Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én fenn sem tuttam maradni.... 😄
ezé beállítottam az órám fél kettõre, de nem keltem fel...5.10-kor keltem, hogy megy a gép és a tévé 😄 de legalább nyertünk....
ezé beállítottam az órám fél kettõre, de nem keltem fel...5.10-kor keltem, hogy megy a gép és a tévé 😄 de legalább nyertünk....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mekkora jó kép 😄DD
REAL MADRID
az idõeltolódás miatt ott még csak hajnal van, szóval csoda, hogy már fentvan 😄
<#worship>#worship> Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOOOL? 😄D 3 seeds, 325 leechers
REAL MADRID
csak a golokról maradtam le semmi másról xD
amugy szep gol volt, benzema remekul helyezkedik es osztja a labdat elol
non potest pluere aeternum
Nem mutatott sokat, Sneijder a D.C. ellen lehetõséget kaphatna a helyén.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Negredo is szépen csinálta, Benzema-nak nem volt nehéz dolga és végre betalált. Alakul, bár ez nem igazi ellenfél.
egyetlen értelmes játékosuk van, a fonott hajú De Rosario, de akkor lenne gond, ha nem így játszanánk ellenük... ez így a jó 😄
nektek is irogatja a ccount hülyeséget??? Hogy oldjátok meg? Frissititek álandoan?
inkább a fox szokott európaival foglalkozni, és tudom hogy alul a hírek mennek, csak akkor is meglepõ volt, hogy ezeket is mutatták
ha nézed folyamatosan láthatod h kiírják a mai sorsolás párosításait,akkor nem fogják kihagyni ezt sem
amugy az espn-nek van kb 10 alcsatornája,gondolom ez foglakozik az europai sportokkal,focival.
amugy az espn-nek van kb 10 alcsatornája,gondolom ez foglakozik az europai sportokkal,focival.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
nekem is tetszik a játék de attol félek h elég gyenge az ellen!
egyre jobb az összhang
amerikai sportadón a levski - debrecen párosítást közlik? azt se tudják szerintem, hogy mik ezek 😄
en nekem nagyon unszimpatikus a srac, remenykedtem titkon hogy eligazol😄 de beismerem sokat fejlodott
na jól mondtam én, hogy ezt a Torontot le kell fociznunk! 😄
a Kaká cserét támogatom, mert akkor mehetnék aludni 😄
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
hatul hagyhatnank kibontakozni az ellenfel akcioit, mert mar en kezdem rosszul erezni magam annyira egyoldalu a meccs
Raúl<#worship>#worship><#worship>#worship>
Most a sok hozzáértõ a madridistán kíváncsi vok mivel fog jönni
Most a sok hozzáértõ a madridistán kíváncsi vok mivel fog jönni
lol?

Raúl 2x, még mindig Õ a legnagyobb. Remélem Lampard barátunk megnézi majd a meccset.
Ja és Breki láthatja, hogy nem, Krisztiánó nem csak 11bõl tud gólt lõni a Realban <#vigyor1>#vigyor1>
CR 😄
JOLVAN ASZT HISZEM ELMEGYEK LEFEKÜDNI MERT MÁR AZ IDEG SZÉTBASZ! nEM HISZEM H 1 NÉZIK MÁSOK MEG NEM TUDJÁK :/
de ACCOUNT
nemizgaz, ezis account