Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerard???? minek?????
REALista
Szerintem se lesz könnyû meccs.
1:3-ra tippelek...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
nemsoká kezdõdik...
tippek?
Sztem nyerünk nehezen 0-1-re

Opcióval

REAL MADRID

hedonist
nee, tényleg hasonlít rá😄D hát így sztem inkább tartsátok meg, hátha idõvel kijönnek a képességei is, egy érdekes becsavarodó gól sosem jön rosszul😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
tényleg õ most opcióvval ment el vagy csak kölcsönben van?

a Sylar-hasonmás XD
Szerintem Negredo már télen visszajön 😊

REAL MADRID

SLICK
és hab a tortán, hogy ismét boka gondok

gabi89
Köszi az infót
hihetetlen azért ,hogy ismét +1 sérült :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
BENZEMA
Sérülés: Bokafájdalmak
Idõpont: 2009.10.21.
Idõtartam: 1-2 nap

gabi89
Benzema h-h kimaradt ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
azért kiváncsi vagyok Lass milyen családi gondok miatt utazott haza, remélem nem halt meg senki.

SLICK
péntek, 13:39 - A Real Madrid Gijón elleni kerete: Casillas, Dudek; Arbeloa, Ramos, Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Marcelo, Drenthe; Gago, Diarra, Kaká, Guti, Alonso, Granero, Van der Vaart; Raúl és Acuna. Kimaradt: Ronaldo, Benzema, Nistelrooy, Higuaín sérülés miatt, míg Lass a klub engedélyével van távol.

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Diarra, Alonso, Guti, Kaká, Granero, Raúl

Menyus489
Eléggé felidegesített ez a tegnapi meccs, elsõ félidõben le lehetett volna rendezni, aztán a második félidõben már bocsánat, de elbalfaszkodták. Intõ jelnek jó ez, meg a Sevillai meccs, viszont amíg nincs összeszokás, jó lenne, ha mindenki 110%-on pörögne, és hajtana, legalábbis az ilyen kategóriájú meccseken. Ilyen szempontból Lass-t tudnám megintcsak kiemelni, fut, mintha az élete múlna rajta, és tapad, mint egy pióca 😊
Nekem is nagyok az elvárásaim, de most még ebben a szakaszban az idényben még elnézem, ha versenyben maradnak, de aztán akkor szokjanak össze, és pörögjenek föl tavaszra, remélem sikerül nekik, én bízok benne.

Bátor fiú...

Matthew Prosac
Ronaldinho már hétvégén is egész jól játszott, most is. Nagyon örülnék ha a régi 'Dinho-t láthatnák újra, mert egy istenverte zseni, akit élmény nézni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Jó meccs volt! Nincs semmi gond!

horpeti
Szerintem nagyon jó volt a játék, gyors passzok, ide oda tologatás... Megtehették volna, hogy 3 másodpercig tartja egy játékos a labdát, de mintha égetne azonnal adták, ha máshogy nem akkor 2 ember egymás közt.. Kicsit se álljon meg. jó ez, nekem tetszett a meccs. 😊

Jók vagyunk, nem lesz gond. 😊 Legalább nem vagyunk 100%osok itt sem, így nem kell mitõl parázni a továbbiakban, ki tud kapni a Reál is.

Mellesleg a Milán is erõn felül teljesített, Ronaldinho talán 2 éve nem volt ilyen formában. 😄

LasDen
rávágtam volna valamit, de megtartom....gratulálok.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Legyenek nagyok az elvárásaid egy olyan csapathoz aminek a fél játékosállománya most érkezett.

REAL MADRID

SLICK
vállalom a véleményem, és igen is ennyi változás után nagyok az elvárásaim. Én kérek elnézést ezért

az elõbb másoltam ki, még mi voltunk az elsõk 😄

LasDen
nem kell ennyire össze esni.... 😄 fájó a vereség, de tovább kell gyúrni...fõleg a védelmen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
köszi!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Real Madrid 6
Milan 6
Zürich 3
Marseille 3

asszem így van
Igen.

