Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Ott a pont én is erre gyanakszom ami jó is lenne (fogjuk rá) csak hát a jövõre a baj szerintem mert addig nem lesz igazi szélsõnk csak roni...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Csabesz6
hopsz, ez nem válasz akart lenni, csak megállapítás

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
Szerintem az egész kb annyiról szól, hogy Perez úgy van vele ha idén szarok leszünk ha jók leszünk jövõre is igazolnia kell egy nagyot , idén már nem akar többet és most kitalálták hogy Robbent oda adják hugyé szaré a Bayernnek és szerintem le is zsírozták h ezzel jön jövõre Ribery , így ha rosszul teljesítünk majd akkor tudja mondani h na itt a király szélsõ aki kiszed minket a szarból , ha jok leszünk idén akkor is egy igazolás úgyis lett vna nyáron és akkor már legyen megint vmi giganagy...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
úgy gondolom (remélem?) hogy ennyire még perez se lehet faszfej, bár az eddigi lépései eléggé megkérdõjelezhetõvé teszik
mindenesetre szerintem robben eladásakor már megállapodtak egy irányárban (vagy maximális árban) ribéryrõl, csak most még azért megy a huzavona a részletekrõl, ha ez nem így történt akkor télleg no comment.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

zaki
mint Robinhot tavaly :c

Csabesz6
idén "kockás" hálónk van<#idiota><#ravasz1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rudee
De nagyon úgy tûnik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

shala
sracok, ugye nem ugy adtuk el robbent hogy nem jon senki a helyere?

non potest pluere aeternum

Jól van azért ezen nem kell felakadni, hogy nem ismerte fel 😊 Bár valóban ott a név a mezen 😊

REAL MADRID

az új szertáros...
Rohadtul tetszik, hogy a idõeredményét tették a mezre 😄D

REAL MADRID

Rockynhooo
omg

LasDen
remélem ezt csak poénnak szántad???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Ott a neve.
9'58at futott százon, azért ez a szám.

ez meg ki? 958as mezben?:|
miilann04

<#worship><#worship><#worship>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
én is 😞
Jobb szél, bal szél is meg lett volna oldva

azért elnéztem volna ezt a párost nálunk...
LASSal kapcsolatban, ugy látom a dolgot, hogy nincs semmi probléma!!! Golt lött, adot nagyon szép passzokat, azon kivül védekezett is, persze máshogy mint eddig! Mögötte viszont Alonso volt és elég szürkén játszott, igaz második félidöben öt is többet láttam labdával!!

Igaz mégegysze is megnézem a meccset, kicsit más szemmel!

Sajnos kikaptunk.

RM Castilla-Atletico Madrid B 1-3

REAL MADRID

de pont ezaz, hogy azt a szerepkört látta el, ami a Xabi dolga lenne alapból szerintem, azért igazoltuk
ProGabe
ez elmondható a Garay, Albiol, Alonso hármasról. hátul tanyáztak, várták, hogy legyen valami dolguk. ezért sem értem, hogy ha már a két középsõ védõ közül irányít valamelyik, akkor az miért nem Xabi? persze benne van a pakliban, hogy most tesztel Pellegrini, a köv. meccsen lehet Diarra fogja hátul vakarni a tökeit 😄 ami ugye nem tetszene, mert... már leírtam

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezt én is így láttam, viszont azt hozzátenném, hogy olyan volt, mintha Xabi Alonso ott se lett volna
ProGabe
pont ezt írtam én is. L. Diarra folyamatosan az ellenfél 16-osa elõtt tanyázott a labdával, amit sokszor csak kényszerbõl adott le, vagy a felérkezõ Marcelonak, aki, nos, 10-bõl 9-szer elcseszte az akciót. ha Diarra elvesztette a labdát, az ellenfél máris átfutott a középpályán, ott volt a kapu elõtt. Arbeloa, Marcelo is folyton fenn volt, szerencsénk volt, hogy nem kaptunk több gólt

amint valaki visszalépett (fõleg Kaka, néha C.Ronaldo, vagy Raul), nagyon rendben volt a dolog! rövid passzos, beindulós, elfutós, keresztbefutós, átlövéses, egyéni akciós, nincs olyan gólfajta, amit ez a csapat ne tudna. ez mind menne, csak kell egy normális irányító. hm, de hiszen van:
a két középsõ védõ maradjon hátul, Alonso, Diarra a középpályán, max Xabi lépjen feljebb, szerintem jobban lát a pályán, mint Lassana, elõttük meg legyen ott Kaka, mint irányító. C.Ronaldo, Raul (Higu), Benzema hármas szerintem elég lesz legelöl 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Én csak egy összefoglalót néztem, az alapján pont Lass védekezõ és labdaszerzõ játéka hiányzott, fõleg a kontráknál. A Depor átjött a középpályán aztán már meg is volt a helyzetük. 2-2nél pl annál a nagy Valerón helyzetnél már majdnem rosszul lettem.

ProGabe
örülök a 3 pontnak, ennyi volt az elvárásom. védelem még erõsödik a visszatérõkkel, összeszoknak, jó lesz ez! jó a csapat, na 😊

de! továbbra is tartom magam a tegnapi felvetésemhez, miszerint ne L. Diarra irányítson már, könyörgöm! a támadósorunk beszorul az ellenfél védõ-vonala mögé, szinte nem kap labdát, így nem tudnak """varázsolni""". amikor hátrébb lépett Kaka és megkapta a labdát, az mindig jót jelentett!

az mondjuk tetszett, hogy végre azt láttam, hogy nyom a csapat. csak ugye a védelem két széle ott tanyázott az ellen 16-osánál, egy kicsit jobb csapat ebbõl úgy kontrázik, hogy észre sem vesszük, és már gólt is szereztek

SLICK
na tököm gólok

SLICK

biztos fura volt neki, hogy megint hátvéd és nem szélsõ...
Rockynhooo
Na ja. Albiol meg fasza játékos. Balon meg remélem Arbeloa tényleg tud majd nyomulni és akkor jó lesz. De szerintem még mindig jobb volt ez a tegnapi védelem mint a Cannavaros :|

Aki még kicsit felbaszott az Marcelo volt mikor szélen elvitte szépen aztán mindig elkezdett befele huzni egy csel aztán passzolhatott volna de nem még egy csel aztán még egy már félpályán van és vége a támadásnak mert elveszti , nem az néha összejön de 7-8. alkalommal már gáz volt.

Rudee
Ramos és Pepe kulcs a védelemben, ha visszatérnek, akkor talán stabilabb lesz.

Hát a tegnapi meccs után nem mondanám meg hogy majd nem 300 milliót költöttek igazolásokra. Az elküldött játékosok parádéztak az uj csapataiban Robben 2 gólt snejder által irányított inter 4-0 ra verte a Milánt, nagyon remélem NAGYON gyorsan javulni fog a védelmünk mert így se Bl, se bajnokság, se semmi nem lesz!

Rudee
Délben megkezdi a bajnokságot a Castilla is, méghozzá az Atlético B ellen.

Oncsi
Calderon egy igaza f*szkalap volt,de télen idehozta Lassana Diarrát és ezzel megfogtuk az Isten lábát .Ezt az egyet köszönöm neki😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
A mezõnyjátékosok közül Ezequiel Garay és Zé Castro szerezték meg legtöbbször a játékszert a meccsen, szám szerint kilenc alkalommal.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
Nem arrol van szó ,hanem h milyen csapatokba mennek...

majd az lesz mint tavaly 😄 visszavágón meg kapnak egy 5öst és csá bajnoki cím megint 😛
LasDen

Rockynhooo
Jorge Valdano: "Az érkezõk fejezete mondhatni lezárult. Csodának kell történnie hétfõig, hogy tegyünk valamint ez ügyben. Valószínû, hogy lesz még távozó, de eléggé esélytelen, hogy a Real Madrid igazol valakit."

akkor jól meg keverték a szart Robbennel hogy tuti ne legyünk nyugodtak szélsõ ügyben.

LasDen
hmm...mostanában kicsit aggresszív vagyok.... 😄

am egész jó meccs volt....

Rockynhooo
omg. azt tudtam hogy bolondok háza lesz a foci "szakértõk" körében hogy 5:0ra kell nyerni rögtön , na de hogy a saját szurkolók körében :|

Amúgy elment a meccs 3 pont megvan , Kaká , C.Ron egyre jobban belejön nem azt mondom h úgy játszottak mint elõzõ csapataikban de legalább jelezték hogy jó úton haladnak. Védelemrõl meg annyit ,hogy alakulni fog az is , ha felépül Ramos és Pepe visszatér.

SLICK
én kérek elnézést, hogy nagyok az elvárásaim -.-

robotnyk
ez a post, az szégyen...
SLICK
2 kapott gól, szégyen.

robotnyk
ennyi új játékossal, és így szezon elején most tényleg nyugodt szívvel mondhatom, hogy lényeg a 3 pont, a többi meg majd még alakul.
Lcapitant
nah az elsõ gyõzelmünk megvan, a védelem eléggé használhatatlan volt.
a közéépálya és a támadósor kezd nagyon összeállni 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
10*

SLICK
az elmúlt 0 percben volt vmi nagy helyzet meg kiket cseréltek le? átjött szomszéd és lemaradtam.

horpeti
Ronaldo mekkora megkerülõs, áá😄

I3andy
Ebböl is látszik, hogy Perez dönt a sport ügyekben. Nem meri az újakat leszedni, még akkor se, ha gyengék

Inkább Raúl jöjjön le, istenem...