Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik csapat (4)
Adán, Torres, Metzelder (1), Heinze (1), Drenthe, Van der Vaart, Lass, Javi García, Cristiano Ronaldo, Raúl (1), Negredo (1)
Másik csapat (8)
Dudek, Salgado, Pepe, Garay, Marcelo(3), Sneijder (1), Guti (2), Gago, Higuain (2), Benzema, Robben
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Amúgy utolsó kép a besztes 😄 Úgy jön ott Benzema meg Lass, mintha most végeztek volna egy kis dugással. Lassnál az a meglepett fej odavág 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nos javítsatok ha tévednek: Ibra nem volt meg SE aranylabdás, évjátékosa, Világlegjobbja, se vilagbajnok se Bl gyõztes! Igazatok van nem kell ez ide mert csak bomlasztana a R.Madridot!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
3kép nagyon dúrva Benzema repül 😄
Jó képek amúgy <#eljen>#eljen>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

REAL MADRID
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hleb ettõl a transzfertõl teljesen függetlenül kerülne kölcsönbe az interhez.
ez a 45 millió(bár olvastam 40et is, persze nem nagy különbség) sztem csak egy beköpött összeg, ennyit biztos nem fizetnének rá,
de mindenféleképpen túl akarnak adni rajta, elsõ sorban a guardiola és etoo közti feszültség miatt ezért sztem egy ibra=etoo+~20millas transzfer könnyen létrejöhet, etoo gondolom bl-be azert akar szerepelni meg ahogy hallottam elégg komolyan fizetési igényei is vannak amit azer nem tud minden csapat megadni,a mancity sztem idén már kiesett etoo kérõi közül mivel eredetileg volt 6 csatáruk amellé igazoltak még 3at(lol?!)
mu is igazolt már csatárt magának,poolnak nincs rá pénze
úgyhogy ha a barca túl akar adni rajta az inter lehet az egyik komoly lehetõség,azzal h belevonják ibrat is csak jól járnak,még ráfizetéssel is.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Ez a Getafe mez tényleg iszonyat fosul néz ki, valaki ízlésficamot kapott... 😄
Am. nekem nem is ez fogta meg a szemem, hanem az a bûnronda minta ami felette van.
REAL MADRID
Bárhogy nevezzük, éppoly illatos. " <#crazya>#crazya><#awink>#awink>
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W