Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
Mi vinnénk a Sneijder-van der Vaart-Robben triót goal.com szerint

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

SLICK
ennyit egyáltalán nem ér

Fabio Capello
A Marca értesülései szerint Cristiano Ronaldo lesz a világ legjobban
fizetett futballistája, ha aláírja szerzõdését a Real Madridnál. A lap úgy tudja, a klasszis 13 millió eurót keres majd évente.

Ezzel a portugál sztár több mint kétszer annyit tehet zsebre, mint Raúl, valamint majdnem megduplázza korábbi, 7.5 millió eurós fizetését, melyet a Manchester Unitednél kapott.

Ronaldo az évi 13 millió eurós keresetével megelõzi az eddig élen álló Zlatan Ibrahimovicot, aki 12 millió eurót vihet haza évente az Internél.

drága egy ember...

majd játszunk egy kapussal, két védõvel meg 8 támadóval... 😄
mert ezekkel az igazolásokkal kb így fogunk felállni
Fabio Capello
ha jön CR, akkor Ribéry kurva nagy pénzkidobás -.-

SLICK
csatár kéne már, Villáért adják akkor oda az 55 millát, habár én 38-42 millió között venném meg.
Ribéry üzletbe meg akkor szállnék be, ha CR mégsem ír alá.

én el tudnám képzelni még a következõ szezonban is... 😄
max akkor már csak a padon, de még mindig kurvajó játékos

na megint egy:

Real Madrid: Pérez 55 millió eurót különített el Ribéryre
Az As értesülései szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke nem mondott le Franck Ribéry megszerzésérõl, akit a Bayern München nem akar elengedni.
A „királyi gárda” elnöke 55 millió eurót különített el a francia támadó átigazolására, aki a madridi együttes utolsó nagy, 50 millió euró feletti igazolása lehet.

Az ügyletbe a Real vezetõi szívesen belevennék Wesley Sneijdert és Rafael van der Vaartot, de a két holland nem akarja elhagyni a spanyol csapatot.
Rockynhooo
Raúl örök <#worship>

remélem nem a vezetõség faszoskodása miatt kell majd visszavonulnia... úgy képzeltem el ,hogy a szezon utolsó meccsén nagy parádéval karöltve sírós rívós módon , nem így :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
hogyne érdekelne, jöhetnek
és amint nem leszek ilyen fáradt, majd némelyikre reagálok is 😄

„Néhányan, akik az együttes kialakításán dolgoznak, azt szeretnék, ha Raúl visszavonulna. Nagyon reméljük, hogy nem járnak sikerrel – mondta Figo az Onda Cero rádió egyik mûsorában. – Õ a legjobb játékos, az én csapatomban mindig helye lenne. Nagy valószínûséggel én is folytattam volna a Real Madridban, ha hagyják. De sohasem kínáltak komoly szerzõdést. Öt évet töltöttem a klubnál, és ami a legjobban zavar, hogy el sem búcsúzhattam a szurkolóktól.”

Raúl esetérõl a Real újdonsült sportigazgatója, Miguel Pardeza is beszélt, aki tiszteli a támadót, de elmondta, neki is ugyanúgy meg kell küzdenie a csapatba kerülésért, mint a többieknek.

„Nem szeretnék arról vitatkozni, hogy eljött-e az ideje Raúl visszavonulásának, aki a klub élõ legendája – mondta Pardeza. – A meccsek és az edzések alapján el kell majd döntenie, hogy meddig akarja folytatni. Nincs elõzetes tervünk Raúllal. Ha jobb tud lenni, mint a társai, akkor játszik majd, ha nem, akkor pedig más kap szerepet.”

amúgy nemtom érdekelnek-e valakit a hírek, mert nem másolgatok többet ha fölösleges... 😄
robotnyk
elég szégyenletes, hogy a politikusok sem értik a gazdaság alapvetõ szabályait.
Fabio Capello
nevicceljünk már, nem is tehetnék meg, gondoljunk csak nemrég Görögországban is beavatkozott a kormány a fociügyekbe, és ezt majdnem az UEFA tagságuk bánta

Köztudott szabály és tény, hogy a politika nem folyhat bele a sportügyekbe

Spanyolország: a politikusok szerint öngyilkos a Real Madrid
A spanyol parlamentben is napirendre került Cristiano Ronaldo Real Madridba igazolásának ügye. A politikai pártok körében ritkán tapasztalható egyetértés volt abban, hogy etikátlan a jelenlegi gazdasági helyzetben ekkora összeget fizetni a portugál futballistáért, de a politikusok úgy nyilatkoztak, törvényi úton nem avatkoznak közbe az ügylet létrejöttébe.
Celia Villalobos, a Populáris Párt politikusa úgy vélekedett: „Ha egy klub öngyilkos akar lenni azzal, hogy száz millió eurót fizet egy játékosért, akkor az az õ problémája, nem a spanyol állampolgároké.”
guti:

