Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
de ez mé olyan nagy dolog??? 😄 vagy csak én nem értem??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
Nyilván, de az eddigi hazai meccseken csak feltûnt😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hát mivel tegnap az el madrigalban játszottunk, ezért nem figyeltem
Csabesz6
Észrevettétek, hogy sok-sok év után újra "négyzetrácsos" a hálónk a Bernabeuban?<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

szódával elment...
LasDen
én a 15-17. percig ébren voltam aztán a félidõig aluttam....aztán meg pont a 11-esre megin felkeltem....aztán meg arra, hogy má vége van 😄
De azé jó volt??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
mire leírom a kommentem behal ez a szopadék mobil-net.
na nem kezdek újra neki.
Összességében nem voltunk szarok, annyit adtak ki a fiúk amennyit feltétlen szükséges volt.

te aztán tudsz valamit... <#idiota>
robotnyk
nem is baj, ha Ronaldo lõdözi a gólokat, mert egyelõre a csatárokkal nem vagyok kibékülve. RvN ugye most megint nincs, Benzema még nem az igazi, Raul sem, Higuain meg kicsit ideges, pedig nincs mellõzve.
Gago (szörprájz), Marcelo nagyon jó volt ma. helyzetkihasználás nem volt az igazi, de ez 1-0val is magabiztos gyõzelem lett volna.
gabi89
Na itt a vége nyertünk 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

igazad van!

😄DDDDDDDDDDD Ígyvan 😛

REAL MADRID

gabi89
Na ezek után remélem Kaka is szarja majd a gólokat 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az a baj 1edül vergödik elöl, nagyon nehéz igy :S

bordán csördítette hátulról
eZo
okostojás, múltkor el akartad zavarni Gago-t, most meg a félidõ legjobbja...
nem szabad leírni egy 23 éves játékost, aki ilyen képességekkel rendelkezik, csak játszatni kell

C.Ronaldo meg egy állat 😛 4 bajnoki 5 gól + 1 bl meccs 2gól
Kaká is megtalálhatná a góllóvõ cipõjét ill. a jobbik formáját 😊
Lass nem az igazi jobb hátvédként
Higuaín meg inkább árnyékék, mint tipikus 9-es, ennél szerintem szélsõként is jobb teljesítményt nyújtana

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Casillas
a többiek miért nem akarnak?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
más is tudna, csak akarni kell...

Teljesen jogosan kapta a második sárgát, ez nem karate.

REAL MADRID

Ronaldo miért nem tud beadni a 16-os oldaláról?

REAL MADRID

peroslap
gabi89
Higyan mit hagyott ki 😞

gabi89
Jaj de szép passzolgatás volt 😊

gabi89
Ezért vettük 😄

tényleg?<#wow2><#zavart2>
gyerekek Ronaldo átjött a madridba és 1-2 percekben lövöldözi a gólokat.

Bazz lekestem 😄D

REAL MADRID

de most megint 70 perc pihi? 😄
gabi89
brühühü vezetünk

1 perc 43 másodperc 😄
Lcapitant
GÓLLLLLLLLLLLL CR

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

gabi89
Na kezdõdik

SLICK
szerda, 19:47 - A bemelegítés alatt megsérült Garay, aki helyett Gago került be a kezdõcsapatba. Így a felállás: Casillas; Lass, Ramos, Albiol, Marcelo; Gago, Granero, Guti; Kaká, Ronaldo és Higuaín.

Lass mint jobb szélsõ védõ, végülis azt teszi amit az edzõ mond...
Na de hogy pederarcú került be, és láthatom újra a "remek" lövéseit, felejthetetlen estévé teszi a mait...

SLICK
thx!

LasDen
a sport2-n...

SLICK
8-tól lesz a meccs?

LasDen
engem is érdekelne, ha lenne olyan gépem ami normálisan lejácca.... 😞

REALista
Engem érdekelne...<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Villarreal: D. Lopez; A. Lopez, Godín, Gonzalo, Capdevila; Cazorla, Eguren, Senna, Cani; Rossi és Llorente.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Raúl Albiol, Garay, Marcelo; Cristiano Ronaldo, Lass, Guti, Kaká; Benzema és Raúl.

Guti formában van....de attól még én utálom mint a szart 😄

engem privátban a forrás érdekelne 😄
Ja, van 1080p is. <#taps>

REAL MADRID

Egyébként ha vkinek kellene akkor a bajnoki mérkõzésekrõl is tudok 720p releaset linkelni.

REAL MADRID

I3andy
Ezt elõre nem lehet biztosra venni, szerintem meg igen is fog játszani, ha nincs elõtte Lass, mert úgy nem fogják elküldeni, hogy ki sem próbálták és jelenleg ez a helyzet

Ha Lass nem játszik akkor se õ fog.

REAL MADRID

I3andy
Szerintem meg Diarrara inkább romboló vkp-ként számítanak és most a kreatív vkp esett ki ezért nem akarják Diarra-t játszatni.

Sztem rá nem számítanak, kerettel se fog elutazni.

REAL MADRID

LasDen
Spanyol hírek szerint kezd egyértelmûvé válni, hogy a Lass-Gago páros nem mûködik jól. Ennek megfelelõen a Villarreal ellen Gago kimaradhat a kezdõbõl, s helyette Granero vagy Guti kaphat lehetõséget.

És Diarraval mivan???

LasDen
Az AS szerint Cristiano kissé sértõdötten hagyta el a pályát a 79. percben (Granero állt be helyette), ugyanis szeretne idén is gólkirály lenni, és Messi például a 94. percben talált be. Hasonlóan viselkedett, amikor még a Manchester United játékosaként Anelkával vetélkedett a gólkirályi címért.

Remélem csak az AS baromsága....kurva hosszú még a szezon....evvel a tempóval gólkirály lesz ha annyira akarja 😄

hedonist
ÁÁÁÁH😄😄😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Looooooooooooooooooooooooool!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDd