Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RvN is bõven alatta van, de lehet VdV is a meccshiány miatt. Lassan elérünk ahhoz a ponthoz, hogy fillérekért adjuk el a játékosokat mert 35 fõs keretünk van.

REAL MADRID

SLICK
bár mondjuk ez érthetõ is.
De amúgy a Milan se fukarkodjon, azért aminek ára van azt fizessék meg. 20 milka alatt max Drenthe van a hollandok közzül.

Úgy tudom igen. Pesze lehet a sajtó kitalációja de én úgy hallottam.

REAL MADRID

Fabio Capello
jóhogy próbálkozik, gondolj bele a meccsbevételekbe 😄

SLICK
Kaká miatt?

Pontosan, ez üzlet. Egyébként a Milannak elsõbbségi opciója van a hollandokra.

REAL MADRID

LasDen
Florentino Perez: "Egyet kell értenünk egy új Európai Szuper Liga elindításában, ami garantálná azt, hogy a legjobbak mindig a legjobbakkal játszanak - ami a mostani Bajnokok Ligájában nem történik meg."

nemtom mit próbálkozik...ezt csak a BL otthagyásával lehetne megvalósítani, amit nem hinném, hogy hagyna az uefa....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
ez nem a máltai szeretetszolgálat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
szövegértés skill -1
Nem is azt írtam, hogy kinevelünk.

REAL MADRID

green6k
"akkor meg vmi fiatal tehetség jön úgyis..." fogalmazzunk úgy hogy inkább vesztek egyet,de nem kineveltek.<#pardon1>

robotnyk
7 millió euró nem aprópénz azért bazzeg.
DONGUBA
Ennyit a korrekt perez paparol.
Mennyire halas gallianinak hogy eladta korrekten Kakat nektek o meg itt szarakodik huntin.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

lol, ez honnan van? 😄
mert Bat lehet, hogy le se igazolja a Stuttgart...
Az AS szerint a Real Madrid és Jorge Mendes ajánlatára Cristiano elfogadta a 9-es mezt. Eredetileg a 7-esben vagy a 17-esben akart szerepelni, de jelenleg mind a két szám foglalt. Perez örül a döntésnek, mert a mez nem csak szabad volt, de mindig is komoly presztízzsel bírt.
/madridista/

Ugye a 7-es érinthetetlen, gondolom ezt õ is felfogta. A 17-es meg nem reklámértékû. Biztos vagyok benne, hogy Parejotól elvették volna, ha nem sikerül lebeszélni CR-t. 😊

REAL MADRID

Egyértelmûen nem számolnak vele már. Egy ideig nem is kell csatárt vennünk. Ha Raúl visszavonul, akkor meg meg vmi fiatal tehetség jön úgyis.

REAL MADRID

Kicsit durva azért 😊

REAL MADRID

miilann04
vas, 10:44 - A La Gazzetta dello Sport szerint a tegnapi találkozón Galliani szerette volna kölcsönkérni Huntelaart, de a Real Madrid csak eladásról tárgyal. A fõvárosiak 25 millió eurót kérnek, míg a Milan legfeljebb 18 milliót hajlandó fizetni. Ma újabb megbeszélések lesznek az ügyben.

csak eladás.. <#wow3>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

akkor legegyszerûbb ha Real mezt veszel, azzal támogatod a legjobban õket...
Akirõl le lehet huzni a keresztvizet arról le is kell! (Madrid lehuza az adidast õ pedig lehuz téged!) Én nem tartom hülyeségnek. A játékosaink pedig ugyanugy a rendelkezésükre állnak!

Ez üzlet minkét félnek! Vedd ugy hogy te megveszel 1 adidas terméket, azzal a Realmadridnak is jot teszel! 😄

robotnyk
azért ez egy kicsit rossz színben tünteti fel Perezt, volt egy korábbi hír, Kaka és Ronaldo leigazolása után, hogy az adidas és az audi is hajlandó lenne megemelni a támogatást...
hunbasser
nem sírás,csak elfogyott a pénz és most mindenhonnan próbál lopni 😄

ReaL MaDRid x siempre

de amúgy ezt bírom, hogy a világ legjobb sportszergyártó cége minden évben megtisztel minket azzal, hogy tervez a csapatnak 2-3-4 mezt(najó, nem csak nekünk, más csapatoknak is csinálnak), amibõl persze tetemes hasznuk van nekik is, de ellátja a csapatot mindig kifogástalan minõségû csúcstechnológiás vadonatúj mezekkel meccsrõl meccsre, és még õk fizetnek a klubnak, hogy hordják a játékosok, na Perez bácsi meg elkezd sírni...
Rockynhooo
Nike am is egy szar márka... adidas a jóa.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
már így is túl vannak terhelve a játékosok,napi két edzés,majdnem minden héten két meccs (bl + bajnokság),aztán ott van még a kupa is. mitakarez... illetve tudom: pénzt.csak hogy ez tényleg nagyon felesleges és fárasztó lenne.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
okos. szerinted hagyja majd az Adidas,hogy áttérjünk a Nikehoz? nincs az az isten... 😄😄

ReaL MaDRid x siempre

hedonist
naneee mindenki a szélsõ védõinket akarja? remélem vmi kamu. mondjuk a The Sun tipikus szenny..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
pedig az Adidas mezek jobbak szvsz :|

Real Madrid: kétszer annyi pénzt követel a klub a mezszállítótól

Nyári nagybevásárlása során többek között Cristiano Ronaldót, Kakát és Karim Benzemát is megszerzõ Real Madrid a hírek szerint arra kérte mezszállítóját, hogy az eddigi 30-ról 60 millió euróra növelje éves támogatását.

A hírek szerint Florentino Pérez klubelnök már azt is felvetette az Adidasnak, hogy ha nem fizet, a királyi gárda áttér a Nike-ra

na ez a kibaszás Perez bácsitól... :\
C. Ronaldo: "Higgyék el, megérem az értem kiadott 94 millió eurót"
Cristiano Ronaldo úgy véli, megéri a pénzét. A Real Madrid portugál klsszisa megígérte, bebizonyítja, hogy jó befektetés volt az érte kifizetett 94 millió euró. A Manchester Unitedtõl szerzõdtetett arabnylabdás futballista a Marcának adott interjújában kifejtette, azzal, hogy a Realhoz került, minden idõk legjobb játékosainak a klubjában folytathatja pályafutását.
Cristiano Ronaldo Madridba szerzõdése óta elõször adott exkluzív interjút a tekintélyes madridi sportlapnak, a Marcának.

A portugál futballista az interjúban kijelntette, sokan elképesztõnek tartják azt az összeget, amit a Real Madrid fizetett érte, de szerinte megéri az érte kifizetett 94 millió eurót.

„Egy játékos annyit ér, amennyit fizetnek érte. A Real Madrid azért fizetett értem ekkora összeget, mert mindenképpen meg akartak szerezni. Én pedig be fogom bizonyítani, hogy jó befektetés vagyok” – nyilatkozta a Marca címû sportnapilapnak Ronaldo.

„Tisztelem mindenki véleményét, de nem értek egyet a kritizálókkal, akik sokallják ezt az összeget” – tette hozzá a 24 éves aranylabdás.

Ronaldo továbbá elmondta, élete egyik legfontosabb napja lesz a hétfõi, amikor hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát.

„Azzal, hogy bemutatkozhatok a Real Madridban, minden idõk legjobb játékosainak a klubjába kerülök” – mondta a portugál.

/Forrás, Nemzeti Sport/

LasDen
A Real Madrid legendás támadója, a klub jelenlegi tiszteletbeli elnöke, Alfrédo di Stéfano a mai napon tölti be 83. életévét. Boldog születésnapot kívánunk neki

jól tartja magát az öreg.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Kb. Nagy bajnokságokból induljon 2 csapat (ha 1 mehetne, akkor anyagi csõd jönne a többiekre, bár így se lenne könnyebb), aztán jó. Fradi is újra ott lehetne 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

ProGabe
szerintem is. eleve hülyeség azt mondani, hogy abban nem a top csapatok versengenek. elég rögös az út, ami a fõtábláig vezet. jó, most kicsit könnyítettek, módosítottak rajta, de így sem egyszerû a dolog

jó ez, ahogy van. szuperligával csak azt érnék el, hogy a top foci végképp valami beltenyészethez hasonlítson

a másik meg: szar meccsek a kis csapatok miatt? én személy szerint jobban élveztem az idei UEFA-kupa döntõt, mint a BL-t. ha egy mammut-csapat egy kis csapattal játszik, akkor nem ad bele apait-anyait, B keretet küld a pályára, az ellenfél meg 11 emberrel védekezik -> szar a meccs. ha meg két giga-csapat csap össze, akkor meg olyan az egész, mintha két kivénhedt nehézsúlyú boxoló összecsapását néznénk. mindkettõ fél nyílt sisakkal küzdeni, mert fél, hogy a másik kiüti

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matthew Prosac
én szívem szerint visszaállítanám azt a régi rendszert mikor még két csoportkör volt. ezzel kisebb csapatok is bejuthatnának, a létszám emelése miatt, de a második csoportkörre már úgyis csak a nagycsapatok maradnának, onnantól pedig már az ínyencek sem fintoroghatnak.
ez lenne a legoptimálisabb, mindenki megkapná amire vágyik 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
ez igaz, hisz voltak szép meglepetések. Ugyanakkor a nagy csapatok között is változhatnak az erõviszonyok.

