Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
azt vágom. de azt nem hinném hogy ilyen hülye barom ember létezne aki eladná 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
ez most nagyon...nagyon...ejj....hüpp..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
pedig a Marca közölte

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Ez tuti kamu 😊

még nem biztos
Lcapitant
egyetértek, de ne robbent.... 😞
robben jó lehetett volna 1 félidõre, az elõzõ meccsen is mit csinált??? :'(

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

zaki
Ha ez igaz, akkor <#levele>

miilann04
de bazki az elõszezon egyik legjobb játékosa volt..
már elõre látom hogy egy késõbbi ribéry üzletet készített ezzel elõ perez..
amugy véleményem szerint hiába hozza ide egyik kezével cr-t meg kaká-t, ha a másikkal elszórja huntelaart,sneijdert és robbent..
nem mondom hogy nem haladtunk elõre csapatépítésben de ezekkel a húzásokkal perez elõre lép kettõt és egyet vissza.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Biztos vagyok benne, hogy Robbent Ribery miatt adták el. És most opciós jogot szereztünk a franciára. Én sajnálom mert Robben nagyon jó volt mostanában 😞

Perez takarítja Calderón hagyatékát.

REAL MADRID

Lcapitant
dejó...
sneijder után robben is...
robbennek helye lenne a csapatban, csak az a baj, németbe vki keményen odalép, 4hét szünet
sneijderrel meg ki*asztak 😞

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Csabesz6
omfg<#duhos2><#duhos2><#duhos2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

miilann04
FRISS - Arjen Robben 25 millióért a Bayern csapatához szerzõdött

<#boxer><#duma><#boxer><#duma><#boxer><#duma><#boxer><#duma><#boxer><#duma>

Csabesz6
danke

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

miilann04
itt lesz majd stream

Rudee
Digigenyán.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Csabesz6
Melyik csatornán lesz, és mikor?
Gondolom Eurosport 1/2, de a mûsorukon nem vettem észre.

miilann04
pool,real,bordeaux,dvsc
ezt szeretném úgyhogy erre is tippelek.

horpeti
ASnnak én is örülnék, és akkor csak a döntõben találkozna újra a Debrecen a Reállal, nem? 😊

Rudee
Kár, hogy pont délutánra megyek dolgozni, így nem látom élõben.

Szerintem Manchester, mi, Olympiakos és Unirea/Rubin Kazan.
Aminek örülnék: Bayern, mi, Fiorentina, Debrecen 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oncsi
Ma ki mit tippel,kivel leszünk egy csoportban?😄

Tippem: Chelsea,Real Madrid,Fiorentina,Zürich

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
Göllövõlista az elõszezonból

Benzema - 5 gól
Raúl - 5 gól
Robben - 4 gól
Cristiano Ronaldo - 3 gól
Higuaín - 2 gól
Granero - 2 gól
Negredo - 1 gól
Kaká - 1 gól
Sneijder - 1 gól
Lassana Diarra - 1 gól
Metzelder - 1 gól

míg mások gólokat lõnek a Real gölt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fordulat Sneijder ügyében? A La Gazetta szerint Sneijder nem sokkal ezelõtt mégis elfogadta az Inter ajánlatát és öt éves szerzõdést fog aláírni a milánói klubbal.

<#wilting><#fejvakaras>

na ja kezdve az arsenallal 😞 majd jött a mu 😄
Rockynhooo
Elismerem ,hogy életemben 1.nek hülyeséget írtam😄 de arányaiban akkor sem jelentene ez megoldást, és semmi értelme sem lenne szvsz.

most tudom, hogy Real topik, de azért asszem az angolokat elintézte már a klasszisokból álló Barca 😄
Hát hogyne. Elsõ szánalmas, második vicces 😄DD

REAL MADRID

Oncsi
2 összesküvés elméletet halottam😄

1. Real már májusban megállapodott a 2 játékossal(liverpool),és csak azért ment az idõhúzás,hogy Rafa Benítezt megbontsák a klubon belül,hogy majd ott kavarodások legyenek atulajdonosokkal és majd jöjjön hozzánk😄

2. Platini intézte el Pereznek a 300 millás hitelt,hogy BL-ben megtörjék az angol uralmat és legyen ott már egy igazi klasszisokkal teli sztárcsapat

Viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy kiket nem fog jelölni az elsõ bajnokira az edzõ.

REAL MADRID

ProGabe
ugyan, csak 300 milliós kölcsönünk van (amit sok szaf adósságnak hív -.-)

szerk: ez Rockynak ment volna, bár mind1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azért az hogy pénzre nincs szükségünk merész kijelentés 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
napok óta minden Mu-s haverom ezzel baszogat hogy Robben megy hozzájuk :| csak ne be ne igazolódjon... de nem érteném miért... pénzre nincs szükségünk , játékra meg a csapat vezére kb. nagy hülyeség lenne elengedni.

Oncsi
A Real Madridnak 26 játékosa van jelenleg, így a 25-ös BL-keret megjelöléséhez elvileg csak egy játékost kellene eladni. Antonio Adán azonban 1988. után született, így õt B listán nem lehet nevezni, csak A-n. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi keretbõl legalább két labdarúgónak távoznia kellene...

2? áá:S

A Marca címlapon számol be arról, hogy Wesley Sneijder nem távozik Madridból. Arjen Robben édesapja (ügynöke) viszont a lehetõséget kihasználva állítólag a fia elengedését kérte. A holland támadóért a Manchester United és a Liverpool érdeklõdik.

Õt ne:S

az enyhe kifejezés!
Ugy érzem, hogy ez a keret nagyon erõs 😛

SLICK
sztem Torres lesz aki kölcsönbe megy, hogy fejlõdjön. Arbeloa elég lesz cserének jobbra. Már ha Drenthét bal hátvédnek szánja-e Pelelgrini.

Oncsi
Torres-t passzolnám el én akkor már ,ha kell egy hely vagy Drenthe kölcsönbe...

Én ezt a mez megvonást se értem. Odamennek Lass-hoz hogy mostantól te vagy a 10es. És õ csak úgy köszi?

REAL MADRID

ezért kérdem, mert vdV egyértelmû, de még ki?
Oncsi
Dudek ,Casillas,Adan
Ramos,Arbeola,Metzelder,Garay,Albiol,Pepe,Marcelo,Drenthe,Torres
Xabi,Cr,Kaka,Gago,Diarra,Lass,Guti,Granero,Robben
Raúl,Benzema,Higuain,RvN

25fõ
+
Sneijder

SLICK
egyértelmû, hogy VdV... de már mindenkép pcsak 1 embernek kell mennie, hogy meglegyen a 25 fõ?

eZo
szerintem VDV és Miguel Torres

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

akkor ki megy? 😄
Oncsi
Sneijder meggyõzte Valdanót és Pellegrinit: MARAD A REAL MADRIDBAN! Eseménydús napon van túl a holland játékos, azonban az esti megbeszélésen egyezségre jutott a vezetõséggel: küzdhet a csapatba kerülésért, a vezetõség pedig fenntart számára egy helyet az idei keretben.

wow😊

SLICK
az a baj, hogy a vezetõségünk hülye mint a segg. Mi az már, eltiltani az edzéstõl? Nekem ég a pofám.

Õ tudja mit akar, csak a vezetõség nem engedi.

REAL MADRID

WuFraZselic
jókérdés... minden lezsírozva Interrel, erre ma nem ment el Milánóba... nem tudom mit szenved, sok választása nincs, elfogják tiltani az edzésektõl , már a mezszámát is elvették... ezek után ne is jöjjön hozzánk, ha ennyire nem tudja mit akar

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
lol most nézem Lass 10-esben. Remélem Sneijder mégis marad :S

Rockynhooo
Be kell illeszkednie meg átvenni a spanyol bajnokság ritmusát.. a Barcaban Ibra se egy császár eddig , majd belejön itt mindenki csak hozzá kell szokni.

SLICK
gyönyörû gólok, örülök hogy BEnzema elkezdte szarni a gólokat. Mondtam én, hogy gecijól járunk vele. CR meg ennyi, tudtam fos lesz, még ha tegnap akart is valamit mutatni...

robotnyk
Valdano:

"A Real Madridnak és a Barcelonának lényegében hasonló a modellje: két közösség profitorientáltság nélkül. A Barcelona most sokat nyert az utánpótlás egy kiváló generációjával, mint amilyen a Quinta del Buitre volt a maga idejében.

Mindkét klub a saját szemszögébõl próbálja elfoglalni a helyét a világban. A Barcelona Katalóniából befelé tekint, míg a Real Madrid Spanyolországból kifelé. Két különbözõ úton járnak a csapatok hogy megérkezzenek ugyanabba a célba: a világ labdarúgásának a tetejére.

A válságra megoldást keresõ közgazdászok szerint is befektetés kell a piacnak. A két klub hitelképessége között különbség van. A felvett hiteleket vissza kell fizetni, de nem szabad elfelejteni, hogy a leggazdagabb klub vagyunk a világon. Az idén nyár munkáját normál esetben három év alatt végeztük volna el."