Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GonzaloGerardo
<#eljen> most nagyon jó helyen van a kis argentin, szerintem nagyon jó szezonja lesz !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

GonzaloGerardo
tehát 4-2-2-2 <#wow1>

mondjuk én egy lendületesebb 4-2-3-1 nek jobban örülnék, meg talán jobban is illene a kerethez ( 4 védõ; LASS, 1 mélységi irányító-labdaszerzõ; majd a mesterhármas: CR9-Kaká-Robben; és egy csatár nekem ez lenne a taktikám <#vigyor3> )

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rudee
Saviola duplázott tegnap, a Benfica Bilbao elleni edzõmeccsén.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Pellegrini elsõ 11-e ez volt az edzésen:
Adán, Torres, Garay, Heinze, Drenthe, Lass, Javi García, Cristiano, Robben, Benzema, Raúl

Szar Bayern, szar Bayern :)

I3andy
Raúl<#worship><#worship><#worship><#worship>

Ezért nem értettem én ezeket a nagy bevásárlásokat sohasem. Saját nevelésû és vagy fiatalon idekerült játékosok, 1-2 klasszissal.

Ez is milyen nyilatkozat Pereztõl. Ebbõl is látszik, hogy nem a Realba való.

Ez Raul, Tévedtem mindig is helye volt és helye lesz a Madridban

ProGabe
Úgy tûnik, hogy a Real Madrid számára már nem olyan fontosak a spanyol drukkerek, mint az ázsiai szimpatizánsok: legalábbis ez derül ki Florentino Pérez televíziós közvetítéseket érintõ tervébõl.
A „királyi gárda” a jövõben meg szeretné hódítani az ázsiai piacot. Pérez klubelnök az As-nek elmondta, szeretné meggyõzni a Primera División vezetõit arról, hogy a Real meccsei a jövõben télen 15 órakor, nyáron 16 órakor kezdõdjenek – így sok ázsiai nézõ követhetné élõben a találkozókat.

én ennek nagyon tudnék örülni, szombati meccseket általában nem tudtam nézni. persze ebbõl úgysem lesz semmi, Perez megint azt hiszi, õ az isten

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
lol

mondjuk nyomi golf helyett én is csak fociznék

miilann04
szerintem csak kurva bénán golfozik.

-.-'

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
szép....nagyon szhéééép... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
😊)))

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
egy isten ez az ember 😊 visszavonul majd én elsírom magam kajak 😄<#worship>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
szívére vette, hogy neki is meg kell küzdeni a helyéért.
Remélem a plusz munka meghozza a gyümölcsét és újra a régi capitanót láthatjuk. ^^

A Real Madrid játékosai felmentést kaptak a ma délelõtti edzés alól, Raúlt azonban ez sem gátolta meg abban, hogy részt vegyen a reggeli tréningen. Mindaddig amíg a többiek golfoztak, a Kapitány egyedüliként a gyepen erõsített és dolgozott az eddig megszokottak szerint.
/madridista/

<#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

hedonist
ja persze😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

itt mar nem Ribery-röl van szó hanem hogy meg hiányzik pár 10 millió euró szerzõdésrõl és ezert megy a balhé! De ha nem most akkor jövõre 4 millióért!!!!

Hoeness: "A Madrid tiszteletlen volt, ha így folytatják, feljelentjük õket a FIFÁ-nál. Olyan emberek beszélnek, mint Butragueno vagy Zidane, akiknek nem kéne ezt tennie, mivel egy élõ szerzõdéssel bíró játékosról van szó. Egyedül Péreznek és Valdanónak van joga beszélnie."
/madridista/

Lol, ez vicc 😄
Azt nem akarja említeni a Fifa-nak, hogy a játékost akarata ellenére tartják vissza. Én nem szeretném ha leigazolnánk, nem kell ide. Már kabaré az egész Ribery ügy.

REAL MADRID

a bild weboldalán arról írnak, hogy van der Vaart visszamehet Hamburgba
Negredo minden bizonnyal a Premier League-ben folytatja

Álvaro Negredo, a Real Madrid játékosa a Cadena SER spanyol rádió értesülései szerint hamarosan elhagyja a csapat írországi edzõtáborát, mivel egy angol élvonalbeli klubhoz igazol.

