Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
madridista szerint 1hetes sérülés szal nem dõl össze a világ
legalabb több lehetõséget kap majd arbeloa/marcelo/torres a felkészülési meccseken,ugysem ramos az akinek be kell illeszkednie

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

shala
ramosnak lottek😞

non potest pluere aeternum

1:41 nél Mindent elárulSalgado, hogy áll a klubhoz

miilann04
nem vészes? 😄
igazabol min1,csak ezért jöttél ide hogy minõsítsd a real szurkolókat? köszönjük.

Rockynhooo
Jajj nem kell felkapni a vizet. Minden csapatot szapulnak valamivel , de csak vicc volt. Yulcsanak le is írtam pm-be.

na de ON

LasCar16
haver, ha kicsit tájékozottabb lennél akkor már tudnád h annyira már nem vészes nálunk az életkor, szépen megy lefelé, de ezt egy madridistától nem várom el

#acm

shala
de geci vagy😛

non potest pluere aeternum

Yulcsa
ha nekünk is lenne 150 millánk, amit elkölthetnénk, hidd el, nálunk sem 30 körüliek lennének csak... de sajnos nincs...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
életkora miatt nem tud majd beilleszkedni 😄

Yulcsa
jó helye lesz nálunk, ne félj 😊
remélem hivatalosan is bejelentik, legkésõbb holnap!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

SLICK
Arsenalban jobb helye lenne szvsz.

miilann04
majd ha holnap aláírt meg tudjuk mondani
még nem hivatalos szvsz.

DONGUBA
EZ igaz?

BREAKING NEWS: Milan Sign Klaas Jan Huntelaar - Report
The Rossoneri have snapped up the Dutchman for €15 million, according to the Corriere dello Sport, and the player will officially a sign a three year contract tomorrow.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

I3andy
Figyelj egyelõre normálisan igazolt. Irányító kellett, jobb szélsõ kellett, védelemre is ráfért az erõsítés, Alonso is jó, egyedül talán Benzema volt felesleges, de õ meg olyan tehetség, hogy kár lett volna elpazarolni. Most az eladás részre vagyok nagyon kíváncsi, ha itt is normálisan dolgozik, akkor nagyon valószínû, hogy nem csinál jövõre se ostobaságot.

LasDen
ezaz, hogy nemtudni hogy fog viselkedni perez.....me ugye aszonta, hogy tanult a hibáiból....de ki tudja??? D:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az a baj, hogy ha idén se nyerünk semmit, akkor kinézem belõle a komplett edzõi stáb meg a fél csapat cseréjét, aztán edzõváltás félév múlva megint...
miilann04
ó pedig azt hittem ide nem linkeli be senki, na min1

amugy meg nem tudom hogy máshogy gondolkodhatna perez, ha idén nem nyerünk mondjuk semmit akkor se fogja azt csinálni hogy DURR HURR eladom crt,xabi alonsot,kakát és benzemát
ezt a projektet nem fogja kidobni jövõre,max igazol jövõre megint pár embert de télleg csak 1-2t mert már idén is alig fér be a 25ös limitbe
gondolom ribéryre is rászáll megint..
szóval szerintem most õ se tud másképp gondolkozni, igazolt minden posztra(még oda is ahova nem kellett volna) kiemelkedõ játékos(oka)t meg kell várnia hogy összeérjen
mi pedig csak reménykedhetünk hogy nem kell csak egy félszezonnak beletelnie,maximum 1nek

ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nem, ha nem nyerünk BL-t, akkor Perez papa megveszi a serleget 😄

REAL MADRID

LasDen
én meg azt akarom, hogy nyerjenek meg mindent, amit lehet, de ezen felül nyerjék meg az angol, olasz, német, francia, orosz és magyar bajnokságot is.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Jaj de azért fájna a szívetek, ha a Bernabeuban a BL-döntõn nem mi vagyunk az egyik csapat.

Csak Perez bácsi is igy gondolkodik?:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

<#eljen>Én is úgy vagyok vele, hogy idén álljon össze a csapat. Utána jöhetnek a sikerek.

