Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
REAL MADRID
Fiatal (U21-es válogatott) spanyol, olcsó lenne, néhány meccsen láttam, és szerintem nagyon jó ...
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Szar Bayern, szar Bayern :)
ReaL MaDRid x siempre
pellegrinitõl függ, lehet hogy õ egyáltalán nem számol vele a középpályán, sztem nem is szabad de viszont jó lenne ha mondjuk cole mögött megtanulna rendesen védekezni és akkor késõbbiekben is meg lenne oldva ez a probléma.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID
(Y)
/madridista fórum/
hogy az emberek mennyire adnak a számokra és milyen babonásak....még mindig nem a mez határozza meg a játékost....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Valamit tennünk kell - jelentette ki csütörtökön a korábbi aranylabdás futballista. - Természetesen némi idõbe telik a dolog, talán két-három évbe is, de szabályoznunk kell a jelenlegi helyzetet."
Platini fõként a Real Madrid nyári átigazolásai miatt érzi azt, hogy meg kell reformálni az ilyen üzletekre vonatkozó szabályozást: "Cristiano Ronaldo igazolása letaglózott, képtelen vagyok megérteni, hogy lehet több mint 90 millió eurót költeni egy játékosra."
A királyi klub a portugál labdarúgó mellett 67,2 millióért szerzõdtette a brazil Kakát, 35 millióért a francia Karim Benzemát, valamint 15 millióért a spanyol Raul Albiolt, így már több mint 210 millió eurót költött a nyáron."
elmondom mi lesz: 6-8 hónap múlva megint lesz a dologról pár sor, aztán fél év múlva megint, és így és tovább
érdemeben semmit nem fognak tenni ellene, mert az ártana az UEAFA-nak. na meg sok-sok pénzes embernek, beleértve magát Platinit is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az szép...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
RMCF
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Valamivel logikusabb gondolkodásal megelõzhetted volna az egészet, ezen fölösleges is felháborodnod.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
A Valencia elnöke, Manuel Llorente cáfolta, hogy tárgyalnak David Villa vagy David Silva eladásáról.
A spanyol lapok korábban arról írtak, hogy Txiki Beguiristain, a Barcelona sportigazgatója tárgyal David Villa átigazolásáról, míg Silvát a Real Madrid akarja megszerezni.
Mint beszámoltunk róla, Raúl Albiol, a Real Madrid tegnap este bemutatott játékosa a 18-as számú mezben játszik majd újdonsült csapatában.
A 15 millió euróért a Valenciától vásárolt védõ ezzel a szívproblémák miatt a következõ idényt kihagyó Rubén de la Red számát kapta meg, ám Albiol elmondta, amint visszatér társa, azonnal új számot választ magának.
Cissének is a Pana az volt, Bellamynak a City... azért elég vicces 😄😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
ez a megígértem édesanyámnak egy állandó panel? <#zavart1>#zavart1>
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REAL MADRID
REAL MADRID