Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
mondjuk én egy lendületesebb 4-2-3-1 nek jobban örülnék, meg talán jobban is illene a kerethez ( 4 védõ; LASS, 1 mélységi irányító-labdaszerzõ; majd a mesterhármas: CR9-Kaká-Robben; és egy csatár nekem ez lenne a taktikám <#vigyor3>#vigyor3> )
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Adán, Torres, Garay, Heinze, Drenthe, Lass, Javi García, Cristiano, Robben, Benzema, Raúl
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ezért nem értettem én ezeket a nagy bevásárlásokat sohasem. Saját nevelésû és vagy fiatalon idekerült játékosok, 1-2 klasszissal.
Ez is milyen nyilatkozat Pereztõl. Ebbõl is látszik, hogy nem a Realba való.
A „királyi gárda” a jövõben meg szeretné hódítani az ázsiai piacot. Pérez klubelnök az As-nek elmondta, szeretné meggyõzni a Primera División vezetõit arról, hogy a Real meccsei a jövõben télen 15 órakor, nyáron 16 órakor kezdõdjenek – így sok ázsiai nézõ követhetné élõben a találkozókat.
én ennek nagyon tudnék örülni, szombati meccseket általában nem tudtam nézni. persze ebbõl úgysem lesz semmi, Perez megint azt hiszi, õ az isten
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Remélem a plusz munka meghozza a gyümölcsét és újra a régi capitanót láthatjuk. ^^
/madridista/
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
/madridista/
Lol, ez vicc 😄
Azt nem akarja említeni a Fifa-nak, hogy a játékost akarata ellenére tartják vissza. Én nem szeretném ha leigazolnánk, nem kell ide. Már kabaré az egész Ribery ügy.
REAL MADRID
Álvaro Negredo, a Real Madrid játékosa a Cadena SER spanyol rádió értesülései szerint hamarosan elhagyja a csapat írországi edzõtáborát, mivel egy angol élvonalbeli klubhoz igazol.
Az információk szerint a „királyi gárda” 18-20 millió eurót kér a támadóért, akinek az egyik kérõje a Premier League-bõl a Tottenham.
Ajaxtól jött
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Ez a zöld szín amúgy olyan szép <#zavart2>#zavart2>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ez az oldal a világhírü c.ronaldo-val foglalkozik és a csapatával a real madriddal foglalkozik
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
😄 géza
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Apja egy fejes volt a Cosa Nostraba, elfogták és vádalkut kötött. Elkaptak jópár kisebb fejest miatta és mivel áruló lett ezért Omertát (vérbosszút) "hirdettek" ellene és a családtagjai ellen.
Ezért igazolt át nagyon gyorsan az Udinebe még régebben.
Igy ezért para neki az élet.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"de azt tugyuk hogy "
"számára Ráikard edzõ"
"AC MILÁNHOZ"
"kérdés vank kit"
"a LOSANGELES TEAM"
"rontota el a REALT"
"BECKHEMET"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
pedig én nem bánnám....az évek alatt annyira unszimpatikus lett....
sztem egy viccet csinál saját magából ezekkel a húzásokkal.