Az információk szerint a „királyi gárda” 18-20 millió eurót kér a támadóért, akinek az egyik kérõje a Premier League-bõl a Tottenham.
robotnyk
stuttgart2bõl, jah
zaki
Huntelaar ja, de mi Szalairól beszélünk most <#vigyor4>

Forza Italia

Ajaxtól jött

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szerintem megy bundesligaba a Stuttgarthoz hiszen onnan jött Madridba nem?

hedonist
d'Agostino (gigi😄)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
mivel õ maga is menni akar sztem menni is fog, szóba került már több spanyol és német csapat..

zaki
Alberto Buenot leigazolta 5 évre a Valladodid 3m €-ért.
Kíváncsi vagyok mi lesz Szalaival.

gabi89
Na már én is kezdem a szóismétlést 😄 az oldal hatása biztos <#hehe>
Ez a zöld szín amúgy olyan szép <#zavart2>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Fogalmazás se és a helyesírás se gyenge

ez az oldal a világhírü c.ronaldo-val foglalkozik és a csapatával a real madriddal foglalkozik

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ez napról napra egyre csodásabb 😄DDD
Fabio Capello
na az ilyentõl van hányingerem... :/

Köszi😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

SLICK
ez ki ez?

9csöves9
a vérbosszú az a vendetta,az omerta az egy családon belüli törvény amit megszegett az apja azzal hogy nem hallgatott

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasDen
A Real Madrid mellett a Juventus is szerette volna leigazolni a játékost – akirõl valamilyen furcsa oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a posztja szûrõ középpályás, pedig ez távolról sem igaz –, de az olaszok nem kívántak versenyezni a nagybevásárlást csapó Madriddal. Amely viszont a frissen igazolt sztárok miatti biztonsági kockázat miatt lép vissza az egyébként kiváló 27 éves középpályás leigazolásától.

😄 géza

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Javitanálak kicsit😄

Apja egy fejes volt a Cosa Nostraba, elfogták és vádalkut kötött. Elkaptak jópár kisebb fejest miatta és mivel áruló lett ezért Omertát (vérbosszút) "hirdettek" ellene és a családtagjai ellen.
Ezért igazolt át nagyon gyorsan az Udinebe még régebben.

Igy ezért para neki az élet.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
nem hiába szicíliai😄

Yo, Bitch!

látom megtaláltad<#hehe>
Gecc 😄DDD

"de azt tugyuk hogy "
"számára Ráikard edzõ"
"AC MILÁNHOZ"
"kérdés vank kit"
"a LOSANGELES TEAM"
"rontota el a REALT"
"BECKHEMET"

REAL MADRID

gabi89
<#vigyor><#nyes><#idiota>

SLICK
be is raktam kezdõlapnak, köszye ^^

Odáig nem jutottam, amint betöltött lekapcsolta a Nod <#vigyor1>

REAL MADRID

a pletyka oldal nagyon brutál<#wow2><#idiota>
Miket linkelsz már ide :SS

REAL MADRID

miilann04
mirõl beszélsz?!
ez az enyém!!4

hehe tudom hogy te voltál ne tereld rám a gyanút

zaki
Kaká mellett nem tudom mit akar...
Nekem is rohadt unszimpi lett... 😞

LasDen
Guti képviselõje, Zoran Vekic reagálva azokra a híresztelésekre, miszerint a játékos iránt a Manchester City is élénken érdeklõdik, kategorikusan elvetette annak a lehetõségét, hogy a játékos elszerzõdjön a Real Madridból.

pedig én nem bánnám....az évek alatt annyira unszimpatikus lett....

tesó07
LOL, ez mekkora már.<#hehe><#hehe>

RMCF

robotnyk
megvolt ez már nálunk Makelelével, szal...
miilann04
nem tudom szerintem annyira nem vicces a dolog, mi lesz ha egyszer el akar menni majd innen, mert akkor épp a mancity lesz a gyerekkori álma és amit megígért anyukájának, akkor levágja majd ugyanezt a hisztit és rinyát?
sztem egy viccet csinál saját magából ezekkel a húzásokkal.