Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
marcelo mesterhármas <#wow2><#gonosz1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
no CR-ék kikaptak? <#hehe>

Rudee
*Drenthe-vel

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Az egymás közti játék közben Robben Drethe-vel ütközött, be is kellett fejeznie az edzést. A helyére egyébként Parejo állt. A "meccset" Gutiék nyerték 8-4re.

Egyik csapat (4)
Adán, Torres, Metzelder (1), Heinze (1), Drenthe, Van der Vaart, Lass, Javi García, Cristiano Ronaldo, Raúl (1), Negredo (1)
Másik csapat (8)
Dudek, Salgado, Pepe, Garay, Marcelo(3), Sneijder (1), Guti (2), Gago, Higuain (2), Benzema, Robben

hunbasser
áhh,sztem teló 😄 edzésre nem hiszem el mernék vinni a cigit 😄

ReaL MaDRid x siempre

#49221<#zavart2>
jó ibratol se varnék többet, és beszélj magyarul mert szájba váglak!😊

írtam már itt párszor, hogy innen
hedonist
és benzemanak ott a pirosmarlboro a zsebében😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Honnan szedted a képeket, engem érdekelne az edzésrõl a többi kép is 😊

SLICK
Elsõ képen van ám lötyi 😄

Amúgy utolsó kép a besztes 😄 Úgy jön ott Benzema meg Lass, mintha most végeztek volna egy kis dugással. Lassnál az a meglepett fej odavág 😄

WuFraZselic
már ne is haragudj, ezt az ügynöke állította róla, hogy növelje az ázsióát, nem a játékos nyilatkozta. epic fail

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tesó07
Jó képek, Raul meg Ronaldo nagyon egymásra talált.<#puszi><#law>

RMCF

DONGUBA
tulzas...szerintem siman meg etoo is jobb nala...na jo benzemanal jobb ennyi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mino Raiola (Zlatan Ibrahimovic ügynöke): "Ibrahimovic jobb, mint Kaká, Cristiano Ronaldo és Benzema - együttesen!"
Nos javítsatok ha tévednek: Ibra nem volt meg SE aranylabdás, évjátékosa, Világlegjobbja, se vilagbajnok se Bl gyõztes! Igazatok van nem kell ez ide mert csak bomlasztana a R.Madridot!

zaki
1. kép... mennyi pia van a háttérben 😄

hedonist
munkatársak😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

gabi89
Ronaldo meg Raúl ekkora haverok már is ? xD
3kép nagyon dúrva Benzema repül 😄
Jó képek amúgy <#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

betolok már pár érdekesebb képet 😄

REAL MADRID

hunbasser
#49221 😄

ReaL MaDRid x siempre

gabi89

<#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
mit írt?

izomszag van<#hehe>
robotnyk
beszósz'? mehetsz te is!
😄
hedonist
hogy a viharba ne?

hunbasser
kiküldenéd õket ilyen nagy viharban? :\

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
szeretném megkérni a szellemileg visszamaradott, a pubertás mellékhatásaiban szenvedõ túl sok szabadidõvel rendelkezõ hülyegyerekeket, hogy a felgyülemlett energiájukat a lakótelepi homokozóban sziveskedjenek levezetni.
gabi89
<#mf1>

Casillas
Ennyi.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

köszönjük Emese...
miilann04
villa kellett volna. punktum.

SLICK
ott a pont.
Benzema pedig mégjobb lesz mint Ibra ^^

robotnyk
Ibrahimovic évi garantált 40 góllal sem kéne.
igen mert nem mindegy, hogy melyik fog játszani ellenük. Ibra sokkal jobb és veszélyesebb Benzema helyet öt kellet volna meg venni

tesó07
De most tényleg itt akartok Eto-ról meg Ibra-ról vitatkozni.....?!

RMCF

limperatore
jó azért tudd hol a határ, aki a bl-be nem képes gólt lõni az hol ér ennyi pénzt? örüljünk inkább h a barca etoo mellé még ennyi pénzt ad

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
neviccelj, a 40m + eto'o is még épphogy elfogadható ár érte. ez kb annyi, amennyit kakáért fizettetek. és már ne is haragudjatok, ibrának kb 3x olyan jó szezonja volt, mint a brazilnak. szerintem ha erre egy 10 millát még rádobnak, akkor is kurvajól jár a barca

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

miilann04
nso azért ferdít, legalabbis én más híreket olvastam.
hleb ettõl a transzfertõl teljesen függetlenül kerülne kölcsönbe az interhez.
ez a 45 millió(bár olvastam 40et is, persze nem nagy különbség) sztem csak egy beköpött összeg, ennyit biztos nem fizetnének rá,
de mindenféleképpen túl akarnak adni rajta, elsõ sorban a guardiola és etoo közti feszültség miatt ezért sztem egy ibra=etoo+~20millas transzfer könnyen létrejöhet, etoo gondolom bl-be azert akar szerepelni meg ahogy hallottam elégg komolyan fizetési igényei is vannak amit azer nem tud minden csapat megadni,a mancity sztem idén már kiesett etoo kérõi közül mivel eredetileg volt 6 csatáruk amellé igazoltak még 3at(lol?!)
mu is igazolt már csatárt magának,poolnak nincs rá pénze
úgyhogy ha a barca túl akar adni rajta az inter lehet az egyik komoly lehetõség,azzal h belevonják ibrat is csak jól járnak,még ráfizetéssel is.

xD hát... nagyon retro!!!

zaki
Off, de Barcának miért éri meg Ibrát leigazolni Eto'o-ért és plusz 45 millióért (na meg Hleb kölcsönadásáért)? Ennyi különbség nincs a 2 pléja között...

Ez a Getafe mez tényleg iszonyat fosul néz ki, valaki ízlésficamot kapott... 😄

robotnyk
fú, hát ez... gyalázatos. a 90es évek elején voltak ilyen ocsmány kapusmezek.
Burger King 😄DD
Am. nekem nem is ez fogta meg a szemem, hanem az a bûnronda minta ami felette van.

REAL MADRID

thx.

itt lesz majd stream hétfõn délután
Hétfõi edzõmeccs nem lesz valahol látható? Tud valaki valamit?

hedonist
HÁHHÁÁÁ<#violent>

GonzaloGerardo
".. Mit rózsának hívunk,
Bárhogy nevezzük, éppoly illatos. " <#crazya><#awink>

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rudee
Sima, mezei 4-4-2.