Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
lehet, hogy csak taktika, talán ha látja a valencia, hogy nem döglik bele a leigazolásába, akkor engednek. barcába, chelseabe nem akar menni a hírek szerint, Silvát, Albiolt meg nem akarják elengedni, szóval jön még kutyára úthenger :p
Hát igen, Pereznek is így kellene gondolkodnia. De sajnos õ azt nézi, hogy 2 év alatt vissza hozza az árát, utána ingyen elengedjük és leigazoljuk Drogbát 😊

REAL MADRID

robotnyk
egy 30 fölötti játékosért ne fizessünk 36 millió eurót, inkább fizessünk Villáért többet.
hedonist
lehet,h kiment a divatból, de hogy egy kurvanagy goalscorer az tuti😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hunbasser
még ingyen se kéne az a nagypofájú köcsög 😄

ReaL MaDRid x siempre

szucsy89
mindenki tudja hogy sok pénzetek van és belõletek akarnak meggazdagodni😄

azért mondanak mindig többet és többet a játékosokra...
robotnyk
hozzá képest CR egy stílusos, szerény úriember.
én nembánnám ^^
Rockynhooo
nem kicsit lenne sok érte 😄 am jó pléja de nem is tudnám elképzelni a csapatban.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
jézusom. már Zlatant is szóba hozták velünk, 80 millió fontért. valószínûleg már minden újságnál van valami elõre megírt formanyomtatvány, amiben a név, a jelenlegi klubja és az összeg üresen áll^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
pfffffffffff....

ReaL MaDRid x siempre

Forlán már kiment a divatból 😄
LasDen
forlán nem ér 36 millát....max 18-20....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
a Valencia látva azt, hogy költekezünk, nem rest feltolni az árakat, örüljenek, hogy egyáltalán annyit is kapnának.

Forlán vicc

ProGabe
A Marca információi szerint a Valencia felrúgta a Real Madriddal kötött megállapodását, és nem engedi el 42 millió euróért David Villát, hanem 50 millió eurót követel, vagy 30 millió eurót plusz Álvaro Negredót.

A spanyol lap értesülései szerint a Real Madrid emiatt lemondhat a spanyol támadóról, és inkább az Atlético Madrid idén Aranycipõt nyerõ csatárát, Diego Forlánt veheti meg, akinek a kivásárlási ára 36 millió euró.

erre inkább nem mondok semmit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
ha nem hozták volna ide CR-t akkor jöhetne Ribéry, igaz még mindig nem írt alá. Így meg ki fog padozni? Egymást ütik ki a játékosok így, pont ind Sneijder és VdV esetében.

Amúgy Ramos meg jó szélen, nem kell õt berakni középre, ott van Pepe, Garay, egy taapsztaltabb játékost még hozhatnak középre, és még Marcelo cseréjének vkit a bal szélre. Az is csak Ramos hülyesége volt, középpálya szélén játszatni...

banok
i
és õ is nyilatkozta, hogy menni akar.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

green6k
Szalay-nak semmi esélye.Remélem valaki elviszi még idén...

Oziris666
Na nee!Ki az az 5?😊
Csak kíváncsiság

hunbasser
pont hogy középen játszott régen kényszerbõl. az eredeti posztja is jobbszélsõ védõ.

ReaL MaDRid x siempre

Sport2-n az U17-es Real csapat játszik a Puskás-Suzuki kupa harmadik helyéért
tesó07
A bal oldal az megint csak érdekes hogy hogy lesz, vagyis hogy Marcelo-val mi lesz így, mert a középpályán így már helye nem igazán van, szóval egyértelmû hogy neki kellene lenni a balbekk-nek.

RMCF

Rudee
Arbeloa akkor lenne jó, ha a bal oldalon is tudna olyan teljesítményt nyújtani, mint a jobbon.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Csupán onnan szûrtem le mert a spanyol válogatottban is ott játszik, meg elõtte a Sevilla-ban is ott tûnt ki, plusz nálunk is azon a poszton játszotta a legjobb meccseit. Szóval Arbeloa lenne a nyáron a legfeleslegesebb igazolásunk szvsz...

RMCF

I3andy
Ezt honnan szürted le? Csak kényszerbõl játszik szélen. Igaz, hogy itt is elég jó teljesítmény nyújt, de vétek lenne szélen elpazarolni a tehetségét. Két szélre kell játékos: Arbeloa tökéletes megoldás lenne a jobb oldalra. Fõleg, hogy elõtte CR van aki megoldja a jobb oldali támadást <#wink>

tesó07
Cristiano: "Még hosszú út áll elõttem. Újra szeretném írni a labdarúgás történelmét. Képes vagyok több érmet nyerni, mint bárki más. Nem szeretek lazítani. A szurkolók a legjobb Cristiano Ronaldót akarják látni, tehát igyekszek nem csalódást okozni a számukra."

Szeretném ezt a mentalitást majd a pályán látni, mondjuk én eddig se kételkedtem benne. Sztem hozni fogja a formáját nálunk is.

RMCF

tesó07
Ez nem így van sztem, nagy hülyeség lenne õt középre betenni, mivel már kiderült hogy szélen a legjobb. Kellene még középre igazolni vkit és nem lenne gond.

RMCF

DONGUBA
eros tulzassal biztosan😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
Emilio Butragueno megerõsítette annak valószínûségét, hogy David Villa, az FC Valencia válogatott labdarúgója a Real Madrid színeiben folytatja futballpályafutását.

Zinedine Zidane, Florentino Pérez klubelnök fõtannácsadója eközben arról nyilatkozott, hogy nagy örömmel venné Franck Ribéry Madridba igazolását is.

Egy másik volt Real Madrid-játékos, Zinedine Zidane – aki momentán Pérez elnök fõtanácsadója – további világsztár Madridba érkezésének eshetõségérõl beszélt. A francia ex-futballcsillag honfitársa, a jelenleg a német Bayern Münchenben játszó Franck Ribéry klubváltását szorgalmazta a Marca címû madridi sportnapilap információja szerint, mondván, Ribérynek végleg a blancók együtteséhez kéne aláírnia, ami „nagyszerû lenne” mind a labdarúgó, mind a Real szempontjából.

„Valóban reménykedem benne, hogy hozzánk jön, nagy örömmel fogadnám õt” – nyilatkozta Zidane szombat este a francia RMC rádiónak.
Real Madrid: ír csapat ellen mutatkozhat be Ronaldo; az elnök is játszana a meccsen

Valószínûleg a Shamrock United ellen húzhatja elõször magára a Real Madrid mezét Cristiano Ronaldo, a Real Madridhoz hamarosan aláíró portugál aranylabdás labdarúgó.
A Real Madrid július 13-án utazik az írországi Kildare-be edzõtáborozni, és a blancók elõször a Shamrock ellen lépnek pályára a Tallaght Stadiumban.

A felkészülési mérkõzés iránt már most óriási az érdeklõdés. Az ír csapat jelenleg a hatodik helyen áll az ír Premier Divisionban, és új stadionja 3500 férõhelye, ám a klub elnöke, Jonathan Roche úgy nyilatkozott a Daile Telegraphnak, hogy ha biztossá válik a mérkõzés, akkor megoldják, hogy tízezren is beférjenek.

„Ha megerõsítik a mérkõzést a spanyolok, akkor azt szeretném, hogy mindkét csapatban tizenegy csere léphessen pályára – és én szeretnék lenni az egyik. Ronaldo különös adottságú játékos, és hatalmas megtiszteltetés lenne a klubnak, ha ellenünk mutatkozna be.
Ja de õ a világ legjobb JSZV-je is 😄

Az más kérdés mi lenne ha jobb oldalon CR lenne elõtte, mert lehet egymást tolnák le a pályáról 😛

REAL MADRID

I3andy
mert a világ 5 legjobb középsõ védõjében benne van

LasDen
sztem meg középsõ védõ kéne és jobban járunk....de mér akarja mindenki ramost középre tolni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Szerintem meg nagyon is jó igazolás, akkor visszamehetne Ramos középre ez meg a nyár legnagyobb "igazolása" lenne

met azért egy pepe-vel és garay-val neki indulni a szezonnak...

LasDen
hát....akkor nem is ment 😄

SLICK
hülye ez? Azt kezdi foltozgatni, amit nem is kellene. Igaz Salgado most el fog menni, de ha esetleg Torrest mégse adják el, akkor jobb oldallal nem lesz gond. De ahhoz Torresnek sok játékra lenne szüksége

remélem hápog a hír...
LasDen
A Sun szerint a Real Madrid alig 24 órával a Manchester Uniteddel való megállapodás után 10 millió eurót kínált a Liverpoolnak Alvaro Arbeloa játékjogáért. A 26 éves spanyol jobbhátvéd a fõvárosi klub saját nevelésû játékosa, és bíznak benne, hogy a nyáron sikerül visszavásárolniuk.

én egy kicsit szánalmasnak érzem....plusz nem is kell jobb védõ....

LasDen
ez elég fair... 😄

robotnyk
szombat, 20:46 - Az Onda Cero szerint Manuel Llorente találkozott David Silva ügynökével, aki arra kérte az elnököt, hogy tárgyaljon a Real Madriddal. Llorente válaszul azt mondta, hogy ha a játékos egy hivatalos sajtótájékoztatón bejelenti a távozási szándékát, mint tette azt Alves és Joaquín, akkor tárgyalni fog az eladásáról.
hunbasser
az viszont sok

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
34-35 millió fontról csicseregnek

Rudee
A 2. Perez-éra elsõ címét az U18as csapat szerezte.

Spanyol hírek szerint Villa is a mienk.

ProGabe
"Viszont én Torrest nem adnám el, spanyol, saját nevelés is, igaz nem túl jó, de halk, nem nyavalyog, ha beáll, akkor teszi a dolgát, és a védelem mindkét szélén bevethetõ, ami még jól is jöhet sérülések esetén."

