Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huntelaart nem kellett volna leigazolni, elég lett volna körülnézni a Castillaban.

REAL MADRID

Rockynhooo
Én örülnék ha a meglévõ 4 csatár lenne. Sõt CR volt ,hogy csatár szerûséget játszott és jól ment neki... védelmet erõsítgetném még egy kicsit , középpálya meg jó így , még a cserék is minõségiek, be lehetne dobni Sneijdert , VDV-t bármikor.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
értem én, de mondjuk tavaly is 4 csatárral vágtunk neki, 1 lesérült és télen rögtön igazolnunk kellett egyet, nyugodtan elférne 5 is a keretben
meg mondom, számomra sajnálatos, h negredo helye biztos huntelaaréval szemben.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Kaká sikerrel átment a kötelezõ orvosi vizsgálaton!

Hát csúnya lett volna ha nem 😄D

REAL MADRID

4 csatár lesz

Raúl, Higuain, Negredo és Villa/Benzema/Huntelaar

REAL MADRID

miilann04
ezt akartam kopizni én is.
amugy nem feltétlen a góllövõ cipõvel volt a baj,hanem inkább a kevés lehetõséggel
de azt is érdekesnek tartom h negredot huntelaar elé helyezik..
villa érkezésének még mindig örülnék,saviola már eladva,rvn-t is el akarják adni
raúl,higuain,villa,huntelaar/negredo
4/5 csatár azért kell egy szezonra

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
A DC szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül szerzõdtetnie sem David Villát, sem pedig Karim Benzemát, abban az esetben a klub megtartja Alvaro Negredo mellett Klaas-Jan Huntelaart is abban reménykedve, hogy a jövõ szezonban megtalálja a góllövõ cipõjét.

Remélem nem sikerül akkor szerzõdtetni senkit 😄

Oncsi
Egyetértek! Ha Dudek lehetõséget kapott élt vele,jól védett..és jó tudni ha Iker nem véd akkor van egy megbihato rutinos helyettese.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
nem tudom te mit néztél akkor,Dudek nem volt olyan rossz.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Dudek 3x védett.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Még annyi se 😊 Ha jól tudom idén is mindig Casillas védett.

REAL MADRID

robotnyk
lehet Codina védeni szeretne, nem csak a padon ülni, ez nem jutott eszedbe? Casillas mellett jut neki 6-8 kupameccs, több nem.
SLICK
ezt a szarságot. Codina miért nem lehet 2. számú kapus? Dudeket most sem értem minek van itt... Mikor védett is fos volt.

Rudee
3. számú kapus lehetne inkább Felipe Ramos. Dudek meg állítólag 2 évvel hosszabbíthat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Jordi Codina a Getafe játékosa lett! A Getafe eredetileg kölcsönt, míg a Real Madrid végleges eladást akart. A végeredmény az lett, hogy a kapus ingyen távozik, de egy minimális összeget tartalmazó opciós joga lesz rá a Real Madridnak. Codina két éven át volt harmadik számú kapus, a helyét Adan veszi át.
/madridista/

Sok sikert neki! <#worship>

REAL MADRID

akkor meg egyszerû, aki tud valamit, azt ki kell rúgni, ez a divat...
LasDen
bár anno a nagycsapat edzõjét is kirúgta a bajnokság után....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mert Perez az elnök. Azt hiszi õ majd jobban tudja. Gusztustalan ez a sok menesztés.

REAL MADRID

LasDen
Menesztették Julián Calerót (Juvenil A), Juan Vicente Peinadót (Juvenil 😎, Sergio Piñát (Juvenil C), Dimitry Tcherysevet (Infantil A), José Antonio Sandovalt (Alevin A), Roberto Rodríguezt (Alevín 😎 és Juan Manuel Martínezt (Benjamin). A fenti hét trénerbõl hatan idén bajnoki címet ünnepelhettek...

akkó meg mé???

SLICK
én személy szerint annak örülnék a legjobban ha BL-ben mégtovább ontaná a gólokat. Persze a bajnokságban is, de most a BL a fontosabb fõleg ilyen csapattal.

tesó07
Már pedig most majd lesz aki szórja labdákkal, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, nagy dolgokra lehet még képes Raul!!

RMCF

tesó07
Hogy ilyen hülyeségeket minek ide beirkálni.<#falbav>

RMCF

Rockynhooo
butaság.

Real Madrid: 32 millió plusz Huntelaar vagy Robben Benzemáért

A Marca értesülései szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke 32 millió eurót ajánl Karim Benzemáért, a Lyon csatáráért, akit a Barcelona, az Arsenal és a Manchester United is csábít.
A francia csapat a pénzen kívül játékost is kér cserébe: az OL vagy Klaas-Jan Huntelaart, vagy Arjen Robbent akarja megkapni.

A lyoniak megerõsítették a tárgyalások tényét, de hozzátették: a játékos még egy szezont le akar húzni a csapatban.
ennyi erõvel pl akkor már Henry-nak is abba kéne hagynia, mert augusztusban már 32 lesz, vagy van Nistelrooyt tavaly már pályára se lett volna szabad engedni, vagy akár puyolnak is vissza kéne vonulnia, mert õ is már lassan annyi...(csak hogy a spanyol bajnokságnál maradjunk)
Rockynhooo
loool nem azért nyertek mert õ nem volt ott 😄 kezd beérni egy új fiatal generáció azért 😄

#48365 errõl van szó. mindig is a csapat volt neki a fõ.

SLICK
ja és még valami:

lehet, hogy Raúl nem fiatal, de ha megszórják labdával, õ ritkán hagyja ki a helyzeteit. És ameddig gólt képes rúgni, addig kezdõben a helye. Igaz be kell látni, ha ne megy neki, akkor nyugodtan le lehet cserélni, õ nem húzza fel magát ilyeneken.

hunbasser
"Már nem tud úgy játszani mint régen"

24 gólt lõtt,sebaj.

ReaL MaDRid x siempre

Lol, vicc, Szakadok 😄DDDDD

REAL MADRID

SLICK
nem azért nyertek EB-t a spanyolok mert Raúl nem volt ott.

Igen de tudni kell mikor kell abba hagyni Már nem tud úgy játszani mint régen + Spanyol válogatottból kihagytak és Eb nyertek.

üzbegisztánból miért ugat bele a dolgokba? 😄
Rockynhooo
Ugyanolyan játékos mint a többiek. És nem tudom miért állítják be negatív személynek , miközbe egy csupaszív jó ember. 10 év alatt rengeteg interjut olvastam tõle, meg sokat olvastam róla mert a kedvencem, és a pályán se azt mutatja h vmi köcsög lenne és majd õ bassza ki az edzõket 😄

Teljesen igaza van, hogy Raul-t mar le kell cserélni, de az hogy ö küldte el azt a rengeteg edzõt pl: Cappello-t azt azért túlzásnak érzem.

SLICK
ha itt lenne õ se merné kirakni a kezdõbõl 😄

Rockynhooo
Az lehet h bérlete van a kezdõbe de ez: "Jaj annak, akit nem szeret. Beleértve az edzõket is..." hatalmas nagy faszság...

Az lehet, de szerintem van benne valami.

Kissé túloz az öreg 😄

REAL MADRID

Scolari: "Cristianónak semmi köze ahhoz a fölényeskedõ jellemhez, ami sokakban kialakult. Lefogadom, hogy nagyszerû barátok lesznek Kakával. A Real problémája Raúl. Már veterán játékos, de még mindig õ az öltözõ "birtokosa". Jaj annak, akit nem szeret. Beleértve az edzõket is..."

hmm vártam már ezt a nyilatkozatot!!

Rudee
A Zaragoza vezetõsége állítólag Pardeza-val egyeztetett Torres, Garay és Granero kölcsönvételérõl. Granero persze elõbb vissza kéne vennünk, 7m € lenne.
Negredoért is érkezett több ajánlat, elvileg 15m €-tól kezdõdhetnek a tárgyalások.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hunbasser
jaja. na látjátok? ezt csinálja utána bármelyik edzõ is! _A:S?D

ReaL MaDRid x siempre

<#vigyor1> Visszavette a világcsúcsot

REAL MADRID

hunbasser
Pellegrini világcsúcsot úszott 400 gyorson

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Akkor Higut csak nem herdálják el ^^ Bár sztem amúgy is kacsa volt

Rockynhooo
jaja 😊 Am Rubio szerintem csak számára is álom... 😄

Drenthe állítólag közel áll a Fiorentinához kölcsönbe + opció. Jót tenne neki egy kölcsönszerzõdés szerintem, de Madridos opcióval is ha esetleg produkálna egy jó szezont.

REAL MADRID

3-4-et simán megér, csak hát fizetést se tudnak ekkorát adni neki...

Szerzõdése jövõ nyáron lejár, ennek ellenére igencsak szerény összeget, alig 1.5 millió fontot ajánlott érte Allardyce, aki elmondta, hogy nem tudnak akkora fizetést adni számára, amekkorát Spanyolországban kapott, de ha a holland igazán szeretne náluk játszani, minden bizonnyal kevesebbel is beéri.

ez viszont kicsit nagyképû dolog... 😄
Egyébként Perez most nagyon rágyúr a kosárlabda részlegre is. Ez egy jó pont neki. <#worship>

REAL MADRID

Köv idényre a vezetõség négy csatárral számol. Ebbõl Raúl, Higuain helye biztos. Állítólag Valdano Negredot is szeretné szerepeltetni. És ugye még szeretnének igazolni egy klasszis csatárt.

Saviola elment már, de ezekszerint RvN és Hunti is menni fognak.

REAL MADRID

LasDen
nem olyan kevés az érte....nem ér õ már több tízmilliókat....sõt...max 2,5 milliót esetleg...