Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze Marcelo kavargatott elõl, de ugyanakkor védekezésben 0 volt.

REAL MADRID

horpeti
Amíg nincs összeszokva a csapat, számít, hogy legyen valaki, aki egyénileg is meg tudja oldani a dolgokat.

Fõleg Marcelo volt, aki próbált kavargatni elõl, de édeskevés, amit csinál. Másik oldalon Ramos próbálkozott..

Múltkori taktikánál C. Roni és Kaka ment ki szélekre kevergetni, most meg a két védõ. Meg is látszott. 😊

Lesz ez még jobb is remélhetõleg. 😊

pzoli00
Valljuk be srácok, azért CR nagyon hiányzik a csapatból, meg is látszik az eredményen.

köszönjük, megvolt a heti okosságod!
a meccs sima 1 volt

shala
igy van, nincs baj, csak rossz erzes, csapatszinten meg javulnunk kell, es nagyon nagyon hianyzott lass es roni.

non potest pluere aeternum

banok
szép lett volna <#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
ennyire még sosem szurkoltam nektek:

224 Bologna - Genoa V (1-3)
226 Sampdoria - Parma X (1-1)
227 Palermo - Juventus H (2-0)
235 Wiener Neustadt - Rapid Wien V (0-4)
240 Bröndby - Nordjaelland H (6-3)

252 Sevilla - Real Madrid X (2-1)

200 -> 39.850 huf :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Menyus489
kicsit sok a volt, de most családi szülinapozásról jöttem, van bennem még kis alkohol 😄
Most viszont két hét szünet, reméljük válogatottnál nem sérül le senki, és fejben helyrejönnek a mostani után, de azért rossz érzés ilyen rossz eredménnyel a szünetre menni.

Bátor fiú...

Menyus489
Az a legidegesítõbb, hogy sajnos erre lehetett is még számítani. Mármint arra, hogy a Sevilla, ahogy ellenünk otthon mindig, most is 200%-on fog játszani, nekünk meg most kijöttek a hiányosságok. Van ez így, elkeseredni nem kell, csak tanulni belõle. Casillas meg tartsa meg a formáját 😊
Guti meg a második félidõben jelentõsen följavult, õ adta a gólpasszt is, de az elsõ félidõben megcsinálták vele azt, amit szinte mindig megcsinálnak a Sevillaiak ellene otthon. Odarúgnak, odakapnak neki, közben húzzák az idegeit (most is felrúgták, aztán az egyik odaszólt neki, akkor amikor fölpattant egy másik hátulról belement), és õ az ilyenre ugrik sajnos, és akkor tényleg értékelhetetlen volt. De a második félidõben sokkal jobb volt. Marcelo viszont nagyon gyenge volt, Ramos is védekezésben, vagy mondjam inkább azt, hogy Navasék voltak jók?😄 Azért kíváncsi leszek, hogy a Sevilla a Barca ellen is így fog-e pörögni, tavaly asszem 3-0ra kikaptak otthon tõlük.
Na mindegy, fel a fejjel, dolgozzanak csak tovább a csapategységen, se temetni, se dicsõíteni nem szabad még õket, viszont sürgõsen jöjjön vissza Roni és Lass 😄

Bátor fiú...

jo meccs volt, és jo felmérõ! Ne busuljunk, minden megy tovább!

ProGabe
gyász 😞

csapatként sehol sem vagyunk még egy sevillához képest. de ami késik, nem múlik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shala
kurva jo hogy 80 perc kellett ahoz hogy a szarhazit lecsereljek.

most meg örülhetünk hogy nem 5-1

robotnyk
volt 10 perc megfogni õket, elszúrtuk...
nabumm 2:1
Voyager5
Elöl már egész jól kombinálnak a srácok néha, érdekes, h mindezt CR nélkül.
shala
most megtudnank fogni a meccset, van ra esely

na azért ez a Pepe gól a semmibõl jött 😄
Csabesz6
PEpee!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hedonist
csak mondanom kellett😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Oriasit védett! negredo meg eszméletlen gyors! nehéz dolgotok lesz,de sztem van esély!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

De jo hogy van egy Casillas a kapuban.

REAL MADRID

shala
vagy az tavaly elott volt?😄

shala
remelem higuain eljatsz a tole tavaly megszokott szerepet, bejon cserekent, azt lo egy golt.

robotnyk
eddig erre volt alapozva a játékunk.
horpeti
Guti gyengén játszik. sajna sok a rossz megmozdulás.

shala
az a baj,nincs roni, nincs aki megmentsen minket:S

shala
szarra alaznak minket kb

paszmek -.-
1:0
lol, most nézem, hogy fehér sportszárban játszanak a srácok
apakezdõdik
hedonist
izomsérülés fõleg önhibából keletkezik bizony:S

Monoton egyébként nekem is ez jutott rögtön eszembe, reménykedtem is hátha elrúgja vki a lasztit😊
GL a mai meccshez!

Rockynhooo
Granero jó lett volna Guti helyett , de majd csereként úgyis bejön a Kalóz ^^

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
HIvatalos kezdõ:
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Xabi, Diarra, Kaká, Guti, Raúl, Benzema

Mai meccsén ismét csak döntetlenre (0-0) futotta a Castilla erejébõl, idén sajnos hamar eldõl, hogy nem lesz feljutás.

Szar Bayern, szar Bayern :)

I3andy
A sérüléseket nem az orvosi kar miatt kapják a játékosok, õk rendbe hozzák csak õket. A sérülés a rossz fizikai felkészítés miatt, nincsenek rendesen bemelegedve, nem elég lazák az izmaik, nem nyújtanak eleget, vagy szimplán csak annyira megrúgják a játékost, hogy megsérül. Az edzõi stábban kéne óriási változtatásokat eszközölni, nem az orvosi karban.û

SLICK
azért szépet lehet esni onnan

Raúl is képviselte Madridot a 2016-os olimpiai pályázatok elbírálásán

Itt kell olyat játszani, hogy ki tudja belõni a labdát a stadionba 😄

REAL MADRID

Rudee
Nekem ez tetszene estére:
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo/Drenthe, Xabi Alonso, Granero, Guti, Kaká, Raúl, Benzema/Higuaín

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
jajj tényleg õ sérült.. Akkor a másik Diarra ^^

LasDen
Mióta Pellegrini átvette a csapatot, 10 játékos 12 sérülése nehezítette a dolgát, amibõl 8 izomsérülés volt. Összesen 126 napot hagytak ki a csapat játékosai a mai napig. Ramos 9, Metzelder 5, Xabi 2 mérkõzést hagyott ki. Minden tétmérkõzésen csak Casillas, Albiol, Kaká, Guti és Raúl játszott.

hát nem a mienk a világlegjobb orvosi kara......ez már egy ideje kiderült....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Lass nincs a keretben....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Remélem ez lesz a kezdõ:

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, Alonso, Kaká, Granero, Benzema, Raúl

végeredményként egy nehéz 1:2-t tippelek

21:00-kor és idén, meg a következõ két szezonban minden meccsünket a sporttv közvetíti
horpeti
Mikor lesz a Madrid meccse? Közvetíti vmi?

Menyus489
<#worship><#eljen> Néztem én is, és tényleg jó volt, megérdemelte a gólt, már az eddigi Interes játéka alapján is, bírom õt, sajnáltam, hogy õ ment el, de elhatároztam, hogy követem az Interben is, és eddig jó 😄

Bátor fiú...

WuFraZselic
mármint az, hogy a meccs legjobbja volt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio