Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért? egy bõ hónapja még madridban focizott 😄
WuFraZselic
és a meccs legjobbja volt emellett <#eljen> de ez nem ide tartozik 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sneijder rúgta az inter gyõztes gólját a 93. percben
Különc
Nekem is pont ilyen volt az elõzõ mezem, csak feketében. Nekem jobban bejön az idegenbeli fazon.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zaki
na, nekem is ilyen van, mint az elsõ. amúgy a vaterán 2-3-4k-ért marha jó kis használt mezeket lehet venni. én a mezt Spanyolországba vettem 15k körül átszámítva 6 éve kb, most meg megkapnám 2-3k-ért 😄

LasDen
hát akkor tuti hogy nem gagyi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc
A Real Madrid hivatalos oldaláról rendeltem, csak nem lehet gagyi! Köszi a tanácsokat!

Menyus489
Hát nemtudom, hogy Diarra bírna-e végig egy meccset, ha igen, akkor szerintem érdemes lenne, mert, ha jól nyomja, olyan, mint egy betonfal, semmi se megy át rajta 😄

Bátor fiú...

LasDen
vajon lesz Diarra-Alonso kezdõ???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
13:07 A katalán El Mundo Deportivo szerint tegnap Florentino Perez telefonon kereste meg Pellegrinit, s nyomatékosan megkérte, hogy amennyiben Cristiano Ronaldo a mai edzésen is fájdalmakat érez, úgy ne játsszon a Sevilla ellen, hiszen az elnök nem szeretné egy komoly sérülés lehetõségét kockáztatni.

Mondjuk megértem, tényleg ne erõltessük, csak az se lenne jó, ha aztán a válogatott meccseken sérülne rá még.

Bátor fiú...

Menyus489
Nem lesz.

2009.10.03.
13:01 A Real Madrid Sevilla elleni kerete: Casillas, Dudek; Ramos, Pepe, Metzelder, Albiol, Garay, Marcelo, Drenthe; Diarra, Alonso, Granero, Guti, Van der Vaart; Kaká, Raúl, Benzema és Higuaín. Kimaradt Ronaldo, Lass, Gago, Nistelrooy és Arbeloa sérülés miatt.

Bátor fiú...

LasDen
nekem csak spanyol válogatott mezem van 😞

nekem ilyen és ilyen van
kas123
csak nehogy nyögés legyen a vége :S

LasDen
- Ronaldo annak érdekében, hogy szerepelhessen a Sevilla ellen, csütörtök óta napi hat órát edzett. A játékos szeretné megkockáztatni a játékát, habár nem lesz 100%-os állapotban. A klub orvosai szerint tegnapelõtt 20%, tegnap 60%, ma pedig 80% esélye van a játékának.

nagyon akar 😄

zaki
nekem egy régi siemens feliratú van, de még nem kezdett kopni a felirat rajta szerencsére 😄

Menyus489
Nekem többféle mezem is van, hazai, meg egy idegenbeli, és már milliószor lettek mosva, de nem kopik róla a felirat, jó minõségûek nagyon, már ha eredetit vettél 😄 De persze azért fõ a biztonság, én is azt mondom, fordítsd ki
De az a BL-es fekete mez nagyon király, az idegenbeli mezek mindig nagyon menõk 😄

Bátor fiú...

azért utálom ezt az anyagot, mert ha egyszer összegyûrõdik, vagy akár már a boltban úgy veszed, az istenért nem lehet kivasalni a gyûrõdést belõle 😄 bár csak gyenge fokozaton próbáltam, de úgy nem használ neki...
robotnyk
fordítsd ki. nem tudom lehet-e vasalni, ha lehet akkor azt is csak kifordítva.
Különc
Beszereztem magamnak egy jó kis BL-es fekete Madrid mezt és azt kérdezném tõletek, hogy ti hogy szoktátok mosni hogy ne kopjon a bwin felirat vagy ne fakuljon annyira?

Rockynhooo
jahm azért Marseille igen jó csapat és 3góllal vertük õket az szép 😊 Sevilla meccstõl egy 2:2t várok kb, de remélem begyaluljuk õket ^^

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Menyus489
Cristiano igazi profi, nagyon pozitívan csalódtam benne, hihetetlenül bekezdett, remélem kitart a lendülete.
Azért az nagyon komoly, hogy még ennyire összeszokatlanul is a legtöbb ellenfelet gólokkal verjük, és pl most is a Marseille elleni 3. gól igazi mestermunka volt, mi lesz, ha rendesen összeszoknak?😄
Most a Sevilla ellen érdekes meccs lesz, fõleg ha Roni nem játszhat, eddigi legerõsebb ellenfél, ráadásul idegenben, úgy, hogy õk is nagyon jó formában vannak, remélem nagy meccs lesz, sok-sok góllal, de talán ha valahol, akkor itt kitûnhet még az összeszokatlanság.
Nistelrooy-t viszont nagyon sajnálom, nagy kedvencem, de nagyon peches, én viszont remélem, hogy visszatér, és még fontos gólokat fog lõni nekünk idén.
Aminek még örülök, hogy jó hosszú a pad, most, hogy Diarra visszatért, Gago sérülésével valószínû több lehetõséget is fog kapni.

