Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
a Gijón v a Tenerife ellen meglesz a gyõzelem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Persze én is remélem innen már csak felfelé 😄

Egyébként meg KATT

REAL MADRID

LasDen
lesz maj jobb is....😄 én bízom bennük

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
füstölög... 😄 biztos rosszat ítélt a bíró 😄

Castilla 4 meccs után 2 ponttal a 18. helyen van :S

REAL MADRID

Retro 😄

REAL MADRID

Ja csak fel kellett ujra tioltenem, mert az elso linket nem jelenitette meg.

REAL MADRID

LasDen
látni kéne valamit??? 😄

Lol? 😄D

REAL MADRID

<#worship>

REAL MADRID

REALista
Kösz sikerült.😊
Rohadt jó HD minõségben meccset nézni remélem következõ BL meccs is szedhetõ lesz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
guti hogy néz ki omg

LasDen
Benzema nagyon kemény 😄

LasDen
Szerdán meccs, ha volna aki nem tudná 😄

eZo
nagyon sajnálom, de szerencse a szerencsétlenségbe, hogy csak 5-6 hét és nem komolyabb.. van egy olyan érzésem, hogy a szezon végén be is fejezi a pályafutását 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

miilann04
hétfõ, 12:49 - A ma elvégzett orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Van Nistelrooy combizom szakadást szenvedett, így 5-6 hétig harcképtelen lesz.

<#szomoru1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Még szerencse nem a térde :/

Diagnozist még nem állitottak fel, remélem nem komoly!

Most olvastam én is, ha ez igaz akkor valóban befejezheti.

REAL MADRID

Burdi
Ruud Van Nistelrooy izomsérülést szenvedett a Real Madrid tegnapi, Xerez elleni bajnokiján. Diagnózis még csak a mai nap folyamán várható, de nem kizárt, hogy izomszakadásról van szó.

már csak ez hiányzott megint:/

a végén még abbahagyja a pályafutását :/

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

#51474 erre akartam... amugy nem mind1 elején rugunk 5 vagy a végén? 😄

Te a Madrid meccsrõl beszélsz? 5-0 lett a vége!!!

íííííí tényleg MLS 😄
gabi89
Hát a meccs vége jobban nem is alakulhatott volna gólparádé meg Guti és Nistelrooy is betalált mondtam ,hogy bûn lenne eladni na és persze nagy kedvenc 😊
Kommentátor viszont idegeimre ment 3x elmondta ,hogy mi 1546x több pénzbõl gazdálkodunk idén... mint a kis csapat...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
én se vártam sokkal többet. Csak azt, hogy végre a bajnokságban is a kiscsapatok ellen végre játszunk szépen és nem azt, hogy topognak össze-vissza 1 gólos vezetésnél.
Nekem nem tûnt fel, hogy Pellegrini annyit állt volna, max a 2. félidõben vmivel többet. A cserék végülis jól sültek el, Guti gól és gólpassz, ill. Fáni gól/gólpassz.

LasDen
bazmeg....az nfl.....tök efelejtettem....á gecibe....

robotnyk
kb 3 dolgot néztem egyszerre (meccs, nfl, nascar), de ahogy észrevettem, Albiol jó volt ma, és Garay sem volt rossz.
ProGabe
nem is tudom, mondjuk 3-0-át. erre 5-0, mindjárt elküldöm õket a kurva anyjukba, nem is tudom ezt hogy merészelték

a játék meg még nem érdekel. legyen meg a 3 pont, majd egy hónap múlva visszatérünk a mutatott játékra. Pellegrini meg mit csináljon még? én nem csak azt látom meg, amit az adott kommentátor mond, vagy a rendezõ vág össze: az elsõ félidõben is sokszor ott állt a pálya szélén, meg mégiscsak cserélt 3 olyat, amibõl tulajdonképpen 4 gól született

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
írtam én már pozitívat is a jelenlegi csapatról. De most õszintén, Te mit vártál a mai meccstõl?

LasDen
nemtom sztem most a Tóth NOrbi semmi olyat nem mondott, ami nem lenne igaz 😄

ProGabe
most nem volt, de akárhányszor szóba kerül a Madrid, meccsek alatt, zuhanyhíradó, akármi, mindig szidják. persze a Barca meg mindig jó, akármit is csinálnak. már kurva unalmas

most csak Ferkó hozta a szintet. egyik pillanatban még Kaka, C.Ronaldo és Benzema a legfosabb játékos, nem érték meg a énzüket, a következõben már persze õk az istenek (az elsõ kettõ amúgy is a meccs legjobbjai)

meg végig arról károgott, hogy a Xerez milyen szép támadásokat vezet, mindjárt kiegyenlítenek. azt nem vette észre, hogy nem hoztak össze többet 3 értelmes passznál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
<#sniffles>

- Mindig csak a negatív kisugárzás Moriarty, nem tudnál egyszer a változatosság kedvéért valami felemelõt is mondani?!
Moriarty (megvonja a vállát): - Szar.

SLICK
na jó szép asszissztokat osztott, na de így beleszürkülni egy meccsbe? Jó tény nem egy Barca ellen játszottunk, na de azért mégis legalább a játék szeretetéért élvezze a meccset és hajtson.

robotnyk
volt félidei szakkommentár? kicsoda?
ProGabe
az ilyen meccsek a legszarabbak, amikor kötelezõ nyerni. 20 pernyi góltalanság után azt hittem nem is lesz több, túl sok ilyen meccset láttam már. szerencsére tévedtem

a sport1-es kommentátorokat, szakkomikat meg külön fizetik, hogy savazzák a Madridot? -.-

robotnyk
Kaka azért osztott már a klasszisának megfelelõ gólpasszt.
SLICK
egy botrányosan unalmas meccs végén kijött a két csapat közti különbség.
Kaká helyett Guti jött be, bár csak lõtt egy gólt. Kaká kezd iddeges lenni, hogy neki nem akar menni a játék.
Benzema és Nistelrooy is szép gólt lõtt. Gagot meg el is lehet felejteni, egyre szarabb lesz. Januárban remélem túladunk rajta.
Azért Pellegrini sem csinált túl sok mindent, õ is olyan mint Suszti. Ül a padon, néha beköhög valamit, alszik, majd felriad mikor a közönség hangos fütyülésbe kezd, megint beszól vmit...
Hát ilyet többet nem akarok látni.

Rudee
Vége azért szép lett, Ruud a király 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
bréking nyúz 😄
azért a végére elfáradtak, mi meg megoldottuk erõbõl. RvN elõtt leborulok, gól, gólpassz ennyi idõ után.
majd kölcsönad neki valaki egyet 😄DDDD
😄DD Am sztem az õ játékának is jót tenne egy gól.

REAL MADRID

shala
geci gago eltalalta a kaput

non potest pluere aeternum

RvN góól 😊 Na még 2t 😛

REAL MADRID

En azt figyelem, folyton mondja hogy Diarra, Diarra. Én meg azt lesem hol van a pályán, aztán leesett Lassról beszél 😄D

REAL MADRID

Lcapitant
van der gool 5-0 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Gól fán Nisztelroj! 😄
shala
azazazaza

shala
meg egy gol kell

kommentátor nem nagyon ismeri fel a lassana és marcelo közötti különbséget

Beindult a madridi henger 😄