Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
non potest pluere aeternum
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Köszönjök Perez, ezt jól megcsináltad!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy biztos a Realnak nagyon nehéz dolga lesz mert rajtuk a világ szeme.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
#acm
Jó a keret, hosszú a kispad, majd meglátjuk mire lesz elég...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
DE bármi történhet, tavaly is kb ezt vártam vna aztán szépen szoptunk Juvetol... na mind1 most én kb ezzel számolok.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
mindemelett elégg cickány csoportok jöttek össze..
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
ha én faszozok a logómban, akkor mit kapok? nem értem én ezt, komolyan nem értem
/off
pont olyan csapatok, a francia, meg a svájci, akik vérkomolyan veszik majd a meccset (jó, ez egyértelmû), ráadásul ezek betonstabil együttesek, folyamatosan egyenlõ teljesítményt tudnak nyújtani és nem szarják össze magukat az ellenféltõl. nehéz lesz, nagyon nehéz
na meg ugye Morientes! lehet folytatja a rossz szokását és bepakol nekünk párat, ha már BL
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igaz hogy német, de nem baj 😄
bl.tv2.hu
digisport.hu
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
btw #50760 mi ez az új logo stilus? kezd elterjedni 😄 ez valami tápighoz va'? xD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#50754 hát ez a nyilatkozat jelent meg, szerintem a madridistán is kintvan:
"A távozásom nem visszalépés, mivel a világ egyik legnagyobb klubjához jövök, ami az elmúlt négy évben bajnok volt hazájában. Az elmúlt hetekben Mourinho több sms-t is küldött nekem, amelyekben arról írt, mennyire szeretné, ha nála játszanék. A derbi? Az edzõ dönt, de készen állok rá."
Vivimos por ti, vence por nosotros.
szerinted mért van olyan arab feje? 😄
Korábban beszámoltunk arról, hogy Lassana Diarra, Mahamadou Diarra és Karim Benzema számára kezdetét vette a Ramadán, a böjt hónapja. Némi meglepetésre az AS mai száma arról számol be, hogy idén a három játékos nem fogja megünnepelni a Ramadánt.
Benzema is mohamedán??? nem is gondoltam volna...