Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kizártnak tartom, hogy Negredo elmenjen. Perez és Valdano nagy kedvence, az utóbbi nyilatkozta hogy maradni fog.

REAL MADRID

LasDen
kiváncsi vagyok ki megy.....Hunti v Negredo.... én talán Negredora tippelnék...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem itt a 90% élõben nézte
SLICK
^^

LasDen
valamennyire örülök, hogyha jön Benzema de nem vagyok elájulva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Igen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
le is halt a hír okán a hivatalos oldal <#zavart1>
Rudee
Ma igazoltunk egy U16os válogatott kapust is, Ángel de la Calzada a Betistõl érkezett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
Benzema hivatalos
GonzaloGerardo
Az Olympique Lyon honlapján hivatalosan is megerõsítette Karim Benzema Madridba igazolását. A vételár a közlemény szerint 35 millió euró volt, ami adott esetben 41 millióra emelkedhet. Minden bizonnyal a Real Madrid hamarosan is hivatalos közleményt jelentet meg.

itt is van:
http://up.www.olweb.fr/

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

hunbasser
fuhh,szuperkupa döntõn,nagy gól volt.

ReaL MaDRid x siempre

Drenthe is 😛

REAL MADRID

hunbasser
hát,Gago ha jól emlékszem egyszer lõtt egy gólt távolról.

ReaL MaDRid x siempre

banok
off: szépen termelitek a hsz.-eket <#eljen>

on: Benzemával kapcsolatban meg, le ítéljetek elõre. Hátha bejön. Õ mégse egy kétballásbas lúzer

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
na a másik amit hiányoltam eddig a csapat játékából az a távoli lövések. Még Sneijder volt az mikor idekerült és célbavette jó párszor a kaput. Néha Gago is próbálkozott, amibõl 1 (azaz egy) volt veszélyesebb. A többiek meg elvétve lövöldözgettek.

Benzema egy olyan csatár ha nincs elötte senki, a kapus retteghet mert 16oson kivülrõl is elég bátor és pontos!

miilann04
annál azért valamivel több sajnos, sztem legalabb 90%.. :\

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
tehát semmi....

Ma vagy holnap bejelenthetik a leigazolását. Vagy nem.

REAL MADRID

LasDen
én most le vagyok maradva....Benzemaval mivan????

hunbasser
ezzel azt akarta mondani,hogy biztos,hogy fejlõdni fog,ezért nem fogadna slick ellen... 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

igen, a focisták általában 21 éves korukban megállnak a fejlõdésben 😊

tesó07
Annak az oddsa hogy még fejlõdni fog Benzema kb 1.01 lenne, úgyhogy ilyenekbe nem fogadok. 😄D

RMCF

tesó07
Sztem ezzel nem lesz probléma, CR-t se nagyon láttam hogy veszekedett volna a csapattársaival, sõt pont az ellenkezõje.

RMCF

ProGabe
hát, kettejük között nem Kaka-n fog múlni, hogy kijönnek-e

Benzema szerintem is felesleges. vagy Villa, vagy senki más, megtartva a mostaniakat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
Benzema tavaly decemberben: "Féltett álmom, hogy a Real Madrid játékosa lehessek. A sportban lépésrõl lépésre kell haladni. Szeretem a fehér mezt, a stadiont, a légkört, ami a Bernabeúban uralkodik. Megígértem az édesanyámnak, hogy Madridba igazolok, és ezt szeretném megvalósítani."

Megigértem édesanyámnak😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REAL MADRID

Kaká-t a bemutató után bilincsben kísérték ki.

REAL MADRID

Rockynhooo
jaja. tehetsége és sikerei ellenére nagyon megõrizte a szerénységét ami fontos.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

most néztem Kaká bemutatás utáni interjúját a Eurosport2-n, szimpatikus a gyerek, arról is beszélt, hogy reméli jól kijönnek majd Ronaldoval és nem szabad nagyképûsködni sem a pályán sem azon kívül, mert a csapat a fontos
robotnyk
nyugodtan, madridistáról vagdalunk általában szal 😊
Cabell
beraknám a MU topicba a hírt ha nembánod😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

robotnyk
szerda, 12:54 - Karim Djaziri, Benzema ügynöke az RMC Radióban megerõsítette, hogy a francia csatár néhány órán belül a Real Madrid játékosa lesz 35 millió euróért cserébe, amely opciókkal emelkedhet. Jelenleg a játékos és a Real Madrid között folynak a tárgyalások a fizetést és a szerzõdés hosszát illetõen.
hunbasser
ennek mondjuk örülök 😄 csak nehogy elvigye mondjuk elõlünk a barca...:S akkor inkább egy másik külföldi csapat vegye meg.

ReaL MaDRid x siempre

Ha Robinho itt lenne még ...

REAL MADRID

Benzema kegyetlen jó és gecipontos befejezõ csatár, rengeteg Lyon meccset néztem, a sírból képes visszahozni a meccseket, csak hát feleslegesnek érzem :S Huntelaart kellett folna favorizálni, ha már megvan...
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1> #48584

REAL MADRID

McFrost
Amíg nincs hivatalos bejelentés, addig semmit sem szabad elhinni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

háháháhááhh 😄 Mondjuk Kaká-nál is ez volt.

REAL MADRID

GonzaloGerardo
szerda, 12:25 - Olivier Blanc (a Lyon kommunikációs igazgatója): "Azok az információk, amelyek a Marcában megjelentek, hamisak. Valóban kaptunk egy ajánlatot, amely azonban magasabb az említett összegnél, és semmi sem garantálja, hogy a Real Madridé. Nincs megállapodás senkivel. A megjelent hírek alaptalanok,"

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

SLICK
ebbõl a hármasból max Arbeloa kellene (ha jól tudom jobb szélsõ védõ). Ribéry CR helyett lett volna jó, Xabi Alonso meg 3 vkp mellé túlzás. :| De akkor tuti menne valaki. M. Diarrát sajnálnám, azért a sérülése elõtt kezdett olyan szinten teljesíteni amit az ember elvárt tõle.
Most hogy így bevásároltunk a két vkp-s felállás nagyon nem kell. Ha eladnánk M. Diarra vagy Gago közzül valakit akkor lehetne egy Castillás játékost beépíteni. De ha megmaradnak mind a hárman az is jó lenne. Csak azért sokat kell padoznia az embereknek, de hát kell a rotálás is, mert láttuk mi az eredménye, ha ott menyétkednek a padon egy fé szezont a jó pléják... A bivaly erõs kezdõ mögött nem lenne egy stabil tartalék.

Rockynhooo
Benzema inkább úgymond erõcsatár nem ? mert lesz mögötte elég technikás játékos 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
azt azért figyeld, hogy a Lyon idei éve nem volt acélos. Huntelaart nem írom le, mert tényleg ha normális labdát kapott, akkor élt a lehetõségével. Viszont Benzema még jobb lesz, egy üveg piában fogadni is merek 😊

hunbasser
fm közben tuti nem fogja felvenni

ReaL MaDRid x siempre

WuFraZselic
csak azt nem értem ha a United 45 millió eurót ajánlott érte, ti meg 35öt, akkor mégis miért oda megy? "jó viszony a két vezetõ közt" az baromság, ha +10 millió euróról van szó szerintem... bár a Marca írta, úgyhogy még mindig abban bízom hogy Manchesterben köt ki 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tesó07
Már csak ezért is, addig nem mehet még nem törleszt. 😄

RMCF

SLICK
örülök, de Villanak mégjobban örültem volna, hisz mégis fontosabb, hogy több spanyol játszon itt.

miilann04
kicsöng.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.