Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carlo kapja be a nagy longert! Mire vigyázzanak vele? A felkészülési szezonban többet mutatott mint nyomorék Khedira egész ittléte során...
Felbasz most már ez az olasz dagadt kandisznó...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Khedira, Benzema, Ronaldo. Ne legyél már vak 😄
REAL MADRID
ha jól látom, akkor C, Ramos és Pepe vannak rajta? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
Spanyol még csak-csak elmenne, de angol?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bár ha ez is elegendõ akkor szóljatok, ne csináljak plusz melót 😄
REAL MADRID
Volt nekem régen egy ötletem már (na jó, több is), valami flashes megoldás, semmi extra, négyzetes az egész, egyszerû átmenetekkel.
Összedobtam EZT, de ez csak egy 5 perces PS-es gif (merthogy mozog, 5 másodpercenként váltanak a képek), egy skicc. Valami ilyesmi is lehetne akár, de mondom, normálisan, szépen megcsinálva, akár kevesebb képpel.
Vagy tököm tudja, nekem pl. jó így is a topik, csak ezzel a táblázattal.
Tényleg, a topik teteje csak nekem ilyen?
Szét van eseve egy kicsit szegénykém 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Zidane, Raúl, Figo, Hierro, Salgado, Robi Carlos, Morientes, Ronaldo, Guti... De jó is lenne :|
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként Banner lehtne olyan, hogy néhány komolyabb játékos lenne rajta, meg a Real Madrid C. F. felirat és ennyi....
Játékosok lehetnének: Casillas, Varane, Ramos, Marcelo, Isco, CR, esetleg Xabi, Di María, Carvajal, Jese, Morata...
REAL MADRID
REAL MADRID
Csapategység. Irány a Tízedik!"
Kíváncsi lennék, hogy õk melyik szezont nézik felvételrõl.
REAL MADRID

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Di Maria mit csinált a 2. gól elõtt, aztakurvaéletbe <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID