Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
aha, hát persze
/mondjuk ha kuvaiti dinárra gondoltak, azt mondom rendben 😊 az kb 25 millió euró/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Nem hiszem, hogy most rá lenne a legnagyobb szükség. Inkább kéne egy normális szélsõ védõ a bal oldalra.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Torinóban hogy élhetnek ennyire vicces emberek:
La Juve pretende fichar a Huntelaar por 10 millones

SLICK
fõleg, hogy nagy csapatok ellen eléggé felszívják magukat

Rudee
Azért én nem kicsinyíteném le a spanyol bajnokságot. Itt is meg minden, ami kell. Ugyanúgy aprítják a játékosokat (lehet, hogy kevésbé látványosan), mint Angliában, a kis csapatok meg ugyanúgy be tudnak állni védekezni 11 emberrel.

hunbasser
kicsit Mata effekt...ha már csatár kell,akkor inkább hozzuk vissza Matát,olcsóbb mint Villa és lehet,hogy belõle is lesz olyan - ha nem jobb - játékos,mint Villából

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
félek én ettõl a Villa-Negredo cserétõl....sztem 3-4 éven belül a világ legjobb csatárai között fogják említeni.....verni fogják még a fejüket a falba madridban, hogy eladták....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
nem azért mert fiatal, csupán nem Real szintû. Biztos van tehetséges védekezõ középpályásunk a Castillaban. Amíg normálisan beérik addig ott lesz a 2 Diarra

robotnyk
ha két szezon után ki akarsz vágni egy fiatal játékost, akkor hogy a pékek farkában támogathatod a fiatalok beépítését?
Menyus489
Meg eléggé lassú, fõleg fejben, ez a Pool ellen jött ki igazán, kb azt se tudta ott, hogy hol van.
Pedig volt egy idõszak, amikor nagyot fejlõdött, de most még mintha visszafejlõdött volna. De én neki adnék még idõt, mert potenciál van benne szerintem.

Bátor fiú...

Menyus489
Hát végülis van helyette nála fiatalabb és saját nevelés is, Javi Garcia, de õt szerintem inkább ne erõltessük, eddigiek alapján nem igazán üti meg a szintet, most meg hogy végig padozza az évet, annak nincs értelme, valami kis-középcsapatnak el kéne adni 4-5 millió környékén, bár nem tudom annyit adnának-e érte.

Bátor fiú...

SLICK
nem úgy értettem! Tudom, hogy Gago fiatal, de nem ide való szvsz. Eddig se volt nagy kedvencem, a málé kapurarúgásai, meg a tökölései minden meccsen felidegesítenek.

LasDen
egy 23 éves helyett egy fiatalabbat...az jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Diarra már kezdte megint a jó formáját hozni a sérülése elõtt, remélem hamar magára talál

SLICK
abszolút felesleges ide már Xabi Alonso. Gagót még el is adnám és a helyére egy fiatal jöhetne. (oké tudom nem lesz fiatal beépítés)

tesó07
4-2-3-1 nem lenne rossz, de viszont ha még Villa is jön, akkor majd Higuain meg Raul padozni fog, azt kétlem, meg nem is lenne túl logikus. Nem tudom de nagyon kíváncsi leszek mit talál majd ki Pellegrini.

RMCF

Cabell
Na grat, ezek nemkicsi igazolások.

Bevallom férfiasan, hogy bár a Real nem a szivem csücske és nem is lesz, de fogom követni a meccseiket jövõre, ha másért nem ezért a két név miatt, meg akik majd még jönnek.

Elég nagy igazolás már ez a kettõ is, gyakorlatilag a világ két legjobb játékosát szereztétek meg.

Ronaldonak a La Liga valszeg tényleg gyerekjáték lesz a PL után, Kakának sem hiszem hogy nagy gond lesz.

Ettõl függetlenül simán benne van szvsz a pakliban a sikertelenség, mivel a legjobb csapatok nem a hatalmas nevektõl, hanem az összeszokottságtól tudnak brillírozni (lásd Barca).

Mindenesetre Ronaldonak kivánom ott is a legjobbakat, azt hiszem eleget tett a MUért, hogy ezt a lehetõséget bõven megérdemelje, Kaka úgyszintén.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Menyus489
Hát igen, ez Pellegrini-n múlik már, majd õ meglátja, hogyan vagyunk hasznosabbak, de pl egy 4-2-3-1-ben Lass és Xabi nagyon jók lennének együtt, de ezt majd meglátjuk.
Meg kíváncsi leszek arra is, hogy M. Diarra milyen formában lesz, vagy mennyire sikerül belelendülnie, akkor lenne jó, ha a lyoni formáját tudná hozni, de azt még nagyon eddig nem sikerült neki amióta itt van.

Bátor fiú...

tesó07
Sztem felesleges lenne Csabi. 4 vkp már elég sok, mondjuk ez függ a felállástól is, de nagyon meglepõdnék ha 2 lenne a kezdõbe. Én a legjobban annak örülnék ha a két Diarra-t rotálnánk.

RMCF

Menyus489
Xabi Alonso elsõsorban a spanyolosítás miatt jön szóba, másrészt meg gondolom abban az esetben, ha jön, nem marad mindenki a középpályáról, gondolom van érdeklõdés pl. M. Diarra iránt is, így abban az esetben gondolom távozik valaki. Ha meg nem, akkor lesz 4 jó VKP-nk. Ebbõl kettõ futós-ütközõs, a két Diarra, és kettõ elõrébb tolt szervezõs, Xabi és Gago, szerintem ez egy igazán minõségi középpályás védekezést tudna jelenteni, és jó összeköttetést a védõk és a támadók között, eddig azzal sok baj volt. De az is benne van, hogy távozik valaki, de még így is ott a sajnos rizikófaktor De la Red, aki ha egészséges, várom vissza szeretettel. Szóval én örülnék Xabinak, Gago eléggé megragadt a fejlõdésben, és a BL-ben is kevés volt, Xabi már ott bizonyított, spanyol, szívesen jönne, szóval hangsúlyozom magánvélemény, én örülnék neki 😄

Bátor fiú...

kezd elfajulni a kirakat-csapat építése<#szomoru1>
LasDen
kezdenek túlzásba esni úgy érzem.....kell sztár, de ne õk legyenek többségben....

mi a tökömnek?<#zavart2>
hunbasser
jó üzlet lenne,de hova már...?? 😄dd teli vagyunk középpályásokkal mostmár

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
A Real Madrid korábban 25 milliót ajánlott Xabi Alonsóért, azonban a Liverpool 35 milliós vételárat szabott, ezért elutasították a spanyol klub közeledését. Perez most Robbent ajánlja Xabiért cserébe, ami a sok sérülése miatt nem vonzza az angol klubot. Inkább 25 millió eurót és Heinzét várnának érte.

Robbent Mu is vinné... de nehogy oda adjuk már bárkiért is.. Nem mintha Csabira szükség lenne most de 25 milla meg Heinze elég jó üzlet érte.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
azok a képek meg a kommentek 😄DDdddddddd

ReaL MaDRid x siempre

miilann04
ez még viccnek is vicc.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Pepe helyett? 😄 ugyanmár...

Oziris666
Marcelo-Pepe helyett egy Clichy,Carvalho és készen is vagytok...

azt hittem ezt irod 😄
Na majd Ronaldo megtanítja Kakának hogy hogyan kell színészkedni 😄
tesó07
Én pedig már azt hittem hogy Kaká amint megtudta a jó hírt gyorsan otthagyta a brazilok edzõtáborát és Los Angelesbe repült Ronaldo-hoz hogy jobban megismerjék egymást. 😄D<#puszi>

RMCF

Rockynhooo
tudom. nem is azért raktam h már találkoztak h õk az új üdvöskék 😄 csak a realmadrid.com-on is több hír van ronaldorol és volt egy közös kép gondolom linkelem 😄

hedonist
sorry

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
jah de ez még az év játékosa választáson készült

mint ez:
http://cache2.asset-cache.net/xc/78512059.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF1937BD9AD37E51F906ECF50D0511CF9A988
Messi a külvárosi😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
nekem is vmi ilyesmi jutott eszembe errõl a fotóról bár inkább így😄:
ronaldo a 8keri lehúzósdzsipó,kaká meg a jólfésült fegyelmezett galléros iskolásfiú😄

egyébként ronaldo nagyon nemtud öltözködni😄

igen nem ártana

igen nem artana

zaki
Na majd Ronaldo megtanítja Kakának hogy hogyan kell belõni a sérót 😄

Rockynhooo

<#integet2>

DONGUBA
Marmint a focizos resze az.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Leszedtem kivancsisagbol nagyon retek es nem azert mert madridos.....egyszeruen fos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Bulykin
<#worship> csak kíváncsi voltam haverom lõtt e gólt, de nem😄
am Honvéd U17 a pánátinájkoszt is legyakta^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gunnersboy
Vólent 3 + Vernes

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nincs kedved visszatérni igy 2 hónap kihagyás után ? <#vigyor3>
Rudee
Reggelre leszedem, van már torrent is 😊

Bulykin
gólokat nemtudod ki lõtte a Honvédnál?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabi89
Azért van abban valami amit mond. Én is félek attól,hogy Perez megint összevásárol mindenkit és még se leszünk sikeresek mert csapatként nem mûködünk 😞
DE remélem nem így lesz.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

eZo
sikerült elindítani (tûzfal nem engedte), há te baromi gagyi sajnos 😞
nem egy pes 2009-et vártam de azért nem gondoltam volna, hogy 2009-be ilyen sz@rt kiadnak !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ProGabe
Honvéd U17 4 – 3 Real Madrid U17 <#vigyor3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

eZo
nekem nem megy tovább bármit nyomok, nem reagál semmire:
( egér mûködik, azaz tudom mozgatni, de se az enter se más bill.re nincs reakció )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]