Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe> <#hehe> <#hehe> <#hehe>

REAL MADRID

SLICK
woaaahhh de jó melle van a mûsorvezetõnek ^^

majdnem eltörték a kezét a nagy pacsizásba 😄
LasDen
eltudom képzelni milyen baromságokat magyaráznak ott neki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
kiscsaj még 2x elférne a mezben 😄
De la Red számát kapta......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
18?

Perez beszél, Albiol meg Di Stefano mögötte spanolnak 😄

REAL MADRID

robotnyk
Reshmin Chowdhury
LasDen
??

Miért van angol fordítás?

REAL MADRID

LasDen
legalább most angol a fordítás 😄

LasDen
am jó ez a beolvasó nõ 😄

kiez a riporter néni?
SLICK
itt mindenkinek gólt kell lõni 😄

Jaja azt figyeltem én is 😊

REAL MADRID

LasDen
Di Stefano de kurva laza 😄

Vannak most is szép számmal a stadionban 😊

REAL MADRID

LasDen
mé a góljait mutogatják ha nem ez a posztjának lényege 😄

Stream Albiol bemutatásához.

REAL MADRID

SLICK
De mondtam, hogy nem csak a hollandokra gondoltam, amúgy igaz nem egyértelmûen írtam.
Én sem akarom Metzelder távozását, de ha normálisan végig gondolom, akkor ugye õ egy német válogatott játékos, ráadásul egész jó védõ is, szóval nem padozásra kell. Igaz rengeteget volt sérült, de ha beállt akkor egész jól tette a dolgát, 1-2 meccstõl eltekintve.

robotnyk
szimpatikus gyerek, és nem játszott rosszul, de még csereként sem látom értelmét használni, játszik két hetet, aztán lesérül másfél hónapra...
SLICK
mondjuk kérje is el azt a pénzt, sajnos szokás ez, hogy valakit drágán megveszünk majd idõvel pár milláért elpasszoljuk egy kisebb csapatnak ahol újabb fénykorát éli...

Rudee
Metzelder német és nem kéne eladni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
az interrõl tudok, hogy érdeklõdik Sneijder iránt, de komoly ajánlatot én nem láttam. Asszem még a Bayern München is szeretné látni a köreiben. Drenthe és RvN helyzetérõl tudok, de nem is rájuk gondoltam fõképp, hanem Metzelderre, VdV-ra...

hunbasser
a kölcsön még nem is lenne rossz,legalább kiderülne,hogy ebben az évben már nem lenne jó Nistelrooy vagy valami és Nistelrooy távozásával + Raúl esetleges nyugdíjaztatásával visszajöhetne hozzánk egy bombaformában lévõ Huntelaar! csak ugye Perez pénzt akar látni,100 milkót kéne elõteremtenie játékosokból...

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
Huntelaar távozóban van a Santiago Bernabeuból, a Rossoneri pedig kihasználná Kaká eladását és Florentino Perez barátságát, így Galliani állítólag egy kölcsönszerzõdéssel próbálja megszerezni Klaas-Jant.

#acm

hunbasser
én személyszerint egyiket se adnám el,viszont ha padozni fognak egész szezonban,akkor meg felesleges õket tartani :\

ReaL MaDRid x siempre

lehet, hogy érdeklõdtek, csak Perez papa sokat kér értük...
miilann04
hát ja, így benzema érkezésével hunti vszeg megy, pedig sztem õt lett volna a legfontosabb megtartani a hollandok közül
robben amugy maradni fog, ha nem érkezik ribéry. ha jön akkor viszont robbennek pápá, ez nem kérdés.
nincs sok vevõ a hollandokra? hát eddig a kaká+cr üzletben is felmerült a nevük, a juve és az inter is érdeklõdött/érdeklõdik sneijderért
drenthe (kölcsön)szerzõdése pedig már elvileg készen áll.
rvn átadólistán van,és legalabb 10 csapat érdeklõdik iránta

amugy bárcsak ne lennének vevõk a hollandokra.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
na igen ez a másik amit csodálok, hogy azért alapjáratban nincsenek rossz játékosaink, de olyan eget rengetõ ajánlatok nem érkeztek értük.

zaki
te nagyon buta vagy

Legend Killer
oké, hajrá.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

lol bazz, most nézem, pontosan akkor ment el a gyógyszergyáriaktól, amikorra írta...
gabi89
Hollandok szinte tuti mennek szóval Huntit ki is veheted szerintem 😞
Robben is el akarja adni Perez.
Persze kérdés kinek mert nem sok vevõ van a hollandokra. Tudtommal Nistelrooy -ra érkezett eddig "komoly" ajánlat.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rockynhooo
"a csapatban nincs még összhang"

és ezen mi olyan nagyon fura? 1 nap alatt kéne összeszokni ? ott lesz a felkészülési idõszak és edzések.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
nem baj, nagy nevek vannak Real Madridnál.

Legend Killer
nos, ez jó kérdés. valóban talán nem jó. a csapatban nincs még összhang és hát annyi játékos van lassan már egy posztra, hogy na. de nézd a jó oldalát. van mibõl válogatni és, ha szezon alatt elkapja a csapatot a sérülés, nem lesz probléma, mert lehet majd betenni játékost.

az elsõ mondatodra értette, amúgy én a helyedben nem kötekednék egy moderátorral, ha neki van igaza.... 😄
Matthew Prosac
abban igaza van hogy azzal az eszement elõszerzõdéssel gyakorlatilag belekényszerítette Pérezt abba, hogy megvegye Ronaldo-t különben igensok pénz lett volna kihajítva az ablakon - tök feleslegesen 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
Sztárkavalkád 😄 Albiol meg Benzema nem tudom mióta sztárok. C.Ron meg Kaká már más tészta de mint láttuk két ekkora név megfér egy csapatban.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
ne terelj.
hedonist
tartalmilag viszont ismét igazam van, csókolom

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
LUCIO-ról beszéltem,h szerinte mar 2003ban realos lesz, de azota is németországban játszik. látom képben vagy.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ismét kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt!
tesó07
Így látatlanba én is azt mondom hogy nem, de még jól is elsülhet. Mondjuk én az elsõ évbe nem várok túl nagy dolgokat még, legyünk partiban a Barca-val a bajnokságba, a Bl-ben jussunk túl azon a ki.aszott nyolcaddöntõn, meg a Király kupát se hanyagoljuk annyira, kb. ennyit. 😄

RMCF

Arra gondoltam, akkor most az jó, hogy sztárkavalkád van? NEM!

REAL MADRID

Legend Killer
tudom is én. nem én vok RM Mester, én csak mezei RM szurkoló vok. de hát ti mondtátok ,hogy erre olyan várni, mint lottó ötösre pl, szal eléggé gázos és akkor miért maradjon? eladják és vesznek egy jobbat.
de akkor inkább befogom szám 😄.
és figyelem a híreket a továbbiakban.

Látom képbe vagy 😄

REAL MADRID