Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyes katalám lapinformációk szerint a Real Madrid megkörnyékezte Karajjj nevû topiklakó nagymamáját, Dr. Idõsebb Istvánnét.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az Inter brazil védõje, Maicon elmondta, mindenképpen Bajnokok Ligáját szeretne nyerni a következõ idényben, de ehhez nem érzi elég erõsnek az olasz bajnokcsapatot.
A brazil játékos elárulta, ha a klub vezetõi nem teszik ütõképessé a „fekete-kék” együttest, akkor távozik Milánóból, és ezzel több csapattársa is így van.
Maicon elmondta, jó lehet a Real Madridban játszani, de szerzõdés köti az olasz csapathoz.
megy a nyalás 😄 de amúgy a csütörtöki teljesítménye kifejezetten tetszett
Jeee Luchot nagyon bírom jo kis játékos. csak kár h már neki sincs helye :|
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
már szóba került xabi,mascherano,riera,gerrard,arbeloa ..
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
/madridista/
Loool, ez de idióta felfogás. Arra nem gondol hogy nálunk lehetne aranylabdás. Bár ez a díj nálam semmit nem jelent.
REAL MADRID
az is komoly lenne.
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem simán jó, nekem tetszik.

REAL MADRID
azonban ha mégis igaz, akkor valóban nagy parasztság.
.. :\
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mint arról korábban beszámoltunk, a Real faxon keresztül egy listát küldött szét a Premier League-es klubok között azon játékosok nevével, akiket megfelelõ ajánlat esetén hajlandó elengedni Kaká és Cristiano Ronaldo csillagászati összegekért történõ szerzõdtetése után.
A felsorolásban Nistelrooy-on kívül Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Royston Drenthe és Wesley Sneijder neve is megtalálható, ez pedig finoman szólva is feldühítette a szezon nagy részében sérülésébõl lábadozó csatárklasszist, aki azonban ragaszkodik szerzõdéséhez.
- Én egyszerûen csak ragaszkodni akarok a szerzõdésemhez. Azonban, ha a többiek olyan ajánlatot kapnak, el kell fogadniuk. Mindegyikünknek nagy céljai vannak, szeretnénk ott lenni a 2010-es vb-n, akár a kezdõcsapat tagjaként. Az én helyzetem annyiban más, hogy sérüléssel küszködöm és nem tudom, mi a szándéka velem kapcsolatban a Madridnak - mondta a NOS Radio-nak van Nistelrooy.
/madridista/
Biztos Calderón volt 😄
REAL MADRID
Ronaldo Los Angeles-i vakációja után szombaton utazik Madridba.
Ami tavaly volt kapus mez, azzal a mintával sokkal jobb lett volna.
nekem akkor sem tetszik 😄
22 milla + Saviola tökéletes lenne.
REAL MADRID
ha a játékos is megmonta, hogy hova akar menni, akkor mér kell lemondani róla????
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
/madridista/
<#hehe>#hehe>
REAL MADRID
A magyarokon kívül senkit se lehetne ennyiért vinni,sõt vinni se igen...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||