Bátor fiú...

Cristiano Ronaldo azt nyilatkozta a Telemadridnak, hogy mindenképpen játszani szeretne a Sevilla ellen, s ezért minden tõle telhetõt meg is tesz: tegnap is és ma is önkéntes dupla edzésen vesz részt.

Lass viszont biztos nem lesz.

REAL MADRID

cr nem játszhat a rangadón!

HIVATALOS: a Real Madrid orvosi kara Fernando Gagón is elvégezte a vizsgálatokat, és megállapították, hogy a játékos I-II. fokozatú combhajlítóizom sérülést szenvedett. A felépülés idõtartama megközelítõleg 3 hét.

HIVATALOS: a Real Madrid orvosi kara az elvégzett vizsgálatokat követõen megállapította, hogy Cristiano Ronaldo I. fokozatú bokaficamot szenvedett, ugrócsontján pedig csontödéma alakult ki. Játéka kérdéses a Sevilla elleni mérkõzésen.

<#confused>

REAL MADRID

Remélem semmi komoly :|

LasDen
A ma délben elvégzett orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Cristiano Ronaldo I. fokozatú bokaficamot szenvedett, ami elvben a legkevesebb idõtartamú kihagyást valószínûsíti számára. Játéka ennek ellenére még kérdéses a Sevilla ellen, és csak az utolsó pillanatban fog eldõlni.

én nem erõltetném ha nem muszáj 😄 de szerintem játszani fog 😄

horpeti
Nagyon szép volt a 2. gól, ahogy ki lett játszva Ronaldora a figura. Tényleg sakk-matt. Pedig szerintem Benzema is be tudta volna lõni, de így volt a tuti. 😊

Ennyi sérülése után én is örülök, de akkor nem tûnt jó ötletnek.

Így utólag örülök hogy eladtuk.

REAL MADRID

robotnyk
CR akár már hétvégére felépülhet. már fél off, de tegnap Robben is lesérült.
És gól passzt adott Roninak... 😊

A klub orvosi stábja elvégezte az elõzetes vizsgálatokat Cristiano Ronaldón, s megállapították, hogy a jobb bokája kificamodott és zúzódott

LasDen
Feltétlenül meg kell jegyeznünk a fõvárosi hátvéd, Pepe mutatóit, aki tizenhét (!) esetben szerezte meg a játékszert és csupán háromszor adta el azt. Mindezek mellett egyetlen szabálytalanság nélkül futballozta végig mind a két félidõt.

azé ez télleg szép eredmény 😄

kösziköszi<#worship>
tv kimenetes a videokártya 😄
SLICK
uhh bazz.. a 3. gólt nagyon brutális passzjáték elõzte meg. Remélem a Barcát is így táncoltatjuk meg ^^
Robo neked is kösz az infót!

ProGabe

és íme, a nap gólja:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
Ronaldo 2õt, közte Kaka egyet 11esbõl.
SLICK
hoppá most nézem uefa honlapját 3:0 lett..
Kik lõtték?

SLICK
milyen volt a gól? Ki lõtte? Most értem haza a túlórából. Rádióban mondták 10 órai hírekben, hogy még nem volt gól.

Jól van srácok behúztuk 😊
a Gólok sztem szépek voltak föõeg az uccsó 😊
CR9 😊

robotnyk
én is. olyan, mint az elsõ évben, amikor mindent kihagyott.
tv nem közvetiti! vagy faterod neten nézi juve meccset?

shala
higu miket puskaz el, szornyu, az uj csapatban nagyon nem talalja a helyet, sajnalom szegenyt

non potest pluere aeternum

nemtom nézni a meccset, mer apám a juventusra kíváncsi és õ az erõsebb 😞
Azt a varázslót nagyközönség elött felakasztanám xD

shala
szerintem ronaldo leserult, megmondta az a kurva varazslo 😄

non potest pluere aeternum

ProGabe
b+ ez milyen gól volt? Zidane-eraban volt ilyen utoljára

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
asztakurva.