Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
jaja én néztem 😊
igazából nem mond/mondott róla semmit, csak h nem real kvalitású játékos, számomra ez kevés hogy adjak a véleményére, érveljen rendesen, bár lass elõszezoni+hétvégi teljesítménye után elégg kevés dologba tudna belekötni.
legalabb nem dobálózik hamis állításokkal.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Madridista fórumról:

Hát én beszarok-fosok Hegyi bunkó Ivánon! Most félidõben a Barca meccsen megkérték smsben, hogy vonja vissza a Lassra tett kritikát és erre a válasza: "Nem tartom Real kvalitású játékosnak, nem egy Redondo, csak túl értékelik, a szombati gól pedíg csak egy gól volt, még egyszer mondom, nem tartom akkora futbalistának"

Nézte vki?

REAL MADRID

kinyalták a seggét rendesen, de gondolom jó reklám volt 😄
LasDen
utolsó elõtti képen Bolt megpróbálja lenyúlni a kupát??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

ProGabe
ötletet/ihletet is lehet adni

ám milyen lesz a flash-banner?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

holnap ha leszünk photoshoppos terembe, lehet, hogy csinálok valamit 😄
LasDen
ha jobban értenék a PS-hez, akkor megpróbálnám.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
egész jó pedig ez az ideiglenes banner 😄

Csinálhatsz te is nyugodtan.

REAL MADRID

LasDen
remélem azé a rendes jobb lesz 😄 esse rossz de olyan nem tetszik 😄

Bolt: Labdával és labda nélkül is megverném Cristianót

Usain Bolt szombaton megtekintette a Real Madrid elsõ bajnoki mérkõzését, majd másnap sajtótájékoztatót adott, és röviden válaszolt a felmerülõ kérdésekre.

Az újságírók fõleg benyomásairól és jövõbeli terveirõl faggatták a világ leggyorsabb emberét, de Bolt beszélt a klubhoz fûzõdõ viszonyáról, és további érdekességekrõl is, a Bernabéu stadionban lebonyolított hivatalos sajtótájékoztatón.

Kedvet éreztél a játékhoz amikor, kiléptél a pályára?
Mindig nagyon szerettem a labdarúgást, a pályára lépni pedig egy csodálatos tapasztalat volt számomra.

Képes volnál arra, hogy labdával is hasonló gyorsasággal fusd a 100 métert?
Úgy hiszem igen. Labdával is nagyon gyorsan tudok futni.

A Manchester United ugyancsak az egyik kedvenc csapatod?
A Real Madridot mindig is szerettem, Ruud Van Nistelrooy azonban mindig az egyik kedvenc játékosom volt, és akkor is követtem, amikor a Manchester Unitedben játszott. A La Ligában a Real Madridért szorítok, a Premiershipben a Manchester Unitedért.

Gondolod, hogy labdával és labda nélkül is legyõznéd Cristiano Ronaldót 100 méteren?
Persze, én vagyok a világ leggyorsabb embere, simán legyõzném.

Téged tartanak a világ egyik legkiválóbb sportemberének. Miért van az, hogy az eredményeid nevezetesebbek, mint mondjuk Bekele-é?
Egész évben nagyon keményen dolgozom azért, hogy én legyek a legjobb. Rekordokra török, és ez az, amit értékelnek az emberek. Továbbá, a rövidtávú futás mindig is népszerûbb volt az atlétikában, mint a többi szám.

Tegnap megvolt a lehetõséged arra, hogy a gyepszõnyegen is labdába rúgj. Milyen volt?
A meccs után is le kellett mennem. Nagyon különleges volt számomra a kezdõrúgás elvégzése. Még sosem voltam annyira ideges... Egy új és csodálatos érzés volt, ezért is akartam visszamenni ismét a gyepre.

Cristiano Ronaldóval vacsoráztál. Milyen volt?
Köszönöm neki a meghívást, sok móka volt, és nagyon élveztem a vele és a családjával eltöltött idõt. A spanyol konyha fantasztikus, a kedvenc fogásom a sült malac.

A világ valaha látott legjobb sportolója akarsz lenni?
Ebben az évben a Világbajnokság megnyerése volt a célom, de az álmom, hogy legendává váljak.

A labdarúgók mit tanulhatnak az atlétáktól?
Nehéz ezt megmondani. A legfontosabb, hogy bármilyen sportágban is, de érezd jól magad. Ez segít számodra megvalósítani céljaidat. A labdarúgás egy csapatsport, tapasztalataidat és eredményeidet másokkal is megosztod, az atlétika ugyanakkor szintén nagyon élvezetes.

Látsz egy utódot a jamaikai atléták között?
Sok nagyszerû atléta származik az országból, és közülük sokan meghatározók lesznek. De ha csak egyet kéne választani, Blake-re tenném a voksomat.

Milyen poszton szerepeltél, amikor futballoztál?
Soha nem volt voltam profi, csak az iskolában játszottam. Általában a védelemben vagy a középpálya baloldalán játszottam.

Mik a célkitûzéseid az elkövetkezendõ esztendõre? Fogsz versenyezni Madridban?
Van vissza két verseny ebbõl a szezonból, úgyhogy továbbra sem csináltam semmilyen tervet a következõ évre vonatkozóan. Madridban szeretnék versenyezni, miután ilyen fogadtatásban részesültem tegnap.

Mit jelent számodra a Real Madrid?
A Real Madrid egy csodálatos csapat, fantasztikus benyomás volt. Boldog vagyok.

Min szeretnél javítani a jövõben?
Még mindig nem tudom, ebben az évben megpróbáltam javítani a rajtomon, de azt nem tudom, hogy jövõre mit fogok tenni.

Milyen fogadtatásban részesültél a Karib-szigeteken?
Óriási volt! Állandóan támogató üzeneteket kapok, és boldoggá tesz engem, hogy mostanában divatsport az atlétika.

Kipróbálnál más sportokat is?
Szeretem a labdarúgást és a kosárlabdát. Maradnék a futballnál, és a Real Madridot választanám.

Élvezted a meccset? Melyik gól tetszett leginkább?
Nagyon kiegyenlített és szoros meccs volt. Az összes gól tetszett, különösen Lass-é.

Soha, egyetlen versenyt sem vesztettél el. Legyõzhetetlennek érzed magad?
Szerintem bárki legyõzhet, én azonban készen állok arra, hogy mindenkinek a dolgát megnehezítsem. De egy vereség után a legfontosabb tudni felállni, és megpróbálni ismét a legjobbnak lenni.

Ötbõl hány tizenegyest lõnél be Casillasnak?
Valószínûleg hármat, habár én jobb hátvéd vagyok, mint büntetõlövõ.
SLICK
nem azzal van gond <#idiota>

REAL MADRID

SLICK
kár hogy laptopon pixelesen meg összemosódva jelenik meg :c

A Bayern München általános igazgatója, Uli Hoeness azon dolgozik, hogy változtassanak a FIFA 17-es, Webster szabályként elhíresült cikkelyén, mely szerint Ribery jövõre viszonylag alacsony összeg ellenében távozhatna.

<#banplz><#banplz><#banplz>

REAL MADRID

robotnyk
jó lett ez is 😊
Amíg a flashbannerrel bajlódok addig ez van 😄

REAL MADRID

Rudee
De a legjobban mi.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
Getafe 2-3 éven belül kitermeli nekünk a beért madridi neveléseket 😄
Hát ha Parejo és Torres is olyan látványosan fog fejlõdni mint Granero vagy annak idején De la Red, akkor fasza lesz

Rockynhooo
Miguel Torres immáron teljes bizonyossággal a Getafe játékosának tekinthetõ, miután a dél-madridi klub hivatalos oldalán keresztül bejelentette az átigazolás létrejöttét. A hírt egyelõre a Real Madrid nem erõsítette meg.

mind a 3 fél jól járt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Egyes információk szerint nemrég Florentino Perez is megérkezett Münchenbe, hogy tárgyaljon a Bayern vezetõivel Ribery ügyében...

Ronaldo leigazolása jutott eszembe, mikor éjfél elõtt pár perccel zárult le az átigazolás... 😄

Rockynhooo
A Real Madrid C.F. és a Real Club Celta de Vigo mindenben megállapodott egymással José Luis Mato "Joselu" fõvárosi klubhoz történõ átigazolásáról. A játékos a következõ szezont még a Celta Vigo csapatánál tölti, kölcsönben.

WuFraZselic
<#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
<#violent> ez ütött😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

<#banplz>
LOOOL mostmár leeesett még a tippmixen is rajta volt,hogy 1. lesz a gyorson 😄(lehetett rá fogadni) pfff ezt benéztem xD
WuFraZselic
hát ha õ is megy, igen komoly bajban lesztek egy sérüléshullám esetén. bár szerintem alapból is eléggé megrövidült a pad

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sztem marad VdV.

REAL MADRID

Jaja, azért keresem HQ-ba 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
<#eljen>
kiváncsian várjuk. amúgy amit linkeltél kép nagyon jó , még háttérnek is kitenném csak elég kicsi :\

Kiváncsi vagyok ma éjjfélig lesz e még valami mozgás nálunk , szerintem már senki se jön és utolsó pillanatban megy el VDV apró pénzért.

Lol Kaká 😄DD

REAL MADRID

Jólvan 😄D Én meg nekiugrok végre a bannernak. 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
csak próbálnám szivatni ha már ennyire nem vágja 😄

HA ezt a képet valaki megtalálja HQ minõségben az pls. linkelje be. Köszi.

REAL MADRID

"Chelsea legenda a srác." MI? KI? 😄

"egyébként hallottam Bolt-ról de nem jutott eszembe,hogy hol is játszott azéért is kérdeztem,hogy ez meg ki 😊" Usain Bolt

Vagy most én értek valamit félre? 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
Chelsea legenda a srác.

#51061 nem úgy értettem 😛 Tavaly is volt olyan ,hogy Heinze elõtt nyomta Marcelo 😊 több kevesebb sikerrel 😄

REAL MADRID

a nevét láttam 😊
csak nem gondoltam,hogy 9'58 as mez-t kaphat ...
egyébként hallottam Bolt-ról de nem jutott eszembe,hogy hol is játszott azéért is kérdeztem,hogy ez meg ki 😊
horpeti
Ha jól láttam most is olyan volt a taktika, hogy a két szélsõ védõnk gyakorlatilag ellenfél 16osának sarkánál, és õk adogattak be (vagy cseleztek), nagyon széljátékra nem volt szükség.
Kaka is mozgott keresztbe kifele, Ronaldo is, de nem a klasszikus beívelgetõs van, arra meg jól teljesítettek.

Persze, ha pl. nincs Ronaldo, v. Kaka, akkor valaki másnak kell pótolnia ezt a szerepkört, és az már nehezebb. 😊

Raúl meg visszamegy védekezni? 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
mármint nem a kettõbõl egyet <#idiota>

Rockynhooo
Drenthebõl meg MArcelobol csinálni kell egy fasza balszélsõt és nem lesz baj 😄

gabi89
Mért lenne letudva én csak azt probáltam meg mondani ,hogy szerintem nagyon rá*aszunk ha 1 igaz iszélsõvel vágunk neki az idénynek :S
Ettõl még lehet bajnokok leszünk és jönnek is az eredmények stb... csak háát

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shala
szomoru vagyok robben miatt, volt benne potencial, de en bizom ebben a csapatban, szerintem nagyon jok leszunk.

non potest pluere aeternum

egyet értek, de kispadon elfért volna 😛

Rockynhooo
jah csak mikor a csapat egy félidõn keresztül képtelen volt gólt lõni akkor bejött õ és egymaga vert 2t...

Voyager5
Kövezzetek meg, de én igazándiból örülök annak, hogy Robbent eladtuk.
Nemegyszer láttam a társak arcán, hogy egy-egy szokásos elcseszett önzõzése után leginkább a pokolba kívánták volna totál jogosan.
Akárhogy is nézzük az ilyen "hozzáállás" rohadtul bomlasztja a csapatot, abból pedig sosem sül ki semmi jó.
Rockynhooo
Az a baj hogy csak jövõre jön Ribery és addig csak C.Ron az egyetlen szélsõ.

ProGabe
"csak hát a jövõre a baj "

hogy akkor hogy a micsoda, hogyan? 😄 meg miért csak jövõre lenn/lesz baj, hogy CRonaldo az egyetlen szélsõnk? az idei idény máris le van tudva?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.