Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

román sport tv miért adja és a magyar miért nem?

SLICK
apa kezdõdik <#wow3>

ezzel nem lehet

Cabell
Úristen de helyes(L)(L)(L)

csak vicceltem😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

SLICK
este csak azért is megnézem streamen a "szertartást", mert ugye CR bemutatása azzal ér fel.
Hátha látok pár csajt is aki cicit villant, hogy oda dedikáljon a portugál vagy csak szimplán odatolják a kezük helyett, hogy azzal pacsizzon.

jajaja 😄
SLICK
na gyûlnek a divatdrukkerek 😄

Mez szépségverseny <#vigyor1>

REAL MADRID

Rockynhooo
elsõ képen lévõ hölgyekkel várakoznék én is is szívesen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

CR sikeresen átment az orvosi vizsgálatokon

REAL MADRID

Már várakoznak a stadion elõtt.

REAL MADRID

WuFraZselic
látom nem szûrted le a lényeget a kommentembõl. jövõre VILÁGBAJNOKSÁG, azzal nem kerül be xy a válogatottba, mert a real padján ül. nem véletlen hagyta ott például a Unitedet Tévez stb stb. de szerintem VdV sem egy kispadra való játékos, a nagycsapatok többségénél simán kezdõ lehetne. persze ha õk nem akarnak elmenni, nem kell erõltetni, de szerintem saját magukkal bsznak ki

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
Cristiano 12:30-kor érkezik a Torrejón reptérre egy privát gépen, melyen kilencen utaznak vele, köztük az édesanyja, a testvérei, a barátai, a szakácsa, a hivatalos oldalának egy riportere és az ügynöke. A repülõtéren a klub négy hivatalos gépkocsija várja majd Javier García Coll és Julio Cendal igazgatókkal.

meg is ijettem volna ha nem hozza a szakácsát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Az egy dolog egy jó de ne mondjuk már ,hogy annyival jobb Robennél hogy többet ér egy Sneijderrel meg még plussz pénz...

tesó07
Inkább legyen sok nagy név, mint hogy megint eladunk majd mkit a padon meg nem marad majd egy normális bevethetõ játékos, már pedig az elmúlt éveket nézve elég sok sérültünk volt mindig. Az nem elég egy szezonra ha megvan a kezdõ 11, háttér se ártana....

RMCF

Mor3llo
Látom sokan nem láttatok itt elég olyan meccset, ahol Ribery játszott 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SLICK
Ja és Sneijdert meg Robbent semmi pénzért nem szabad eladni és csere üzletbe sem szabad bevonni õket.

SLICK
jobb Ribéry, csak õ is jobb szélsõ, szóval teljesen felesleges a leigazolása CR után... Amúgy valóban nem ér többet 40 misinél õ sem.
Onyewu helyett meg egyértelmûen Arbeloa.

Rockynhooo
Albiol simán ér annyit. Másik két játékosrol meg annyit h arányaiban sokkal jobban megérik az értük adott pénzt mint amit Riberyért akarnak.

Rockynhooo
jaa vicc az egész... Ribery annyi pénzért jo isten... eleve szerintem Robennél nem sokal jobb játékos 😄

Fabio Capello
c. ronaldo, kaká vagy albiol talán ér annyit amennyit adtak értük?

riberyért az a sneijder-robben-17 misi kombó akkora vicc,hogy az hihetetlen. ok,hogy jó játékos a francia,de ennek az árnak a közelében sincs. max az egyik holland,és 17 misi.

onyewu? hát elég nagy vicc védõ a srác,még ingyen is fájna,ha itt játszana.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

WuFraZselic
tökmind1, túl sok a nagy név, VB elõtt 1 évvel senki nem akar ülni a padon és várni a lehetõséget...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
bocsánat C.Ronaldo.. Ronaldo csak egy van 😄

Rockynhooo
Robben , Kaká , Ronaldo támadó szekció lenne ez 100%

SLICK
jajj ezek a hírek <#wow3>

WuFraZselic
akkor majd VDV lesz a csereirányitó... amugy robben sem hiszem hogy kezdõ közelébe kerül, pláne hogy most riberyt is akarjátok. azért szerintem nem olyan rossz a bayernbe kezdõnek lenni, pláne alig 1 évvel VB elõtt...