Valdano: "Raúl az utolsó pillanatig küzdeni fog a helyéért, hiszen ezt tette az egész életében, és el fogja fogadni azt a szerepet, amit az edzõ neki ad. Guti is szerepel a terveinkben, mert 14 éve velünk van, jó ember és megérdemlik, hogy méltóan távozzon. Sokszor lehet az edzõ segítségére a szezon során."
zaki
Amúgy Gutit nem akarják elküldeni? :c
Robben meg... No comment. Majd jön a helyére a sebhelyesarcú és plusz 50 millióba fog kerülni, marha jó bolt lesz :o
Sneijder is maradhatna, esetleg Hunti is ha nem jön Villa...

gabi89
Lol mekkora 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
de ez már csak azért is hülye helyzet, mert anno õt akarták annyira idehozni. Igaz nem ez a vezetõség volt.

Rockynhooo
Aki Robbent eladja az elég nagy barom :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Felõlem Sneijder meg Drenthe mehetne, a többi viszont maradjon. A baj az hogy az összes hollandot el akarják adni úgy néz ki....

RMCF

_A:FDS_:ASF_D:asfdasdfa
Csillas, Guti meg Helguera 😄
Mert már nem trendi a mezüket venni.

REAL MADRID

miilann04
perez miért utálja a hollandokat? <#shakehead>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Robbent, Sneijdert, Diarrat nem adnám el, de még Drenthét sem.
A végén tényelg úgy lesz, hogy lesz egy erõs kezdõ és a tartalék Javi Garcia laiberû játékosokból fog állni...

kezdenek elfajulni a dolgok :S

Christiansen
ProGabe
Real Madrid have contacted a host of Premier League clubs with a list of nine players they are willing to sell in a bid to recoup some of the £150m they will lay out on Kaka and Cristiano Ronaldo. Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Klass-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe, Javier Saviola, Gabriel Heinze and Mahamadou Diarra are the players available.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja hát ezt nem itt fogjátok megbeszélni.

REAL MADRID

tesó07
Akkor, ezelõtt MU....

RMCF

hedonist
LOL😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
mind a kettõ jött, de inkább cronaldo

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tesó07
Perez<#idiota>

RMCF

vagy mindkettõ A😄_F:AS_Fasfsdas
Csabesz6
Kaka vagy C.Ronaldo?<#eplus2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
bazzeg tényleg, engem most jól megvezettek 😄 most nézem, hogy a nagy trófeát veszi át a madrid

ellenben amit írtam, hogy a srác nyerte a gólkirályi címet, az biztos. na mindjárt keresek valami értelmes képet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
üdvözlet

te nem nézted a meccset? az idei galléros mezbe játszottak

+ szerintem ezek tavalyi képek lehettek, mert idén a Real csak bronzérmes lett, a Fradi és a Honvéd játszotta a döntõt...
ProGabe

nem is ilyen mezbe játszottak 😄
Lcapitant
Hi!
én is csatlakozok hozzátok!
HALA MADRID!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ProGabe
azt ugye vágjátok, hogy a Puskás-kupa gólkirálya a Real Madrid U17-es csatára, a 16(!) éves Alvaro Morata Martin (1992. 10. 23.) lett 6 góllal!?

igazi lesipuskás csatár, a bronzmeccsen 3-at vágott, amivel megnyerték az érmeket. pár éven belül jó lenne hallani róla, persze nem azt, hogy eladtuk

hunbasser
😄ddddd

ték 😛

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Akkor inkább ne vegyék meg. 😄DD

RMCF

ilyesmi lehet 😄

hunbasser
*kulcsfontosságú 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát igen,kulcsonfontosságú Schuster neve elõtt az "a fiatal" 😄😄D

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
"s a testfelépítése a fiatal Bernd Schusterre emlékeztet"

sírok 😄D

jajjóvan, korán van még, most keltem fel 😄

kedd, 12:09 - A német Bild szerint a Real Madrid szeretné leigazolni a Bayer Leverkusen 15 éves tehetségét, Luca Dürholtz-ot, s készen áll akár 700 ezer eurót fizetni az U16-os válogatott támadó középpályásért, aki idén 21 meccsen játszott a klub U17-es (!) csapatában, s a testfelépítése a fiatal Bernd Schusterre emlékeztet
hunbasser
tudom 😄 érezhetõ némi irónia a mondandómban. egyébként tényleg nem annyira sérülékeny bár mint régen.

ReaL MaDRid x siempre

azóta már volt sérült, ha jól emlékszek