Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Most Sneijderrel mi van pontosan? Mert már volt hír hogy Morattival megegyezett a fõnök és már csak alá kell írni, utána az edzõnek kell Sneijder, aztán most megint lehet h elmegy de mégse 😄

Valami konkrétum?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

miilann04
kétlem hogy a t'ham leigazolná bármelyik csatárt is miutan megvették crouchot és ott van bent+defoe+pavlyu+keane
bár bentet már megkeresték szal ha õ elmegy akkor talán..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Csabesz6
Hát Perez jó nagy fasz, ha eladják Robbent.(ettõl függetlenül is AZ)
Szerintem Huntit is hülyeség eladni, akkor már inkább RvN, aztán fene tudja:|.
Negredot is visszahozzuk, aztán mehet is odébb.Röhej<#unalmas>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rudee
1 Casillas
3 Pepe
4 Segio Ramos
5 Gago
6 Lass
7 Raúl
8 Kaká
9 Krisztiánó
10 Sneijder
11 Robben
12 Marcelo
14 Guti
15 Drenthe
18 Albiol
19 Huntelaar
20 Higuaín
21 Metzelder
22 Miguel Torres
23 van der Vaart
25 Dudek
? Arbeloa
? Benzema
? Granero
? Garay / Negredo
? Xabi Alonso

+
Diarra
van Nistelrooy

Szar Bayern, szar Bayern :)

GonzaloGerardo
szerda, 06:59 - Jorge Valdano még 4 játékostól szeretne megválni augusztus 31-e elõtt, így az AS szerint eladásra kerülhet Huntelaar, Robben, Van der Vaart, Sneijder vagy Negredo. A felsorolt öt futballista közül csak 1 maradása biztos, aki a jelekbõl ítélve Sneijder lehet. Nistelrooy és Drenthe alighanem marad

szerda, 07:03 - Lehetséges célállomások:
Negredo: Tottenham (?)
Sneijder: Inter, Aston Villa, Chelsea, Bayern München (?)
V. der Vaart: Hamburg (kölcsön ?)
Robben: Roma (?)
Huntelaar: Milan, Tottenham (?)

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Valdano: "Xabival bezárult az átigazolási fejezet.

nagyon helyes. el kell adni négy játékost a 25 fõs keret betartásához, a négyes az én szempontomból a mahamadoudiarra,vandervaart,huntelaar,negredo négyes. ez igy köbö 60-70 milla bevétel környéke.
és ezek után tökéletes is a keret. max negredo helyett esetleg nistelrooy.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rudee
Nem is csak érdemes, hanem szükséges. Sokan nem bírnák ki, ha 4-5 meccsen is a padon kéne ülni.

Rudee
Nem is van Nistelrooyt pótolta, hanem inkább a holland helyére a padról elõlépõ Higuaínt.

Rudee
Granero mint Krisztiánó cseréje? Nem kéne. Esteban annyira szélsõ, mint én református lelkész.

Elsõ 4 fordulóban ez lesz kb:

Casillas, Arbeloa/Marcelo, Albiol, Metzelder/Ramos, Ramos/Arbeloa, Robben, Kaká, Xabi, Lass/Gago, Krisztiánó, Raúl/Benzema

A védelem ugye többesélyes Pepe eltiltása miatt, de legalább több variációból is lehet választani.

Marcelo-Albiol-Ramos-Arbeloa
Marcelo-Albiol-Metzelder-Ramos
Marcelo-Albiol-Metzelder-Arbeloa
Arbeloa-Albiol-Metzelder-Ramos
Arbeloa-Albiol-Ramos-Torres

hunbasser
na ne hülyéskedj már...

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
ok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I3andy
Engem nem gyõzött meg, Nistelrooy pótlására kevés volt. Most van Benzema, Raúl, Higuaín, Negredo. Itt nincs helye szerintem.

Huntival mi a baj? :|
I3andy
Nem lenne velük bajom, ha úgy teljesítenének, ahogy itt kell. Ez alól csak Nistelrooy a kivétel, csak sajnos volt a sérülés és már nem fiatal. Negredot meg szerintem vétek lenne elpazarolni

én a brazilokat imádtam ennyire... -.-
de hála istennek most már nem a selecaot kell néznem majd a Real meccseken 😄
SLICK
Ribéry CR helyett kellett volna, mivel õ is jobb szélsõ. Az most egészen más, hogy a Bayernben ott játszik balon. Tény, hogy nem is úgy megy neki ott. Ha Robbent akarják helyettesíteni akkor meg David Silvát kellett volna elhozni. Jól játszik Robben és nem is adnám el, de ha túl sok a sérülés és sokszor kimarad akkor nincs mit tenni. Drenthe van még ott pótólni, de neki is ráférne egy kölcsönjáték, hogy fejben ott legyen. Granero ne mtom mennyire szélsõ, bár ha emlékszem valaki azt mondta szeret balról bemenni középre. Talán meg lehetne próbálni, és végülis játszana ami nem is baj, hagy érjen be klasszissá 😊

