Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Nevetségesen kevés. Különben is ha már elmegy akkor kicsit nagyobb csapatba már. Inkább Spursbe... : ) De az lenne a legjobb ha maradna <#vigyor3>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A Blackburn másfél millió fontot kínált Ruud van Nistelrooyért

Az agilis menedzser, Sam Allardyce újabb nagy halra vetette ki hálóját: angol lapértesülések szerint szeretné leigazolni a Real Madrid holland csatárát, Ruud van Nistelrooyt.
SLICK
hát az mindenkinek fura lesz, bár nekem az nem olyan nagy szenzációval felérõ dolog. Lényeg, hogy nyerjenek ha már így bevásároltunk...

Rockynhooo
Jó de hát fura lesz õket látni játszani 😄

SLICK
hát kifutnak és annyi, semmi szenzáció nem lesz 😄

Rockynhooo
Én már azt várom rohadt mód ,hogy lássam elsõnek kifutni az új játékosokat a pályára 😄 Nem tudom elképzelni milyen lesz...

robotnyk
OFFICIAL ANNOUNCEMENT

Real Madrid and Manchester United seal the transfer of Cristiano Ronaldo

Real Madrid CF and Manchester United have signed the definitive agreement for the transfer of Cristiano Ronaldo to the Spanish club on 1 July.

The player will stay at Real Madrid for six seasons.

Ronaldo will be presented at the Santiago Bernabeu on 6 July.

forrás
Rockynhooo
*ötletnek

Rockynhooo
Értem én, meg jó ötletlen is tartom , mert Torres szerencsétlenkedése enyhén irritáló volt. Egyébként Arbeloa csak jobb szélen vethetõ be esetleg máshol is képes jó játékra?

CR-rõl meg annyit h nem kell sírni 😄 A világ legjobb jobb szélsõje jön , akármennyire is utálom én is örülök neki azért , majd megkedveljük ha jól fog játszani, és sikerekre vezeti a csapatot. Engem amúgy Kaká játéka nyûgöz le, néztem most az össze Brazil meccset de hihetetlen jól tolja.

SLICK
azrt ne szólogasson be, azt nem komálom -.-

Rudee
Minden jót neki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Azért jön, hogy ne a Miguel Torres szerencsétlenkedését kelljen nézni, mikor nincs Ramos. Egyébként is ezzel a kerettel nem lehet más a cél, mint a triplázás. Akkor meg Sergio se fog mindne meccset végigrohangálni.

Mirõl beszélsz, elõtted írta hogy aláírták a szerzõdést. Már a mi játékosunk köv. hónaptól. Itt már senki nem fog visszalépni.

REAL MADRID

LasDen
te rinyálsz nem õ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
ok higgadj le, igyál egy sört vagy vezesd le az asszonyon az energiád

Most már nyugottan lehetsz MU drukker 😄

Sok ujság irta Villa eligazolásával kapcsolatba, hogy igy tettek ajánlatot meg ugy (Barc + Mu)!

erre:

2009.06.26.
15:11

Cáfol a Valencia szóvivõje: "Villáért nem érkezett ajánlat sem a Manchestertõl, sem pedig a Barcelonától." A mai nap felmerülõ pletykák szerint mindkét klub ajánlattal állt elõ a Valenciánál, ezt azonban a Turia-partiak nevében Jordi Bruixola kategorikusan megcáfolta iménti nyilatkozatával.

Casillas
ne legyél már ilyen seggfájós bazmeg, nyugodjál bele, hogy jön, ennyi, nem tehetsz ellene semmit, akármennyire utálod, szerintem nem csak én unom már, hogy folyamatosan rinyálsz cr igazolása miatt

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
meddig halasztják még? :| Azután meg bejelentik, hogy CR még hezitál és még elhúzza egy ideig a dolgot a végén meg nem jön.

LasDen
Real Madrid és a Manchester United aláírt egy megállapodást, melynek értelmében Cristiano Ronaldo július 1-tõl a spanyol klub játékosa. Cristiano Ronaldo a következõ hat szezonját a Real Madridban tölti, a bemutatására július 6-án a Santiago Bernabeu stadionban kerül sor.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Jah. Pont múltkor néztem Fifaban ,hogy Benficanak nem rossz a csapata... majd nyomatják Nuno Gomessel 😄

eZo
remélem ott megtalálja a számításait, mert eddig nem igen volt szerencsés egyik europai csapat választás se neki... a padozásnál sokkal többre hivatott !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Hivatalos: Javier Saviola távozik
2009.06.26., forrás: www.realmadrid.es, írta: madridista.hu

A Real Madrid hivatalos közlemény formájában tudatja, hogy Javier Saviola átigazolásának ügyében sikerült egyezségre jutni a portugál Benfica csapatával. A klub õszintén köszöni a játékos szolgálatait, és pályafutása legújabb szakaszára további sportsikereket kíván számára.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
Madridista is biztosra veszi.

zaki
NS szerint a Benfica leigazolta Saviolát 5m €-ért.

SLICK
õt is feleslegesnek tartom..

Rockynhooo
tehát Ramos pótlására 😄

Rockynhooo
A The Guardian szerint Alvaro Arbeloa leigazolása ma már nagyon közeli: a Real Madrid 3-4 millió eurót ajánlott, míg a Liverpool 8-9-et kért, ám a megállapodás végül 6 millió euró környékén születik meg - akár órákon belül.

Õ azért jön ha Ramos sérült vagy eltiltott játszhasson ?

Rudee
Azért érdekes, hogy Albiol leigazolása után már kevesebb negatív megjegyzés érkezik. Bár nem meglepõ 😊

tesó07
Jaja, Mascherano-ra is rá van izgulva. 😄D

RMCF

SLICK
csak Heinzét ne favorizálja

Rudee
Salgado valószinû elmegy, a helyére kell valaki jobbra. Maicon nem annyira, akkor inkább Arbeloa. Õ talán el tudná viselni, hogy Ramos mögött csak második.

