Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
"C. Ronaldot filmezték, mire õ kiszállta Ferrariból és berúgta a másik kocsi ablakát."
REAL MADRID
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
amúgy mosmá télleg emlékeztet a Real Madrid a Galaktikusok nevére. eddig is persze voltak sztárok ,de most! most aztán igazi sztár kavalkád van!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
REAL MADRID
A közönség Ronaldot követeli!!
Üzleti okokból simán jó ez a taktika, csak hát a foci kicsit hátrébb sorolódik ezáltal. De ez már megszokható.
Emlékezz, hogy (talán enyhe tulzással) csak akkor volt változás a kezdõben elsõ uralkodása idején is, ha vki lesérült vagy eltiltották.
Szar Bayern, szar Bayern :)
/madridista/
Beszarás, múltkor azt nyilatkozta az ügyfele marad az Interben nem szándékozik elmenni 😄
REAL MADRID
Mert ha Lassal együtt lenne pályán Alonso, akkor ott van még Kaká, Robben, CR... tõlük meg egy csatár lenne fent. És ilyen csatárokat nem szivesen padoztatnék, de sajnos muszáj lesz :|
de mind1,sztem is felesleges ribery. viszont egy xabi alonso összekötõ kapocs kell,nem lass helyett,hanem lass mellé jönne a középpálya közepére,félelmetesen passzol, jól lát a pályán, távolról is veszélyes, és nem hullámzó a teljesitménye.
sztem õ,meg arbeloa kéne, és ezennel vége az átignak.ha jönne ribery,menne robben, de nekem aztán teljesen mindegy, egy szinten van a két játékos sztem.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Ha meg Silvát meg akarja venni Perez akkor Robbennek tuti mennie kell, amit én nem szeretnék. Silva valóban kitünõ játékos, de ha van egy normális pléja azon a szélen akkor olyan játékost vegyünk a cseréjének aki elviseli ha padoznia kell, de ugyanakkor teszi a dolgát mikor beáll.
Xabi Alonsot meg le akarja cidálni Perez vagy mi? Lassal meg van oldva a szûrõ poszt is évekig.
Most már túloz is Perez, ez nem lesz így jó.
Ma reggel sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon Raúl Albiol – akit a Real Madrid 15 millió euróért vett meg a Valenciától –, így ma este 9 órakor hivatalosan is bemutatják a Bernabéu-stadionban.
A „királyi gárdával” kapcsolatos hír, hogy a szívproblémái miatt a következõ idényt kihagyó Rubén de la Redre nem számít az együttes az elsõ csapat tagjaként. Ezt a madridi klub hivatalos honlapja tette közzé.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
2009.07.02. 09:31 A Marca szerint Karim Benzema után a következõ igazolás Alvaro Arbeloa lesz
lol
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
meg azt is olvastam h a bayern elõszezoni felkészülése már tegnap elkezdõdött.
ha leigazoljuk ribéryt is én komolyan elsírom magam.
Franck Ribéry el akarja hagyni a Bayern Münchent és a Real Madridban szeretné folytatni a pályafutását – ez derül ki a francia futballista nyilatkozatából, ami a L'Équipe címû sportnapilap csütörtöki számában olvasható. Ribéry honfitársának, Karim Benzemának a szerzõdtetését szerdán jelentette be a királyi klub, amely korábban már a brazil Kakát és a portugál Cristiano Ronaldót is leigazolta.
link
REAL MADRID

REAL MADRID
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, CR, Kaká, Robben, Higuaín, Benzema
bár Raúl úgyis kezdõben lesz még, szóval Higu lesz az akit padoztatni fognak :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
felállásnak örülnék. de hát Huntelaar sanszos h nem lesz ... pedig az lenne a kemény a két fiatal durva csatár 😄
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke egy rádiómûsorban elmondta, Florentino Péreznek nem volt nehéz dolga Cristiano Ronaldo és Kaká megszerzésével, a két játékost õ is meg tudta volna venni, ha hatalmon marad.
„Pérez elnök megmutatta, hogy ugyanolyan ízlése van, mint nekem – mondta Calderón a COM Rádio mûsorában. – Ronaldo esetében én már mindent elrendeztem, és szinte egy lezárt megállapodást hagytam magam mögött. Kakát pedig én is meg tudtam volna szerezni, mivel az volt a vágya, hogy a Real Madridban játszhasson.”
Azér figyelitek hogy a kis sittes hogy elkezdte kavarni a szart 😄
Egy baj van a Barca most olyan kerete volt ami ebben az évben épül madridban és ebbõl az következik a Barca megint lépéselõnyben van.
Real ezzel a keretel sem fog nyerni semmit.
volt stream
amúgy hajrá RM.