Látom szereted a hollandokat 😄DDDDD

REAL MADRID

hát azért csak nem lesz olyan, mint Schuster volt 😄
SLICK
csak a sûrû rotálással az a baj jelen esetben, hogy még idõ kell pl ennek a kezdõnek is míg összeszoknak. Így csak nehezebb lesz. De remélem meglesz az összhang és akkor nem lesz baj. Lényeg a csapatjáték, Pelelgrini azért remélem nem fog topogni mint a szarógalamb a játékosok miatt és keményen kézben fogja tartani a dolgokat. Pl mint Sir Alex. CR itt elkanászosodik baj lesz, vagy akárki más. Bízom benne, hogy nem fognak beleszarni a cspatba és minden meccsen kihajtják magukat a fiúk és nem az lesz h a pénzt itt is megkapják ráadásul nem is keveset, aztán alibiznek itt össze vissza.

I3andy
Ja még az, hogy Pellegrini 4-4-2õt szeret játszani, miért igazoltuk le Alonso-t ha nem akarjuk kezdetni.

I3andy
Robben? Porcelánból van a lába, hosszabb távon nem fog tudni játszani. Meg kell találni az egyensúlyt a támadók és a védõk között amúgy is. Perez remélem nem rontja el és folytatja az igazolásokat, értem én ez alatt: Maicon, Ribery stb. és jövõre is okosan igazolunk.

én is erre számítok, bár szerintem meccsenkét változó lesz, ilyen kerettel érdemes rotálni...
SLICK
Nálam a kezdõ:

----------------Casillas
Ramos-------Pepe------Albiol-------Marcelo
------------------Lass
CR---------------Kaká---------------Robben
-----------Benzema-------Raúl

I3andy
A távozók pedig:Sneijder, Drenthe, Van Der Vaart, Huntelaar, Van Nistelrooy

Azért én egyre kíváncsibb vagyok arra, hogy Pellegrini mit tud ezekkel a játékosokkal kezdeni. Remélem jövõ ilyenkor 3kupában leszünk címvédõk.

I3andy
Én valami ilyesmire számítok és remélek:

Raúl (Higuan) Benzema (Negredo)

Kaká (Robben) Lass (Diarra) Alonso (Gago/Guti) CR (Granero)

Arbeloa (Marcelo) Albiol (Garay) Pepe (Metzelder) Ramos (Torres)

Iker (Dudek)

nálam is nagy favorit. bár getafeban is nagyon csíptem már. Parejoban reménykedtem de nem gyõzött meg, igaz kurva keveset játszott de mégis. Negredot még nem láttam sajna, de hozzá is nagy reményeket fûzök.

igen mert én akkor i szeretem és szeretni fogom õket ha szarul megy és nem divat szurkoló vagyok mint 1-esek

Csabesz6
lol a nagy madridi <#banplz>

Rockynhooo
Geci jó 😄 de valahogy úgy kéne ezt megcsinálni hogy Raúl ne maradjon ki 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

shala
hatul nem hiszem hogy gond lesz, elol meg voltak helyzeteink szep szammal a beke kupan is, csakhat pechunk volt, es nem ment be egy sem, de higyjetek el, hogy benzema nem fog mindig melle loni, ahogy roni sem, a tobbirol nem is beszelve. Igazabol egeszen hihetetlen ez a keret.

non potest pluere aeternum

GonzaloGerardo
---------Casillas-------------
S.Ramos-Pepe-R.Albiol-Arbeloa
--------Lass------------------
-------------X.Alonso---------
CR9---------------------Robben
--------Kaka------------------
-------------Benzema----------

Kész is a csapat 😊

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rockynhooo
Szerintem a a két véglet közül valamelyik... vagy nagyon jó lesz a csapat vagy beégünk 😄 de 4-5 éves szerzõdést írt alá mindenki... lesz idõ.

Rockynhooo
szerintem is ezzel teljes lett a csapat.

Nagyon boldog vagyok a sok új és remek játékosnak csak van egy olyan érzésem, hogy újra elõ fog jönni a galaktikus betegség és semmit nem nyerünk.

