Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
<#wow3>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

konkrétan nem lesz kis pad

miilann04
én se, viszont eddig az volt a baj h nem férünk be a 25ös keretbe, most elment már sneijder és robben, esélyes hogy távozik még vdv és miguel torres+most gago
nem lesz vicces ha így lerövidül a padunk..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
nem sajnálnám

A Cadena COPE szerint a Real Madrid és az Espanyol már tárgyal egymással Fernando Gago kölcsönadásáról, és a felek között közel is lehet az egyezség.

WTF?? <#ijedt>

REAL MADRID

hedonist
😄 és õ nem makeléle, hanem lass, és õ nem utánozza! de mi van ha azt kéri az edzõ??<#miaz>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

horpeti
Lass azt csinálja, amit az edzõ mond. Ha kezdõ, akkor Õ kezd. 😄D

hedonist
xabi?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
ja

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
én így képzelném el a kezdõt:
Casillas, Arbeloa, Metzelder, Albiol, Marcelo, Lass, CR, Kaká, Granero, Raúl, Benzema

amúgy a meccs este 8-tól lesz?

horpeti
Pellegrini nyilatkozat madridistáról:
"Robben ittléte sok alternatívát biztosított számunkra. Mindenesetre a helyét betöltõ játékosok is segíteni fogják a csapatot. Tudtam, hogy nagyra becsült játékos, de tetszett neki az ajánlat, a döntést pedig a klub és a játékos közösen hozták meg. "

Hát igen, ez pont az ellentéte annak, amit Robben nyilatkozott. 😊
Amúgy mindegy, engem nem érdekel a politika, Perez szintû üzletember tényleg kegyetlen, de nem hülye. Mindennek megvan az oka, semmi sem történik csak úgy. Idén is bebizonyosodott, hogy gazdaságilag biztos lábakra akarja állítani a klubot (és természetesen magát).
Az más kérdés, hogy sokaknak szimpatikusabb, ha "épül" egy csapat, nevelések,stb. Ezt mág megszokhattuk a Madridnál.

Úgyhogy már csak az kell, hogy jól is játsszanak a fiúk. 😊

horpeti
mindenre az a válasza, hogy "azt csinálom, amit az edzõ mond". Nem érdekel, azt csinálom, amit az edzõ mond. 😄DDD

hedonist
uuh hát ez elég gázosan hangzik <#szomoru1>

hedonist
a hollandok miért hülyék? nem õ akart elmenni, ha nem jött volna le eddig...

Hétvégén összedobom a bannert.

REAL MADRID

Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Oziris666
Hülyék ezek a hollandok esküszöm...<#wow1>

Rudee
Ja és Marcelo helyett Drenthe szerintem esélyesebb, mégis Õ jáccott a felkészülés alatt kezdõként.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Kicsit elcsúszott, de nem baj. A lényeg látható.

Rudee
Összellításra én is ezt várom.
Szerintem ilyesmi lesz a felállás, ha már szélsõ középpályásunk nem maradt:

_______________________Benzema
_____Raúl________________________________________CR

________________________Kaká

__________________Lass_________Xabi

_Drenthe________Albiol________Metzelder__________Arbeloa

______________________Casillas

Rudee
Torres abszolút nem, Rafa meg szerintem nem lett nevezve még. Majd a jövõ héten már ott lesz, elvileg visszakapja a 23as mezt.

Oncsi
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Metzelder, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Lass; Kaká, Cristiano Ronaldo, Raúl és Benzema.

erre gondoltam😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

eZo
ez igaz, de miért tette akkor volna ?

nem volt rászorulva, az érte kapott pénz nem az az összeg amivel nagyon tudna radírozni az igazolásokra felvett hiteleken...
Pellegrini meg kifejezetten dicsérte Robbent az elõszezon egyik legjobbja volt ... számított rá !

Miguel Torrer, VDV, Sneijder* feltételezett távozása miatt a hely se kellett senkinek a 25 fõs keretbe, szóval csak azzal tudom magyarázni, hogy megvan már az utódja... vagy csak perez nem bírta a képét , más értelmes magyarázat nincs... ( mondjuk ez utóbbi nem is értelmes<#zavart1> )

*azóta elment

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

"sem pénzügyi sem sportszakmai indok nem volt rá, hogy eladja Robbent, még is megtette..szóval neki már le van zsírozva a következõ transzfer szerintem"

aztán ha nemlesz igazolás akkor jön a pofára esés 😄
Oncsi
Ugyan erre gondoltam,csak részletesen leirtad<#eljen>

eZo
Pontosan ! Perez egy KÖCSÖG, de nem hülye, és sem pénzügyi sem sportszakmai indok nem volt rá, hogy eladja Robbent, még is megtette..szóval neki már le van zsírozva a következõ transzfer szerintem, Robben egy zseni, de nem csapatjátékos, nem lennék meglepve ha Santi Cazorla lenne az új szerzemény majd !
Sokoldalú csapatjátékos, fiatal, spanyol.. tökéletesen bele illik a Perez által felállított modellbe ... ráadásul Pellegrini jól ismeri és õ is nagyra tartja !

Ribery szerzõdtetésére is van esély, mivel a holland edzõvel nem felhõtlen a viszonya a bajoroknál, és még az is lehet, hogy VDV is szerepet kaphat az ügybe... kérdés Perez bácsi zsebébe van-e Ribery-re félretett néhány euró tízmillió 😊

A valencia két Dávidja meg érinthetetlen ezt a nyáron több érdeklõdõ csapatnak is elmondták, nem hiszem, hogy pont most és pont egy riválisnak adnák el, így Silva érkezése szerintem kizárt !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Oncsi
Lehet ,h Perez egy balf*asz ..de nem hülye !!! Fog Õ igazolni még !!! Hétfõ éjfélig lesz idõ és sztem nagyot fog durrantani !!! SNeijdert nagyon nem sajnálom,Robbent meg csak akkro ha nem jön heylette balszélsõ !!

jaj tényleg xabinhot meg arbeolát elis felejtettem 😄 sorry
+ a reklám is sokat számít
<#worship>
Rockynhooo
Granerot is ki kell emelni feltétlen 😊 Amúgy ha nem is veszünk senkit akkor is gondoljunk bele hogy C.Ron mögött ott lesz Ramos aki alapbol tavaly felért egymaga 😄 meg Drenthe és Marcelo se rosszak szélen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jah a negatív reklám

Rockynhooo
Azért a helyzet nem ennyire drasztikus 😄 Lett egy nagy acélos védelmünk, Kaká meg a világ egyik hanem a legjobb irányítója , azért nem egy kategoria tavalyi Sneijderrel. Ami viszont gáz ,hogy megint egy szélsõnk van bár az is a világ egyik hanem a legjobbja , de a cink az hogy egy szélsõ van és nincs cseréje aki klasszikus futó lenne :|
meg hát a középpálya közepe is rengeteget erõsödött Xabival, csatársor is pompázik. Meg csak minõségi cseréink vannak (talán Torrest levéve) , úgy hogy nem kell eltúlozni a dolgot. Robbennel szegényebbek lettünk ez tény de ennyi.

viszont a csapat reklámértéke az egekben
mi történt itt?
Sneijder meg Robben elment?
mert ha igaz akkor ti se vagytok elõrébb :S roni meg kaka jött de kb velük egyszinten levõ focista meg elment ergo a 0-n vagytok tavalyhoz képest.
SLICK
hazaérek és két borzalmasan fos hír fogad. Nem is kommentálnám különösen, hisz elõttem megtettétek.
Perezt meg kanolj a meg egy feldühödött bika a segge lyukán keresztül.

shala
remelem silvat most bezsakolja perez

non potest pluere aeternum

shala
most sem tud, goljanal is csavart 😞

non potest pluere aeternum

miilann04
huntelaar a 11est, elkúrták.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

WuFraZselic
az összes holland a 10est kapta? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

robotnyk
nem, csak mindenki annyira ki van borulva - kb annyira, mint amikor tavaly Robben 5 percenként lesérült, vagy amikor Sneijder hónapokon keresztül egy egyeneset nem bírt a labdába rúgni. 😄
ProGabe
te már tudsz valamit? eladta Casillast a Man. Citynek, mi? vagy Ramost, Pepét és L. Diarrat a 'Poolnak cakkum-pakk ötezer jó magyar forintért?

-tudom, hogy nem erre gondoltál-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem 😉

REAL MADRID

azt mondod, szükség lesz rá?
robotnyk
keressétek elõ a gyógyszereket szerintem >.<
Csabesz6
ezaz.eddig az volt a rinya, hogy nincs jobbszélünk (azért valljuk be, Figo óta nem volt igazi jobbosunk, Beckhamet nem sorolnám teljesen ide), erre megvette Perez C.Ronaldot, mondhatjuk nyugodtan hogy posztra igazolt.(Igaz én nem kedvelem túlzottan, de ez az én bajom).Mi erre a logikus lépés? Hát adjuk el a bal szélsõt.Mi jó már, nem?<#wilting><#falbav>

Perez be**** a fa****, ugyanolyan sötét megalomán majom maradtál.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
Ha már ment mehetett volna mennyivel erõsebb klubba is 😞

Cabell
Az utóbbi idõben talán a legkorrektebb komment, amit láttam.
Ezért érdemes még fórumozni, egy-egy még akad ilyen körülmények között is, aki reálisan látja a dolgokat, végre.<#eljen>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ProGabe
<#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#vomit><#vomit>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ezt még nekem sem sikerült feldolgoznom. igazság szerint ezt az egészet még fel sem fogtam

perez egy tapló, barom, hülye állat. madridistán milyen hangulat? örülnek ennek is?^^ meg annak is, hogy nincs normális bal szélsõ védõnk? majd beáll perez -.-

én inkább nem is gondolkozok ilyeneken, mert sírhatnékom támad...
én most be érnem a bl-el a loki ellen😄