Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Kaka hogy örült a gólnak. 😊 Végre örülnek a játékosok!! 😄

LasCar16
na asszem mosmár van igazi irányítótok 😊 ez nagy zsuga volt

#acm

SLICK
szép támadás volt

horpeti
ja nem csak 2 😄

Lcapitant
Visszatértem, nem lehet "élni" a madridisták nélkül 😄
Góóóóóóóól
Kaka és Benzema összehozta Raulnak

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
3 kötény 2 érintésbõl 😄

öjj öjjj öjjj 😄
REALista
Nah ez geci szééép volt!!!
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Mekkora játék!!!! Kaka!!! 😄

Mor3llo
Hát srácok, így 30perc alapján már azt merem mondani, hogy köszönjük szépen hogy eladtátok Robbent 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
az igen...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lcapitant
utolsó üzenetem, hátha ebbe nem kötnek bele
ott egy magyar zászló a depor kapuja mögött

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Robben jött a 60.percben és 2 góllal vette ki részét a bayern sikerébõl ...
horpeti
Benzema jó csapatjátékos, szépen tette ki Ronaldonak befelehúzva. 😄

Lcapitant
na akkro -fav, látom nincs itt helyem 😞

LasDen
Marcelo jó sokat gondolkodott ezen....pedig ott volt tök üresen Lass...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
de kurva unalmasák má ezek a poénok....én már rohadtul unom ezeket....megtudnám ütni aki ezt mondja....de sajnos mindig lesz ilyen....

hajrá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lehet, hogy play-off szakáll
LasDen
nah Tóth Norbi egybõl belecsapott....
"..a Dynamo játékosától érkezett..." 😄

Lcapitant
Casillas elhagyta a borotvát 😄

REALista
Nah kezdõdik...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Lcapitant
huhú.................................
Hala Madrid!

szinte hihetetlen a csatársorunk... 😄

miilann04
kizártnak tartom, h perez nem állapodott meg az árról már akkor amikor túladtunk robbenen.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

pont ezaz, hogy most lehet csak igazán zsarolni, mert õk nem akarnak mindenáron megválni tõle, aztán annyit kérnek, amennyit akarnak...
miilann04
hát igen robbennel le lettünk húzva sztem csúnyán na min1.
58+4re azt mondom rendben(mindamellett h sztem ribéry egyáltalan nem kellett volna ide) kb ilyen árak repkedtek körülötte, vdvre sztem jóesetben egy 10-15millát számolhatunk de ha télleg úgy adjuk oda vdv-t,h ez a 62millás ár nem csökken akkor no comment.

a kezdõcsapatról nekem is elsõ gondolatom az volt hogy garay helyett metzelder, majd meglátjuk

na tippek a meccsre?
sztem 3-0,csak magabiztosan <#hawaii>

SLICK
Ha már Robben ment akkor igazán lentebb vihetnék az árát, mindjárt vége az átigazolásnak... Ennyit nem szabad kiadni.

szerintem nem rajta múlna
Lcapitant
kb anniyt ér ribery, mint c roni????

58 millió+4 millió+VdV, mondjuk ez durva lenne <#levele>

Csak még VdV-nak igent kell mondania.

REAL MADRID

Rockynhooo
rengeteg érte... fõleg arányaiban ha azt nézzük Robbenért mennyit adtak.

Garay helyett Metzinek jobban örültem vna de jo lesz így is. Granero remélem szerepet kap.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
nem bírnak már magukkal így meccs elõtt
friss hírek:
A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerzõdtetésérõl, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.

mondjuk ha már megállapodtak az árban vdv hogy lehet az üzlet része?

A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo; Lass, Xabi Alonso; Cristiano Ronaldo, Kaká; Raúl és Benzema.

Rockynhooo
színvonal azért legyen már meg :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
egyszerûen csak loál <#wow3>

Lcapitant
jános? 😄

<#wink>

REAL MADRID

SLICK
loál

robotnyk
az utolsó pár napban mért kell kiherélni a csapatot?
SLICK
bal szélre csak Silvát. Ha Perez belemegy, hogy még Higut is eladja, akkor én nem tudom mit csinálok.

ez nem egyre rosszabb, hanem egyre szánalmasabb...
LasDen
A Cuatro (nem minden esetben megbízható) televíziós társaság szerint a Real Madridnak továbbra is van esélye Franck Ribery megszerzésére. Az üzlet részese lehet Rafael Van der Vaart, de akár Gonzalo Higuaín is.

kezd egyre rosszabb lenni....

