Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Nem kell ezt túlragozni. Perez nem tehet mást, mint elhajtja ezt a tesze-tosza bandát egy-két (de csak annyi!) kivételtõl eltekintve. Nincs bocsánat erre a produkcióra amit mutattak. Snájder, Robben ambicíótól duzzadó - marhaságnak tartom. Elõbbi egy kerestbe szalmaszálat nem tett az idényben, utóbbi futóbolond, önzõ, csapatjátékra alkalmatlan. Meghúzom, lépek befele kettõt, rövidre elrúgom, bemegy jó, nem nem. Ennyi. De lehetne sorolni a csapat nagy részét, Gagoval az élen, vicc kategória. Elmondható sajnos a jobbak is korpa közé keveredtek, lásd pl. Ramos vagy Casillas, ketten együtt kb 150 mellényúlást produkáltak az idényben. Véleményem szerint az õs Realosoknak sem biztos, hogy szimpatikus amit Perez csinál, de máshogy nem lehet helyrehozni az elmúlt 3 év elbaszott játékospolitikáját. Jó csapat lesz ez, mindenki meglássa!"
Szóval a kérdések:
1. Ki volt a 2008/2009-es szezon meglepetésembere?
Lassana Diarra
2. Szerinted ki volt a 2008/2009-es szezon legjobb igazolása?
Lassana Diarra
3. Szerinted ki volt a 2008/2009-es szezon legrosszabb igazolása?
Van der Vaart, igaz kölcsönben volt, de Faubert is
4. Melyik csapatrész volt a Real Madrid gyengepontja?
középpálya és a védelem
5. Értékeld Juande Ramos teljesítményét egy 5-ös skálán!
3
6. Melyik volt számodra a szezon legélvezetesebb meccse?
Real Madrid - Valencia spanyol szuperkupa döntõ visszavágója 4:2
7. Ki a legnagyobb csalódást keltõ játékos?
Gago, Van der Vaart, Sneijder
8. Melyik meccs volt a legnagyobb csalódás?
Real Madrid - Barcelona
9. Melyik csapat volt a legszimpatikusabb ellenfél?
számomra nem volt ilyen, de ha választani kellene akkor a Racing Santander
10. És melyik játéka tetszett legkevésbé?
Athletic Bilbao
11. Kik azok a játékosok, akik szerinted biztosan jönni fognak a nyáron?
Kaká és Albiol már biztos. Talán CR is. Villa nem lehetetlen
12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
Villa vagy Benzema, Ribéry, Granero, Palanca, Gary és egy bal hátvéd Marcelo cseréjének, és középpálya szélére szintén csere ember (bár nem tudom Drenthe most a Fiorentinában lesz kölcsön? Mert ha mégsem akkor mégse kell szélsõ)
13. Ki az, akinek szerinted mennie kell?
Metzelder (jobb annál, hogy itt padozzon), Heinze, Gago, Javi García, VdV, Huntelaar, Saviola, RvN
14. Hány trófeát nyer a Real Madrid a következõ szezonban?
talán 2, bajnokságban bízok és remélem végre eljutunk a BL-ben legalább elõdöntõig. (igaz jobban örülnék a végsõ gyõzelemnek)
15. Melyik csapat lesz a Real Madrid legnagyobb ellenfele a következõ szezonban?
Barcelona
16. Nyer-e Real Madrid-játékos gólkirályi címet a következõ szezonban?
igen
17. Az csapat legjobbja idén?
Higuaín
18. A Castilla legjobb játékosa?
nem akarok elfogult lenni, mondjuk amúgyse kedvelem a magyar focistákat, de Szalai
19. Melyik madridista szerepel majd legjobban a következõ szezonban?
ez nehéz kérdés, hisz végleges keret sincs, de eddigiek közzül Higuaín és Kaká.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó Saviolarol voltak hírek meg két emberrõl de semmi komoly.
Amúgy érdekes, hogy alig érkezett komolyabb ajánlat bármelyik játékosunkért.
Meg amúgy is nem nagyon jönnek az igazolások. Ok Albiol aláírt, de ez a 3 játékos így kevés. Fõleg így, hogy CR sem biztos. Amúgy ha ilyen jó transzfer lett Albiolnál, akkor Villat sem lenne lehetetlen megszerezni. Én úgy képzelném el, hogy pénz+ Negredo, hisz õ úgyis kell nekik. Akkor miért ne? Negredo úgysem tudna nálunk bekerülni.
Állítólag Wenger 25 millió fontért elengedné Adebayort.
REAL MADRID
Vele maximálisan elégedett vagyok, figyelem már Valenciában és a válogatottban is, szerintem nagyon jól jártunk vele, és 15 milla egyáltalán nem sok érte, sõt meglepõdtem, hogy ilyen "olcsón" sikerült megszerezni.
Az is egyre inkább úgy tûnik, hogy Arbeloa is jön, aki amúgy jobbhátvéd, de baloldalt is ugyanúgy bevethetõ elvileg, annyira sok meccsét nem láttam még, de õ is spanyol, és saját nevelés is, 10 milla alatt el lehet hozni, szóval jöhet 😄
Villát meg sajnálnám ha a Barcába menne, mert akkor az azt jelentené, hogy elmenne Eto'o, és így egy szimpatikus ember be, egy unszimpatikus ember ki a Barcából, és így már egy fokkal az egész csapatuk szimpatikusabb lesz 😄
Viszont Robbent megtartanám, és szerintem, ha kap majd lehetõséget, mindenképpen be akarja majd bizonyítani, hogy befér, ha választani kéne a hollandok közül, én õt választanám, bár egy top formában lévõ Sneijder is nagy erõsség lehet, csak hát ez az idei év ne lett volna.
Bátor fiú...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
elég korrekt 😄 nem mond semmit se 😄 mintha nem is róla lenne szó 😄
akkor más:
A valenciai sportsajtó is megerõsítette, hogy a tegnapi, minden tekintetben teljes megállapodás ma dokumentálják a felek, és néhány órán belül hivatalosan is a Real Madrid labdarúgója lesz Albiol. Az ára 15 millió, a ötéves szerzõdése alatt a fizetése 1,8 millió, a kivásárlási ára pedig 80 millió euró.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
RMCF
RMCF
REAL MADRID
RMCF
REAL MADRID
RMCF
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Ramos,Pepe,Albiol,Arbeloa ez így szép lenne ^^
ronaldo is kijelentette h a muban akarja folytatni és mégse ott van mint látjuk.
Anno asszem figo is monott valamit 😄
szóval én nem sokat adok rá h miket nyilatkoznak hiszen azt mondják ami a szurkolók és a klub taljdonosai hallani akarnak...
de természetesen lehet,hogy õ valóban is igy gondolja.