Rockynhooo
Amúgy annyira örülök ennek a minõségi védelemnek.. szinte a spanyol válogatott 😄 Casillast és Ramost nem kell bemutatni , Albiol is hihetetlen jo játékos , Arbeloa is baromi jol tolta poolban , és még ott lesz Albiol mellett Pepe 😄 nem semmi... Ha para van akkor ott van Metzelder, Marcelo akik szintén nagyon jók. Rég volt ilyen jó védelmünk.. Torres lóg ki picit de az már nem para mert fiatal még.
Szerintem a védelem könnyen össze fog állni , a támadó szekció inkább kérdéses nekem , hogy hogy fog muzsikálni.

shala
lassan filozhatok a kezdo 11-en, nem hiszem hogy lesz uj igazolas

Menyus489
Arra még kíváncsi leszek, hogy most Salgado 2-esét ki fogja megkapni, gyanítom Arbeloa, mert Albiolnak elvileg már kiadták a 18-ast. Kicsi probléma, de engem érdekel az ilyesmi 😄

Bátor fiú...

Menyus489
És igazi kalóz kinézete van, úgy is ünnepli a góljait, hogy letakarja az egyik szemét, HARRRRR 😄

Ennek már lehet hinni, úgy tûnik a sok huzavona után vége az ügynek, én szvsz örülök neki, illeni fog a csapatba.

Salgadonak meg köszönjük az összes jó dolgot amit tett a klubért, igazi madridista, de megérdemli, hogyha játszani szeretne még 1-2 évet, akkor azt megtehesse, szerintem így lesz neki a legjobb, itt már az epizódszerepnél is kevesebb jutna neki. A búcsúmeccsnek viszont örülök, nagyon megérdemli.

Bátor fiú...

Rockynhooo
Megvettük Xabit!

shala
abszolut szimpatikus srac, es nagyon tetszik a jateka nekem is 😊

SLICK
nem, nekem is bejön a játéka és nagyon hasznos fog lenni. Kellett a Getafei kitérõ, h beérjen. Nálunk meg igazi klasszissá válhat, ha hagyják szerephez jutni. (ebben reménykedem)

amúgy nektek kikbõl állna a 25 fõs keret? Van aki még szivesen látna itt valami új játékost?

nálam:

Casillas, Dudek, Adán, Ramos, Torres, Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Marcelo, Arbeloa, Lass, M. Diarra, Granero, C. Ronaldo, Kaká, Sneijder, Guti, Robben, Drenthe, Raúl, Benzema, Higuaín, Negredo,

igaz ez 24, de a Castillából felhozatnám mondjuk Palancát. Engem azzal a kevés játéklehetõségével meggyõzõtt, jó volt akkor. Ha kapna lehetõséget, hogy fejlõdjön akkor még jobb lehet. Szélsõ cserének meg ugye kell még valaki, így rá gondoltam.

Bár Drenthe is tanulna meg ésszel játszani, mert ha Robben lesérül akkor tudja pótólni.

Így a távozók nálam: Gago, VdV, Huntelaar, és RvN

GonzaloGerardo
Detto ! <#eljen>

Rockynhooo
Amúgy csak én vagyok az egyetlen aki Graneroba kurva sokat lát ? 😄 3 meccs alatt egyik kedvencem lett : D

SLICK
Gagoban már rég nem látok potenciált. Amúgy Granero meg bõven jó pótlásnak, meg ugye ott lenne Sneijder is még ha nem is tkp-ként játszana. Gutiról sem feledkezzünk meg (igaz õ hangulat ember, bár a passzai még mindig gyilkosak).

Rockynhooo
Mondjuk Csabi nem az a beton szûrõ , elég hasznos támadásban is meg félpályáról is szór gólt 😄 de am nekem az is jo lenne amit írtál, az a megoldás is tetszik.

SLICK
Na jó, biztos kemény lenne a 2 szûrõ, na de nem szabad azzal a felállással évekig játszani. Elég ide Lass. Elõtte meg CR, Kaká, Robben. Kaká azért csak vissza szokott menni, nem megy fel állandó jelleggel.

GonzaloGerardo
ezt te sem gondolod komolyan ugye ?
Gago 23éves
M.Diarra 28éves

Gago még tud fejlõdni és jobban is bánik a labdával mint a mali játékos, valamint a támadások építésében is jobban kiveszi a részét...
Igaz sokat hibázik, de sokat is vállal, végighajtja a meccset.
Ráadásul M.Diarrának ott a ramadán, amit egyik évben sem hagy ki és így egy bõ hónap úgy telik el, hogy közel se 100%-os a fizikuma a böjt miatt !( enyhén fogalmaztam , mert igencsak takaréklángon ég )

Rockynhooo
Lass és Alonso együtt elég kemény lenne azt hagyjuk meg. Gago és Diarra közül az egyik meg elég lenne cserének.

Trofeo Bernabéun lesz a búcsúmérkõzése.

REAL MADRID

A La Sexta szerint a Real Madridnak három alternatíva áll rendelkezésére abban az esetben, amennyiben Xabi Alonsót végül nem sikerül szerzõdtetni: Defour (Standard Liege), Pirlo (AC Milan) és Hernanes (Sao Paulo).

Pirlo 😄DDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID