Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Ki volt az aki ezt a fura "jóslatot" prediktálta ronaldoról?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
nem mernek....valaki mindig megsérül....félnek hogy ki lesz a következõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
szerintem inkább edzeni kéne, mint bohóckodni. -.-
nem, madridban van fedett sípálya mûhóval, ott volt a teszt
LasDen
engem is szponzorálhatnának egy audival...😄
spanyolba meg leesett a hó vagy mi???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tegnap voltak Audi havas tesztvezetésen a srácok, most tolják az eurosporton a hírekben
hedonist
igen, nem régóta sgzem😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Látszik, hogy meg se nézted mikor regelt 😊

REAL MADRID

horpeti
Látszik, hogy 2-3 éve még nem figyelted ezt a topikot. 😄

horpeti
Baptista sehol se volt Gravesenhez képest. 😛

hedonist
ez micsoda?? gravesen verekedik a csapattársakkal?😊 vmi? magyarázzátok el😄

shala
annyira jol sikerult az uj gyep, hogy mindenki a bokat tori rajta

non potest pluere aeternum

ProGabe
<#wow2><#wow3>

állítom, hogy ha edzés helyett háborúba mennének, akkor is kevesebb lenne az áldozatok száma. itt valami kurv*ra nincs rendben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hádzsime...😄

Csabesz6
😄DDD killer

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

namégegyszer:

hát ezen most felnevettem 😄
Csabesz6
Thomas is back.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#wilting> Ez most már tényleg hihetetlen.

REAL MADRID

SLICK
óbazmeg:

PEPE
Sérülés: Bokaficam
Idõpont: 2009.10.24.
Idõtartam: bizonytalan

SLICK
27. Kedd: Alcorcón ellen, Spanyol-kupa

banok
jövõ vasárnap
Real Madrid-Getafe

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Getafe

Legközelebbi meccs ki ellen ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ProGabe
na, 3 pontnyi hátrányban vagyunk. el clasico most tényleg 6 pontos meccs lehet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
átlagban kb. percenként volt a Sevillának hatalmas helyzete. abszolúte csodába illõ, hogy nem szereztek gólt. ilyen volt a tegnapi nap, ma biztos jön az inverze és a Zaragoza bepakol a Barcának vagy' 10-et <#gonosz1>

lol, most nézem, hogy a Sevilla is 0:0-át játszott, még jó, hogy nem néztem a meccset -.-
ProGabe
az biztos. én már gondoltam rá, hogy meg kéne nézni egy-két õsrégi meccset, látni, hogy tolták ezek a legendák

a tegnapi meccsekhez (a miénk és a Sevilláé): hihetetlen, abszolút hihetetlen. mindkettõ. a miénk amúgy annyira tipikus volt, hogy azt hittem felfordul a gyomrom tõle (na jó, szar volt a bor is, amit ittunk 😄).

idegenben, kis csapatnál, szakadó esõben undorító, nyögvenyelõs játék (tényleg minden szezonban van ilyen meccs, utálom ezeket), merthogy ez annak ellenére nyögvenyelõs volt, hogy beszorítottuk õket a kapujuk elé (akárcsak a Sevilla az Espanyolt)

Rockynhooo
6 játékost vágok innen 😄 hát nem semmi csapat lehetett 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Real Madrid: Domínguez - Marquitos, Pachin, Vidal, Santamaría, Zárraga, Canario, Del Sol, Di Stéfano, Puskás, Gento
Cabell
nincs vkinek vmi infója arról, hogy amikor Puskás és Di Stefano együtt játszottak, akkor kb hogy nézett ki a Real legjobb kezdõ 11-e?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
Lesz jobb , jõni fog ha jõni kell : D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kaká kezezett azt jelezte a partjelzõ.

REAL MADRID

Burdi
háá azé ekkora buktát..
1 ien csapat ellen nem nyerni, ennyi helyzetbõl..
áá még a szelvényem is elment rajtuk. legalább a partjelzõ ne lett volna ien csicska.. rohadtul benézte azt a RAUL gólt..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

<#levele>

REAL MADRID

SLICK
ez vérszar

bazzzz mekkorát védett a kapus -.-
SLICK
na Garay is lesérült...
ezt a szabadot meg be kéne lõni

most jobbon Ramos, balon meg Kaká próbálkozott, de nem sokra futotta
SLICK
a kis csapatok képesek végighajtani a nagy csapatok ellen. Még a végén kikapunk.
Amúgy a széleken tényleg vérgyengék vagyunk, nem értem miért.

Fuj Drennye

De, ha arra játszanak hogy a Gijon elfárad :|

REAL MADRID

hát eddig erõteljesen picsafüst a meccs, a második félidõben mutatni is kéne valamit, mert a gyõzelem az nem fog csak úgy az ölünkbe hullani
Am nem is emlékszem mikor volt amikor Raúl sárga lapot kapott két egymást követõ meccsen 😊

REAL MADRID

Marcelo - Ramos a széleken eddig nagy 0. De ez így nagyjából elmondható az egész csapatra. Remélem a Pellegrini kitalál valamit.

REAL MADRID

Sun=Blikk

REAL MADRID

SLICK
olvastam a hírt én is, sztem csak kamu.
link