Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
kit érdekel? nálunk bukás volt, meg máshol is.
SLICK
ha az filmezte volna, akkor a helyében pöccsel kocogtattam volna meg az ablakot <#idiota>

hedonist
Anela aki a PL gólkiralya idén? tényleg nagy bukás😄 te mindig tudsz mindent ezt 2003 dec 5-ikén írtad: "majd jön a télen Lúcio, úgyis elfog menni max nyárig a gyógyszergyáriasoktól" azóta is ott van <#lama>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Állítólag vmi 17 évas csaj filmezte 😄 De ezt csak hallottam.

REAL MADRID

SLICK
Twitterrõl:

"C. Ronaldot filmezték, mire õ kiszállta Ferrariból és berúgta a másik kocsi ablakát."

És az olyan jó?

REAL MADRID

Legend Killer
szegény De la Red 😞.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
adják el 😄.

amúgy mosmá télleg emlékeztet a Real Madrid a Galaktikusok nevére. eddig is persze voltak sztárok ,de most! most aztán igazi sztár kavalkád van!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

<#wow3>

REAL MADRID

horpeti
Nem azért vettük meg Ronaldot, hogy a nézõk Riberyt nézzék a pályán... 😄
A közönség Ronaldot követeli!!

Üzleti okokból simán jó ez a taktika, csak hát a foci kicsit hátrébb sorolódik ezáltal. De ez már megszokható.

Rudee
Nem az edzõn múlik, ha mögötte ott van Perez.
Emlékezz, hogy (talán enyhe tulzással) csak akkor volt változás a kezdõben elsõ uralkodása idején is, ha vki lesérült vagy eltiltották.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Antonio Caliendo (Maicon ügynöke): "A Real Madrid támadósora immáron teljes, így szerintem a következõ Maicon lesz. Várunk a Real Madrid ajánlatára. Elõre látom, hogy offenzívát fognak indítani a megszerzése érdekében."
/madridista/

Beszarás, múltkor azt nyilatkozta az ügyfele marad az Interben nem szándékozik elmenni 😄

REAL MADRID

horpeti
Igen, ez a bökkenõ. :-)

de úgyse fognak, ilyen nagy sztárokkal egy edzõ se meri meglépni a Real Madridnál...
horpeti
Lehetne rotálni. :-)

SLICK
de akkor felesleges annyi csatár. Raúl, Higu, Benzema, Huntelaar/Negredo.

Mert ha Lassal együtt lenne pályán Alonso, akkor ott van még Kaká, Robben, CR... tõlük meg egy csatár lenne fent. És ilyen csatárokat nem szivesen padoztatnék, de sajnos muszáj lesz :|

viszont ronaldo ugyanolyan veszélyes baloson,mint jobbon.

de mind1,sztem is felesleges ribery. viszont egy xabi alonso összekötõ kapocs kell,nem lass helyett,hanem lass mellé jönne a középpálya közepére,félelmetesen passzol, jól lát a pályán, távolról is veszélyes, és nem hullámzó a teljesitménye.
sztem õ,meg arbeloa kéne, és ezennel vége az átignak.ha jönne ribery,menne robben, de nekem aztán teljesen mindegy, egy szinten van a két játékos sztem.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

SLICK
Ribéry CR helyett kellett volna mivel jobb szélsõ. Most azért, hogy bal szélen legyen felesleges, nem ment neki (láttam Bayern meccseket, szal nem írok hülyeséget)
Ha meg Silvát meg akarja venni Perez akkor Robbennek tuti mennie kell, amit én nem szeretnék. Silva valóban kitünõ játékos, de ha van egy normális pléja azon a szélen akkor olyan játékost vegyünk a cseréjének aki elviseli ha padoznia kell, de ugyanakkor teszi a dolgát mikor beáll.
Xabi Alonsot meg le akarja cidálni Perez vagy mi? Lassal meg van oldva a szûrõ poszt is évekig.

Most már túloz is Perez, ez nem lesz így jó.

Albiol átment az orvosin, De le Redet elküldték

Ma reggel sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon Raúl Albiol – akit a Real Madrid 15 millió euróért vett meg a Valenciától –, így ma este 9 órakor hivatalosan is bemutatják a Bernabéu-stadionban.

A „királyi gárdával” kapcsolatos hír, hogy a szívproblémái miatt a következõ idényt kihagyó Rubén de la Redre nem számít az együttes az elsõ csapat tagjaként. Ezt a madridi klub hivatalos honlapja tette közzé.
robotnyk
a marca szerint Perez újra tárgyalna Silva ügyben.
<#vigyor3>

REAL MADRID

elkezdõdött a felkészülés, de ennek mi köze az igazoláshoz? 😄
Rockynhooo
Számomra is érdekes ,hogy igazolni akar még jobb szélsõt... ezálltal csak arra tudok gondolni ,hogy aki jönne az lenne a jobb szélsõ C.Ronaldo meg csatárszerûséget játszana Benzemaval.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
aki lehet megtanul passzolni a szezonkezdetre

ja, ez mondjuk olyan, mint lottó ötösre várni.
Teljesen felesleges lenne leigazolni, de úgy látszik az öreg hajthatatlan. Van nekünk egy Robbenünk aki lehet megtanul passzolni a szezonkezdetre és mindenki happy lesz. De ha mindenképp igazolni szeretne vkit arra a posztra akkor már inkább Silva.