REAL MADRID

ProGabe
na, valaki más is észrevette, hogy vannak páran, élükön, õõ, nem akarok mutogatni, ki, de csesszék meg nyár eleje óta sírnak, mint a vénasszonyok 😄

minden baj

jön CRonaldo "jaaaaaj ne, az a kis buzi?!"
a meccs végén lövünk 5-öt "hát mi volt a meccs elsõ fele, szarok voltunk"
lesérül CRonaldo "jaaaaaj ne, most mi lesz velünk"

ELÉG!!!!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
most hogy állunk, vezetjük még a csoportot?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

jéééézus, ne károgjatok már -.-"
Nagy szar ez az egész.....(N)

SLICK
igen és ott is kikaptunk. omájgád :C

Lcapitant
hát ez szép....
pato ellõtt minket :S
kiváncsi leszek mi lesz milánóban

ProGabe
ja hát az meg a másik, hogy itt most kimondottan egyéni hibákról volt szó

nem dõlt össze a világ. tegnap szopott a Barca is, egy pontra vagyunk tõlük, hétvégén szerintem már szépen játszottunk

tehát alakul ez a csapat, kell még egy hónap, és tényleg igen faszák leszünk

szerintem a nyáron itt nagyon sokan leírtuk, hogy nem kell egybõl 3 kupa, meg szép játék, meg stb., csak legyenek meg a jó játékosok, aztán összeszoknak, lesz CSAPAT és akkor majd jönnek az eredmények is

erre most ott tartunk, hogy sokan ~7 meccs után temetik a csapatot, és elmondják minden szarnak

LasCar16
próbálkoztatok de nem nagyon ment, Dida kellett ahhoz h mi fejben hátrányba kerüljünk, nem tudtátok eldönteni a meccset, ez van, jöhet a visszavágó.

#acm

gabi89
Nagyobb csapatok ellen még mindig nem megy Sevilla,Milan és ez így nem lesz jó. 😞

Heinze nyeri a Marseillenek a meccset
Rockynhooo
enyém csak sír hogy kikapunk egy olyan acélos gárdától aki épphogy x-el az Atalantával , ráadásul otthon kapunk ki 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
neked olyan tv-d van, ami közvetít egy másik dimenziót is, ahol játszott CR? -.-

gabi89
Nem is szarok de full-ra miénk volt a meccs aztán Casillas hibák miatt felébredtek mi meg....
Simán nyerhetõ lett volna második félidõ 55-60.percéig 3x lõttek kapura.

SLICK
Milan... Egész szezonkezdettõl gyengélkedik. Egy iylen kerettel rendelkezõ Madridnak meg illett volna 3 gólt bekotorni, mégha fos játékkal is. De ez az altató foci átka, mindig ezzel szívjuk meg.

kistarcsával :AS_FD:ASF:AS:FDA_SDfsafasd
horpeti
Egyik szemem sír, másik nevet.
Örülök, mert a Milán a másik kedvenc csapat, így legalább van esélye továbbjutni, a Madrid meg úgyis tovább fog jutni. 😄D

Azt hittem rosszul látok, hogy Marcelonak fogvédõje van... Kemény csávó. 😄D

ProGabe
ezt nem igazán értem. az egy dolog, hogy a Milannak eddig nem ment, de azért tudjuk, hogy nem szar csapat. ráadásul nyertek a hétvégén

egyáltalán nem játszanak szarul, ti meg úgy beszéltek róla, mintha a kistarcsával meccselnénk

a védelmet kell gatyába rázni, meg marcelo helyére venni valakit a télen :S

SLICK
és ezt merik bemesélni, hogy nem rá épül a taktika... hát ez kegyetlenül felidegesített. Égés ez a meccs

gabi89
Azért papíron is jobbak vagyunk (ami most szar sem ért mint látjuk) és szar formában is vagytok....

Ez miez hogy Raul lovi szogletet, Drenthe meg a szabadot? 😮

REAL MADRID

LasCar16
mit szégyen? egy Milan az ellenfél... még akkor is ha eddig nem ment igazán..

#acm