Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
na vissza is vonták a hírt 😄
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
igen volt szó zizou 5öséröl, de azt õ maga utasította vissza több ízben is, persze lehet h meggondolta magát
amugy érdekes hogy a marca a 9est mondja hivatalosan is, arról volt szó hogy azt crnek tartogatják.
kiváncsi vagyok nagyon :p legalabb egy kis részlet ami 'izgalmassá' teszi a bemutatót 😊
REAL MADRID
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
szerintem a 10est!
/madridista/
Sajnálom szegény srácot, de érthetõ a döntés. Remélem marad a klubnál.
REAL MADRID
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Jelenleg 99.9 százalék az esélye annak, hogy Szalai Ádám a nyáron távozik a spanyol harmadosztályú Real Madrid Castillától. Errõl a futballista menedzsere, Laczkó Mihály nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak. A játékosügynök elmondta, hogy a nyáron Ádám öccse, a 18 esztendõs Vilmos is külföldre szerzõdhet.
Szar Bayern, szar Bayern :)
/madridista/
Lol CNN is 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is emellett voksoltam akkor, de hát tojnak az utánpótlásra sajnos.
Tényleg a középpályán hogyan is állunk?
Lass, M. Diarra, Gago, CR, Kaká, Sneijder, VdV, Parejo, Javi Garcia, Robben, Drenthe, De la Red, Guti
Azért minõségi cserék kellenek, mert ha valaki lesérül akkor muszáj, hogy megfelelõ pótlásuk legyen.
Jobb szélre mindenképp kell még valaki, ha meg Drenthe is elmegy kölcsönbe, akkor a bal szélen nem Sneijder vagy Marcelo bénázásait akarom látni, hisz ott egyikük sem volt jó. Nem az a posztjuk na...
Mondjuk ezekbõl a játékosokból, tuti kiesnek legaláb 4-en. Szerintem Gago, VdV, Javi Garcia és Drenthe (ha kölcsönbe megy), helyükre jöhetnének a fiatalok, akik megint csak álomomban szerepelhetnének :\
viszont ha idén (isten ments!) lesérülne mondjuk higuain, akkor ugyanaz lenne hogy télen vkit igazolnunk kell gyorsba, mert hát perezt azért ismerjük mennyire szeret igazolgatni, azt meg már kijelentette h nemigen akar foglalkozni az utánpótlással