Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GonzaloGerardo
óóó igen errõl lemaradtam, sajnálom, jó kis játékos

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Mintha Rudee írta volna, hogy a Villarealhoz igazolt.

REAL MADRID

GonzaloGerardo
ilyen is van pl. Marcano a Racing-ból !
Fiatal (U21-es válogatott) spanyol, olcsó lenne, néhány meccsen láttam, és szerintem nagyon jó ...

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rudee
Azért Heinze alapembere volt a tavasszal sokáig gólt alig beszedõ védelemnek. Idén szerintem jobb lesz, mert nem kell külön középre is figyelnie, nincs ott a sokat szerencsétlenkedõ Cannavaro, akinek azért be kellett segítenie.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hunbasser
kb... én azt mondom,hogy még egy olyan védõt kéne venni,aki ugyanolyan jól játszik bal szélen is mint középen. és ha Marcelonak nem menne,akkor ez a játékos játszana helyette,viszont kisebb csapatok ellen meg játszhatna Marcelo és ha a középsõ védõk közül lesérülne valaki,ez a védõ játszhatna középen. Heinze majdnem ilyen,csak az a baj,hogy õ középen iszonyat szar volt nálunk (még szélen is),pedig elvileg tud középsõ védõt játszani,csak ezt ügyesen titkolta.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Cole mögött Marcelo megunná a mellõzést és õ is elmegy majd :|

miilann04
ugyanezt akartad? 😄
pellegrinitõl függ, lehet hogy õ egyáltalán nem számol vele a középpályán, sztem nem is szabad de viszont jó lenne ha mondjuk cole mögött megtanulna rendesen védekezni és akkor késõbbiekben is meg lenne oldva ez a probléma.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

MOst miért kellett kiütni ? 😄 Am. szívesen látnám a baloldalon, csak elõbb el kellene dönteni Marceloval melyik poszton számolnak.

REAL MADRID

miilann04
A The Sun értesülései szerint Ashley Cole visszautasította a Chelsea kontraktusjavító ajánlatát, és inkább elhagyná Angliát. Lehetséges célpont lehet számára a Real Madrid és a Barcelona is.

(Y)

Kaká bemutatásának napján 3000 mez fogyott el az õ nevével és darabja 80 euróért 😄
Oziris666
De mi a baj ezzel?!Legalább "támogatja" anyagilag a Reál a többi klubbot😊

LasDen
....amúgy nekem vannak rossz érzéseim a 18-as mezével...Cassanon az volt Saviolán is volt egy évig az. Aztán ugye De la reden :cry: és hát egyiküknek sem volt szép pályafutása itt...Remélem õ nem így lesz ahhoz szimpatikusabb játékos.
/madridista fórum/

hogy az emberek mennyire adnak a számokra és milyen babonásak....még mindig nem a mez határozza meg a játékost....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de azért mégse hagyhatta szó nélkül, mert az meg milyen már, hogy hallgatnak a dologról... 😄
tesó07
Az csúnya lenne azért...

RMCF

ProGabe
"Két-három éven belül véget vetne a sztárcsapatok ész nélküli költekezésének Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.

"Valamit tennünk kell - jelentette ki csütörtökön a korábbi aranylabdás futballista. - Természetesen némi idõbe telik a dolog, talán két-három évbe is, de szabályoznunk kell a jelenlegi helyzetet."

Platini fõként a Real Madrid nyári átigazolásai miatt érzi azt, hogy meg kell reformálni az ilyen üzletekre vonatkozó szabályozást: "Cristiano Ronaldo igazolása letaglózott, képtelen vagyok megérteni, hogy lehet több mint 90 millió eurót költeni egy játékosra."

A királyi klub a portugál labdarúgó mellett 67,2 millióért szerzõdtette a brazil Kakát, 35 millióért a francia Karim Benzemát, valamint 15 millióért a spanyol Raul Albiolt, így már több mint 210 millió eurót költött a nyáron."

elmondom mi lesz: 6-8 hónap múlva megint lesz a dologról pár sor, aztán fél év múlva megint, és így és tovább

érdemeben semmit nem fognak tenni ellene, mert az ártana az UEAFA-nak. na meg sok-sok pénzes embernek, beleértve magát Platinit is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
az bizony kurtasok... 😄

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
<#eljen><#eljen> Jó az öreg a háznál😉amikor játszott,akkor szerintem elvárásoknak megfelelõen játszott !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Olvastam én is, annyit nem szabad adni neki. Majd az évek múltával, ha itt is letette a névjegyét.

LasDen
nm hinném, hogy annyit fog keresni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
A Marca hírével ellentétben Karim Benzema nem 4,6 millió eurót fog keresni új csapatában, hanem nettó évi 8,5 millió eurós fizetésével Raúlt is megelõzi majd a képzeletbeli rangsorban, aki jelenleg nettó 6,5 millió eurót keres évente - ezt maga a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas jelentette ki.

az szép...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
kössz az infót 😊
mondjuk nem is baj, törzs madridista õ is és szükség van a rutinjára

tesó07
""Michel Salgado végül jó eséllyel mégsem hagyja el a Real Madridot! A játékos ügynöke, Ginés Carvajal már találkozott a Real Madrid szakmai stábjával, ahol a hírek szerint határoztak a folytatásról. "A játékosnak szerzõdése van, és nem tervez sehova eligazolni" - állítja Carvajal.""

RMCF

SLICK
de nem úgy volt, hogy Salgado befejezi nálunk?

hedonist
csak nem tetszik,h prekoncepciókra építve bírálja Benzema-t és sok más játékost jóideje, ennyi,de kár ezzel ennyit foglalkozni, én off.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

madridban bukott, errõl volt itt szó, te pedig csak játszod a fejed, meg az értetlent, meg egy 6 éves hozzászólással dobálózol, aminek nagyrészben igaza volt :\
Rudee
Mivel Real Madrid Fan Club a topik címe, így Zaki valószinû nem a Chelsea-s és nem is a Fenerbahce-s korszakára gondolt, hanem a nálunk töltött idõkre.
Valamivel logikusabb gondolkodásal megelõzhetted volna az egészet, ezen fölösleges is felháborodnod.

robotnyk
bukás volt nálunk, mit olyan nehéz ezen felfogni? ha nem tudod mirõl van szó, nézz utánna, mielõtt osztod azt, ami nincs.
hedonist
sértegethetsz, de leírtam,h nem értem,h mire gondol akkor kérlek világosítsatok fel, erre egy ilyen választ kapok, akkor kérlek többet ne merj rólam és bármiféle bizonyítványomra minõsítést bírálni. én egyértelmû voltam, nálunk nem volt csalódás, arról nem beszéltem,h a madridban,h játszott,de ahogy ismerem a realfelfogást, ha nem megy 2 perc után rúgjuk ki, és csak avval ellenkeztem,h vki általánosan kijelentse,h Anelka egy "bukás". értelmetlen ezzel kötekedni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mindent elárul, hogy milyen ember Albiol

Sajnos én már nem hiszem, hogy De La Red-et focizni látom a Real színeiben. 😞

REAL MADRID

Valencia: az elnök cáfolta, hogy tárgyalnak Villa eladásáról

A Valencia elnöke, Manuel Llorente cáfolta, hogy tárgyalnak David Villa vagy David Silva eladásáról.
A spanyol lapok korábban arról írtak, hogy Txiki Beguiristain, a Barcelona sportigazgatója tárgyal David Villa átigazolásáról, míg Silvát a Real Madrid akarja megszerezni.
Albiol visszaadja De la Red mezszámát, ha visszatér társa

Mint beszámoltunk róla, Raúl Albiol, a Real Madrid tegnap este bemutatott játékosa a 18-as számú mezben játszik majd újdonsült csapatában.
A 15 millió euróért a Valenciától vásárolt védõ ezzel a szívproblémák miatt a következõ idényt kihagyó Rubén de la Red számát kapta meg, ám Albiol elmondta, amint visszatér társa, azonnal új számot választ magának.
ne legyél már ennyire ostoba -.-
a gyerekkorom óta szeretem a csapatot is az...

Cissének is a Pana az volt, Bellamynak a City... azért elég vicces 😄😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

miilann04
Benzema: "A Madrid egy álom. Gyerekkorom óta szeretem a csapatot. Megígértem az édesanyámnak, hogy ide igazolok.

ez a megígértem édesanyámnak egy állandó panel? <#zavart1>

hedonist
De ez a kép azt hivatott igazolni h volt realos amit én ugyanúgy tudtam😊 erre mondtam,h valszeg félreértett,de lehet,h én értem félre, de akkor, mit mutat a kép? h tényleg bukás volt?😄

Rudee
Az Atlético B-tõl a Castilla-hoz igazolt a 20 éves U19es válogatott Rubén Ramos.

Persze majd Salgado-tól elveszik a mezt. <#nevetes1>

REAL MADRID

SLICK
amúgy azt hittem a 2-es lesz a mezszáma

Rockynhooo
szerintem Ribery már nem fog jönni. úgy gondolom most már a két Pooli spanyollal akarnak meggyezni csak.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ha Perez csökönyös lesz akkor lesz rá pénz. De remélem észhez tér az öreg.

REAL MADRID

Szerintetek Ribery Real Madrid játékos lesz? marad meg pénz rá?

SLICK
lehet Di Stefano is azt mondja h gyorsan cserélje le 😄

REAL MADRID

Nike cipõ befigyel az Adidas mezhez 😄

REAL MADRID

REAL MADRID

Rudee
Marcano a Villarrealhoz igazolt... <#rinya>

Oncsi
Úgy érzem ,h RvN-t nem szabadna eladni! beelgondoltam abba,h megtartjuk azt visszatér és elkezdi lõni a gólokat...akkor gondban lennénk hogy Benzema Higuain Raúl mikor játszik😄 RvN-bõl kitelik bármi,mert iszonyat érzéke vana góllõvéshez akárhány éves !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC