Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raul 😄
I3andy
nekem ha bejön az account-os baszás frissiítem és utána jó újra

faszoba mind1ik account:/ ib+

shala
faszom, kakanak meglehetett volna a gol

non potest pluere aeternum

shala
http://www.justin.tv/luchito3000/popout en ezt nezem, jo minoseg es nem akad

I3andy
fasza épp most ment el: account :/

I3andy
madridista fõoldalán van egy justin-es stream, ami elég szép képû

account :/

Yulcsa
ez mûködik
link

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

http://www.justin.tv/gremio_tv/popout

nem találtam még normális streamet :S
hol nézitek nálamnem megy vagyis megy de nemaz

shala
eleg pici ez a stadion

minimum 1 megás nettel az elsõ link HD minõségben nézhetõ
#50107-es hsz-ban linkeltem két csatornát is, amihez ha letöltöd a 4 megás programot, akkor egész jó minõségben tudod majd nézni
Sziasztok!!!

A mai meccset nem adja semelyik sportcsatorna amit az okos digivel lehetne fogni?😄

úgyis lesz szerintem torrent a meccsrõl, szóval megnézheted majd ha akarod
SLICK
na sárcok én megyek aludni, 6kor keltem, 7-tõl du. 4ig melóztam. Megmozgattam több tonna árut, fáradt vagyok. Majd azért számoljatok be, hogy hogyan játszott a csapat és az újak hogyan muzsikáltak.

Remélem lövünk egy hatost.

na jó éjt all

Rudee
Halkan megjegyezném, hogy Alexnek meccsek közben nem egy igen sunyi belépõje van, amit megintcsak erõsen lehetne bírálni.
Teljesen fölösleges lenne a leigazolása. Így is van annyi védõnk, hogy szükséges lesz egy erõteljes rotáció (kivéve talán az elsõ 4 meccset). Ha meg idén is belefutunk a tavalyihoz hasonló sérüléshullámba, akkor egy Alex nem ment meg. De még kettõ sem.
Szükség esetén hozzá kell majd nyúlni Agushoz vagy Garyhoz a Castilla-ból, de szerintem Õk is csak elvétve kerülnek majd akár csak a kispadra is.
Ha meg szélre kell védõ, akkor ott lesz idén már Opare is a lehetõségek közt, fõleg ha nem tölti a fél szeznt az orvosok kezei közt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

I3andy
Lampard mint valaha volt legjobb középpályás? 😄 Ez jó, nem azt mondom hogy szar, de hogy a valaha volt legjobb. Gerrard, Redondo, Fabregas, Xavi? hogy csak a jelenbõl és közel múltból írjak

Metzeldernek mennyi lehetõsége is volt évközben bizonyítani? A Realos korszaka elõtt nem nagyon figyelted a pályafutását szerintem, ha így van akkor meg ne alkoss róla véleményt. Most, hogy újra formában van, vennél egy Alexet...csak gratulálni tudok

Amúgy sem én írok olyan kommenteket amibõl az derül ki, hogy nem nagyon értek az egészhez.

azt tegyük hozzá, hogy szerinted... mert szerintem pl Õ volt a legjobb, de ebbe ne menjünk bele

francért lesz ilyen késõn a meccs 😄
Mert a világ valaha volt legjobb közép pályása és karrierje legnagyobb hibája hogy nem szerzõdött a világ legjobb klubjához.
Jah és igen nem csak a bar. meccseken kell jól teljesíteni hanem év közben is! Ha sportolsz vagy sportoltál akkor tudhatod, ha nem akkor kezd el!

I3andy
Szerintem így is fogunk, engem teljesen meggyõzött Metzelder a felkészülés alatt

I3andy
Az lehet, de azt sem hiszem hogy túl sok szimpatikus ember lenne neki a keretben

Oncsi
Most ,hogy Pepe el lesz tiltva én igy állnék fel:

Ramos Albiol Metzelder Arbeola

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

shala
lehet lampard a kedvenc focistaja: ) en kiskorom ota realos vagyok, faterom barcas , na a lenyeg az egeszben az hogy a kedvenc playerem xavi 😄

I3andy
Pepe: asszem a videó mindent elmond róla, Metzelder: láttál te egyáltalán meccset a felkészülési idõszakból, õ Granero mellett a legjobb formában lévõ játékos szerintem

Nem is értem hogy lampard névvel minek ide írogatsz

shala
ez nagyon nagy meccse volt

ok legyen igazad, én inkább tõlük várom a show-t este kaka
ronaldo

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
dehogyisnem.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

akkor Zizouból is annyira kell emlékezni, hogy a vb-n felejt egy olaszt a döntõben? 😄
amúgy a Toronto elmúlt 3 meccse alapján nem kell fosnunk, ha figyelünk a helyi nagymenõ De Rosario-ra, õ a húzóembere a csapatnak, most játszottak CONCACAF bajnokok ligája meccset, ahol kikaptak egy semmi kiscsapattól otthon, végig a Toronto támadott, de egy kontrából a másik csapat nyert, a visszavágó 0:0 lett, az MLS-ben a New England Revolution volt az utolsó ellenfelük, velük egy harcos 1:1-es meccset játszottak, ha ez ellen a csapat ellen nem hozzuk a meccset, akkor kicsit furán fogok nézni a csapatra...
SLICK
ezt te sem gondoltad komolyan...

karajjj: bocs mikor beléptem mgé nem volt ott a streames kommented

hajnali fél kettõ (de oda is írtam az elõbb, hogy 1:30)
SLICK
pontosan mikor is lesz a meccs?

hát ha neked Pepe tavalyi szereplésébõl csak ennyi maradt meg...
Rockynhooo
Mert Pepe mit mutatott meg? Fejtsd már ki nekem légyszíves!

Stream
csak hogy mindenki észrevegye 😄

1:30-tól

egy, kettõ
Hat Pepe tavaly megmutatta mit tud(Getafe elleni meccse)+Metzelder amennyit játszott eddig nem igazan gyõzött meg senkit a valódi tudásáról, így nem csoda hogy egy még 1 középsõ jön.

I3andy
De nekünk van Pepénk, Albiolunk, Metzelderünk, Garaynk sõt akár még Ramosunk is arra a posztra, akik kb 1szintûek Alex-el(Garay-t nem igazán tudom megítélni: tavaly elõtt játszott úgy, tavaly nem remélem itt újra formába lendül) Remélem Perez nem kezdi el az idióta igazolásokat

Rockynhooo
Jó az az Alex mondjuk de tényleg felesleges lenne, meg hülye lenne a Chelsea elengedni.

ProGabe
"Mahamadou Diarra's agent has quashed rumours the midfielder is set to leave Real Madrid. "
http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_5478986,00.html

"Chelsea reject £18m Real Madrid bid for Alex"
mivan? mikor volt szó errõl? meg minek?
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/chelsea/article6742165.ece

"Real Madrid Coach Pellegrini Ready To Unleash Cristiano Ronaldo-Kaka-Benzema Trident
Canadian football fans could be first to see in the flesh the Galacticos' triple threat."
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/08/07/1426496/real-madrid-coach-pellegrini-ready-to-unleash-cristiano

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha ma este nem latunk varázslatot akkor soha.

hát ha ma a Torontonak nem rúgunk vagy hármat-négyet, akkor kezdhetünk aggódni...
zaki
Úgy néz ki ezzel a hajjal Kaká, mint Jim Carrey a Dumb és Dumberben 😛

miilann04
akkor mégis ma!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

shala
mellesleg ahol en lakom, itt is pont a mai napba meg becsuszik a kezdes