Rockynhooo
Robben eleve kezdene mindig , Sneijder meg lenne a csere irányító ...

WuFraZselic
a padhoz képest nemhiszem...

Rockynhooo
egynek nem rossz... de õ középsõ védõ nem ?

Robbenes dologrol meg annyit ,hogy kizárt h mennének németországba .D igen nagy visszalépés lenne...

hedonist
pedig azt fogja.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

GonzaloGerardo
A katalán El Mundo Deportivo szerint ha nem sikerül Arbeloát szerzõdtetni, akkor a Real Madrid Oguchi Onyewut próbálja meg elhozni. Ingyen érkezhetne, mivel a szerzõdése lejárt és nem újítja meg. A jelenléte egyúttal betörést jelentene az amerikai piacra is. Nem EU-s helyet sem foglalna, mivel belga állampolgár.

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rudee
Ki is hûlnék egybõl, ha Benzema rögtön a 10est kapná.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
Sztem Benzema 10 Ronaldo 9

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Könnyû azt mondani, hogy távozniuk kell. De lehet õk nem igazán szeretnének oda igazolni. Perez papa meg ássa el magát ha leigazol egy jobbszélsõt a bal oldalra.

REAL MADRID

Csabesz6
bebaszna<#zavart2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DONGUBA
pepsifoci.hu - Franck Ribéry egyre közelebb van Madridhoz, a Dialy Star szerint már gyakorlatilag meg is egyezett egymással a Bayern München és a Real Madrid. Ennek értelmében a francia középpályás a Realé lesz, míg Madridból Arjen Robben és Wesley Sneijder költözik majd Németországba.

Állítólag Jorge Valdano általános igazgató már közölte is a két hollanddal, hogy menniük kell. Louis van Gaal, a Bayern edzõje is kinyilvánította már, hogy mielõbb szeretné lezárni Ribéry ügyét, a két honfitársa érkezése miatt pedig feltehetõleg nem bánkódik majd, fõleg, hogy mintegy 17 millió euró készpénzt is fizetnének a madridiak.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Az szebb lett volna, ha Benzema 9 CR 17! Végülis aztán tökmind1

robotnyk
spanyol bajnokságban csak 25 játékost lehet nevezni, és csak 1-25ig lehet mezeket kiadni, ezért ha valakirõl biztosan kiderül, hogy a szezonban már nem játszhat, mint Diarra vagy RvN, attól el kell venni, ha valakit nevezni akarnak a helyére...
Jahh így most nem tudom már kié, mert amikor RvN sérült volt Parejo kapta meg.

REAL MADRID

hedonist
Parejo-tól? nem nistelrooy-é a 17-es? furán mûködnek nálatok ezek a mezszámok, mindig cserélõdik,ha vki sérült elveszik tõle, mint m.diarranál?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
ejj...ha nekem lenne a legnagyobb problémám, hogy CR7 v CR9.... 😄 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
elnézést, hogy régimódi vagyok 😄

LasDen
régebben....

SLICK
hát azért régebben eléggé a top csapatok között volt, én visszavárom. Ajaxot szintén

LasDen
valencia, ajax???

SLICK
Celtic, Rangers, Olympiakos, Atletico helyett: Zenit, Ajax, Valencia, Bremen

LasDen
A hírek szerint a tervezett Európai Szuper Liga résztvevõi a Real, a Barcelona, az Atletico, a Manchester, a Chelsea, a Liverpool, az Arsenal, az Inter, a Milan, a Juventus, a Bayern, a Lyon, a Porto, a Celtic, a Rangers és az Olympiakos lennének.

hmm....

Rockynhooo
Sajnos VDV is... szerintem érte 13-15 millát adnának max... mikor nagyon jol ment neki hamburgba akkor ért egy 20ast szerintem...