Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
<#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>
non potest pluere aeternum
Az AS szerint Cristiano Ronaldo gólkirály szeretne lenni, és mivel a Tenerife ellen nem talált be, igen dühös lett Manuel Pellegrinire, amiért az lecserélte. A portugál nem érti, miért nem lehetett végig a pályán hagyni.
Majd a következõn rúg 2-t....sztem csak média fassága, de eltudom képzelni róla, hogy nyavalyog 😄
Cesar Luis Menotti: "Di Stéfano volt a király a királyok között. Utána jön kronológiai sorrendben Pelé, Cruyff és Maradona. Kevéssel mögötte. Utánuk talán Ronaldo, Ronaldinho és Zidane. Cristiano Ronaldóból valami hiányzik, hogy király legyen..."
Jah...õ még nem fejezte be a pályafutását... 😄
Digi, ORF1, SAT1 Bayern-Juventust ad <#boxer>#boxer>
Látom, nyertünk, 2 gólt is, a 3.nál vége volt az összefoglalónak. 😛
REAL MADRID
Nem látom, hogy közvetítik-e. Tegnap a Barca meccs volt. Gondoltam ma lesz, de ma sincs mûsoron. :-o
nisti lenne a legjobb: R. J. M. van Nistelrooij
nála jobban úgyse variálja meg senki 😊
(asszem José María Gutierrez Hernandez a teljes neve, de lusta vagyok rákeresni)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hûûûha... 😄
Egyébként innen lehet majd szedni csak regelni kell, azt meg mindig elfelejtek. De ha találok külsõ hivatkozást belinkelem.
REAL MADRID
Tenerife B - RM Casilla 0-1 (Re.)
Gólszerzõ: Samu.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID