Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azóta nem is volt nála a labda, hogy leírtam 😄DD

REAL MADRID

LasDen
nah pepét elintézték...O_o

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
senkinek sem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nekem akkor sem tetszik ez az ívelgetõs xar, erõsebb csapatok ellen semmit nem ér.

REAL MADRID

LasDen
remélem addig baszogatják, míg januárban haza szalad...

és közben gól. Éljenek a beívelések

Azt odarajzolta Marcelo 😮

REAL MADRID

Benzemat rendesen futyulik mikor nala a labda 😄

REAL MADRID

LasDen
ennél bármi jobb lett volna 😄

Khedira stadionbúki 😄

REAL MADRID

Es megint ezek a beivelesek <#wilting>

REAL MADRID

En igy elsore 4231-nek nezem, de tamadasnal lehet 442be megy at.

REAL MADRID

coolsport.tv stream10 vagy 28

REAL MADRID

LasDen
4-4-2?? komolyan??

shala
vki, ha talált egy mûködõ streamet plx ossza meg velem

non potest pluere aeternum

Azt hittem beszalad a kapuba.

REAL MADRID

Ez a meccs pont jó lett volna a fiatalokat kezdetni.

REAL MADRID

MI A PICSÁT CSINÁL BENZEMA A PÁLYÁN??????????????????????????????????????????????
Aha, mindet a prince lövi.

REAL MADRID

LasDen
csak nem ez a lényeg...

Effe88
😄😄

így is nyertek egy 5:0-ra😄

SLICK
akkor meg se nézem a meccset. Bassza meg Carlo az anyját

Na állítólag Casemironak gyomorproblémái vannak, egyébként Morata nem került volna a padra sem 😄DDDDDDD

REAL MADRID

LasDen
mindenesetre...

in Carlo

Szerintem ezt sokan nem ertik.

REAL MADRID

LasDen
nem értem én ezt....<#fejvakaras>

Ja Casemiro a padra sem fért be, gyász.

REAL MADRID

Casillas, Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo, Khedira, Modric, Illarramendi, Di María, C. Ronaldo és Benzema.

Se Morata, se Jese, de a tuniszi herceg persze ott van. Megint két defenzív középpályás, gratulálok. Marcelo meg Varane serules utan mindjart kezdoben, az kene meg, hogy raseruljenek.

REAL MADRID

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Digi 2 vagy stream.

Egyébként mindjart kezdodik az u19-es meccs.

REAL MADRID

Ma melyik csatornán látható a meccs, vagy esetleg csak stream lesz?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Gravesen ezt már nem élhette meg 😞

LasDen
„Nagyon sokszor színészkedett. Rengeteget. Esett-kelt, mindenáron szabálytalanságot és szabadrúgásokat akart kicsikarni, amiért rengeteg kritikát kapott. Mondhatom, talán az elsõ tizenkét hónap volt a legkeményebb Ronaldo számára. Abban az idõben Roy Keane, Paul Scholes és Nicky Butt minden egyes alkalommal csak rúgták és rúgták, ha megkapta a labdát. És ez nem egyszeri alkalom volt. Minden edzésen, minden héten, egész szezonban rugdosták.”

Phil NEville arról hogy írtották ki Cébõl a színészkedést 😄

Egyebkent meg akkor remelem Jese kezd Maria helyett.

REAL MADRID

Elso eveben Ronaldo is sokat volt serult. Nem kell mindjart elasni 😊

REAL MADRID

LasDen
<#rolleyes>

SLICK
Ismert a Köbenhavn elleni keret.
Kapusok: Casillas, Diego López, Jesús.
Védõk: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Nacho.
Középpályások: Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarramendi.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata, Jesé.

Bale kimaradt SÉRÜLÉS miatt...

Az az igazság, hogy jól beszoptuk vele.

Mint ha ez nem lenne magától érthetõ!!!

<#vigyor1>

REAL MADRID

szomferi
ezt én akartam meglépni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
"Ancelotti több küzdést és jobb hozzáállást kért a játékosoktól, akik a hírek szerint kedvezõen fogadták a szavait és készek arra, hogy az eddiginél sokkal többet és keményebben dolgozzanak."

Vicc. 😊

SLICK
:_?DS_:ADASDDDD

LasDen
hogy törne el minden létezõ és nem létezõ ujjad 😄

REAL MADRID

horpeti
Inkabb az a gaz,hogy idaig eljut a csapat. Amikor mar a csapattars is ki van borulva,hogy megint vele kell jatszani. Messze van a csapategysegtol.

A Real Madrid kapitányai nem nézték jó szemmel Pepe kirohanását, és ezt szóvá is tették neki. “A pályán a játékosok nem veszekedhetnek, hanem segíteniük kell egymást” – mondták a portugál védõnek a Marca szerint. Pepe ezek után bocsánatot kért Benzemától, aki természetesen elfogadta ezt. Pepe a mérkõzés hevében számon kérte a francia támadót, hogy miért nem hajt jobban a csapatért, ezt pedig a kamerák rögzítették, és a felvételek bejárták a világot.

LasDen
fordítást vagy valamit....

REAL MADRID

horpeti
Jah, lehetne egy teljes vérfrissités. Papiron úgyis edzõmeccs. 😄
Legalább lássunk egy felszabadult focit is, motivált emberekkel, még ha utána hétvégén jönnek a "nagyok". 😄

Barcában nagyon szimpi az összetartás, kár, hogy ilyet nem lehet megélni a Madridnál, csak nagyon ideiglenesen.
A végén még 15 év után visszamegyek drukkolni a Barcának is, kezd megint tele lenni a hócipõm (volt 1-2 év, Capello után, körül, amikor nem nagyon kapcsoltam be a TVt). 😄
Bár a Barca meccsein meg elaludnék, annyira dominálják a bajnokságot, nekik nem lehet drukkolni, csak leülni és popcornozni. Itt legalább lehet izgulni, csak jó lenne, ha tényleg látnék valami csapategységet.

LasDen
ezekután úgy 70%, hogy Morata lesz a kezdõ a dánok ellen. De örülnék egy Jesének is a kezdõben...