REAL MADRID

Rockynhooo
Annyira bírom hogy mindenki elvrája hogy azonnal triplázzon kb a csapat. én rászarok erre hogy idén mint nyernek... töltse ki mindegyik játékos a szerzõdést aztán 1-2 éven belül jöjjön valami siker.

részemrõl befejezve, csak leírtam a véleményemet

szerda, 15:36 - Xabi Alonso sikerrel átment a kötelezõ orvosi vizsgálaton, majd aláírta szerzõdését is a Real Madridhoz. A középpályás ma este már új csapattársaival dolgozhat.
Vitatkozzatok még ilyen baromságon 😊 Lécci.

REAL MADRID

nézzd már pl a Chelseat, mikor volt világsztár Lampard (mellesleg még mindig nem értem, hogy miért lampard99 a neved, ha a Realnak szurkolsz...) Terry, Robben, Drogba? miután bajnokságot nyert velük... utána is kiket játszatott? Mikel, Kalou stb... Deco is akkor lett híres, amikor BL-t nyertek a Portoval, az Inter már más tészta, de ott is pl Balotelli és Santon is sok lehetõséget kapott idén (bár nem követtem annyira a meccseiket) de akkor is, itt 11 sztár játékosnak kell mindig a pályán lennie...
Chelsea, Inter, tényleg kis csapatok kis jatékosokkal😄

Csabesz6
pfú,te..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mourinho? pont az az ember, akinek nem volt olyan csapata, ahol mindenki ilyen nagy név... :\
WuFraZselic
már=még*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ez így van. de ha gondolom novemberbe már nincs meg a BL gyõzelem<#idiota>, akkor rúgják is ki... kiváncsi leszek felfogják e a vezetõk, hogy idõ kell egy szinte teljesen új keretnek összeszokni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
én is azt akartam írni hogy ezt a csapatot egyedül Mourinho tudná össze tenni igazából

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
a játékosok vannak meg...a csapatmég odébb van....és pellegrinin múlik a kevesebb része....

A csapat már meg van erõsebb mint valaha minden poszton klasszis, a többi Pellegrinin áll vagy bukik a véleményem szerint világ legjobb edzõje de a ehhez a csapathoz Murinho illik és nem õ. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mire lesznek képesek, mert eddig hat nem volt olyan meggyõzõ.

limperatore
hát aki 90 millióba került, az megtudja csinálni nem?😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ProGabe
és egyszerre fog játszani mindkét oldalon!

"igen, Céronaldonal a labda, aki lepasszolja Céronaldonak...góóóóól! gólpassz és gól Céronaldotól, ez igen, gyönyörû teljesítmény!" <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

limperatore
ronaldo tud bal oldalon is játszani 😄

zaki
Perez bácsi össze-vissza vásárolgat, nem lesz ennek jó vége. Fél év múlva a fél csapat el akar majd menni, mert nem játszik. Qrvára kíváncsi leszek a felállásra... Robben meg maradjon, ha megy ki játszik a helyén? Drenthe? Vagy Marcelo? :o

Amúgy szép ték

Rockynhooo
azt hittem 8 goldért 😄 na de viccet félre téve akkor megint nincs balos :\

limperatore
pénzért :d

Rockynhooo
Madridista nagyon írja hogy Robbent eladjuk de nem nagyon értem miért adnánk..

úúúúúúúúúúúú de mekkora ték 😮
hunbasser
téked volt 😄

vajon mi járhatott a fejében,hogy ilyen pofát vágott? 😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

I3andy
Mert Huntinak azt olyan jól sikerült, egyébként Robbent és Granerot összecseréltem. Tehát Robben Ronaldo ás Granero Kaká cseréje.

Soren Lerby (Sneijder ügynöke): "Egyetértünk a Real Madriddal abban, hogy Wesley nem hagyhatja el a klubot. És semmi sem változott az álláspontokon."
Pellegrini is számít rá.

Persze ez nem jelent semmit.

REAL MADRID