Rudee
Pellegrininek kelleni fog. Õ úgyis favorizálja az argentínokat.

Én kinézem Perezbõl hogy nem áll meg. Maicon, Arbeloa ...

REAL MADRID

hunbasser
jó,de Cannavaro elment,jött helyette Albiol...ugyanott vagyunk,és tavaly sem volt Garay 😄 én kinézem Perezbõl hogy kölcsönadja...

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Nem hiszem. Cannavaro miatt egy védõ kiesik, ott a helye.

hunbasser
viszont ha Metzelder marad,akkor kinézem Perezbõl,hogy kölcsönadja megint 😄dddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szerintem mostmár csak egy olyan középhátvéd kell,aki ugyanúgy tud játszani balszélen is,tehát egy olyan kéne,mint Heinze,csak valami hatásosabb edition...😄ddddd azért lenne jó egy ilyen játékos,mert ha támadóbb szellemben lépünk fel,akkor simán belefér,hogy Marcelo legyen bal szélen,de ha meg nehezebb meccseket játszunk,akkor meg játszhatna az a játékos szélen,akire én gondolok + ha lesérül valamelyik belsõ védõ,normálisan tudja pótolni. de tényleg nem sztár kéne,hanem egy jó középjátékos. Portoból vagy a Sportingból ki kéne nézni valakit 😄 + még fiatal titánokat vehetnénk pl jobb középpályára (szupertehetségekrõl beszélek,akiket most még 1-2 millióért meg tudnánk venni,két év múlva meg már 30-at érnének),de ugyanez érvényes Robben posztjára is.ez meg azért lenne jó,mert ha véletlenül lesérülne CR,akkor lenne egy olyan fiatal játékos,aki elficánkol a jobbszélen,megesz mindenkit meg tud beadni is és mégse sztár.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Nem fogjuk. Ennyi védõ kell, hogy normálisan végig lehessen menni egy szezont. Lesz eltiltott és sérült úgyis.

Rudee
1. Ki volt a 2008/2009-es szezon meglepetésembere?
pozitív az Lass és Higuaín, negatív pedig Gago
2. Szerinted ki volt a 2008/2009-es szezon legjobb igazolása?
Lass
3. Szerinted ki volt a 2008/2009-es szezon legrosszabb igazolása?
nehéz dönteni, mert alig jáccottak az újak (kivéve Lass), de legyen Faubert
4. Melyik csapatrész volt a Real Madrid gyengepontja?
középpálya támadó szekciója
5. Értékeld Juande Ramos teljesítményét egy 5-ös skálán!
3.5, enyhe jóindulattal
6. Melyik volt számodra a szezon legélvezetesebb meccse?
SZK visszavágó, a Betis kitömése és a Sevilla-i gyõzelem
7. Ki a legnagyobb csalódást keltõ játékos?
Cannavaro és Gago
8. Melyik meccs volt a legnagyobb csalódás?
clássico és a liverpooli visszavágó (na meg az utolsó, lélektelenül lehozott -tét nélküli- meccsek
9. Melyik csapat volt a legszimpatikusabb ellenfél?
Bilbao, Yeste-vel az élen
10. És melyik játéka tetszett legkevésbé?
Bilbao
11. Kik azok a játékosok, akik szerinted biztosan jönni fognak a nyáron?
ennyi biztos érkezõ után nehéz
12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
Clichy, Marcano, Granero
13. Ki az, akinek szerinted mennie kell?
Saviola és Metzelder több lehetõséget érdemel, Gagora haragszom de talán javítani tud
14. Hány trófeát nyer a Real Madrid a következõ szezonban?
BL az kell, finálé otthon lesz. Spanyol Kupa is jó lenne már. Bajnpkságban pedig vissza kell hódítani, ami a miénk. Tehát 3.
15. Melyik csapat lesz a Real Madrid legnagyobb ellenfele a következõ szezonban?
a címvédõ, a Valencia, a Depor és az Atlético
16. Nyer-e Real Madrid-játékos gólkirályi címet a következõ szezonban?
nem
17. Az csapat legjobbja idén?
Casillas
18. A Castilla legjobb játékosa?
Acuna
19. Melyik madridista szerepel majd legjobban a következõ szezonban?
aki a legkevesebbet lesz sérült

hunbasser
az nem lenne jó,remélem nem adjuk kölcsön megint.

ReaL MaDRid x siempre

Félek hogy Garay-t kölcsön adjuk.

REAL MADRID

Rudee
NEm válasznak akart menni, az majd csak most jön 😄

Rudee
Albiolnak én is örülök, Perez végre mutatott valamit.

Rockynhooo
így visszanézve tényleg... azzal a lábával épphogy el tudta érni a labdát, utána muszáj volt egyet lépnie h el is tudja rugni de a jenki gyorsabb volt :\ Mellesleg Ramos eléggé jeleskedett támadásban.

SLICK
na errõl az esetrõl videót vagy valamit thx ^^

ProGabe
az is csoda volt, hogy elérte a labdát. úgy megfordulni, hogy a súlypontod már elõbbre tart (hiszen elõre futott és úgy fordult meg 180-ban) nem kis dolog. vissza lehet nézni, hogy az bizony bravúros volt. csak hát rossz helyen is el lehet követni bravúrt :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
nah a mester szerint majd meglássuk

hunbasser
ez hülye baszdmeg... az ilyet örökre eltiltanám a labdarúgástól 😄dddddddddd nem a játszásától,hanem a nézésétõl.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
nem láttam a meccset, bulizni voltam