Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
😄😄😄

btw, katalán 😄

Csabesz6
8:45
Egyes katalám lapinformációk szerint a Real Madrid megkörnyékezte Karajjj nevû topiklakó nagymamáját, Dr. Idõsebb Istvánnét.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Inter: Maicon olyan klubban akar játszani, amelyik BL-t nyerhet

Az Inter brazil védõje, Maicon elmondta, mindenképpen Bajnokok Ligáját szeretne nyerni a következõ idényben, de ehhez nem érzi elég erõsnek az olasz bajnokcsapatot.
A brazil játékos elárulta, ha a klub vezetõi nem teszik ütõképessé a „fekete-kék” együttest, akkor távozik Milánóból, és ezzel több csapattársa is így van.

Maicon elmondta, jó lehet a Real Madridban játszani, de szerzõdés köti az olasz csapathoz.

megy a nyalás 😄 de amúgy a csütörtöki teljesítménye kifejezetten tetszett
én már várom, hogy ki lesz a következõ, lassan már csak nagyanyámmal nem hozták hírbe a csapatot 😄
zaki

Kaká mellett értelmetlen. Fõleg úgy, hogy még a hollnandok is itt vannak.

Rockynhooo
A Sky Sport szerint Lucho Gonzalez képviselõje elmondta, hogy a Real Madrid és a Marseille is érdeklõdik az argentin játékos iránt, bár ajánlat még egyik féltõl sem érkezett. Pellegrini egyébként korábban dolgozott már az FC Porto focistájával a River Platenél.

Jeee Luchot nagyon bírom jo kis játékos. csak kár h már neki sincs helye :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
nemértem most a liverpool megvert minket a blben odavissza 5-0ra és akkor hozzuk el az összes játékost onnan vagy what?
már szóba került xabi,mascherano,riera,gerrard,arbeloa ..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Valdano: "Villa nem ér 25 milliót, de több mint 40 millióról van szó. Ez az egyik oka, hogy a tárgyalások megszakadtak, mert nem tetszett nekünk az az eltérés, ami ebben az ügyben a felek között volt. Ahhoz, hogy érdemes legyen megemelni az árát, Aranylabdát kellene nyernie."
/madridista/

Loool, ez de idióta felfogás. Arra nem gondol hogy nálunk lehetne aranylabdás. Bár ez a díj nálam semmit nem jelent.

REAL MADRID

hunbasser
hbd!

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
"minek?" kategória

Rockynhooo
A Cadena Ser értesülései szerint a Real Madrid kiszemeltjei között van Javier Mascherano! A klub vezetõsége elsõ ajánlatként 30 millió eurót áldozna a Liverpool játékosára, aki nem számít érinthetetlennek Rafa Beníteznél. Pellegrini a hírek szerint szívesen összehozná a Lass-Mascherano középpályát.

az is komoly lenne.

tenkjú!
BSZ!

REAL MADRID

robotnyk
hbd2u
köszi köszi
robotnyk
tetszik a számozása
ProGabe
HBD Karajjj!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
HBD karajjj

Szerintem simán jó, nekem tetszik.

REAL MADRID

miilann04
nem,magyarul ez annyit jelent,hogy nem eladó.
szerintem.

zaki
magyarul: több pénz kér érte <#wow3>

miilann04
ezt a faxot azóta már megcáfolták szóval..
azonban ha mégis igaz, akkor valóban nagy parasztság.

hunbasser
amúgy igaza van,ez tényleg parasztság a részünkrõl...

ReaL MaDRid x siempre

miilann04
FRISS - A Valencia tudatta Villa ügynökével, hogy a játékos nem eladó

.. :\

Rudee
5kor a Valencia sajtótájékoztatót tart. A téma természetesen Villa.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
olyan jók a mezek, hogy 5 éven belül már ember se kell bele, hanem õk maguk játszák le a meccseket.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
minden hollandot hülyeség eladni :|

Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland gólzsákja egy rádióinterjúban kijelentette, megfelelõ ajánlat esetén neki és honfitársainak is el kell hagyniuk a Real Madrid együttesét, mert a spanyol óriásklubnál nem becsülik meg eléggé õket.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Real faxon keresztül egy listát küldött szét a Premier League-es klubok között azon játékosok nevével, akiket megfelelõ ajánlat esetén hajlandó elengedni Kaká és Cristiano Ronaldo csillagászati összegekért történõ szerzõdtetése után.

A felsorolásban Nistelrooy-on kívül Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Royston Drenthe és Wesley Sneijder neve is megtalálható, ez pedig finoman szólva is feldühítette a szezon nagy részében sérülésébõl lábadozó csatárklasszist, aki azonban ragaszkodik szerzõdéséhez.

- Én egyszerûen csak ragaszkodni akarok a szerzõdésemhez. Azonban, ha a többiek olyan ajánlatot kapnak, el kell fogadniuk. Mindegyikünknek nagy céljai vannak, szeretnénk ott lenni a 2010-es vb-n, akár a kezdõcsapat tagjaként. Az én helyzetem annyiban más, hogy sérüléssel küszködöm és nem tudom, mi a szándéka velem kapcsolatban a Madridnak - mondta a NOS Radio-nak van Nistelrooy.
zaki
xDDD

SLICK
úgy gondolta, õt is leigazolják <#idiota>

Szokatlan látvány köszöntette a Valdebebas látogatóit: egy férfi felmászott egy darura ezzel a transzparenssel: "A Real Madrid több mint 110 ezer euróval tartozik nekem". A kiérkezõ rendõrök és mentõautósok igyekezték meggyõzni az embert, aki végül magától lemászott a daruról.
/madridista/

Biztos Calderón volt 😄

REAL MADRID

horpeti
Ezek szerint most már a mez is mint áramvonalas teljesítménynövelõ lesz? 😊 Ez nekem új. Bár értelemszerû, hogy minél kényelmesebb kell. Meg a Madridra ráfér, hogy jobban tudjon futni. 😄

A Marca információi szerint kilences vagy tízes lehet a mezszáma a Real Madridnál Cristiano Ronaldónak, a spanyol sztárcsapat rekordösszegért szerzõdtetett klasszisának. A támadó kedvenc számát, a hetest a helyi legenda, Raúl viseli.
Ronaldo Los Angeles-i vakációja után szombaton utazik Madridba.
SLICK
hát ez nekem sem, az idei sem tetszett.

Ami tavaly volt kapus mez, azzal a mintával sokkal jobb lett volna.

péntek, 11:57 - Messina: "A klub munkáját pontos gazdasági terv, és nem a szenvedély határozza meg. Vannak megfelelõ pillanatok bizonyos tervekre, befektetésekre, ez egyértelmû. Cristiano árából az Euroliga három legjobb csapatát felépíthetnénk, de a futballban más számok uralkodnak. Kaká eladása korrekt volt a Milantól."
péntek, 12:18 - Di Stefano: "Imádom az új mezt. Hatalmas változásokon esett át, ha azokhoz a mezekhez hasonlítjuk, amiket én viseltem. Biztos vagyok benne, hogy segít majd a játékosoknak gyorsabban futni."

nekem akkor sem tetszik 😄
Rockynhooo
Az El Mundo is megerõsíti, hogy Xabi Alonso az ügynökén keresztül már jelezte a távozási szándékát. A Real Madrid öt évre 4,5 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak, a Liverpoolnak pedig 30 millió euró körüli összeget, de szívesen belevonnának néhány játékost is az üzletbe.

22 milla + Saviola tökéletes lenne.

robotnyk
mert túl sokat kérnek érte :\

viszont Xabi Alonso egyre valószínûbb, ahogy olvasom.
robotnyk
nem lehet, ha nem fogadott el a klub ajánlatot érte. azt hiszem, SAF tavaly nyáron épp ezért vinnyogott, mert úgy gondolta Calderonék a MU engedélye nélkül tárgyaltak Ronaldoval.
Fordított pszichológia, figyelemelterelés 😄

REAL MADRID

LasDen
A Marca szerint a Real Madrid vezetõsége nem akar még egy "Mijatovic-ügyet", és ezért inkább lemondanak David Villa megszerzésérõl. Az új kiszemelt Karim Benzema. További részletek a Marca nyomtatott verziójának a megjelenését követõen...

ha a játékos is megmonta, hogy hova akar menni, akkor mér kell lemondani róla????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szerintem átigazolási szezonban lehet tárgyalni. (júliustól) De nem 100%.

REAL MADRID

az nem úgy van, hogy addig nem tárgyalhatnak, amíg a klub el nem fogadta az ajánlatot? 😄
A katalán El Mundo Deportivo szerint a Manchester United egy hatalmas ajánlattal készül Iker Casillasért. Ferguson tudja, hogy nem lesz könnyû elérni a játékoscserét, ezért elõször igyekszik magát Casillast meggyzõzni.
/madridista/

<#hehe>

REAL MADRID

Oziris666
Sõõt!Amugy vicc h iszonyat elérhetõ embereket raktak ebbe a csapatba😄
A magyarokon kívül senkit se lehetne ennyiért vinni,sõt vinni se igen...

zaki
TISZATIBI <#vigyor1>

LasDen
pedig az origo-s cikkek ált. jók....

Rockynhooo
ez a cikk ahogy van egy kalap szar...

Matthew Prosac
Maicon-t sem igen lehet elhozni 35-40M alatt. Egész cikk úgy fosh ahogy van. TiszaTibit meg egy csapatba tenni Essienékkel már eleve nonszensz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Olvastam én is, ez egy vicc, Silva hol 22 guriga?
Lehet kicsit sokat efemezett a cikkíró, de még ott is nevetségesen alacsonyak ezek az árak.