81624
  • Pukkka
    Istenem, annyira jó nézni ahogy Jesé és Modrics játszik, hogy azt el sem hiszem.
  • lemongrass
    ja, jó a hangulat.
    a beintett 11-es utáni visszajátszásoknál azért látszott, hogy a kapus a labdán túl azért kapcsolatba került a JEsé gyerek vádlijával is. szerintem túlzás volt az a sárga.

Karim meg pont most villan, amikor nem kéne neki! :D
  • Pukkka
    Ultrák odateszik magukat.
  • banok
    COPA DEL REY
    21.30 Real Madrid-Osasuna
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • horpeti
    Igen, látom. Mostanában ritkábban néztem ide is, nem volt nagy történés, azért nem figyeltem. A mairól én is lemaradtok, mert pont nem érek rá. :D
  • lemongrass
    UPC Direct + T-Home IPTV kombó van itthon. DIGI-ből csak tányéros lenne elérhető, azzal meg anno voltak olyan negatív tapasztalatok ex-csajéknál. hogy az életben nem köttetném be... meg ahogy látom szeretik kiszedni az adókat a csomagból...
  • szomferi
    naaaa, ne szidd a digit... a te hibád, hogy nem tudod őket nézni :D (én se vagyok digis, Invitel kábelünk van, szerencsére náluk is van)
  • lemongrass
    bannert nézd meg. ott áll feketén-fehéren! (a tegnapit a Barca-ra értettem, ha már tetszetősnek nyilvánítottad a játékukat.)
    amúgy, mivel a kocsog DIDZSI adja ezért én is innen szoktam általában értesülni róla... úgyhogy este stream + sopcast!
  • horpeti
    Ma is meccs van????
    Vazzeg... :D
  • lemongrass
    aszongyák Heszé kezdeni fog mámma!
  • ProGabe #78998
  • horpeti
    En meg szimplan nem is gondoltam,h.meccs van,csak lattam masnap az eredmenyt. Pedig ra is ertem volna. :)
    Na majd legkozelebb. :P
  • lemongrass
    DIGI-n még elcsípheted a mai meccsük második félidejét. :D

egyébként ez a hétfő esti nálam is egy döglött időpont volt... délutáni sörözés miatt kb 25 percnyi játékidőt átaludtam. mondjuk a végére a Ronaldo sorozatra felébredtem. /a második gólja előtti meg nem adott góljánál ugye ő nem volt lesen?/
  • LasDen #78995
    soká lesz az az a baj..
  • lemongrass
    Egervári?
    nem tudom amúgy. azt sem, hogy egyes nagyágyúknak meddig van élő szerződése, meg azt sem, hogy közülük ki lenne alkalmas.
    lehet, hogy az öreg rágózó skótot kéne felvenni nyugdíj mellett félállásban. a tatának szerintem még most 72 évesen is lenne 1-2-3 jó éve.
    de majd Perec beakasztja a horogra a hitelkártyát és kifog megint valami nagynevűt, akivel megint nem lesz az igazi...
  • horpeti
    Én legutóbb (több, mint 1 hónapja) Barca meccset néztem, és élveztem. :D
    Végre nem csak a tiki taka megy, hanem frissült a játék a korábbiakhoz képest. Neymar meg szimpi, és Messi se volt. :D
    Azóta nem is néztem meccset, tegnap belenéztem az ismétlésbe, csak sajnos már tudtam az eredményt. :D

Valahogy most én is elvesztettem a fonalat, nincs az a kitörő lelkesedés a meccsnézésre, meglátom Benzemát, és elkezdem szidni egész meccsen. Ennek igy nem sok értelme. :D
  • SLICK
    aztán megnézel egyet és elmegy tőle a kedved
  • SLICK
    az a baj, ha szerencsénk is lenne és elküldenék szezon végén, akkor kit kellene helyette igazolni? De aki tényleg komoly kvalitású edző és akár BL esélyesek is lennénk?
  • LasDen #78990
    en meg 2,5 hónapja nem tudok megnézni egy meccset sem és hiányzik...
  • lemongrass
    ezt a szezont már úgy is kitölti...
    én sem csípem egyébként (és ez a Madridhoz való szerződése előtt is így volt.)
    JEsét meg tényleg most kéne bevetni. látva Benzema teljesítménybeli ingadozását szerintem ő is tudja, h itt az idő a bizonyításra. és valljuk meg elég jó képességű kölyök. a kondival sincs gond, szerintem a 90+perc nem csapná földhöz. /meg Karim is elgondolkodhatna/
    a múltkori Fiesta-ban pont arról volt szó, hogy a legjobb döntés számára (Jesé) az lenne, ha elszerződne... (gondolom a Farkas Norbert arra gondolt, hogy máshol lényegesen több szerep jutna neki...)
    de hát ez van. Nem vagyunk mi Áncselottik...
  • SLICK
    végülis ki hogyan érzi... Mondom én nem bírok végignézni egy meccset sem és szerencsére nem bántam meg, mert csak felbasztam volna magam. Mourinho stabilabb csapatot rakott össze ennyi idő alatt.
    Mondom nálam az El Clasicón látott balfaszkodás borította ki a bilit, amíg érdemi változás nem lesz a csapatnál ez nem is fog változni.
  • LasDen #78987
    en meg mindig elhamarkodottnak érzem ezt. majd tavasszal kiderül. előbb nincs értelme váltani.
  • SLICK
    azért az kurva idegesítő, hogy még mindig labilis a csapat, tehát még csak egy félidőt se tud normálisan végigjátszani, hanem mondjuk csak X percet 1 félidőben. Minden csapat nehéz ennek a Madridnak, ami valljuk be elég gáz és nem akarom lenézni egyik csapatot sem. De ilyen kerettel simán hozni kéne a meccseket és nem kellene ennyit görcsölni.
    Be kell látni az olasz nem alkalmas erre a kispadra...
  • lemongrass
    így bizony. az olasznak nem csak csereként kéne bevetni a Rodriguez gyereket.
  • SLICK
    na meg egy normális edzővel
  • LasDen #78983
    a középpálya szorul a legkevésbé erősítésre. ennek a keretnek egy stabilan jó csatarral simán BL-t kéne nyernie...
  • 6unn3r
    Hát nem az, hogy Modric elég jól játszik, hanem első számú motorja lett a csapatnak. Elképesztő mennyiséget fut, a pálya minden részén feltűnik. Védekezik, irányít, támad. Én szerintem tökéletesen pótolni tudja Özilt. Nem hittem, hogy ennyire sikerül neki majd beilleszkednie. Isco egyelőre elbújhat mögötte.
  • SLICK
    Én is szivesen látnám itt, csak az a baj annyira szoros a keret ilyen téren, hogy lehet itt se jutna elég lehetőséghez. Ugye Isco mint irányító már ott van, Modricról azt olvasom, hogy jól játszik mostanság (nem nézek meccseket, így nem tudom ez igaz-e), szóval Modric is tud irányító szerepben lenni, bár ha jól tudom visszavont irányító + védekező poszton van jelenleg, őt tuti nem adják el amíg jó formában van. Akkor Xabi Alonso szintén. Ott van Illara is meg Casemiro, meg Khedira még. Sajnos Casemirot tuti eladjuk aminek nem örülök, mert nagy potenciál van benne. Illara még tanulhat Xabitól. Khedirát remélem szintén eladjuk idény végén.
    Akkor szélen meg ott van Bale, ha egészséges akkor Matának esélye sincs bekerülni oda sem. Szóval ennyi a gáz..
    Vkp posztra meg mivel telítettség van Pogba se fog jönni a Juvéból sajnos, pedig nagyon jó játékos lesz még belőle is.

Csatár kell Benzema helyett... Moratával meg nem tudni mi lesz, ő meg állítólag nem elég jó? Amúgy Jesének kellene mostmár kezdenie Benzema helyett, hagy szokja a mély vizet. Nyáron lesz itt bőséges játékosmozgás...
  • shala
    Xabi hosszabbított. Örömteli hír ez számomra, kedvelem a „vén” rókát.
  • lemongrass
    én annak nagyon nem örülnék. kell az a cigányképű a csapatba a higanymozgásával meg a precíz beadásaival illetve a váratlan löbbölt passzaival.
  • shala
    de inkább annak örülnék ha Maria menne :D
  • shala
    Én nagyon szeretem Mata játékát.
  • SLICK
    Ti örülnétek ha Mata jönne?
  • lemongrass
    asztakurva... mindig megdöbbenek ezeken a statisztikákon.
    szép nagy kerek szám! rúgjon még minimum 1x ennyit...
  • szomferi
  • Monoton
    Gonzalo
  • SLICK
    igen, konkrétan volt pár helyzetünk és annyi. A PSG támadott jobban és veszélyesebben, bár az érthető is volt azzal a kerettel. Annyit játszottunk amennyit feltétlen kellett. Gondolom nem kockáztattak sérülést meg hasonlókat
  • lemongrass
    erről faszán lemaradtam. jól látom Jesé volt a gólszerző?
  • horpeti
    A lenyeg,hogy Benzema rajtavan. :D
  • 6unn3r
    15:45 DigiSport 1