Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Nana a császár még mindig Lalííí<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
õ volt a császár...vagy a királyok királya 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Öcsi bácsi akkor ki volt? maga az Isten? 😄
SLICK
inkább média szenny ez a hír is, de ha még is igaz, akkor egyáltalán örüljön, hogy a Real Madridban játszhat...

LasDen
majd ha Gandalf mondja elhiszem....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
lol.
Ezért a hírért már megérte megvenni. 😄

a varázsló is katalán? 😄
<#bdead>

REAL MADRID

hétfõ, 16:34 - A katalán El Mundo Deportivo szerint egy nagy elismerésnek örvendõ spanyol varázsló írásban tudatta a Real Madrid vezetõségével, hogy Cristiano Ronaldo egy komoly sérülést fog szenvedni, és többet fog az idei szezonban a pályán kívül tölteni, mint a játéktéren."
<#banplz><#mf1>

shala
nyilvan mindegyik focista zokon veszi, ha lecserelik, legalabbis az a fajta amelyiknek celjai vannak es szereti a munkajat😊

non potest pluere aeternum

LasDen
végg tudná játszani ebben nem kételkedem, de most BL is jön és akkor nehogy a Tenerife ellen bassza szét magát.... 😄

horpeti
Hadd nyavajogjon...Valszeg Ronaldo még képes arra, hogy akár az összes meccset maximálisan mentálisan és fizikálisan lejátssza, de õ sem egy robot, hosszú távon az a jobb, ha rotálunk. Nyilván õ szeretne játszani, õ ilyenekre nem gondol. De ezért is nem õ cseréli le magát. 😊

LasDen
valószínû, hogy sztrímmelni kõ....

Az AS szerint Cristiano Ronaldo gólkirály szeretne lenni, és mivel a Tenerife ellen nem talált be, igen dühös lett Manuel Pellegrinire, amiért az lecserélte. A portugál nem érti, miért nem lehetett végig a pályán hagyni.

Majd a következõn rúg 2-t....sztem csak média fassága, de eltudom képzelni róla, hogy nyavalyog 😄

Cesar Luis Menotti: "Di Stéfano volt a király a királyok között. Utána jön kronológiai sorrendben Pelé, Cruyff és Maradona. Kevéssel mögötte. Utánuk talán Ronaldo, Ronaldinho és Zidane. Cristiano Ronaldóból valami hiányzik, hogy király legyen..."

Jah...õ még nem fejezte be a pályafutását... 😄

Voyager5
Szerdán lesz valami emberi adón közvetítésünk vagy lehet streamelni?<#kerdes>
Digi, ORF1, SAT1 Bayern-Juventust ad <#boxer>
keress rá youtube-on, nagyon szép volt a harmadik
horpeti
Jah, tegnap 8 után értem csak haza, és akkor már a Barca meccs ment.

Látom, nyertünk, 2 gólt is, a 3.nál vége volt az összefoglalónak. 😛

#51574-ben leírtam 😄
Tegnap volt 6kor

REAL MADRID

horpeti
Nagycsapat bajnoki mikor lesz? Vagy volt?
Nem látom, hogy közvetítik-e. Tegnap a Barca meccs volt. Gondoltam ma lesz, de ma sincs mûsoron. :-o

igen az a neve

nisti lenne a legjobb: R. J. M. van Nistelrooij
Casillas
Guti -> J.M. Guti -> Guti H. -> Guti Haz

nála jobban úgyse variálja meg senki 😊
(asszem José María Gutierrez Hernandez a teljes neve, de lusta vagyok rákeresni)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
De a spanyol, portguál és brazil játékosok 99%a "mûvészneven" ismert. Amúgy meg gondolom Drenthe így kérte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
én is olvastam wikin 😄 csak azt nem értem, hogy mért kell kiírni a 2. R-t is 😄 mert ennyi erõvel lehetne R. G. Blanco vagy R. I. D. S. Leite máson...

robotnyk
volt kérdés pár hete, hogy miért van R.R. Drenthe írva a holland mezére. a teljes neve Royston Ricky Drenthe, ezért 😊
SLICK
lol, bár így legyen 😄

más:

Végre helyreállt a rend a tabellán ^^

LasDen
Robert Pires: "Pellegrini gondoskodni fog Benzemáról. Már tudja, hogy számíthat rá, és szeretné okosan használni. Benzema egy gyilkos fegyver lesz. Szóval Pellegrininek nagyon óvatosnak kell lennie vele."

Hûûûha... 😄

Rudee
11esbõl egyenlített a Tenerife B csapata...

Még nem

Egyébként innen lehet majd szedni csak regelni kell, azt meg mindig elfelejtek. De ha találok külsõ hivatkozást belinkelem.

REAL MADRID

Rudee
20 perccel a vége elõtt 1-2.

LasDen
vezet a Castilla....most meg lesz a gyõzelem 😄

Tenerife B - RM Casilla 0-1 (Re.)
Gólszerzõ: Samu.

REALista
Mono tölthetõ már a tegnapi meccs HD-ben?😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

teljesen fasza<#eljen>
robotnyk
összefoglalót valaki plíz, mert csak 20 percet láttam a meccsbõl, de azt is csak foszlányokban
robotnyk
Pellegrini elkövette azt a hibát, hogy nem kezdett igazi irányító, félidõben be is cserélt kettõt 😄
SLICK
hinnye. Sevilla szépen agyonverte idegenben a Bilbaót :o

shala
sztem kaka a meccs embere, nelkule csak szenvedtunk.

shala
drenthe a foldon. vegre : D

Drenthe lol .DD

REAL MADRID

Kakááá nagy gól 😊

REAL MADRID

SLICK
ûbazmeg!!!! Kaká végre hatalamsat akasztott!!!!

Casillas egyszerüen zseniális, sztem meccsembere<#worship>

shala
guti beallt alibizni, pedig meccsek ota kurva jol jatszik, most meg szurke mint az alsogatyam

SLICK
Casillas végre megint bravúrosan véd.

#51602 <#vigyor3>

REAL MADRID

SLICK
bazdmeg majdnem mesterhármas.. végre kezd Benzema is belejönni

shala
okos gol volt, de ez a fogyatekos csetlik botlik a palyan, annyira idegesit

Benzemaaaaaaaaa!

REAL MADRID