Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
naluk mar aznap van, legy egy kicsit kreativabb 😄

non potest pluere aeternum

miilann04
hát ma biztos nem.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

shala
ma negyet rugunk erzem

non potest pluere aeternum

pár kép Torontoból

Rockynhooo

<#hawaii>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
ajjj de kiváncsi vagyok Kakára 😄

I3andy
Na én mit is írtam? <#wave>

Oncsi
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Miguel Torres, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Granero, Kaká; Cristiano, Raúl és Benzema.

Bajnokságban is hasonló lesz sztem,kiegészítve: Ramos jobb védõ,Xabi Granero helyén !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

na holnap ilyenkor játszunk a Torontoval, megint kerítek majd olyan jó minõségû streamet, ha lesz
I3andy
Szerintem kioltanák egymást, ha egyszerre lennének a pályán. Én Kakát nem szélsõként játszatnám, hanem valahogy úgy mint annak idején Zidane játszott, balról indulva irányítaná a csapatot. Ezt a Milanban is többször megtette, de igazából neki egy szabadabb szerepkör "áll jól".

látod errõl beszéltem amúgy, ezt nem lehet úgy megoldani, hogy mindenkinek jó legyen 😄
Rockynhooo
tehát nálad sosem lenne egyszerre pályán Kaká , Robben és C.Ronaldo? amúgy Kaká nem középen játszik? 😄

I3andy
Rengeteg játékosról mondták már azt, hogy nem megy el, bíznak benne vagy játékosok is nyilatkozták azt, hogy nem akarnak eligazolni és nem is fognak. Ebbõl messzemenõ következtetéseket levonni? Hát nem tudom...
Csomó ilyen hír kacsa, az újság írók kitalálása. Ezt egy Madrid szurkolónak tudni kéne...

A híreket szoktad olvasni?

REAL MADRID

I3andy
Miért? Már 1,5 éve szar formában van, a felkészülési meccseken is egy rakás kaki volt, irányítónak ott van Granero, a hollandból több pénzt lehet csinálni, és amúgy is mi köze van Gagonak Sneijder-hez, teljesen mást poszt

Lcapitant
sztem gamarabb megy gago, mint sneijder

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

I3andy
nem 4-4-2

--------------Casillas-------------------
................Dudek....................

----------Pepe--------Albiol-------------
.........Garay........Metzelder..........

Ramos-----------------------------Arbeloa
Torres............................Marcelo

-----------Lass---------Xabi-------------
..........Diarra.........Gago............

C.Ronaldo----------------------------Kaká
Robben............................Granero

-----------Benzema------Raúl--------------
...........Higuaín......Negredo...........

És még ott van Adán,Guti és Drenthe a keretben, ez így 25 fõ. Távozna Vaart, Sneijder, Nistelrooy.

hunbasser
jó,de nyilván a középpálya sokkal jobban variálható mint a támadószekció. tehát ha az összes vkp lesérül,akkor sincs gond,max két támadó középpályás nem lesz annyira feltolva és lehet játszani hagyományos 4-4-2-ben. 3 is elég,gondolom 2 állandó kezdõ lesz,ha az egyik kidõl,akkor is ott van még egy tartalék,meg mondom,sokféleképpen lehet variálni a dolgokat.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
És akkor egy csatárral fogunk játszani?

I3andy
Végül is igaz, ha lesérül megint az egyik vkp 8hónapra és két vkp-s rendszerben játszunk (ami nagyon is valószínû:Alonsot most hozták, tehát játszani fog, Lass ha kikerülne jogtalanul a kezdõbõl erõsen Makelele szagú eset lenne egy ilyen hibát nem fog még egyszer Perez csinálni nem hülye õ, Pellegrini 4-4-2õs játék rendszere is erre enged következtetni). Akkor már is nem lenne megfelelõ számú játékosunk oda.

SLICK
ez butaság. Egyetlen ember elég a pótlásra. Egy meccsen 3 csere van, na most ha vkp poszton történik csere akkor is csak egy lesz. Arra elég az az egy ember pluszba. Bár én még mindig 1 szûrõs Lass kezdõbe tételével látnám szívesen a csapatot. Alonso felesleges volt, akárki akármit mond. Így megmaradhatott volna Gago és M. Diarra. Közölük megy el valaki.

SLICK
ha meg nem lesz egyértelmû hogy Lass fog padozni 😞 Félek attól h nem tesz majd jót neki a pad.

I3andy
És ha valamelyik vkp megsérül? Akkor megint jöhet a kapkodás.

Ennyi erõvel 4 csatár is teljesen felesleges, mert kettõ mindig padozna, ha nem három. Épp azért igazoltuk Xabit, hogy kiegészítsék egymást Lass-al. Tehát õk valószínûleg együtt lesznek pályán, és ezért kell Diarra aki Lass helyett és Gago aki Xabi helyett ugorhat be.

Rockynhooo
Na ja .. 4 teljesen felesleges. fõleg hogy lehet nem is két szûrõs játék lesz..

Drenthének jót tenne, ha stabil kezdõ lenne valamelyik középcsapatban
hunbasser
de 4 vkp van,kettõ minimum padozna mindig,ha nem 3,teljesen felesleges. én azt mondom,hogy Gagot ne adjuk el,de adjuk kölcsön. lehet,hogy Drenthével is így kéne tenni.

ReaL MaDRid x siempre

I3andy
Na most lesz egy kisebb szó fosásom. Akinek túl hosszú, az nem olvassa el. <#awink>

Valahogy most mindenki elfelejti, hogy Gago vitte a csapatot a hátán az egész õszi szezonban. Nem azt mondom, hogy a kezdõbe várom, de egy tisztességes kiegészítõ embernek tökéletes lenne. Óriási hiba lenne, ha Diarra vagy Gago-t elküldenék. Hosszú a szezon, arra készül a csapat, hogy 3 fronton is végig küzdjön a sikerért, a VB miatt így is gyorsított a tempó, el fog férni mind a kettõ a keretben. Nagyon valószínû amúgy is, hogy 4-4-2-es hadrendben fogunk játszani. Így a két középsõ helyre kell a négy játékos.

Szerintem, ahol túl sokan vannak , az a támadó szekció. Innen lehetne játékosokat elküldeni. Eddig Huntelaar elment. Még egy csatár várhatóan távozni fog, és ez remélem Nistelrooy lesz. Negredo fiatalabb, óriási potenciállal, Raúl visszavonulása után fontos szerep hárulhatna rá. A támadó középpályán is sokan vagyunk. Sneijder, Drenthe és Vaart közül, mehetnek ketten(de akár hárman is) szerintem, ahova akarnak. Ezeken a posztokon ott vannak: Kaká, C.Ronaldo, Granero, Robben, Guti és a három holland. A kezdõben Kaká és C.Ronaldo szerintem fix. Granero, Robben is sok szerepet fog kapni és még ott van Guti is, aki akár fentebb, de a pálya közepén is bevethetõ. Én legszívesebben talán Drenthet tartanám meg, õ szerintem jobban elviselné a padot mint a másik kettõ.

Lcapitant
nem hiányozna, menjen a celta vigóba 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

hunbasser
mehetne,csak ne riválishoz 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
annyit nem is adnának, felõlem mehetne.

Lcapitant
hát inkább ingyen a milánnak XD

hunbasser
fu,na nekik még 40 millióért se...

ReaL MaDRid x siempre

Gagot vinné ez Atletico
tesó07
Negredo-t felejtettem ki. Akkor viszont ez így tényleg sok. 😄D

RMCF

LasDen
Higuaín
Raúl
RvN
Negredo
Benzema

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
hát azt nem tudom hogy kit nem számolsz 😄
de itt a négy: raúl,higuaín,benzema,negredo +1 rvn

tesó07
Huntelaar-t eladtuk, akkor kit nem számolok..?

RMCF

miilann04
de õ az ötödik csatár.

tesó07
Sztem Nisti marad, 4 csatárra inkább szükség van, mint 4 vkp-ra és így M.Diarra megy.

RMCF

Ja mert õk nem mennek Amerikába. 😄

REAL MADRID

hunbasser
mostmár csak kettõt kell eladni,szerintem RvN és VdV fog menni.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
ma este alá is írja a szerzõdést :\ sajnálom nagyon.

így 27fõre csökken a keret. Szerintem a további távozók: VDV, RVN, Mali Diarra.

hunbasser
Az olasz Corriere dello sport címû sportnapilap értesülése szerint az AC Milan megszerezte Klaas-Jan Huntelaart, a Real Madrid holland válogatott labdarúgóját. A gólerõs támadóért 15 millió euró körüli összeget fizet a lombardiai klub. A 25 éves futballista csütörtökön érkezik Milánóba, ahol várhatóan négy évre szóló szerzõdést köt, idényenként 3,5 millió eurós fizetésért. Huntelaar januárban 20 millió euróért került Madridba, de az új vezetõedzõ, Manuel Pellegrini nem számol vele a következõ szezonra. A Real Madrid megerõsítette a tárgyalás tényét, egyúttal azonban közölte: egyezség egyelõre nincs.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Megérkezett és gyors edzésbe is állt:

Így hogy lezárultak az igazolások összegezve a dolgot én legjobban a spanyoloknak örülök hogy jöttek. Minden az öten jó játékra lesznek képesek meg örülök h spanyol csapatba spanyolok 😊 Utánuk Kakának , személy szerint tõle várok a legtöbbet. C.Ronaldot is megszeretem majd ha úgy fog játszani mint a MU-ban. Garayt nem láttam még igazán. Benzema meg olyan semmis egyelõre nekem , de remélem jó lesz õ is.

SLICK
Salgado, köszönjük! 😊

Rockynhooo
sosem feledem mikor a BL döntõn Morientes fejére ívelte a labdát 😊

I3andy
Míchel Salgado<#worship><#worship><#worship><#worship>

Menyus489
És elrontom a nevét 😞
Na akkor mégegyszer:
Miguel Ángel "Míchel" Salgado Fernández, köszönünk mindent, amit tettél a klubért!!!

Bátor fiú...

Menyus489
Én sem tudok, de valami olyasmit, hogy köszöni azt, amit a klub adott neki, hogy minden tisztelete a csapaté, nagyon szeretett itt játszani, ilyenek. Javítsatok ki, ha tévedek 😄
De az biztos, örök életére madridista marad.
GRACIAS, MITCHEL!!!<#eljen><#worship>

Bátor fiú...

ProGabe
nemtok spanyolul. mit mond?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.