Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
És a vicc hogy 3szor kevesebbért adtuk el mint amennyit Riberyért kértek 😄 miközben egy szint a két ember, kiégtem örökre...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
omg... eladtuk a csapat egyik legjobbját 😄 nem is sírok inkább nevetek hogy léteznek ekkora farok emberek tényleg... ha jön Silva akkor még megbocsájtható a dolog de így kurva jo lesz egy szélsõvel...

LasDen
holnap meccs és végre nem kell streammel baszakodni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
ha megnyernénk mindent idõn, vagy "csak" a bl-t és a bajnokságot, akkor nem lenne bajom, de robbenel így kib*szni?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
nem volt újraválasztás....nem volt más...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én azt várom, hogy szokjon össze a csapat. Ne essünk ki az elsõ ellenféllel szemben a Spanyol kupában, BL negyeddöntõ. És Bajnoki cím, mert arra félig összeszokott csapattal is nagy esélyünk van.

REAL MADRID

az ilyen nyilatkozatok után erõsen meg gondolom hogy tényleg jó döntés volt Perez újra választása így elbánni ilyen klasszis játékosokkal hát ÉN szerintem nem Real hoz illõ.

szerinte túl sokat játszott a fifa 09 el😄

mindenki 3 címet vár idén, de azt nem sokan gondolják végig (köztük Perez sem), hogy ez nem csak úgy megy, hogy vettünk jó focistákat, megnyerünk mindent...
Lcapitant
Robben: "Rengeteget hazudtak"
2009.08.28., forrás: www.as.com, írta: zizou fan

Miután Arjen Robben részt vett utolsó edzésén a Real Madrid játékosaként, a madridi Barajas repülõtérre sierett, hogy felszálljon a Münchenbe tartó járatra, mely pályafutásának következõ állomására szállítja õt. A hivatalos bejelentés elmaradása ellenére a holland támadó gyakorlatilag a Bayern München játékosának tekinthetõ, hisz a helyszínre érkezõ újságíróknak adott válaszai minden további kétséget eloszlattak az üggyel kapcsolatban.

Hogy érzi magát most, hogy a Bayern München játékosa lett?
Elégedett és boldog vagyok...Igen, végül távozom.

Csalódott, hogy ennyi munka után el kell igazolnia?
Igen, de ha valamit el akarnak intézni az irodából...nos, a játékos nem sokat tehet ellene.

El akart menni, vagy maradni szeretett volna a Madridban?
Sok mindent olvastam a nyáron, de igazság szerint én nem szándékoztam elhagyni a csapatot. Tudatnom kell a madridistákkal, hogy maradni akartam, a klub viszont jobbnak látta, ha megválik tõlem. Rengeteget hazudtak. Végül el kellett döntenem, mi a legjobb lehetõség számomra. Futballistaként a játék és a bizonyítási lehetõség a legfontosabb. A Bayern nagyszerû benyomást tett rám, és azt hiszem, jól fogadnak majd Münchenben.

Ön – Sneijderrel és Van der Vaarttal ellentétben – sok lehetõséget kapott az elõszezoban, ráadásul a mezszámát sem vették el...
Ez így van, amikor azonban elérkezik az igazság pillanata, a mezszám már semmit sem számít...

Sneijder – saját elmondása szerint – úgy érzi, rosszul bántak vele a klubnál. Ön is elmondhatja ezt magáról?
Úgy gondolom, hogy egy ilyen nagy klubnak, mint a Real Madrid, nagyobb emberséget kellett volna tanúsítania. Ilyenek az emberek. A szurkolóknak el kell mondanom, hogy bár nem akartam távozni, most nagyon boldog vagyok.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Ha idén nem nyerünk meg mindent akkor Perez elnöknek át kellene gondolnia mit is tett, szerintem káká, alonso, benzema, jo igazolás de a többire meg aludni kellet volna. Ronaldo nem nagyon mutatott semmit pedig majdnem 100 M eu-ba került neki ha nem megy akkor is villogni kellene nem?

I3andy
Sneijdert még jogosan adtuk el, nem fért volna be szinte soha a csapatba, max ha az elõtte lévõ 4 támadó(Káká, CR, Granero, Robben) szellemû kp sorozatosan szarul játszott volna. De mivel eladtuk Robbent is (istenem de nagy farok ez a Perez :/)...

Diarra és RVN kell, mind2 elsõ számú cserék lesznek, kellenek ilyen emberek is

miilann04
hát akik azt hitték h szám nélküli mezbe fog játszani egész évben az meg is érdemli <#zavart1>

amugy a deportivo elleni keretbõl vdv mellett miguel torres nem hiáynzik senkinek? <#zavart1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Lcapitant
eladja a fiatalokat, nemhogy eladná Mamadut vagy rvn -t, nem õ eladja sneijdert meg robbent :S

I3andy
Ezennel 100%osan biztossá vált, hogy Perez semmit sem változott. Jövõre szépen eladja Lassot, elküldi az edzõt és vesz még 3 támadót. Röhej ez az ember<#shakehead><#shakehead>

Mor3llo
Cask a védelem meg a kapus fos, így meg baszhatjuk az egészet<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na mindegy, azért sok sikert kívánok neki. És persze Sneijdernek is.

REAL MADRID

horpeti
Ribery Robben kettõs a Münchenben az elég erõs. 😊

Mor3llo
Remélem marad Ribery is<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
már megint kirakatcsapatunk lesz? <#szomoru1>

perez te faszkalap, teeeee

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pont azon gondolkoztam, hogy f*szér nem a 10-est kapta...
hát nagyon remélem, hogy Riberynek a felvezetése ez az igazolás...
Hoeness egész nyáron fikázta a csapatot a médiában, mi meg odaadjuk fillérekért Robbent.

Ezekután minimum, hogy Riberynek jönnie kell.

REAL MADRID

Arjen Robben távozásával Karim Benzema lesz a Real Madrid új 11-es számú játékosa. A francia eddig a 19-es mezben szerepelt, melyben az elõszezon során hat alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.

Most biztos örül az a pár ezer szurkoló aki a bemutatás után vette meg a Benzema mezeket.

REAL MADRID

WuFraZselic
és Van der Vaart? <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VdV-ot meg már sehol nem említik? Az szép.

REAL MADRID

horpeti
Azért kemény ez a nyilatkozat is. Vagy csak kitalálták ezt is?

LasDen
A Real Madrid Deportivo elleni kerete: Casillas, Dudek; Marcelo, Albiol, Metzelder, Garay, Arbeloa; Gago, Lass, Guti, Drenthe, Granero, Xabi Alonso, Kaká; Raúl, Benzema és Cristiano Ronaldo.

Kimaradt: Van Nistelrooy és Diarra (technikai döntés), Ramos (sérülés) és Pepe (eltiltás).

LasDen
ha bizotsan jönne helyette Ribery akkor aszondom oke, de így eléggé rizikós a dolog.... 😞

mi lesz vagy 3 középpályás sérült lesz vagy eltiltása lesz akkor ki fog játszani?!
vicces a real felfogása BL döntõt a tv fogja nézni a csapat.

Arjen Arjen...<#shakehead> az év faszsága...
Münchenbe repülése elõtt Robben elmondta, nem önszántából hagyja el a Real Madridot, mivel a korábbi híresztelések ellenére szeretett volna maradni a spanyol csapatnál.

„Sok mindent olvastam a nyáron az átigazolásomról, de az igazság az, hogy nem akartam távozni – fogalmazott a holland az elutazása elõtt. – A madridi szurkolóknak el kell mondanom, hogy itt szerettem volna maradni, de a klub el akart adni. Sok hazugság jelent meg. Döntenem kellett, hogy mi a legjobb nekem, mivel futballistaként az a legfontosabb számomra, hogy játsszak. Úgy gondolom, hogy Münchenben szívesen fogadnak majd. Szerintem a Realnál emberibben is bánhatnának a játékosokkal, de most már örülök, hogy elhagyom a csapatot.”

Mor3llo

WuFraZselic
<#eljen>

amúgy

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

miilann04
HIVATALOS: "A Real Madrid megállapodott az Internazionale csapatával Wesley Sneijder átigazolását illetõen."

