Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami konkrétum?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
bár bentet már megkeresték szal ha õ elmegy akkor talán..
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Szerintem Huntit is hülyeség eladni, akkor már inkább RvN, aztán fene tudja:|.
Negredot is visszahozzuk, aztán mehet is odébb.Röhej<#unalmas>#unalmas>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
3 Pepe
4 Segio Ramos
5 Gago
6 Lass
7 Raúl
8 Kaká
9 Krisztiánó
10 Sneijder
11 Robben
12 Marcelo
14 Guti
15 Drenthe
18 Albiol
19 Huntelaar
20 Higuaín
21 Metzelder
22 Miguel Torres
23 van der Vaart
25 Dudek
? Arbeloa
? Benzema
? Granero
? Garay / Negredo
? Xabi Alonso
+
Diarra
van Nistelrooy
Szar Bayern, szar Bayern :)
szerda, 07:03 - Lehetséges célállomások:
Negredo: Tottenham (?)
Sneijder: Inter, Aston Villa, Chelsea, Bayern München (?)
V. der Vaart: Hamburg (kölcsön ?)
Robben: Roma (?)
Huntelaar: Milan, Tottenham (?)
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
nagyon helyes. el kell adni négy játékost a 25 fõs keret betartásához, a négyes az én szempontomból a mahamadoudiarra,vandervaart,huntelaar,negredo négyes. ez igy köbö 60-70 milla bevétel környéke.
és ezek után tökéletes is a keret. max negredo helyett esetleg nistelrooy.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Elsõ 4 fordulóban ez lesz kb:
Casillas, Arbeloa/Marcelo, Albiol, Metzelder/Ramos, Ramos/Arbeloa, Robben, Kaká, Xabi, Lass/Gago, Krisztiánó, Raúl/Benzema
A védelem ugye többesélyes Pepe eltiltása miatt, de legalább több variációból is lehet választani.
Marcelo-Albiol-Ramos-Arbeloa
Marcelo-Albiol-Metzelder-Ramos
Marcelo-Albiol-Metzelder-Arbeloa
Arbeloa-Albiol-Metzelder-Ramos
Arbeloa-Albiol-Ramos-Torres
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de hála istennek most már nem a selecaot kell néznem majd a Real meccseken 😄
REAL MADRID
----------------Casillas
Ramos-------Pepe------Albiol-------Marcelo
------------------Lass
CR---------------Kaká---------------Robben
-----------Benzema-------Raúl
Azért én egyre kíváncsibb vagyok arra, hogy Pellegrini mit tud ezekkel a játékosokkal kezdeni. Remélem jövõ ilyenkor 3kupában leszünk címvédõk.
Raúl (Higuan) Benzema (Negredo)
Kaká (Robben) Lass (Diarra) Alonso (Gago/Guti) CR (Granero)
Arbeloa (Marcelo) Albiol (Garay) Pepe (Metzelder) Ramos (Torres)
Iker (Dudek)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
non potest pluere aeternum
S.Ramos-Pepe-R.Albiol-Arbeloa
--------Lass------------------
-------------X.Alonso---------
CR9---------------------Robben
--------Kaka------------------
-------------Benzema----------
Kész is a csapat 😊
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Szerintem a védelem könnyen össze fog állni , a támadó szekció inkább kérdéses nekem , hogy hogy fog muzsikálni.
Bátor fiú...
Ennek már lehet hinni, úgy tûnik a sok huzavona után vége az ügynek, én szvsz örülök neki, illeni fog a csapatba.
Salgadonak meg köszönjük az összes jó dolgot amit tett a klubért, igazi madridista, de megérdemli, hogyha játszani szeretne még 1-2 évet, akkor azt megtehesse, szerintem így lesz neki a legjobb, itt már az epizódszerepnél is kevesebb jutna neki. A búcsúmeccsnek viszont örülök, nagyon megérdemli.
Bátor fiú...
amúgy nektek kikbõl állna a 25 fõs keret? Van aki még szivesen látna itt valami új játékost?
nálam:
Casillas, Dudek, Adán, Ramos, Torres, Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Marcelo, Arbeloa, Lass, M. Diarra, Granero, C. Ronaldo, Kaká, Sneijder, Guti, Robben, Drenthe, Raúl, Benzema, Higuaín, Negredo,
igaz ez 24, de a Castillából felhozatnám mondjuk Palancát. Engem azzal a kevés játéklehetõségével meggyõzõtt, jó volt akkor. Ha kapna lehetõséget, hogy fejlõdjön akkor még jobb lehet. Szélsõ cserének meg ugye kell még valaki, így rá gondoltam.
Bár Drenthe is tanulna meg ésszel játszani, mert ha Robben lesérül akkor tudja pótólni.
Így a távozók nálam: Gago, VdV, Huntelaar, és RvN
Gago 23éves
M.Diarra 28éves
Gago még tud fejlõdni és jobban is bánik a labdával mint a mali játékos, valamint a támadások építésében is jobban kiveszi a részét...
Igaz sokat hibázik, de sokat is vállal, végighajtja a meccset.
Ráadásul M.Diarrának ott a ramadán, amit egyik évben sem hagy ki és így egy bõ hónap úgy telik el, hogy közel se 100%-os a fizikuma a böjt miatt !( enyhén fogalmaztam , mert igencsak takaréklángon ég )
REAL MADRID
Pirlo 😄DDDDDDDDDDDDD
REAL MADRID