát vagy Ribéryt, õk is kitûnõ játékosok.
Nem tehetek róla, hogy zsigerbõl utálom a portugált

hunbasser
de egy jó jobbközéppályás amúgy is kellett,mert nem volt senki,és tessék,megvettük a világ legjobb jobbközéppályását. ezzel mi a baj? bezzeg majd örülni fogsz,mikor kettessével lövi a gólokat.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
eddig csak CR és Maicon igazolása, de simán kinézem, hogy lesznek még itt "megeleptések"

hunbasser
de minden? :\

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
ok sry, de akkor is felabsz az ilyen

LasDen
én metzelderre nem alapoznék...nem volt 5 meccse folyamatosan....mindig volt valami sérülése....

hunbasser
😄DDdddddddddddd

tényleg idegesítõ már...

ReaL MaDRid x siempre

mivan itt ? 7 nap alatt majdnem 3 igazolás és nem is akármilyen?:|
robotnyk
jajj vazzeg ne kínlódj már ilyen látványosan, mert elkezdem a földet a fejedre lapátolni 😄
SLICK
csak ne legyen megállapodás!!

áhh, szar ez így

bazz, akkor az enyém ezzel együtt törölhetõ 😄
tesó07
Ez nem lenne rossz, mondjuk én megpróbálnám az 1 ékes játékot bár az igaz hogy akkor elég sok csatárunk pihenne a padon, de sztem bõven elég lenne, Ronaldo és Kaká egyenként is annyi gólt szoktak rúgni mint egy csatár, kérdés persze majd hogy nálunk hogy termelnek, de nem lesz itt probléma.
Írták itt többen hogy Ramos-t középre, az sztem nagyon nagy hiba lenne szélen pár meccset leszámítva világklasszis szinten játszik.

RMCF

péntek, 14:51 - Az olasz Corriere dello Sport szerint Florentino Perez a következõ órákban szeretné lezárni Maicon átigazolását. A játékos egyértelmûen szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, az Inter azonban minél több pénzt szeretne kapni érte. A tervek szerint a védelmet Maicon, Pepe, Ramos és Marcelo alkotnák.
Rockynhooo
éntek, 14:51 - Az olasz Corriere dello Sport szerint Florentino Perez a következõ órákban szeretné lezárni Maicon átigazolását. A játékos egyértelmûen szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, az Inter azonban minél több pénzt szeretne kapni érte. A tervek szerint a védelmet Maicon, Pepe, Ramos és Marcelo alkotnák

ProGabe
na, nem csak én gondolkodom egy jó bal hátvéden:
szóba hozták velünk Clichy-t

ProGabe
btw ITT lehet ilyeneket összeállítani

ProGabe
áá, megyek alszom egy kicsit x)

akkor meg elöl ketten, Villa + Higuain

valami ilyesmi, aztán még alakul. tudom, biztos lesz, aki kétszer szerepel, meg nem a helyén. ma csak hibázni tudok