Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
2009.08.28., forrás: www.as.com, írta: zizou fan
Miután Arjen Robben részt vett utolsó edzésén a Real Madrid játékosaként, a madridi Barajas repülõtérre sierett, hogy felszálljon a Münchenbe tartó járatra, mely pályafutásának következõ állomására szállítja õt. A hivatalos bejelentés elmaradása ellenére a holland támadó gyakorlatilag a Bayern München játékosának tekinthetõ, hisz a helyszínre érkezõ újságíróknak adott válaszai minden további kétséget eloszlattak az üggyel kapcsolatban.
Hogy érzi magát most, hogy a Bayern München játékosa lett?
Elégedett és boldog vagyok...Igen, végül távozom.
Csalódott, hogy ennyi munka után el kell igazolnia?
Igen, de ha valamit el akarnak intézni az irodából...nos, a játékos nem sokat tehet ellene.
El akart menni, vagy maradni szeretett volna a Madridban?
Sok mindent olvastam a nyáron, de igazság szerint én nem szándékoztam elhagyni a csapatot. Tudatnom kell a madridistákkal, hogy maradni akartam, a klub viszont jobbnak látta, ha megválik tõlem. Rengeteget hazudtak. Végül el kellett döntenem, mi a legjobb lehetõség számomra. Futballistaként a játék és a bizonyítási lehetõség a legfontosabb. A Bayern nagyszerû benyomást tett rám, és azt hiszem, jól fogadnak majd Münchenben.
Ön – Sneijderrel és Van der Vaarttal ellentétben – sok lehetõséget kapott az elõszezoban, ráadásul a mezszámát sem vették el...
Ez így van, amikor azonban elérkezik az igazság pillanata, a mezszám már semmit sem számít...
Sneijder – saját elmondása szerint – úgy érzi, rosszul bántak vele a klubnál. Ön is elmondhatja ezt magáról?
Úgy gondolom, hogy egy ilyen nagy klubnak, mint a Real Madrid, nagyobb emberséget kellett volna tanúsítania. Ilyenek az emberek. A szurkolóknak el kell mondanom, hogy bár nem akartam távozni, most nagyon boldog vagyok.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Diarra és RVN kell, mind2 elsõ számú cserék lesznek, kellenek ilyen emberek is
amugy a deportivo elleni keretbõl vdv mellett miguel torres nem hiáynzik senkinek? <#zavart1>#zavart1>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
perez te faszkalap, teeeee
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezekután minimum, hogy Riberynek jönnie kell.
REAL MADRID
Most biztos örül az a pár ezer szurkoló aki a bemutatás után vette meg a Benzema mezeket.
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
Kimaradt: Van Nistelrooy és Diarra (technikai döntés), Ramos (sérülés) és Pepe (eltiltás).
vicces a real felfogása BL döntõt a tv fogja nézni a csapat.
„Sok mindent olvastam a nyáron az átigazolásomról, de az igazság az, hogy nem akartam távozni – fogalmazott a holland az elutazása elõtt. – A madridi szurkolóknak el kell mondanom, hogy itt szerettem volna maradni, de a klub el akart adni. Sok hazugság jelent meg. Döntenem kellett, hogy mi a legjobb nekem, mivel futballistaként az a legfontosabb számomra, hogy játsszak. Úgy gondolom, hogy Münchenben szívesen fogadnak majd. Szerintem a Realnál emberibben is bánhatnának a játékosokkal, de most már örülök, hogy elhagyom a csapatot.”
amúgy
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
<#shakehead>#shakehead>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Sneijdert nagyon sajnálom, sokat dolgozott, de valahogy nem hiszem, hogy ebbe a csapatba kezdõként beleférne. és az még nekünk sem megy, hogy több jól fizetett cserét tartsunk hidegen.
Robben remek játékos, jó volt az elõszezonban, de azért remélem emlékeztek, hogy 2 meccs után eddig 2 hét pihenõ volt a minimum. még lehet igazolás a helyére.
Nem tudom, mi lesz ha nagy Krisztiánó lesérül. Szélsõ nélkül jó lesz biztos. Aztán télen meg ki jön Pelegrini helyett? Perez nagyon elkúrta.
Vdõnk meg cstárunk van zsákszámra, középpályán robotoló játékosok is vannak, de aki elõre jácca a labdát, az már nincs sok. Izgalmas lesz ez a 4-1-5ös felállás. Most sajnálom legjobban, hogy szombaton lemaradok a bajnoki nyitányról, igazán érdekelt volna.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A csoport amúgy jó, 14 pont a minimum. Milánóban és Marseille-ben belefér egy X, a többi kötelezõ.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Bajnokok Ligája magazin - Ronaldo vs Kaká
Ha esetleg még nem látta volna valaki!
Szeptember 30., szerda (20.45): AC Milan-FC Zürich, Real Madrid-Olympique Marseille
Október 21., szerda (20.45): Real Madrid-AC Milan, FC Zürich-Olympique Marseille
November 3., kedd (20.45): AC Milan-Real Madrid, Olympique Marseille-FC Zürich
November 25., szerda (20.45): Real Madrid-FC Zürich, AC Milan-Olympique Marseille
December 8., kedd (20.45): FC Zürich-AC Milan, Olympique Marseille-Real Madrid
bannerba vele 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez talán hiteles forrás...
non potest pluere aeternum