<#shakehead>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
hát ezt nem értem, az egyik legjobb madridban, sajnáltam amikor mi eladtuk nektek, de már ugy megszoktam a realban.. bbc is írja az már sokat jelent.sajnálom!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oncsi
Sztem lesz is igazolás! Simán el tudom képzelni,hogy bejelentik 31.én :Ribery MAdridba igazolt vagy Silva Madridba igazolt ...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
én nem emlékszem arra, hogy bármikor azt mondták volna, hogy az edzõé lesz az utolsó szó. ezt Calderonék mondták, aztán szartak rá.

Sneijdert nagyon sajnálom, sokat dolgozott, de valahogy nem hiszem, hogy ebbe a csapatba kezdõként beleférne. és az még nekünk sem megy, hogy több jól fizetett cserét tartsunk hidegen.

Robben remek játékos, jó volt az elõszezonban, de azért remélem emlékeztek, hogy 2 meccs után eddig 2 hét pihenõ volt a minimum. még lehet igazolás a helyére.
LasDen
perez nem hazuttolta meg magát...ugye valdanoval azt monták, hogy az edzõ dönt...hát végülis dönthet csak senkit nem érdekel a klubnál....<#shakehead><#sir>

Rudee
Kezdek lenyugodni.

Nem tudom, mi lesz ha nagy Krisztiánó lesérül. Szélsõ nélkül jó lesz biztos. Aztán télen meg ki jön Pelegrini helyett? Perez nagyon elkúrta.
Vdõnk meg cstárunk van zsákszámra, középpályán robotoló játékosok is vannak, de aki elõre jácca a labdát, az már nincs sok. Izgalmas lesz ez a 4-1-5ös felállás. Most sajnálom legjobban, hogy szombaton lemaradok a bajnoki nyitányról, igazán érdekelt volna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szerintem is, de helyette Ribery-t és vagy silvat, de nem értem miért akarja elküldeni?

Rudee
Ha ez a Robben eladás igaz, akkor Perez most nagyot hibázott.
A csoport amúgy jó, 14 pont a minimum. Milánóban és Marseille-ben belefér egy X, a többi kötelezõ.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ProGabe
Szeptember 15., kedd (20.45): FC Zürich-Real Madrid, Olympique Marseille-AC Milan
Szeptember 30., szerda (20.45): AC Milan-FC Zürich, Real Madrid-Olympique Marseille
Október 21., szerda (20.45): Real Madrid-AC Milan, FC Zürich-Olympique Marseille
November 3., kedd (20.45): AC Milan-Real Madrid, Olympique Marseille-FC Zürich
November 25., szerda (20.45): Real Madrid-FC Zürich, AC Milan-Olympique Marseille
December 8., kedd (20.45): FC Zürich-AC Milan, Olympique Marseille-Real Madrid

bannerba vele 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hasonlít Zizouéra 😄
shala
btw en sem adnam el robbent, imadom a kopasz fejet 😄

non potest pluere aeternum

WuFraZselic
azt speciel én sem, tõletek egyik legjobb volt felkészülés idején... az tény hogy sérülékeny, meg néha csak örökölni lehet tõle a labdát, de õ balszélsõ, ahova nincs ha jól tom emberetek... de az még nem offisöl, lehet még reménykedni abban 😄 Sneijderben már nem, õ szombaton már milánói derbit játszik 😊

Rockynhooo
Még Sneijdert megértem , na de Robbent eladni arra nincs magyarázat...

WuFraZselic
nem akarok önismétlõ lenni, de ez már hivatalos
ez talán hiteles forrás...

shala
nezhetjuk sneijder esetet is, aki azt mondta hogy itt akar maradni bizonyitani akar, erre megegyezett a vezetoseggel ( a hirek szerint, ugye mi mindig abbol ertesulunk, es nem hivnak fel az erintettek bennunket telefonon) hogy maradhat, es most? elmegy megis? es miert? mert perez egy fasz, de lehet azert mert megkapta azt a fizetest amit akart. attol fugg hogy nezzuk. ( ha egyaltalan elmegy 😄 )

non potest pluere aeternum