Rockynhooo
pont ettõl szép a BL hogy nagyon szines...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
na ez meg a másik. Max akkor lehet ebbõl valami, ha magát a BL-t reformálják meg.

SLICK
kis csapatoknak ott az európa liga szvsz.

Számomra pl. néha zavaró, hogy BL-ben sok a kiscsapat és a meccs színvonala is kb olyan. Azért mégis mennyivel jobb már ha tényleg az elit klubok játszanak egymással. Igaz néha ott sincsenek az elvárásnak megfelelõ meccsek, de mégis elit klubokról van szó.

Matthew Prosac
nyugi úgysem fér bele a versenynaptárba, nem lesz ebbõl semmi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
ez a szuperliga úgy hülyeség ahogy van. Évek óta megy a hercehurca hogy a kisebb országok csapatai így is alig tudnak bekerülni, ha emellett még létrehoznak egy elitligát, akkor jó kis botrányok lesznek...

SLICK
ja igen õket még ki is hagytam

Matthew Prosac
Dortmund helyett egy Shakhtar és Sporting helyett egy Zenit nyugodtan befér még oda 😊

nem ezért van a bajnokok ligája? akkor majd 2 lesz?

SLICK
<#hehe>

amúgy viccet félretéve, ezt a ligát mégis hogy képzelnék el? Csak a top csapatok lennének jelen, abból a néhány országból?
Megpróbálom összeválogatni úgy, hogy kb 2-4 csapat legyen:

Spanyolország:
Real Madrid, Barcelona, (na itt el is akadtam mert régen a Valencia is top csapat volt így õt várnám ide, utána pedig Sevilla vagy Atletico)

Anglia:
Chelsea, Arsenal, Man. Utd., Liverpool

Franciaország:
Lyon, Bordeaux, Marseille

Olaszország:
Juventus, Milan, Inter, Roma

Németország:
Bayern München, Dortmund, Hamburg, Bremen (itt lehet vitatkozni, hogy Wolfsburg, Schalke, Leverkursen miért nem)

Portugália:
Porto, Benfica, Sporting

Törökország:
Galatasaray, Fenerbahce

Hollandia:
Ajax, PSV,

Na meg érdekelne ennek a kivitelezése is, bár igazából ezen felesleges még rágódni, hisz nem is biztos, hogy lesz.

szerintem ott szerzõdésben lesz biztosítva, hogy ha ki is kapunk, akkoris mi leszünk a döntõ egyik résztvevõje... 😄
Beckenbauer szerint a Realnak nincs pénze Ribéryre

Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke elmondta, úgy gondolja, a Real Madridnak már nem maradt pénze arra, hogy megvegye Franck Ribéryt.

„Nem tudom elképzelni, hogy a Real Madridnak maradt pénze Ribéryre az elmúlt héten végrehajtott átigazolásai után” – mondta Beckenbauer a Bildnek.
SLICK
Perez magabiztos. Európai Szuperliga legjobbakkal. Remélem nem a 8-ad döntõig jutunk <#idiota>

Pérez elmondta, még két játékost vesznek, és soktól „megszabadulnak”

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a Cuatro televízió mûsorában elmondta, még két futballista átigazolását tervezik ezen a nyáron. A „királyi gárda” elsõ embere elárulta, ahhoz, hogy végeleges legyen a 25 fõbõl álló keretük, legalább tíz játékostól meg kell válniuk. Pérez arról is beszélt, hogy szeretne létrehozni a nagy európai csapatokkal egy Szuperligát, melyben csak a legjobbak vehetnek részt, nem úgy, mint a Bajnokok Ligájában.

link
SLICK
ezzel most az a gond, hogy belsõ védõnk van, pótlásra is jutnak ha valaki lesérül: Garay, Metzelder (ha mégse küldik el vagy megy el), akkor a Castillaból is feljöhetnek még...
Marceloból tényleg lehetne az új Roberto Carlos, csak hát egy kis erõ meg védekezni tudás kell. Nagyon szorítok is neki, hogy végre kiváló bal hátvéd legyen belõle.
A középpályán meg nincs helye, szóval kár is lenne ott játszatni.

hunbasser
de sokat bakizik,jövõ szezonra meg nem hiszem hogy mégjobb lenne,max ha nagyon elkapja a fonalat,de kevés esélyt látok rá. õ a védelem gyengepontja. még ha olyan középpályás lenne elõtte,aki tud védekezni is vagy jól szerel,akkor sok terhet levennének róla,de hát Robben pont nem ilyen 😄

ReaL MaDRid x siempre