Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ez nem román? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Igen épp írni akartam 😄DD

REAL MADRID

ProGabe
mmm, jó kis csaj a felolvasó. tudják ezek az olaszok, hogy mitõl döglik a légy. foci (hisz' a sporthírek 90%-a az, a foci-bulvár után jön a többi sport 😄) + jó csaj, garantált milliós nézõszám 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
jóvan....akkor Zamorano bekaphatja.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

wikirõl: He was initially the club's premier striker, holding the coveted number nine shirt. However, upon Ronaldo's arrival at the club, he was forced to relinquish it, which led to the somewhat bizarre spectacle of his wearing a shirt bearing the number '1+8', making him therefore still technically a no. 9 striker.
LasDen
mert az biztos azt akarja jelképezni.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pluszjelet nemlátod közte? 😄
LasDen
ezt akárhogy nézem ez 18 nekem 😄

<#vigyor1>

REAL MADRID

REALista
Vagy (3 a négyzeten -2) *1...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
CR-nek lehetne 1+6 a száma, anno Zamoranonak volt ilyesmi 😄

Yulcsa
de az is lehet, hogy megtartja a 22-est, mivel 22-én született

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Mondjuk felõlem lehet 00-s is a mezszáma csak játsszon jól 😄

REAL MADRID

hedonist
nagyon hülyén nézne ki kaká 5 ösben sztem, de ronaldo 9 esben méghülyébben😄 de ugyanaz a baj itt is mint a milannal, mar elofgytak a számok😄 de nagyon remélem raúl 7-esét senki sem piszkálja amíg vissza nem vonul önszántából... miatta lett a kedvenc számom kiskoromban.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
kedd, 18:48 - Közben a Marca honlapjáról eltûnt az a hír, miszerint Kaká a 9-es számú szerelést válaszotta. Úgy néz ki, valaki vagy nem biztos a dolgában vagy csak egy puszta véletlenrõl van szó. Nem sokára tényleg kiderül.

na vissza is vonták a hírt 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
10esre tippelek, bár a marca nagyon a 9est mondja.
miilann04
1-25 közt kell lennie
igen volt szó zizou 5öséröl, de azt õ maga utasította vissza több ízben is, persze lehet h meggondolta magát
amugy érdekes hogy a marca a 9est mondja hivatalosan is, arról volt szó hogy azt crnek tartogatják.

kiváncsi vagyok nagyon :p legalabb egy kis részlet ami 'izgalmassá' teszi a bemutatót 😊

Ha 9-es lesz akkor jó hogy CR ügynöke levédette a CR9 márkanevet 😄

REAL MADRID

Nuno88
9-es mezrõl olvasok a madridistán. Én a 10-eset adnám neki, vagy Zizu számát az 5-st.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ProGabe
77

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5

REAL MADRID

miilann04
meglehetne tippelni kaká hanyas számot kapja :0
szerintem a 10est!

Rubén De la Red az elkövetkezendõ szezonban biztosan nem lép pályára - ezt a döntés maga a játékos hozta meg, miután egyeztetett az orvosi karral és Jorge Valdanóval. De la Red ugyanakkor továbbra is segítene a Madridnak, és a személyzet valamilyen megbízottjaként a klub alkalmazottja lenne.
/madridista/

Sajnálom szegény srácot, de érthetõ a döntés. Remélem marad a klubnál.

REAL MADRID

<#eljen>

REAL MADRID

banok
az szerintem a spanyol CNN+. ahhoz egyébként van stream az oldalamon is 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fejezd mar be

REAL MADRID

legyél férfi es játsszuk le valahol

LasDen
<#shakehead><#sir>

na és akkor mi lesz akkor irok ide mikor akarok es nem te mondod meg, és ha nem tetszik amit mondok akkor próbáld meg meggyõzni de latom te is IQ harcos vagy és nem megy neked inkább ki utálsz<#mf2>

hunbasser
haggyadmár,sztem 10 éves...nem véletlenül van a 99 a nevében,gondolom születési éve.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Figyelj srác , téged már egyszer kiutáltunk innen... elsõnek járd ki az elsõ osztályt és tanulj meg írni. Ezek után majd beszélünk veled.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mai hír Szalai elszerzõdik a castiabol, persze Parejo meg a többi de azzal csak az baj hogy SPANYOLOK, és tehetségesebbek mint Szalai ha tényleg olyan briliáns lenne akkor mar rég szerepelt volna Mo válogatott tétmeccsen meg a Madridban. + ebbe e Madridba Szalai kispadra ne vicceljünk mar max tartalék tartaléknak! középrája problémát meg könnyen meg lehet oldani joao moutinho+miguel veloso vásárlásal!

robotnyk
nagyon úgy tûnik, hogy ma befejezõdik De la Red karrierje :\
Hát ez sajnálatos, de sok sikert kívánok neki. Azért remélem valami opcióval engedik el 😄

REAL MADRID

Szalai Ádám távozik a Castillától, s öccse is külföldre szerzõdhet

Jelenleg 99.9 százalék az esélye annak, hogy Szalai Ádám a nyáron távozik a spanyol harmadosztályú Real Madrid Castillától. Errõl a futballista menedzsere, Laczkó Mihály nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak. A játékosügynök elmondta, hogy a nyáron Ádám öccse, a 18 esztendõs Vilmos is külföldre szerzõdhet.
Rudee
Acuna simán lehetne már csere. Pénzbe se kerül és a Castilla legjobbja volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Az eseményt közvetíti a RNE, a Cadena SER, az Onda Cero, a Cadena Cope, a Canal Sur Radio, a Cataluña Radio, a TVE, az Antena 3, a Telecinco, a La Sexta, a Cuatro, a Canal+, a CNN, a Castilla La Mancha TV, a Canal 9, a Sky Sports, a Chilevisión, a TV Globo, a RAI, az RM TV és Radio...
/madridista/

Lol CNN is 😄

REAL MADRID

Rockynhooo

robotnyk
<3
LasDen
a helyszínen 😄

Rockynhooo
Kaká bemutatását lehet majd valahol nézni liveba?😄

Személyeskedést el lehet felejteni, és jobb lenne ha utána néznél kik kerültek ki abból a harmad osztályú csapatból.

REAL MADRID

SLICK
az a spanyol 3-ad osztályú játékos késõbb akár sokkal jobb is lehet.
Én is emellett voksoltam akkor, de hát tojnak az utánpótlásra sajnos.

Tényleg a középpályán hogyan is állunk?

Lass, M. Diarra, Gago, CR, Kaká, Sneijder, VdV, Parejo, Javi Garcia, Robben, Drenthe, De la Red, Guti

Azért minõségi cserék kellenek, mert ha valaki lesérül akkor muszáj, hogy megfelelõ pótlásuk legyen.
Jobb szélre mindenképp kell még valaki, ha meg Drenthe is elmegy kölcsönbe, akkor a bal szélen nem Sneijder vagy Marcelo bénázásait akarom látni, hisz ott egyikük sem volt jó. Nem az a posztjuk na...
Mondjuk ezekbõl a játékosokból, tuti kiesnek legaláb 4-en. Szerintem Gago, VdV, Javi Garcia és Drenthe (ha kölcsönbe megy), helyükre jöhetnének a fiatalok, akik megint csak álomomban szerepelhetnének :\

LasDen
azé ez nagyon kész, bázzeg...visszaszámláló van a madridistán a bemutatásig 😄

a nevét se tudod leírni rendesen, meg abból a spanyol harmadosztályú csapatból az egész világ szívesen igazolgatna...
miilann04
kellett volna nem kellett volna most már nem számít
viszont ha idén (isten ments!) lesérülne mondjuk higuain, akkor ugyanaz lenne hogy télen vkit igazolnunk kell gyorsba, mert hát perezt azért ismerjük mennyire szeret igazolgatni, azt meg már kijelentette h nemigen akar foglalkozni az utánpótlással

Rockynhooo
Szerintem meg épp az ,hogy le kellett... és most nem kellene elbaszni :|

te hülye vagy, Huntleart össze hasonlítani egy spanyol harmad osztályú csapat csatarával hát.......