Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Rotáció: “Sok mérkõzés van még hátra és mindenki jó formában van. Akik nem kezdtek a Koppenhága ellen, holnap játszani fognak; nem mindannyian, de sokan közülük. Elképzelhetõ, hogy Morata is játszani fog. Casemiro még nagyon fiatal, vigyáznunk kell vele. Ahogy a dolgok haladnak nála, egyre több percet fog kapni. Nagyszerû játékos, de elsõsorban több tapasztalatra van szüksége hogy még jobb legyen”.

Carlo kapja be a nagy longert! Mire vigyázzanak vele? A felkészülési szezonban többet mutatott mint nyomorék Khedira egész ittléte során...
Felbasz most már ez az olasz dagadt kandisznó...

SLICK
ne hülyéskedj már, CR nincs olyan jó mint az elsõ kettõ... Arbeloa hol marad? Az EPIC trió a csapat húzóemberei, ez már sértés...

LasDen
én azt Ramosnak látom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Miii? 😄
Khedira, Benzema, Ronaldo. Ne legyél már vak 😄

REAL MADRID

LasDen
hûûû de jó 😄
ha jól látom, akkor C, Ramos és Pepe vannak rajta? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😊

REAL MADRID

Hát én csak betettem ugyanúgy a meccs képeket 😄

REAL MADRID

SLICK
csak így jött... 😄

ProGabe
Jó ez így, csak egyet nem értek: mi a pöcsért angol? 😄
Spanyol még csak-csak elmenne, de angol?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nekem elég...

SLICK
Amúgy gondolkodom azon is hogy a táblázatot kicsit áthegesztem, hogy legyen külön bajnokság/kupa és BL része is, így több adat maradna rajta...
Bár ha ez is elegendõ akkor szóljatok, ne csináljak plusz melót 😄

SLICK
Nem rossz elképzelés a banner, amúgy a topik teteje nálam okés (Chrome-ot használok)

Nálam jó a fejléc, de amíg hegesztik a fórumot lehet kiszedem azt is.

REAL MADRID

ProGabe
Szerintem is mehetne.

Volt nekem régen egy ötletem már (na jó, több is), valami flashes megoldás, semmi extra, négyzetes az egész, egyszerû átmenetekkel.
Összedobtam EZT, de ez csak egy 5 perces PS-es gif (merthogy mozog, 5 másodpercenként váltanak a képek), egy skicc. Valami ilyesmi is lehetne akár, de mondom, normálisan, szépen megcsinálva, akár kevesebb képpel.

Vagy tököm tudja, nekem pl. jó így is a topik, csak ezzel a táblázattal.

Tényleg, a topik teteje csak nekem ilyen?

Szét van eseve egy kicsit szegénykém 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Mehetnének õk is, csak hát sajnos már nem az a keret van 😞

Zidane, Raúl, Figo, Hierro, Salgado, Robi Carlos, Morientes, Ronaldo, Guti... De jó is lenne :|

horpeti
És a jövõ is sötét... Élj a mának! Hala Madrid!
😛

LasDen
nem a múltban élünk...

Különc
Régi "komolyabb" játékosok közül senki? 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bakkerman
na és KHEDIRA? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Nehany komolyabb: egybol Benzema jutott az eszembe! 😄

SLICK
Akkor oda lett a sok topikdizájn... :|

Egyébként Banner lehtne olyan, hogy néhány komolyabb játékos lenne rajta, meg a Real Madrid C. F. felirat és ennyi....
Játékosok lehetnének: Casillas, Varane, Ramos, Marcelo, Isco, CR, esetleg Xabi, Di María, Carvajal, Jese, Morata...

Biztonsági intézkedés gondolom.

REAL MADRID

SLICK
Miért lett letiltva?

Na mivel a <script> tag le lett tiltva majd kitalálok valamit bannernek.

REAL MADRID

"penamadridista.hu

Csapategység. Irány a Tízedik!"

Kíváncsi lennék, hogy õk melyik szezont nézik felvételrõl.

SLICK
Táblázat csak nekem nem érhtõ el?

horpeti
Azert mert o majd mas fele dolgokat fog csinalni,ami nagyon jo lesz. Remelhetoleg😊

szerintem Di Maria sokal jobb mint Bale, ha Bale ilyeneket csinalna(amit nem fog sose) o lenne a superstar, csak tudnam mi a faszert adtak ki kozel 100 millat erte<#confused>
egyszer meg eltori a labat ezzel a beadasal, de kurva jol csinalja, es mar nem eloszor<#taps><#taps><#taps>

REAL MADRID

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
Video - Real Madrid – Köbenhavn 4-0, a mérkõzés góljai

Di Maria mit csinált a 2. gól elõtt, aztakurvaéletbe <#wow1><#taps>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
Benzema Perez kiskedvence 😄

Amugy mi bajod Marceloval? 😄

REAL MADRID

Szerintem naponta cumizhat valakit a vezetõségbõl. Másra már nem tudok gondolni😊
Benzemanak egy értelmes passza volt egész meccsen.

REAL MADRID

SLICK
Nem néztem a meccset, csak most az eredmenyek.com-ot. Benzema megint mi a faszért kapott 81 percet? Csinált valamit egyáltalán? Meg Jézusom azok a cserék. Khedira helyett Morata... szegény Jese meg kapott 10 percet...

horpeti
Még a 90. percben is hajtottak. Csak aztán maradjon meg hétvégére is... Motivációs hullám.

horpeti
Én csak a 2. félidõt láttam, az tök jó volt. 😊

Effe88
majdnem

Minden tiszteletem Casillase, de ezeknel a szogleteknel nagyon bizonytalan 😞

REAL MADRID

szabii98
Morataaaa

I met God. She's black

MI? 😄

REAL MADRID

Di Maria-t hajta valami farkas falka?😊😊 Szerintem még életében nem hajtott ennyire...
Marcelo nem illik már ebbe a csapatba
Maris szép gól 😊

REAL MADRID

LasDen
benzema jól csinálta...végre...

Ne is Moratat vagy Jeset hozzad, hanem Iscot ...

REAL MADRID

Nocsak, a csoport másik meccsén vezetnek a törökök. Az ifi csapatunk pedig 1-1-et játszott délután. (A 38' perctõl emberhátrányban.)

REAL MADRID

shala
köszi a streamet.

45 perc után kimondhatom, hogy fájdalmas nézni ezt a fajta játékot.

non potest pluere aeternum