Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
ezzel csak az a baj hogy ez nem ugy mukodik hogy azt adod el akit akarsz, hanem azt adod el akit el tudsz, plusz nem tudhatjatok, hogy a jatekosok valoban mit mondanak es hogyan cselekszenek, konnyu mindig mindent a klubok tulajara fogni. foleg ha perezrol van szo : )

non potest pluere aeternum

Lcapitant
egyetértek, csak az a baj, hogy Perez lenézi a játékosokat (Robben, Sneijder, Salgado)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
Perez egy nagy görény! Tudom, hogy ezzel nem mondtam újat, na de VdV érezhetõen gyengépp mint Sneijder, miért nem õt kinálgatják? Robbenre meg ok nincs, hogy eladják, max hogy sérülékeny... Na de mostanában még ritka volt a sérülés, hamar felépült belõlük. Az meg, hogy kihajtja magát szinte mindig... így kell, mi a szarért nem értékelik? Na de ha ezzel a transzferrel valóban Ribéryt akarják idehozni, megint nem értem mert nem a bal szél a posztja, jobb szélre való mint CR. Látható a játékán is. David Silvának viszont tényleg örülnék, ha õ jönne Robben helyett. Na de ha ezzel a transzferrel tényleg egy Ribéry opciót alkottak, akkor meg Silva lesz az áldozat. Olyan kibaszások lesznek itt egyes játékosokkal, hogy hihetetlen.
Köszönjök Perez, ezt jól megcsináltad!

shala
hozzuk az osszes meccset

non potest pluere aeternum

Csabesz6
<#unalmas>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

real hatalmas hülyeséget csinál(t) Sneijder egy kiváló játékos ugyan úgy mint Robben és elküldik õket:S Klas Jan is egy jó csatár csak azt várták tõle, hogy az elsõ meccsen rúg vagy 4 gól:S
Egy biztos a Realnak nagyon nehéz dolga lesz mert rajtuk a világ szeme.

WuFraZselic
amugy egyik csapat honlapján sincs kint, az igaz, de Sneijder honlapján már igen, 2009 Inter van kíírva és ott a közlemény is 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Oncsi
Az Onda Cero és Cadena SER szerint a Real Madrid további egy vagy két igazolást tervez. A célpontok: Silva és Cazorla.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasCar16
na blánkók, ez érdekes lesz, így elsõ blikkre nektek van a legnagyobb esélyetek, de azért nem semmi kirándulások várnak rátok, pár meccs és kiderül h Pellegrini mennyire alkalmas a kispadra, én személy szerint annyira még nem ijedtem meg 😊

#acm

SLICK
lol tényleg, Heinze meg Marseille-be került, BL- topikban csak Kaká jutott eszembe 😄 Mindegy úgy is utáltam azt az embert, nem csoda, hogy elfelejtettem. A csoportelsõség meg kötelezõ. Ja igen még Huntelaar az aki Milanban van. ezért érdekesebb csak a Milan elleni meccs

a Marseille se olyan hûdefasza még, nekik is össze kell még állniuk
eZo
nagyon nehéz csoport ! De aki BL-t akar nyerni annak ez nem lehet kifogás !
Jó a keret, hosszú a kispad, majd meglátjuk mire lesz elég...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
Véleményem szerint a Milan nem valami acélos , maguk a szurkolóik nem hisznek a bajnoki címben , szerintem õket itthon simán verjük , San Siroban jo egy X-is. Marseilletõl jobban tartok mint a Milantol az a vicc, eléggé megerõsödtek a nyáron de itthon õket is zúzni kell kinnt meg nem kikapni , Zürich ellen meg kb azt várom mint tavaly a Borisov ellen. Aztán a Franciák és az Olaszok eldöntik egymás közt kijön tovább mögöttünk.

