Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bátor fiú...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondjuk megértem, tényleg ne erõltessük, csak az se lenne jó, ha aztán a válogatott meccseken sérülne rá még.
Bátor fiú...
2009.10.03.
13:01 A Real Madrid Sevilla elleni kerete: Casillas, Dudek; Ramos, Pepe, Metzelder, Albiol, Garay, Marcelo, Drenthe; Diarra, Alonso, Granero, Guti, Van der Vaart; Kaká, Raúl, Benzema és Higuaín. Kimaradt Ronaldo, Lass, Gago, Nistelrooy és Arbeloa sérülés miatt.
Bátor fiú...
nagyon akar 😄
De az a BL-es fekete mez nagyon király, az idegenbeli mezek mindig nagyon menõk 😄
Bátor fiú...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Azért az nagyon komoly, hogy még ennyire összeszokatlanul is a legtöbb ellenfelet gólokkal verjük, és pl most is a Marseille elleni 3. gól igazi mestermunka volt, mi lesz, ha rendesen összeszoknak?😄
Most a Sevilla ellen érdekes meccs lesz, fõleg ha Roni nem játszhat, eddigi legerõsebb ellenfél, ráadásul idegenben, úgy, hogy õk is nagyon jó formában vannak, remélem nagy meccs lesz, sok-sok góllal, de talán ha valahol, akkor itt kitûnhet még az összeszokatlanság.
Nistelrooy-t viszont nagyon sajnálom, nagy kedvencem, de nagyon peches, én viszont remélem, hogy visszatér, és még fontos gólokat fog lõni nekünk idén.
Aminek még örülök, hogy jó hosszú a pad, most, hogy Diarra visszatért, Gago sérülésével valószínû több lehetõséget is fog kapni.
Bátor fiú...
Lass viszont biztos nem lesz.
REAL MADRID
HIVATALOS: a Real Madrid orvosi kara az elvégzett vizsgálatokat követõen megállapította, hogy Cristiano Ronaldo I. fokozatú bokaficamot szenvedett, ugrócsontján pedig csontödéma alakult ki. Játéka kérdéses a Sevilla elleni mérkõzésen.
<#confused>#confused>
REAL MADRID
én nem erõltetném ha nem muszáj 😄 de szerintem játszani fog 😄
REAL MADRID
azé ez télleg szép eredmény 😄
Robo neked is kösz az infót!
és íme, a nap gólja:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a Gólok sztem szépek voltak föõeg az uccsó 😊
CR9 😊
non potest pluere aeternum
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.