REAL MADRID

miilann04
2009.07.02. 10:57 A Tuttosport szerint a Real Madrid következõ igazolása Xabi Alonso lesz

2009.07.02. 09:31 A Marca szerint Karim Benzema után a következõ igazolás Alvaro Arbeloa lesz

lol

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Arbeloa még és kész , bõven elég lenne szerintem.

miilann04
úgy tudom van gaal nem akarja eladni, ha mi megakarnánk venni maximum 55millát adnánk, a bayern minimum 70et vár érte.
meg azt is olvastam h a bayern elõszezoni felkészülése már tegnap elkezdõdött.

ha leigazoljuk ribéryt is én komolyan elsírom magam.

Franck Ribéry közölte, mit akar: „Real Madrid, vagy semmi!”

Franck Ribéry el akarja hagyni a Bayern Münchent és a Real Madridban szeretné folytatni a pályafutását – ez derül ki a francia futballista nyilatkozatából, ami a L'Équipe címû sportnapilap csütörtöki számában olvasható. Ribéry honfitársának, Karim Benzemának a szerzõdtetését szerdán jelentette be a királyi klub, amely korábban már a brazil Kakát és a portugál Cristiano Ronaldót is leigazolta.

link

REAL MADRID

REAL MADRID

miilann04
hát ha idén is két vkp-s felállással játszunk én falnak rohanok.

SLICK
a mostani kerettel a 4-1-3-2 felállást favorizálnám:

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, CR, Kaká, Robben, Higuaín, Benzema

bár Raúl úgyis kezdõben lesz még, szóval Higu lesz az akit padoztatni fognak :|

szerencsések😄

ProGabe
Arbeloa inkább jobboldali, mint bal. még mindig várok egy fasza igazolásra arra a posztra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

4-4-2 <#eljen>

durva... 😄
Rockynhooo
Én a leginkább a: Casillas, Ramos ,Pepe , Albiol , Marcelo , Lass, Robben, Kaká , C.Ronaldo, Huntelaar, Benzema
felállásnak örülnék. de hát Huntelaar sanszos h nem lesz ... pedig az lenne a kemény a két fiatal durva csatár 😄

Yulcsa
Goal.com-os lehetséges felállások, gondoltam beillesztem nektek.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
Nem várom el a csapattól h BL-t nyerjen rögtön.

ProGabe
ha az az egy meccs a BL-bõl való kiesés lenne, a mi szánk is sírna 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Legend Killer
sír a szája 😄.

Fabio Capello
Real Madrid: Calderón szerint neki köszönhetik Ronaldo megszerzését

Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke egy rádiómûsorban elmondta, Florentino Péreznek nem volt nehéz dolga Cristiano Ronaldo és Kaká megszerzésével, a két játékost õ is meg tudta volna venni, ha hatalmon marad.

„Pérez elnök megmutatta, hogy ugyanolyan ízlése van, mint nekem – mondta Calderón a COM Rádio mûsorában. – Ronaldo esetében én már mindent elrendeztem, és szinte egy lezárt megállapodást hagytam magam mögött. Kakát pedig én is meg tudtam volna szerezni, mivel az volt a vágya, hogy a Real Madridban játszhasson.”

Azér figyelitek hogy a kis sittes hogy elkezdte kavarni a szart 😄

Rockynhooo
Akármi történne azt mondanátok h nem fogunk nyerni semmit. Elõre látom ha jövõre mondjuk nyer 10 meccset a csapat majd veszít egyet akkor is jön majd mindenki leszarozni a csapatot 😄

tesó07
Elhisszük hogy okos vagy, de tanulj már meg írni legalább.....

RMCF

SLICK
erre majd a szezon végén visszatérünk

kaka, ronaldo, benzema nagyon jó játékosok ezt mindenki tudja és még ki tudja kit vesz meg a mardid.
Egy baj van a Barca most olyan kerete volt ami ebben az évben épül madridban és ebbõl az következik a Barca megint lépéselõnyben van.
Real ezzel a keretel sem fog nyerni semmit.

itt a topiklakók... 😄
volt stream
Legend Killer
ennyi lóvéból vehetne a Maddrid nekem is egy király házat, meg pár holmit 😄.
amúgy hajrá RM.

kint spanyolba? ;D