Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bajnokságban is hasonló lesz sztem,kiegészítve: Ramos jobb védõ,Xabi Granero helyén !
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Csomó ilyen hír kacsa, az újság írók kitalálása. Ezt egy Madrid szurkolónak tudni kéne...
REAL MADRID
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
--------------Casillas-------------------
................Dudek....................
----------Pepe--------Albiol-------------
.........Garay........Metzelder..........
Ramos-----------------------------Arbeloa
Torres............................Marcelo
-----------Lass---------Xabi-------------
..........Diarra.........Gago............
C.Ronaldo----------------------------Kaká
Robben............................Granero
-----------Benzema------Raúl--------------
...........Higuaín......Negredo...........
És még ott van Adán,Guti és Drenthe a keretben, ez így 25 fõ. Távozna Vaart, Sneijder, Nistelrooy.
ReaL MaDRid x siempre
Ennyi erõvel 4 csatár is teljesen felesleges, mert kettõ mindig padozna, ha nem három. Épp azért igazoltuk Xabit, hogy kiegészítsék egymást Lass-al. Tehát õk valószínûleg együtt lesznek pályán, és ezért kell Diarra aki Lass helyett és Gago aki Xabi helyett ugorhat be.
ReaL MaDRid x siempre
Valahogy most mindenki elfelejti, hogy Gago vitte a csapatot a hátán az egész õszi szezonban. Nem azt mondom, hogy a kezdõbe várom, de egy tisztességes kiegészítõ embernek tökéletes lenne. Óriási hiba lenne, ha Diarra vagy Gago-t elküldenék. Hosszú a szezon, arra készül a csapat, hogy 3 fronton is végig küzdjön a sikerért, a VB miatt így is gyorsított a tempó, el fog férni mind a kettõ a keretben. Nagyon valószínû amúgy is, hogy 4-4-2-es hadrendben fogunk játszani. Így a két középsõ helyre kell a négy játékos.
Szerintem, ahol túl sokan vannak , az a támadó szekció. Innen lehetne játékosokat elküldeni. Eddig Huntelaar elment. Még egy csatár várhatóan távozni fog, és ez remélem Nistelrooy lesz. Negredo fiatalabb, óriási potenciállal, Raúl visszavonulása után fontos szerep hárulhatna rá. A támadó középpályán is sokan vagyunk. Sneijder, Drenthe és Vaart közül, mehetnek ketten(de akár hárman is) szerintem, ahova akarnak. Ezeken a posztokon ott vannak: Kaká, C.Ronaldo, Granero, Robben, Guti és a három holland. A kezdõben Kaká és C.Ronaldo szerintem fix. Granero, Robben is sok szerepet fog kapni és még ott van Guti is, aki akár fentebb, de a pálya közepén is bevethetõ. Én legszívesebben talán Drenthet tartanám meg, õ szerintem jobban elviselné a padot mint a másik kettõ.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Raúl
RvN
Negredo
Benzema
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de itt a négy: raúl,higuaín,benzema,negredo +1 rvn
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID
így 27fõre csökken a keret. Szerintem a további távozók: VDV, RVN, Mali Diarra.
ReaL MaDRid x siempre
Így hogy lezárultak az igazolások összegezve a dolgot én legjobban a spanyoloknak örülök hogy jöttek. Minden az öten jó játékra lesznek képesek meg örülök h spanyol csapatba spanyolok 😊 Utánuk Kakának , személy szerint tõle várok a legtöbbet. C.Ronaldot is megszeretem majd ha úgy fog játszani mint a MU-ban. Garayt nem láttam még igazán. Benzema meg olyan semmis egyelõre nekem , de remélem jó lesz õ is.
Na akkor mégegyszer:
Miguel Ángel "Míchel" Salgado Fernández, köszönünk mindent, amit tettél a klubért!!!
Bátor fiú...
De az biztos, örök életére madridista marad.
GRACIAS, MITCHEL!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Bátor fiú...