Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
érdekes volt olvasni, hogy Tisza Tibi a csere 😄 de végülis nem olyan rossz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabi89
Álomcsapatban magyarok már ez nem stimmel 😄
Amúgy az árak elég érdekesek.. :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

álmukban esetleg, Alexre meg Essienre rá lehet számolni vagy + 20-25 milkát
LasDen
Kaka+Ronaldo árából csapat....

elég furcsa csapat....nem hinném, hogy egyes játékosok ennyiért elhozhatók....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
tegnap villa azt is lenyilatkozta hogy a következõ válogatott meccs(06.20.) elõtt le szeretné zárni az ügyet
remélem sikeres lezárás lesz,fõleg ha ilyen butaságokra készülünk hogy huntelaart eladjuk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Real Madrid: már csak idõ kérdése Villa szerzõdtetése
Florentino Pérez szerint már csak idõ kérdése, hogy mikor jelenthetik be David Villa leigazolását – adta hírül a Marca.
A Real Madrid elnöke ezt csütörtök délután jelentette be, hozzátéve, hogy egy ilyen képességû játékost mindenképpen meg kell szerezniük.
Gago idén nem teljesített rosszabbul mint a csapat többi tagja (volt néhány szar meccse), de tavaly húzó ember volt.

REAL MADRID

miilann04
hát az is lenne a logikus

mellesleg huntelaart eladni hatalmas fasság lenne,fõleg ilyen opciós jogért <#wow3>

hunbasser
hbd lasden!

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
hmm....Gago nem eladó....érdekes....azt gondoltam õt tartják a gyengeláncszemnek a vkp poszton...

Rockynhooo
nem tetszene ez az üzlet... Hunter lehet jobb lesz mint Benzema 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

egyszerûbb lenne, ha odaadnánk Huntit ingyen, aztán jövõre féláron hozhatnánk Benzemát 😄
Rudee
Értelmezd.

Hunter = 12m + opciós jog (ami lehet akár 50m is)

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
annyiért amennyiben megegyeznek.....

mindösszesen annyi, hogy következõben megvehetjük tõlük
SLICK
Hunter - Benzema +12milka?
Naná!

De ez a jövõ évre opciós jog mit takar? Idény elején még nem játszhatna nálunk vagy az egész szezonban nem, majd csak az azt követõben?

LasDen
Huntelaar iránt a Tottenham, a Juventus, a Lyon és a Stuttgart is érdeklõdik. Az angolok 20 milliót ajánlanak érte, az olasz és a német klub még nem tett ajánlatot, míg a franciák egy igen érdekes ajánlatot készülnek prezentálni: 12 millió euró, valamint a jövõ évre opciós jog Karim Benzemára.

a Spurs és Lyon ajánlata eléggé érdekes....20 milla jó érte, mégha sajnálnám is ha elmenne....Benzema meg ejj.....

ProGabe
HBD!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

van egy olyan érzésem, hogy Pellegrini se lesz itt félévnél tovább...
najó max nyárig kihúzza, aztán Perez úgyis megköszöni a munkáját
LasDen
kösziiii 😄

sajnálom, hogy Robben nem kell Pellegrininek és még az sem lehet hogyha itt marad, akkor bizonyít 😞 pedig tavaszra nagyjából rendbe rakták....

SLICK
HBD LasDen!

SLICK
tehát õ divatdrukker egyben CR fan, az ilyen nem életre való, fõelg ilyen kijelentésekkel

A_S:F_D:ASF:_DSAfdasfdsdfas
Lol valaki madridista fórumon megemlítette, hogy CR méltóbb a 7-es mezre mint Raúl adja csak oda szépen. <#bdead>

REAL MADRID

Pellegrininek nem kell Robben állítólag. Pedig a CR - Robben szélsõ páros nagy lenne szerintem. Még ha Perez leigazolná Riberyt akkor is megtartanám, lehetne cserélgetni.

BSZ LasDen!

REAL MADRID

Boldog szülinapot Lasikám!!!<#taps>
tesó07
Aki nem Real fan annak sose tetszik semmi ami a csapat körül van, talál vmit úgyis amibe bele lehet kötni, mondjuk én ezt már megszoktam.<#wink>

RMCF

pontosan ez van...<#eljen>
Matthew Prosac
szorít az fehér mez mindenkit keményen 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

robotnyk
de nem ez megy? ha veszünk 2-3 fiatalt, és nem játszanak világklasszis formában azonnal, akkor a kívülálló nem érti miért igazolunk "nem real szintû játékosokat", ha kész játékosokat veszünk, akkor meg fújj, összevásárolt csapat vagyunk.
Matthew Prosac
ahogy érzed

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

robotnyk
tökmindegy, ha hárman maradnak, akkor belekötnél, hogy egyik sem jó, ha meg igazolunk valakit drágán, akkor az lenne a baj, szal...
Matthew Prosac
ok, mondjuk hogy Diarra elmegy, Lass marad és jól teljesít, de ha õ megsérül, akkor Gago szerintem kevés. engem nem, de szerintem titeket sem gyõzött meg ez elmúlt években, nem olyan jó játékos õ, mint amennyire beharangozták. karakteresebb, kiegyensúlyozottabban teljesítõ labdaszerzõ kellene nektek, Gago weak 😊

LasDen
Madridista okosság 😄

Ha el lehet intézni, akkor nagyon is kell, hihetetlen lenne. Csak ugye maradjon pénz védõkre. Én nem bánom, ha csak tehetséges spanyol ligában játszó védõk, csak legyen jó a keret. Ettõl Ribéry még kell, ha lehet, mert eszméletlenül tud.

csak azé kell ribery mert tud valamit.....csak nem egy államtitok.....???!!!

LasDen
azé arra kiváncsi lennék, hogy Riberyt is Pellegrini kérte??? mert ugye, mikor ide hozták Valdano monta, hogy azokat igazolják, akiket Pellegrini mond....de nem hinném, hogy bármelyik igazolás az õ kérésére történt volna....

robotnyk
Diarraval nem vagyok elégedett, ha csak egy szûrõvel állunk fel, Gago és Lass nekem megfelel teljesen.
robotnyk
vicces, de 50 fölött Villa drágább lenne, mint Ronaldo, relatíve.
robotnyk
ezek szerint Gil nem ismeri a szabályokat, ha valaki kivásárlási árat ajánl, akkor nem tilthatják meg a játékosnak, hogy eligazoljon. persze ha Forlanról van szó, akkor nem tiltakozom, kell a francnak.
LasDen
Florentino Perez: "Nem zavarnak a kritikák. Ezek szerintem szimplán a tudatlanság eredményei. Ez egy vállalati projekt és néhány befektetés játékosokba. Akik ezt másként látják, azok megfontolatlanok. De az idõ a mi igazunkat fogja bizonyítani, éppen ezért teljesen nyugodt vagyok."

jah hogy csak így szimplán?? 😄

SLICK
fionál jobb lett volna neki szvsz.
De ami azt illeti, akkor bal szélre keresni kell valakit, emrt így nem elsz cseréje Robbennek. Sneijder meg középen jó, nem tenném ki szélekre..

Rudee
Annyi értelme azért lenne, hogy így Krisztiánó, Robben és Ribéry személyében 3 komoly szélsõnk lenne, így minden meccsen pihenhetne egyikük. Viszont jobb lenne inkább a távozókat tisztázni. Ne augusztus végén kelljen kapkodni, hogy kit kivel pótoljunk.

Szar Bayern, szar Bayern :)

miilann04
A Skysport24 szerint a Genoa és a Real Madrid megállapodott egymással Drenthe egyéves olasz kölcsönjátékáról, s már csak a játékos beleegyezése hiányzik. A Genoa egyébként opciós jogot is kapna, s ez az ajánlat végül úgy néz ki, hogy felülmúlta a Fiorentina 13 millió euró körüli ajánlatát.

kölcsönjáték <#eljen>

ProGabe
vágom, de csak idõ kérdése, az MU pedig hivatalosan elfogadta a pénzt. szóval legalább ilyen szinten legyen valami "lezsírozva", akkor elhiszem, addig minden csak pletyka

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Forza Italia
Ronaldo se hivatalos még. Nem írta alá a szerzõdést.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ProGabe
miért, igazolt bárkit is Kakan és CRonaldon kívül? amíg valami nem hivatalos, addig én semmit nem hiszek el a újságoknak

LasDen
perez kezdi bebizonyítani, hogy lófaszt nem változott.....

Casillas
kurvára leállhatnának már ezzel a ribérys faszkodással komolyan :\
nem a pénz vagy a világválság miatt, ugyanis leszarom, hogy mennyit költenek el, de legyen már értelme annak, hogy idejön valaki, ribéry leigazolásának meg nincs....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
maradni biztos marad,kérdés hogy lesz e normális cseréje..

Matthew Prosac
komolyan röhögõgörcsöt fogok kapni, ha Perez ugyanabba a szarba lép 2x és a végén nem marad (normális) védekezõ középpályásotok 😊

miilann04
remélem 55nél feljebb nem megyünk ribéryért,annyiért szerintem meg kizárt hogy eladnák.
villáért se szabad 40nél többet adni.

"A Cadena Ser szerint Florentino Perez telefonon beszélt Gil Marinnal, aki elmondta, hogy Forlánt akkor sem engednék el, ha egy csapat leteszi a 36 millió eurós kivásárlási árát. Ezt a Real Madrid tiszteletben tartja."

<#eljen>

A Corriere dello Sport szerint a Juventus képviselõi tegnap a Villarreallal tárgyaltak, ma pedig a spanyol fõvárosba érkeztek Diarra ügyében.

<#shakehead>