DE bármi történhet, tavaly is kb ezt vártam vna aztán szépen szoptunk Juvetol... na mind1 most én kb ezzel számolok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

eZo
ne is mond emlékszem még a Monacora 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

miilann04
marseille helyett jöhetett volna egy bordeaux/olympi, de sztem komoly panaszra nincs okunk, csoport elsõként, szó nélkül kell tovább menni, nincs mese
mindemelett elégg cickány csoportok jöttek össze..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ProGabe
off

ha én faszozok a logómban, akkor mit kapok? nem értem én ezt, komolyan nem értem

/off

pont olyan csapatok, a francia, meg a svájci, akik vérkomolyan veszik majd a meccset (jó, ez egyértelmû), ráadásul ezek betonstabil együttesek, folyamatosan egyenlõ teljesítményt tudnak nyújtani és nem szarják össze magukat az ellenféltõl. nehéz lesz, nagyon nehéz

na meg ugye Morientes! lehet folytatja a rossz szokását és bepakol nekünk párat, ha már BL

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
bocsi: Marseille és Rangers, de nem kell felkapni a vizet egybõl

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Írd már le helyesen azokat a neveket.

REAL MADRID

Lcapitant
Mondjuk a Márszejj helyett kaphattuk volna a Réndzsörzt

Rockynhooo
Szerintem simaliba 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
Kemény csoport😄 de kötelezõ a továbbjutás !!!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aha meg Kaká is vissza 😄

REAL MADRID

Hunti meg Heinze visszajön 😄
ProGabe
ááá, ez nagyon kemény lesz

Marseille -.-
ProGabe
Milan 😮

ProGabe
ezt is próbáljátok ki

Lcapitant
köszi, de találtam tv-ben 😄
igaz hogy német, de nem baj 😄

Lcapitant
honnan loptad? 😄

hehehe van digisportom xD

ProGabe

Oncsi
stream kellene pls😊

most így elképzeltem, hogy az éjszaka közepén hótrészegen elkezdi hívogatni, hogy te figyeljmá' te, gyere má'
szefó topik egyenlogója xD
sajátba van szefó topik, nekik az egyenlogójuk
WuFraZselic
küld* de amúgy tudok ám írni <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
eltom képzelni ahogy Mourinho hajnali 2kor sms-eket küldd neki 😄
btw #50760 mi ez az új logo stilus? kezd elterjedni 😄 ez valami tápighoz va'? xD

LasDen
vigyázz mert bármikor hívhat... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

este felhívott valaki én meg nagy álmosan csak bediktáltam neki... :S
Lcapitant
én megadtam neki 😄

LasDen
Mourinhonak megvan a világ összes játékosának a telefonszáma.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
upsz, bocs. nem kellett volna? <#wow2><#idiota>

WuFraZselic
amúgy Mourinhonak ki adta meg Sneijder mobilszámát? <#idiota>

WuFraZselic
algériai

#50754 hát ez a nyilatkozat jelent meg, szerintem a madridistán is kintvan:
"A távozásom nem visszalépés, mivel a világ egyik legnagyobb klubjához jövök, ami az elmúlt négy évben bajnok volt hazájában. Az elmúlt hetekben Mourinho több sms-t is küldött nekem, amelyekben arról írt, mennyire szeretné, ha nála játszanék. A derbi? Az edzõ dönt, de készen állok rá."

Hoeness egy órával ezelõtt nyilatkozta a BILDnek, hogy tárgyalnak, de még nincs semmi konkrét, Perez meg annyit, hogy haladnak a dologgal
Casillas
azért abban még bízok, hogy se a Real, se az Inter, se a Bayern honlapján nincs említve egyik átigazolás se... <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

-.-
szerinted mért van olyan arab feje? 😄
LasDen
csak a perez....mert õ az atyaúristen és mindenkifelett dönt....

Korábban beszámoltunk arról, hogy Lassana Diarra, Mahamadou Diarra és Karim Benzema számára kezdetét vette a Ramadán, a böjt hónapja. Némi meglepetésre az AS mai száma arról számol be, hogy idén a három játékos nem fogja megünnepelni a Ramadánt.

Benzema is mohamedán??? nem is gondoltam volna...