Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hívd fel. 91 398 43 00
Vagy itt.

REAL MADRID

Fabio Capello
hjaja, múltkor mutatta milyen srácot akasztott a palmeirasból 😄

hunbasser
lehet,hogy tétlen nem? vagy ha elfoglalt,akkor tuti fm-ezik az öreg.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Real Madrid Fan Club

2. helyezett meg nincs is,mert azok is mi vagyunk <#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
ráírtam, de nem válaszol :/ 😄

hunbasser
ha valakinek megvan msnen Perez,az szóljon már neki,hogy nem kell Benzema,maradjon Hunti,kösz 😄

ReaL MaDRid x siempre

Azért még ne örüljetek, még nem hivatalos 😄

REAL MADRID

hunbasser
Csabi hova már? 😄 van két Diarránk meg egy Gagonk. ha M.Diarrát eladjuk (amit azért szintén sajnálnék),csak akkor lenne jó Alonso,úgy viszont az Alonso-Lass szûrés nem lenne gyenge,csak az a baj,hogy ha 2 vkp-s játékot fogunk játszani,akkor kb 1 csatárnak marad hely 😄 magyarán Raúl,Higuaín és Negredo/Huntelaar mindig padozni fognak... 😄dddd

ReaL MaDRid x siempre

ez így van. xabit sem tartom olyan hú de sokra, de bármikor lecserélném rá

GonzaloGerardo
Benzema csak 21éves, Huntelaar 25éves és szerintem is kb 1 szinten vannak, de Benzemában sokkal több a potenciál, és akárcsak Higuaín, õ is képes a fejlõdésre még... és ki tudja, egyszer még lehet Higuaín-Benzema csatárkettõs lesz a világverõ duó.

Kivácsi leszek, hogy Negredo, Huntelaar, RVN közül ki megy, ki marad !
Na meg arra is, hogy Raul vagy az ifjú titánok játszanak majd !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

benzema felépítésben és stílusban negredora hasonlít inkább mint huntiéra. nekem negredo kurva szimpi, sajnálnám ha anélkül menne el hogy legalább játszott volna pár meccset.

Xabi Alonso, Arbeloa, Ribery - Perez még rájuk utazik.

REAL MADRID

robotnyk
Alonso meg Arbeloa szerintem még sanszos, de Alonsoval állítólag meg kell várni a július 20dikát, mert addig még a vételár 20% a Sociedadnak járna.
Ja de beindult a topik erre a hírre, ha leigazoljuk Ribery-t 100k-ig meg sem állunk 😄

REAL MADRID

robotnyk
Diarra tipikusan az, aki nem sokat törlesztett a nem gyenge vételárából, Gago marad, hozzá rakaszkodnak.
hunbasser
én inkább azt mondom,hogy egy normális elnök + egy jó edzõ (aki igazi stratéga) százszor többet érne,mint egy világválogatott. a keretünkkel eddig sem volt baj,habár az elsõ három igazolással egyetértettem,de mostmár lassan meg kéne állni,remélem,hogy Benzema az utolsó igazolás,vagy ha még szeretne igazolni Perez,akkor legalább fiatal tehetségeket vegyen.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ez így igaz és azért idén jóval könnyebb helyzetbe lesznek a csatáraink, jönnek majd sorba a gólpasszok. 😊

RMCF

hunbasser
hát,valóban nem,mert csak jó játékosok érkeznek eddig és náluk "rosszabbak" fognak távozni (bár Huntelaar és Benzema között nem tudom van-e különbség,ha meg igen,akkor a mérleg nyelve merre billenne...),csak itt most sajnálom azokat a játékosokat,akiket még szívesen látnék ebben a csapatban.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Jön Xabi Alonso is, akkor meg M.Diarra tuti megy(vagy Gago) én õt is sajnálnám....

RMCF

robotnyk
a személyek is fontosak a csapatépítéshez, hiába volt tavaly kevés igazolás, nem jutottunk elõrébb, sõt, voltak akik inkább visszafejlõdtek.
hunbasser
inkább menjen,mert nem szeretném,ha az õ karrierjét is kettébe törnénk...jobbat érdemel,akkor legalább õt is adjuk kölcsön megint.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
szerintem azért tragédia nem történt, a potenciál benne van Benzemában, és elég súlyos középpálya alakul mögötte.
De legalább nem õsszel kell újra kezdeni.

REAL MADRID

hunbasser
ja,még Saviola távozása miatt sem szomorkodtam,mert jobb lesz neki a Benficában,ott legalább játszani fog.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hálátlan a vezetõség...:S és akik emiatt szidják a Real Madridot,azok jogosan teszik ezt,én meg nem tudom megvédeni a csapatot semmilyen indokkal,mert egyetértek velük,én szívem szerint csak Heinzét adnám el,Drenthét kölcsönbe meg Miguel Torrest is kölcsönbeadnám. Cannavaro távozását sem sajnáltam,de én majdnem mindenkit megtartanák.ez a keret nem rossz,sõt,talán még így is jobb,mint a barcáé (hát mostmár fõleg így),inkább csapatot kéne építeni,de így most megint a nulláról indulunk,full új csapat lesz így.

ReaL MaDRid x siempre

Fõleg hogy Negredo még májusban kijelentette, nem szeretne 4. csatár lenni. Inkább elmegy máshová. Hát most nem tudom mi lesz.

REAL MADRID

tesó07
Nistelrooy eladó 6 milláért és ahogy eddig láttam van is rá pár jelentkezõ. Sajna sztem õt nem tartjuk meg.

RMCF

robotnyk
így sajnos nyilvánvaló, hogy Villa nem jön. tavalyi EB alapján én a negyedét sem fizettem volna ki érte, más meccsét meg nem láttam.
Raul, Higuain, Huntelaar, Benzema, lehez hogy ez így még belefér, RvNt már én is eladnám.
miilann04
szvsz télig biztosan marad valenciaba de én is kiváncsi leszek rá.

ááá de komolyan erre kell kelnem, komolyan amikor olvastam összeszorult a gyomrom. így kell elbaszni az átigazolási idõszakot

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

zaki
negredo kiv vagyok mennyit játszana, nehogy egy soldado effektus lépjen elõ :o

hunbasser
én azért Huntelaart még nem adnám el,inkább csak menjen kölcsönbe,seperc alatt kölcsönvenné bármelyik topklub szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
sztem eladják a francba, esélye nem lesz maradni.
villának én is jobban örültem volna 😞

hunbasser
én is full ugyanígy látom... habár lehet,hogy Perez úgy gondolta,hogy gyõri etoooot elküldik a barcából (vannak ilyen hírek) és akkor megveszik Benzemát,Henry biztosan forszírozta volna a transzfert laportának

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ez az éve egy kalap kaki volt. Azért elõtte elég sok gólt átlagba. Egy baj van vele hogy voltak nagyon jó meccsei, viszont volt nagyon sok bûn szar is, de ezt rá lehet fogni arra hogy még fiatal. Am semmivel se jobb sztem se mint Hunti.

RMCF

De kész megvan a 4 csatár akit a vezetõség szeretett volna. Raúl, Higuain, Negredo, Benzema.

REAL MADRID

miilann04
azt már be se mertem írni.. <#wow3>

hunbasser
Nistinek adnék még egy évet,lehet hogy fel tud épülni,ha meg nem,akkor max cserecsatárnak még perfecto

ReaL MaDRid x siempre

Én úgy voltam vele, ha csatárt igazolunk akkor csak Villa. Kíváncsi leszek most, a spanyol marad-e Valenciaban vagy mégis elengedik és Barcelonaban köt ki.

REAL MADRID

tesó07
Bannerba vele.<#hehe><#idiota>

RMCF

hunbasser
legalább slick örül neki... 😄DDD

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Én sem vagyok elszállva tõle <#wow3>

Ehh, én nem látom Benzemaban azt amit ti. Ennyi erõvel maradhatott volna Huntelaar is :S

REAL MADRID

zaki
Na ja, Huntelaar pedig nem is tolta rosszul. RvN felett meg eljárt az idõ, az tény, bár õ is jól tolta, amikor játszott... Amúgy csodálkoznék, ha Ferguson ennyibe hagyná a dolgot, ott sokkal nagyobb szükség van csatár(ok)ra, mint most nálunk...
Azért durva csapat lesz ez, csak nehogy belebukjon a sok költekezésbe Perez... 😄
Remélem nem egy Anelka szintû bukás lesz Benzema... :c

miilann04
broáf.
<#falbav><#duma><#bdead><#vomit><#csodalk><#conf><#action>
kellett ide mint egy zsák szar.

hunbasser
egyik szemem sír,a másik meg nevet.Benzema jó meg minden,de így akkor el kell küldeni egy Huntelaart,RvN se fog már játszani,az hót ziher,ráadásul ha Raúl-Benzema csatárkettõs lesz,akkor Higuaín padozni fog :\ én Huntelaart sajnálom a legjobban,õ kb olyan lehetett volna,mint RvN.

ReaL MaDRid x siempre

GonzaloGerardo
Megállapodás Benzemáról - a negyedik igazolás

A Real Madrid 32 millió euróról 35 millió euróra emelte ajánlatát, ezt pedig az Olympique Lyon vezérkara elfogadta. A beszámolók szerint az átigazolás kulcsa volt, hogy Florentino Pérez baráti kapcsolatot ápol a franciák elsõ emberével.

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

hunbasser
😄dddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Villa-nak jobban örülnék.

REAL MADRID

DONGUBA
ugyanezt mondtak manchesterrol is este

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Még egy szerzemény<#beka2>