Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Ramosrol jut eszembe, tegnap nem tudom mit akart de ilyet h lekezeli a labdát nem pedig kivágja...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
egyik kommentelõ:

"Nem kell ezt túlragozni. Perez nem tehet mást, mint elhajtja ezt a tesze-tosza bandát egy-két (de csak annyi!) kivételtõl eltekintve. Nincs bocsánat erre a produkcióra amit mutattak. Snájder, Robben ambicíótól duzzadó - marhaságnak tartom. Elõbbi egy kerestbe szalmaszálat nem tett az idényben, utóbbi futóbolond, önzõ, csapatjátékra alkalmatlan. Meghúzom, lépek befele kettõt, rövidre elrúgom, bemegy jó, nem nem. Ennyi. De lehetne sorolni a csapat nagy részét, Gagoval az élen, vicc kategória. Elmondható sajnos a jobbak is korpa közé keveredtek, lásd pl. Ramos vagy Casillas, ketten együtt kb 150 mellényúlást produkáltak az idényben. Véleményem szerint az õs Realosoknak sem biztos, hogy szimpatikus amit Perez csinál, de máshogy nem lehet helyrehozni az elmúlt 3 év elbaszott játékospolitikáját. Jó csapat lesz ez, mindenki meglássa!"

zaki
Leszakadt a lépe, de megvette a Real

Indexes cikk Albiolról.
Remélem õ lesz az új Hierro.

SLICK
Visszakerestem kicsit, mert ugyanis tavaly volt egy kérdés sorozat az akkori szezonról és gondoltam hogy ezt átiktatom az idei szezonra, igaz néhol változtattam a kérdéseken. Érdekelne a ti véleményetek is.
Szóval a kérdések:

1. Ki volt a 2008/2009-es szezon meglepetésembere?
Lassana Diarra
2. Szerinted ki volt a 2008/2009-es szezon legjobb igazolása?
Lassana Diarra
3. Szerinted ki volt a 2008/2009-es szezon legrosszabb igazolása?
Van der Vaart, igaz kölcsönben volt, de Faubert is
4. Melyik csapatrész volt a Real Madrid gyengepontja?
középpálya és a védelem
5. Értékeld Juande Ramos teljesítményét egy 5-ös skálán!
3
6. Melyik volt számodra a szezon legélvezetesebb meccse?
Real Madrid - Valencia spanyol szuperkupa döntõ visszavágója 4:2
7. Ki a legnagyobb csalódást keltõ játékos?
Gago, Van der Vaart, Sneijder
8. Melyik meccs volt a legnagyobb csalódás?
Real Madrid - Barcelona
9. Melyik csapat volt a legszimpatikusabb ellenfél?
számomra nem volt ilyen, de ha választani kellene akkor a Racing Santander
10. És melyik játéka tetszett legkevésbé?
Athletic Bilbao
11. Kik azok a játékosok, akik szerinted biztosan jönni fognak a nyáron?
Kaká és Albiol már biztos. Talán CR is. Villa nem lehetetlen
12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
Villa vagy Benzema, Ribéry, Granero, Palanca, Gary és egy bal hátvéd Marcelo cseréjének, és középpálya szélére szintén csere ember (bár nem tudom Drenthe most a Fiorentinában lesz kölcsön? Mert ha mégsem akkor mégse kell szélsõ)
13. Ki az, akinek szerinted mennie kell?
Metzelder (jobb annál, hogy itt padozzon), Heinze, Gago, Javi García, VdV, Huntelaar, Saviola, RvN
14. Hány trófeát nyer a Real Madrid a következõ szezonban?
talán 2, bajnokságban bízok és remélem végre eljutunk a BL-ben legalább elõdöntõig. (igaz jobban örülnék a végsõ gyõzelemnek)
15. Melyik csapat lesz a Real Madrid legnagyobb ellenfele a következõ szezonban?
Barcelona
16. Nyer-e Real Madrid-játékos gólkirályi címet a következõ szezonban?
igen
17. Az csapat legjobbja idén?
Higuaín
18. A Castilla legjobb játékosa?
nem akarok elfogult lenni, mondjuk amúgyse kedvelem a magyar focistákat, de Szalai
19. Melyik madridista szerepel majd legjobban a következõ szezonban?
ez nehéz kérdés, hisz végleges keret sincs, de eddigiek közzül Higuaín és Kaká.

LasDen
CR biztos sztem....villat sem lehetetlen, de más a 2 játékos esete....Negeredot meg kéne tartani, mert jobb lesz mint Villa 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Én is ezt furcsállom ,hogy tõlünk nagyon senki nem akar vinni 😄

Jó Saviolarol voltak hírek meg két emberrõl de semmi komoly.

SLICK
elvileg õ is a távozásra ítéltek között van... Szal reménykedem, hogy lesz olyan klub ami vinné 😄

Amúgy érdekes, hogy alig érkezett komolyabb ajánlat bármelyik játékosunkért.

Rockynhooo
jah ez így szép csak nehogy Heinze legyen ott a balszélen 😄

SLICK
Ez a CR ügy kicsit húzódik. Írjon alá vagy húzzon vissza Manchesterbe (bár utóbbinak ürlnék)
Meg amúgy is nem nagyon jönnek az igazolások. Ok Albiol aláírt, de ez a 3 játékos így kevés. Fõleg így, hogy CR sem biztos. Amúgy ha ilyen jó transzfer lett Albiolnál, akkor Villat sem lenne lehetetlen megszerezni. Én úgy képzelném el, hogy pénz+ Negredo, hisz õ úgyis kell nekik. Akkor miért ne? Negredo úgysem tudna nálunk bekerülni.

zaki
Albiol<#wow2><#eljen>

SLICK
Jeeeeeeeee Albiolnak nagyon örülök!!!

Ramos - Pepe - Albiol - Marcelo

áhh KAN lesz így ^^

a mu egy másik argentínt akar megvenni Sergio Aguero személyében
most néztem a jurószport2-n a sporthírekbe, hogy a MU akarja megvenni Tevez helyére
Fabio Capello
rtl teletext szerint benzemáért ajánlatot tesztek

REAL MADRID

A Barca 43 milliót ajánlott Villaért, úgy emlékszem a mi utolsó ajánlatunk is ennyi volt.

Állítólag Wenger 25 millió fontért elengedné Adebayort.

REAL MADRID

Menyus489
Raúl Albiolnak nagyon örülök, üdv a csapatban!
Vele maximálisan elégedett vagyok, figyelem már Valenciában és a válogatottban is, szerintem nagyon jól jártunk vele, és 15 milla egyáltalán nem sok érte, sõt meglepõdtem, hogy ilyen "olcsón" sikerült megszerezni.

Az is egyre inkább úgy tûnik, hogy Arbeloa is jön, aki amúgy jobbhátvéd, de baloldalt is ugyanúgy bevethetõ elvileg, annyira sok meccsét nem láttam még, de õ is spanyol, és saját nevelés is, 10 milla alatt el lehet hozni, szóval jöhet 😄

Villát meg sajnálnám ha a Barcába menne, mert akkor az azt jelentené, hogy elmenne Eto'o, és így egy szimpatikus ember be, egy unszimpatikus ember ki a Barcából, és így már egy fokkal az egész csapatuk szimpatikusabb lesz 😄

Viszont Robbent megtartanám, és szerintem, ha kap majd lehetõséget, mindenképpen be akarja majd bizonyítani, hogy befér, ha választani kéne a hollandok közül, én õt választanám, bár egy top formában lévõ Sneijder is nagy erõsség lehet, csak hát ez az idei év ne lett volna.

Bátor fiú...

LasDen
IGGEN!!!!! remélem játszani is fog 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
na, Perez képes spanyol játékosért pénzt adni. 😄
meglepõen olcsónak tartom amúgy.
tesó07
Albiol-nak nagyon örülök, tökéletes igazolás.<#eljen>

RMCF

Hivatalos <#worship>

REAL MADRID

mert pl tegnap még meccsük volt délafrikában és otthon sincs egy ideje... 😄
LasDen
Raúl Albiol: "Nem tudok semmit sem mondani arról, hogy a Real Madridba igazolok-e, ameddig nem lesz hivatalos. Nekem senki sem mondta, hogy az ügyet lezárták, és ameddig ez meg nem történik, addig nem mondhatok semmit. Amint megtudok valamit, elmondom."

elég korrekt 😄 nem mond semmit se 😄 mintha nem is róla lenne szó 😄

LasDen
zsír...nagyon zsír....

miilann04
ok

akkor más:
A valenciai sportsajtó is megerõsítette, hogy a tegnapi, minden tekintetben teljes megállapodás ma dokumentálják a felek, és néhány órán belül hivatalosan is a Real Madrid labdarúgója lesz Albiol. Az ára 15 millió, a ötéves szerzõdése alatt a fizetése 1,8 millió, a kivásárlási ára pedig 80 millió euró.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rudee
Albiol az AS szerint 5 évre ír alá <#eljen>

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Meg ahogy látom még annyi hogy én ha unatkozom nem itt a fórumon kötekedek másokkal. DE erre már ne válaszolj, ha kibírod. Köszi

RMCF

miilann04
na akkor meg is van a különbség kettõnk közt, én nem csakhogy olvasom, de értelmezem is 😉

tesó07
De Villa meg azt mondta hogy õ csak a Real-ba jönne, akkor Laporta mire vár, kb ennyit érnek ezek a hírek. De mindegy majd lesz vhogy.

RMCF

tesó07
Ezt én mind vágom, bocs ha tévedtem 8 millát....de látom olvasod a híreket, jól van.

RMCF

miilann04
azert nem lenne rossz ha tisztába lennél a dolgokkal, elõször 30at kértek,majd feltolták 40re, ekkor már majdnem létrejött a megállapodás,de a valencia elnöke hirtelen feltolta 50re,perez elment 43ig,de azt mondta az a maximum.

A Barca is arra vár, hogy Villa beszéljen a vezetõséggel. Legalábbis Laporta ezt mondta.

REAL MADRID

tesó07
Nem, mi azért nem hozzuk mert 35-öt akartunk fizetni, de a Valencia meg 45-50-et kért. Ami azért ilyen 70-80 millás igazolások után vicces hogy egy 10-esen megbukik az üzlet. Mondjuk Villa sztem se ér többet 40-nél. 😉 Ettõl függetlenül még mindig meg lehetne szerezni, de az nagyon idegesítene ha pont a Barca-hoz menne.

RMCF

Mi azért nem hozzuk, mert a Valencia kijelentette nem eladó. Ha a játékos beszél velük és rábírja õket, hogy elengedjék, újra ajánlatot teszünk. Kivéve ha már leigazoltunk valakit a helyére.

REAL MADRID

hát ja pierorol fõleg... de azért mondom van kivétel csak sajna nagyon kevés...
tesó07
Ha már eligazol akkor mindenképp hozzánk!! Nem nagyon értem ezt egyébként, spanyolosítani akarunk és pont Villa-t nem hozzuk ide, vicc.

RMCF

tesó07
De ha nem játszik, nem is lesz....

RMCF

SLICK
ez nem jó :|

hunbasser
Közben az Antena 3 arról számol be, hogy a Real visszalépése után Villa úgy döntött, hogy a Barcelona csapatába szeretne igazolni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,alakulgat a keret 😊 csak nehogy eladjunk valaki olyat is,aki még kellene...gondolok itt egy Sneijder-VdV duóra,mert ha Kaká lesérül,akkor megint nincs aki játszon ott. ok,lehet mondani,hogy Guti,de õ meg már annyira lutri...5 meccsbõl 4-en szart se ér,azon az 1 meccsen meg álompasszokat ad.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
védekezésben még nem a legjobb......

tesó07
Marcelo?? Középpályán úgyse marad neki hely....

RMCF

Rockynhooo
jah tényleg.. akkor baloldalra még mindig semmi 😄

LasDen
Ramos a bal oldalon? vagy Arbeloa.....? mert egyiknek sem a posztja....

LasDen
az olyan játékosoktól mint Raúl, Casillas, Totti vagy Del Piero ez elhihetõ.....

Rockynhooo
Albiol <#eljen>

Ramos,Pepe,Albiol,Arbeloa ez így szép lenne ^^

Rockynhooo
Casillas és Raul sosem hagyna el minket 😄 és már lassan Ramost is ide sorolom : )

sokan jelentettek ki már egy s mást véégül nem az lett...
ronaldo is kijelentette h a muban akarja folytatni és mégse ott van mint látjuk.
Anno asszem figo is monott valamit 😄
szóval én nem sokat adok rá h miket nyilatkoznak hiszen azt mondják ami a szurkolók és a klub taljdonosai hallani akarnak...
de természetesen lehet,hogy õ valóban is igy gondolja.