Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Sajnálom azért Salgadot, jó az öreg a háznál. Sztem egy kis búcsú ünnepséget rendezhetnének neki.
Alonso pedig még mindig felesleges, így is többen vannak a kelleténél. M. Diarra és Gago kettõsbõl valaki megy, remélem Gago mert elég gyenge.

Felnéztem én is reggel. Legjobb komment mára, hogy most kellene ajánlatot tenni Essien-ért 😄DDD

REAL MADRID

LasDen
amúgy is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Ja ok ezt nem olvastam, csak a madridistán azt hogy telefonon közölték vele, hogy felbontják a szerzõdését

robotnyk
siralom, ami a madridista fórumokon megy ezen a nyáron.
I3andy
Én csak azt olvastam, hogy valahol mondta hogy még 2-3évet akar játszani, forrás sehol. Addig én nem hiszek az ilyeneknek, ismerjük Perezt pontosan, hogy el lehessen ilyeneket róla képzelni.

te nem tudsz olvasni? 😄
õ maga mondta, hogy még 3 évet akar játszani...
ProGabe
most miért kell Salgadoból mártírt csinálni?

meg nem kell ezt úgy elképzelni, hogy tényleg csak egy telefonhívás volt az egész. szerintetek nem tárgyaltak a játékos ügynökével? itt súlyos pénzekrõl van szó, meg élõ szerzõdésrõl. az nem úgy megy, hogy "na, itt az 5-ös pont, akkor eljárunk, ahogy le van írva". ez csak a mesében van így

ha marad: kapott volna egy-egy félidõt a Király-kupában, meg talán valamennyit egyéb meccseken, ha tényleg nincs más, aki beálljon a sérültek helyére. így, hogy megy, biztos vagyok benne, hogy több lehetõse lesz játszani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

I3andy
A csapatunk még mindig szar, egyelõre jó játékosok vannak, akik nem lehet tudni, hogy fognak együtt szerepelni (a felkészülési meccseken eddig szarul), de majd meglátjuk.

Salgado esete meg pfff, ennyi szolgálat után telefonon kell bejelenteni hogy csá, nem kellesz és õ nem panaszkodott soha, maradt volna egy évet még és visszavonul. Miért nem tud ez a klub újabban normálisan elköszönni a nagyjaitól?

hunbasser
Xabi Alonsot én is túlzásnak tartom... 😄 egy pozitívum van ebben a nagy vásárolgatásban: ha nagy sérüléshullám lesz,akkor se lesz gáz,na meg nem panaszkodhatunk mostmár,hogy szar csapatunk van 😄 Perez biztosra akar menni,csak hát szerintem akkor jobb edzõ kellett volna,nem pedig Pellegrini,na nem azért mert szar edzõ lenne,hanem...hanem mert nem vagyok benne biztos,hogy tudni fogja kezelni ezeket a nagy játékosokat.

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
õ a személyi edzõje

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ezt honnan veszed, hogy akkor is maradt volna?

REAL MADRID

de akkor minek maradt volna? -.-
de salgado akkor is maradt volna ha nem nevezik, még is elküldtek

Rudee
Itt a pénznek sok köze nincs a történtekhez.
Arbeloanak kellett egy hely a 25ös keretben, biztos volt, hogy nem Sneijder vagy Marcelo lesz az, aki kikerül.

Szar Bayern, szar Bayern :)

pénz beszél

I3andy
Gratulálok perez<#ejnye1><#ejnye1>
10 év szolgálat után így kell elküldeni valakit...Soha az életben a 3. Kapitányunk nem panaszkodott, ment, tette a dolgát.
Csak a reklám a fontos ugye...gusztustalan egy ember

miilann04
mostmár tiszta a szitu, csak ugye elõször azt írták madridistán h salgado bontotta fel a szerzõdését a csapattal, ez az amit nem tudtam megérteni.
de már ott is azt írják hogy a csapat bontotta fel a szerzõdést vele.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

a goal.com azt írja, hogy a túl bõ keret miatt rá nincs már szükség, kapott 3 millió kompenzációt és mehet isten hírével, a Zaragoza vinné, õ még 3 évig akar valahol játszani
23:42 - A Radio Marca esti mûsorában már tényként közölték, hogy Xabi Alonso a Real Madrid játékosa lesz - szerintük már csak néhány részletkérdésben kell megállapodni. A Liverpool két napon belül szeretné hivatalosan is lezárni a transzfert, mivel a csapat csütörtökön az Egyesült Államokba utazik.
miilann04
FRISS - Michel Salgado felbontotta szerzõdését a Real Madriddal

hát ez egyelõre elégg érdekes, kíváncsian várom a részleteket..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ha így haladnak akkor a játékosokat fillérekért kell eladnunk. És ezt a többi csapat is tudja.

REAL MADRID

LasDen
de tök jó, hogy még mindig 30+os a keret....ha így haladnak 6-7-en nem kimaradnak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Xabi Lonso felesleges ide már, még így is sokan vagyunk.
És remélem VDV megy Sneijder helyett

Madridban már feliratozzák Xabi Alonso mezét

A Liverpool eladta, mégpedig meglehetõsen olcsón, Álvaro Arbeloát a Real Madridnak, és hamarosan Xabi Alonso is követheti õt, a kérdés csak az ár, amelyet csökkenthet a spanyolok reményei (vagy az albioni sajtó) szerint Álvaro Negredo, Rafael van der Vaart és/vagy Klaas-Jan Huntelaar játékjogának átadása. A felek egyébként nagyon közel állnak a megegyezéshez. A bombalábú baszk középpályást az olasz Alberto Aquilanival pótolhatják a „vörösök”.
tesó07
Gago-tól sztem is jobb, mondjuk így M.Diarra úgyis menne. Arbeloa meg saját nevelés, nekem is így rémlik.

RMCF

Rockynhooo
Jó az a Csabi , jobb mint Diarra vagy Gago szerintem. Lassal elég keményen tolnák az ipart ha összeszoknak. na de kövezzetek 😄 egyébként Arbeloa sajátnevelések táborát erõsíti ugye?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

én kérek elnézést... XD
Azért mert jól fogynak a mezei. <#levele> TE, játékospolitikából 1-es. 😄

REAL MADRID

de minek jön? -.-
Rockynhooo
Hunti meg VDV fix hogy mennek szerintem. Viszont a pool megvette Aquilanit , remélem ez azt jelenti ,hogy Csabi jön 😄

Lcapitant
huntellarnak nincs helye madridban- Pellegrini

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Huntelaar nemhiszem hogy marad (ha Negredo megy akkor is padozik), VdV-nak meg mondtak hogy viszlat.

REAL MADRID

Lcapitant
😄DDDD
benzema is azt nyilatkozta: a vb idejéig BIZTOSAN nem hagyja el a lyont... 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
perez??? 😄

Lcapitant
én is ebben bízom...
de ki tudja????

LasDen
Soren Lerby (Sneijder ügynöke): "Egyetértünk a Real Madriddal abban, hogy Wesley nem hagyhatja el a klubot. És semmi sem változott az álláspontokon."

rem õ marad és vdv megy.... 😄

Lcapitant
sneider vszínû megy kölcsönbe az interhez

hunbasser
na,ezaz,úgy néz ki,hogy Huntelaar is marad meg õ is,mostmár csak Sneijder és VdV kérdéses.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Úgy tûnik, hogy Arjen Robben marad a Real Madridban. A klub nem jutott egyezségre sem Ribery, sem pedig Silva ügyében, és maga a játékos is mindent megtesz azért, hogy helye legyen a csapatban. Legutóbb 18 milliót ajánlott Robbenért a Fenerbahce, de a játékos gondolkozás nélkül utasította vissza a megkeresést.

én ennek örülök, csak aztán bizonyccson 😄

Rockynhooo
nem voltam 5 napig és csak szar hírek 😄 na jo Heinze hogy elment annak örülök , meg hogy jött Arbeloa. De a verség elég gatya, bár szerintem Kaká nagyon meg fogja bolondítani a játékot 😊

SLICK
remélem úgy dönt, hogy marad

az is igaz... :S
Ja, de ha magához tér az Inter egybõl kifizeti a 18 millát 😊

REAL MADRID

hátha magához térne... 😄
SLICK
inkább VdV-t vigyék.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Jöhet.😄

Yo, Bitch!

A La Gazzetta dello Sport szerint a Real Madrid és a Inter megállapodott, hogy Sneijder a következõ szezont 3-4 millió euróért cserébe az olasz együttesben tölti, valamint 18 millió eurós vásárlási opciót szereznek rá. A hírek szerint a felek hetek óta tárgyalnak, most már csak a játékos beleegyezése kell.
/madridista/

WTF?

REAL MADRID