Igen mert Marcelo akkor épp sérülésel bajlodott

SLICK
ja igen, de miatta sem kár :d

I3andy
Szerintem mindent tökéletesen csinált Perez, addig a pontik, hogy eladta Robbent és ahogy aladta Robbent

rendben az árak kicsit magasak voltak, de a Real Madridnak mindenki felemeli az árakat

Canna is ment
SLICK
Sajnos ez az átigazolási szezon is inkább szar, mint jó.

nézzük a védelmet:
Jött Garay, Albiol, Arbeloa. Ment Salgado és Heinze.
Szvsz Arbeloa idén még nem kellett volna, sajnos Salgado lett az áldozata, amit õszintén sajnálok. A felkészülési meccseken is rendre jól játszott és jó az öreg a háznál. Ezt az évet még hagyhatták volna neki végigjátszani itt.
Albiolnak viszont rendkívül örülök, régóta vártam, hogy ideigazoljon.
Heinze távozását is örömmel fogadtam, jobb hogy nem látom a szerencsétlenkedéseit.

Középpálya:

Jött CR, Kaká, Granero, Xabi Alonso. Ment Javi Garcia, Parejo, Sneijder, Robben.
Na itt is többnyire rossz irányba ment a változás. Ugye CR túlzottan drága ,Ribéry is van olyan jó, csak nem cselez annyit, ráadásul olcsóbb is lett volna. Jobb szélre tökéletes lett volna. Kaká érkezésének örülök, mivel tényleg kiváló játékos és nem beképzelt. Graneronak is örülök, rendkívül sokat fejlõdött, hasznos tagja lesz a csapatnak. Xabi Alonso igazolása felesleges volt, mivel vannak 3-an vkp poszton, de ha onnan menne Gago, akkor a castillabol kellene felhozni saját nevelést.
Távozók esetében sajnálom Sneijdert és Robbent. Ha Kaká lesérül akkor csak Granero marad irányító posztra, de Sneijder is kellett volna. helyette mehetett volna VdV. Õ úgy is gyenge, meg kevesebb ideje van itt a klubnál. Érte nem lett volna kár, ha elmegy. Remélem menni is fog. Robbent eladni megint csak nagy butaság volt. Nem is volt annyira sérülékeny azután miután jött a csodadoki, és nagyon jól játszott. Merem remélni, hogy David Silvát elhozzák, bal szélre csak õ az egyetlen elfogadható igazolás ezek után.

csatárok:

Jött Benzema. Ment Huntelaar, Saviola, Negredo.
Villa sikertelen leigazolását sajnálom. Benzema viszont tökéletes vétel volt és már kezdi megszokni a légkört, remélem tovább szórja a gólokat. Huntelaart nem sajnálom, neki is és nekünk is jobb, hogy elment. Saviola esetében is ez igaz. Negredot sajnálom, hogy eladtuk, RvN helyett maradhatott volna igazán.

A jelenlegi keret így néz ki:

Casillas, Dudek, Adán, Ramos, Arbeloa, Torres, Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Marcelo, Lass, M. Diarra, Xabi Alonso, Gago, CR, Kaká, Granero, Guti, Drenthe, VdV, Raúl, Benzema, Higuaín, RvN

ez most pont 25 fõ. Változtatnék annyit, hogy VdV-t eladnám, Gagot szintén vagy csak kölcsönbe. Bal szélre mindenféle képpen David Silvát igazolnám + a Castillából felhoznék valakit, hogy meglegyen a 25 fõ.

Csabesz6
ja

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
lehet, de még van pár nap, ki tudja kiket ad még el perez

más:

Usain Bolt fogja megkezdeni a szezont! 😊 ott lesz a Bernabeuban és õ végzi el a kezdõrúgást

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
nyilván, csak "pöppet" túlzó volt ez a kifejezés

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
mit forgatod a szemed? 😄 igaza van! egy csapat nem 11 emberbõl áll, fõleg nem 11 reklámtáblából

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.