Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe>

REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De la Red számát kapta......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Én sem akarom Metzelder távozását, de ha normálisan végig gondolom, akkor ugye õ egy német válogatott játékos, ráadásul egész jó védõ is, szóval nem padozásra kell. Igaz rengeteget volt sérült, de ha beállt akkor egész jól tette a dolgát, 1-2 meccstõl eltekintve.
ReaL MaDRid x siempre
#acm
ReaL MaDRid x siempre
robben amugy maradni fog, ha nem érkezik ribéry. ha jön akkor viszont robbennek pápá, ez nem kérdés.
nincs sok vevõ a hollandokra? hát eddig a kaká+cr üzletben is felmerült a nevük, a juve és az inter is érdeklõdött/érdeklõdik sneijderért
drenthe (kölcsön)szerzõdése pedig már elvileg készen áll.
rvn átadólistán van,és legalabb 10 csapat érdeklõdik iránta
amugy bárcsak ne lennének vevõk a hollandokra.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Robben is el akarja adni Perez.
Persze kérdés kinek mert nem sok vevõ van a hollandokra. Tudtommal Nistelrooy -ra érkezett eddig "komoly" ajánlat.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
és ezen mi olyan nagyon fura? 1 nap alatt kéne összeszokni ? ott lesz a felkészülési idõszak és edzések.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
RMCF
REAL MADRID
de akkor inkább befogom szám 😄.
és figyelem a híreket a továbbiakban.

REAL MADRID