<#eljen> pont így gondolom én is. szerintem Torres jóval többre képes, mint amit idén láttunk tõle. persze ahhoz, hoy kijöjjön az igazi tudása, játéklehetõség kell, lehet kölcsön kéne adni fél évre olyan csapatba, ahol kezdõ lenne

Menyus489
Olyasmi, de míg Higu elsõsorban csatár, és másodlagosan támadókp, addig Mata inkább csak támadókp, legalábbis Valenciában én még nem láttam elõretolt csatárt játszani, de javítsatok ki, ha tévedek. Én Kaká cseréjének legszívesebben még Granerot látnám, spanyol, fiatal, saját nevelés, és Getaféban jól tolta. Guti szerintem akkor kaphat lehetõséget, ha ilyen támadó 4-2-3-1el áll föl a csapat, és akkor Gutival inkább ilyen 4-1-1-3-1et, vagy õ is Kaká cseréje lesz, ez majd Pellegrinin is múlik.
Ha meg Higut rakjuk szélre, akkor csinálhatják azt CéRonival, hogy oldalt cserélgetnek meccs közben.
Viszont én Torrest nem adnám el, spanyol, saját nevelés is, igaz nem túl jó, de halk, nem nyavalyog, ha beáll, akkor teszi a dolgát, és a védelem mindkét szélén bevethetõ, ami még jól is jöhet sérülések esetén.
Opare meg ha jól tudom sokat volt sérült, szóval emiatt nem volt sokáig szó róla, de hogy most mi van vele, azt nem tudom. Alípio is ott van még az ifiben, aki elvileg nagy tehetség.

Bátor fiú...

Rudee
Opare a sok sérülése miatt a Castilla-ban és a C csapatban is alig jáccott. Elõbb ott kell állandó helyet szereznie.

hunbasser
magyarán olyan mint Higuaín,csak õ bal szélen szeret játszani,és úgy is elég ütõs lenne. én azt csinálnám,hogy a két befejezõcsatárt megtartanám,Huntelaart és RvN-t,Raúlt egyre többet padoztatnám,sokat rotálnám.a támadószekcióban Robben,Kaká és Ronaldo,mögöttük a két Diarra és persze még ott lenne harmadikként Gago,akit szintén rotálnék a Diarrákkal. meg olyan csinálnék sokszor,hogy gyengébb csapatok ellen csak egy vkp-t játszatnék és akkor Kakát pihentetném,olyankor játszana Sneijder meg Higuaín... de ez a baj,hogy most meg már túl sok a jó pléjer 😄 Van der Vaartot biztos,hogy nem adnám el,inkább kölcsönadnám valami angol csapatnak és tudatnám vele,hogy még számítunk rá,Sneijdert meg Kakával váltogatnám,Kakát inkább a bl-ben játszatnám sokat. viszont felhoznék még vmi tuti jobb meg bal középpályást a Castillából,mert ha CR lesérül mi lesz? majd kiküldjük Gutit jobbszélre meg Sneijdert? mondjuk még azt tudnám elképzelni,hogy Robbent is rotálnám...Higuaínnal! Higuaín egyébként sem az a játékos,aki szeret beadogatni,tehát inkább elviszi szélen,megcsinálja a cselt aztán rálövi vagy lepasszolja,ez szerintem menne neki a bal oldalon is,más variációt nem tudok neki kitalálni úgy,hogy játszhasson sokat.

Drenthét is kölcsönadnám. jobbszélre meg semmi Maicon nem kell,mikor itt van egy Sergio Ramosunk,inkább belsõ védõt kell venni,ilyen egyszerû.szóval,Perez bácsi,ha kérhetném: Oparet próbálgassuk már,amikor leigazoltuk,annyira beharangozták,hogy mekkora tehetség.szeretnék még egy fiatal,tehetséges játékost bal oldalra is,hogy legyen félnivalója Marcelonak és igenis tanuljon meg védekezni.Metzeldert eladnám sajna,de vennék valami betonbiztos hátvédet,lehet,hogy Mertesackert,jó hosszú lábai vannak,a kis spanyol támadókat könnyen le tudná szerelni,mert mindenhová elérne a lába meg kifejelgetné a labdákat (emlékezzünk csak vissza,hány fejesgólt kaptunk idén...)

akiket eladnék,az Torres,Heinze meg Saviola.

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Mata inkább támadó középpályás, fõleg a bal oldalon, nem csatár, én úgy tudom.

Rudee, egyetértek, én sem hiszem, hogy most rá lenne a legnagyobb szükség, szerintem is egy jó balhátvéd kéne elsõsorban következõleg, de ettõl függetlenül én örülnék neki.
Viszont ha balhátvéd, akkor az elsõ választásom a már többször szóba került Clichy lenne, de, ha Pellegrini tud valami fiatalt, vagy kevésbé ismertet olcsón, akkor én annak is örülnék. Vagy hozzanak valakit az edzõi stábba, aki megtudja tanítani Marcelot védekezni, mert ha az sikerülne, akkor úgy is nagyon jól járnánk szerintem.

Bátor fiú...