Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
azért mondanak mindig többet és többet a játékosokra...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Forlán vicc
A spanyol lap értesülései szerint a Real Madrid emiatt lemondhat a spanyol támadóról, és inkább az Atlético Madrid idén Aranycipõt nyerõ csatárát, Diego Forlánt veheti meg, akinek a kivásárlási ára 36 millió euró.
erre inkább nem mondok semmit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy Ramos meg jó szélen, nem kell õt berakni középre, ott van Pepe, Garay, egy taapsztaltabb játékost még hozhatnak középre, és még Marcelo cseréjének vkit a bal szélre. Az is csak Ramos hülyesége volt, középpálya szélén játszatni...
ReaL MaDRid x siempre
RMCF
Szar Bayern, szar Bayern :)
RMCF
Szeretném ezt a mentalitást majd a pályán látni, mondjuk én eddig se kételkedtem benne. Sztem hozni fogja a formáját nálunk is.
RMCF
RMCF
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Zinedine Zidane, Florentino Pérez klubelnök fõtannácsadója eközben arról nyilatkozott, hogy nagy örömmel venné Franck Ribéry Madridba igazolását is.
„Valóban reménykedem benne, hogy hozzánk jön, nagy örömmel fogadnám õt” – nyilatkozta Zidane szombat este a francia RMC rádiónak.
Valószínûleg a Shamrock United ellen húzhatja elõször magára a Real Madrid mezét Cristiano Ronaldo, a Real Madridhoz hamarosan aláíró portugál aranylabdás labdarúgó.
A Real Madrid július 13-án utazik az írországi Kildare-be edzõtáborozni, és a blancók elõször a Shamrock ellen lépnek pályára a Tallaght Stadiumban.
A felkészülési mérkõzés iránt már most óriási az érdeklõdés. Az ír csapat jelenleg a hatodik helyen áll az ír Premier Divisionban, és új stadionja 3500 férõhelye, ám a klub elnöke, Jonathan Roche úgy nyilatkozott a Daile Telegraphnak, hogy ha biztossá válik a mérkõzés, akkor megoldják, hogy tízezren is beférjenek.
„Ha megerõsítik a mérkõzést a spanyolok, akkor azt szeretném, hogy mindkét csapatban tizenegy csere léphessen pályára – és én szeretnék lenni az egyik. Ronaldo különös adottságú játékos, és hatalmas megtiszteltetés lenne a klubnak, ha ellenünk mutatkozna be.
Az más kérdés mi lenne ha jobb oldalon CR lenne elõtte, mert lehet egymást tolnák le a pályáról 😛
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
met azért egy pepe-vel és garay-val neki indulni a szezonnak...
REAL MADRID
én egy kicsit szánalmasnak érzem....plusz nem is kell jobb védõ....
Spanyol hírek szerint Villa is a mienk.
<#eljen>#eljen> pont így gondolom én is. szerintem Torres jóval többre képes, mint amit idén láttunk tõle. persze ahhoz, hoy kijöjjön az igazi tudása, játéklehetõség kell, lehet kölcsön kéne adni fél évre olyan csapatba, ahol kezdõ lenne
Ha meg Higut rakjuk szélre, akkor csinálhatják azt CéRonival, hogy oldalt cserélgetnek meccs közben.
Viszont én Torrest nem adnám el, spanyol, saját nevelés is, igaz nem túl jó, de halk, nem nyavalyog, ha beáll, akkor teszi a dolgát, és a védelem mindkét szélén bevethetõ, ami még jól is jöhet sérülések esetén.
Opare meg ha jól tudom sokat volt sérült, szóval emiatt nem volt sokáig szó róla, de hogy most mi van vele, azt nem tudom. Alípio is ott van még az ifiben, aki elvileg nagy tehetség.
Bátor fiú...
Drenthét is kölcsönadnám. jobbszélre meg semmi Maicon nem kell,mikor itt van egy Sergio Ramosunk,inkább belsõ védõt kell venni,ilyen egyszerû.szóval,Perez bácsi,ha kérhetném: Oparet próbálgassuk már,amikor leigazoltuk,annyira beharangozták,hogy mekkora tehetség.szeretnék még egy fiatal,tehetséges játékost bal oldalra is,hogy legyen félnivalója Marcelonak és igenis tanuljon meg védekezni.Metzeldert eladnám sajna,de vennék valami betonbiztos hátvédet,lehet,hogy Mertesackert,jó hosszú lábai vannak,a kis spanyol támadókat könnyen le tudná szerelni,mert mindenhová elérne a lába meg kifejelgetné a labdákat (emlékezzünk csak vissza,hány fejesgólt kaptunk idén...)
akiket eladnék,az Torres,Heinze meg Saviola.
ReaL MaDRid x siempre
Rudee, egyetértek, én sem hiszem, hogy most rá lenne a legnagyobb szükség, szerintem is egy jó balhátvéd kéne elsõsorban következõleg, de ettõl függetlenül én örülnék neki.
Viszont ha balhátvéd, akkor az elsõ választásom a már többször szóba került Clichy lenne, de, ha Pellegrini tud valami fiatalt, vagy kevésbé ismertet olcsón, akkor én annak is örülnék. Vagy hozzanak valakit az edzõi stábba, aki megtudja tanítani Marcelot védekezni, mert ha az sikerülne, akkor úgy is nagyon jól járnánk szerintem.
Bátor fiú...