Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
oke, ez nagy jatek volt

non potest pluere aeternum

shala
most rugni kene meg kettot

ProGabe
3 perc alatt el is dõlt a 3 pont sorsa 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
Ronaldo két perc alatt eldöntötte nagyjából.
shala
meg egy kakank 😄

ProGabe
hell, it's about damn time!

a kapus azt hitte ez kézilabdameccs, vagy mi? 😄

ott a piros, hol a piros 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ronaldonak csak sikerült 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
de nekunk van egy ronink -.-

ProGabe
annyira tipikusak az ilyen meccsek. valahogy azt érezni, hogy rosszkor játsszák 😄 ha ez tegnap, vagy holnap lett volna/lenne, totál más meccset látnánk. egyik csapatnak sem megy igazán, nagy akarásnak nyögés a vége

shala
nem sok eselyt latok ra, nem tudjuk oket freltorni -.-

eZo
egy gyõzelem esetén nagyot lépnénk elõre, persze, ha a Milan nem húzza be a "kötelezõt"

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
AC Milan-Zurich 0-1

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

shala
sajnos nem tudtunk maradandot alkotni

ProGabe
Gago milyen jól játszik... NOOOOOOOOOOOOT

Sopcast 74174 - itt viszonylag jó kép

REAL MADRID

ProGabe
"Morientes-tõl félek 😊"

+1. már most látom, hogy ez lesz az elsõ igazi próbatétele a csapatnak, és nehéz meccs lesz. remélem mindjárt rám cáfolnak a srácok 1-2 góllal

Csabesz6
köszi mindkettötöknek, paccclaccé lesz a befutó😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

szar ... de legalabb van

Morientes-tõl félek 😊

REAL MADRID

http://www.iraqgoals.net/ch5.html

Csabesz6
stream?sd? hd?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
toljon már be valaki egy 0 latencys 1080p HD streamet pls! jaa, nem 2045 van? akkor jó lesz bármi, csak lássam ezt a rohadt meccset

köszipuszi

<#idiota>

Nadal kint van a meccsen <#worship>

REAL MADRID

LasDen
Perez: "Platinitõl megkérdezték, hogy szerinte sokat költött-e a Real Madrid, és logikusan igennel válaszolt, mert valóban sok pénzrõl van szó, de sosem kritizálta a klubot. Nyilvánosan megerõsíthetem, hogy a barátomnak tekintem. Az az álmom, hogy a Bernabeuban a Milan ellen játsszuk a BL-döntõt."

Milan?? ne má 😄

A ma esti meccset meg valószínû teljes mértékben nem látom 😞 köcsög közvetítések......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
pellegrinirõl a 2. fotó tökéletes! mint egy festõmûvész

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

a zombit kihagytad 😄
LasDen
húúú...Pellegrinin mint valami kiégett alkoholista csöves...

pár finomság

Csabesz6
😊)

az öreg még hogy beült bratyizni közéjük, meg Raúlnak is lõtt egy poént 😄
LasDen
ment a baromkodás rendesen 😄

SLICK
Jee és újra Gágó varázsol nekünk!!4

ProGabe
L. Diarra megsérült, nem tud játszani holnap <#gonosz3>

Voyager5
Nemtudom 😄
Láttam az összes meccset eddig, és nemigazán vagyok lenyûgözve a játéktól.
Meccsrõl-meccsre jobb, de még sose éreztem úgy egyik mérkõzés után sem, hogy akkor rúgtunk gólt amikor csak akartunk.
Persze ez nyilván még az összeszokatlanságnak tudható be.
Szerencsére több emberünk is formában van, és eddig baromi jó a védelmünk (2 bekapott gól tétmeccsen, mindkettõ szezonnyitón Depor ellen).
Szóval optimista vagyok.
szerintem ez a csapat még közelében sincs a megállíthatatlan jelzõnek, de már alakul
szabii98
¡Hala Madrid!

I met God. She's black

Sorry 😄 Tudtam amúgy,csak el vagyok kábulva,nemrég keltem fel

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

robotnyk
holnap játszunk :p
Mai mérkõzésen mire lehet számitani ??? Most sok meccsét láttam a Realnak, szerintem megállithatatlanok, nagyon tetszik a játékuk ! <#worship> Egyébként elég sok pénzben tettem tobbek kozott a mai mérkõzést ,ugyhogy ne okozzanak már csalódást 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

SLICK
Orosz csapatok is 2-3 éve kezdtek el jobban jelen lenni az európai futball kupákban és az az igazság, hogy az orosz focit is lassan elõrébb rangsorolják mint a németet.
Az hogy egy Wolfsburg nyerte a német bajnokságot, elmond mindent az ottani színvonalról is. Régi nagy csapatok ritka rossz teljesítményt nyújtanak néha, ez kellett is hozzá, hogy bajnokok legyenek...

ne beszélj már hülyeséget, látszik, hogy gõzöd sincs a bundesligáról...
ráadásul a német bajnokság hatalmas lutri 😊

BUDA > miskolc.

LasDen
attól mer a Depor nyert egy bajnokságot anno nem lett nagycsapat....

hedonist
hát engem inkább érdekelne a mu wolfsburg, és sztem így döntenek,h alapvetõen PL csapatot jobban szeretnek nézni az emberek, és azért a Wolfsburg nagy csapat csak még nem szoktuk meg, mert hirtelen jött.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

maradjunk annyiban, hogy nem híres csapat
WuFraZselic
relatív, csak a nagy Bayern elé került... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
na de egy Wolfsburg? Mégsem egy nagy csapat...

WuFraZselic
két bajnok meccse... nem lesz az olyan rossz!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Úgy választanak, hogy õk mit szeretnének nézni 😄

REAL MADRID

SLICK
nem tudom a Digi Sport milyen elv szerint választ meccset, de az, hogy még ismétlésben sem bírják leadni a meccsünket az azért geciség. Simán nagyobb presztizsû meccs mint a Manchester Utd - Wolfsburg...

banok
maradnak a streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/