Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Teljesítményalapú jövedelem megoldás lenne?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

I3andy
Ameddig Perez az elnök ja. De ez lenne az az út amin el kéne indulni. A saját nevelésû tehetségek beépítése. Akkor nem látnánk ilyen alibi szart, amit a sztárocskáink nyujtanak

Rockynhooo
sokat látnánk így a pályán õket 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

I3andy
<#worship><#worship><#worship>

És akkor összeállhatna a

----------Lass-----------

---DelaRed-----Granero---

középpálya. Milyen jó is lenne<#rolleyes>

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amugy több játékos nyilatkozta rola, h milyen inteligens!

begörcsölt az ujja :S

Rockynhooo
Hát én inkább elbújtam volna gyors szégyenemben de am is kicsit szelepes ez a Guti 😄

horpeti
Biztos beqrvaanyáztak neki, és õ csak higgadtan bemutatott. 😄

Rockynhooo
6-7 éve még bírtam , mára nagyon megutáltam szegényt..

<#levele>

REAL MADRID

Mourinhot én is el tudtam volna képzelni! Ha nem is a csapatot, de a médiát biztos összerakta volna 😄

Amugymeg maradjon Pellegrini!

Rockynhooo
Azért az angol válogatottat szépen összetette pedig aztán oda tényleg nem illik egy olasz... nem is tudom akkor kiben van a hiba :\

Lcapitant
capello=eredményes bunkerfoci...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

limperatore
Hát Mancinivel még mindig jobban járnátok mint az eddigi balfasz edzõkkel, Capellon kívül nem volt normális edzõ, ilyen schuster meg ilyen szerencsétlenekkel nem sokra mentek.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ez meg milyen kérdés? <#bdead> Nem menesztették még Pelle-t. (ne is tegyék 😄)

REAL MADRID

Voyager5
Amugy en mar a szezon elejetol kezdve Mourinhot raktam volna a kispadra.
Voyager5
En is ugyerzem, hogy egyenlore marad Pellegrini.
Perezrol tudjuk, hogy nagy marha, de !TALAN! tanult hibaibol, es ad idot Pellegrininek.
Persze "hal istennek" baromi nagy a media nyomasa is rajta, es ha sikerul a nyomorult ujsagiroknak kelloen felduhiteni a "drukkereket", akkor Pereznek szerintem lepnie kell.
Az, hogy kit hozna ide az megint egy komplex dolog. Eletemben nemgondoltam volna, hogy pl Pellegrini fog itt edzoskodni...
Regebben *ha jol emlekszem* Arsene Wengert, Ancelottit szerette volna a legjobban az oreg.
Lcapitant
inkább õ mint egy olasz...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Különc
Erwin Koeman

szerintetek ki lesz az uj edzö? sikerül valami nagy nevet ide hozni?

Különc
Mindig csak jövõre 8(

Lcapitant
bár ha most 2 vereség egymás után (getafe milan) összejön, akkor sztem bb Pelle

Persze én is így vagyok vele, maradjon még Pelle. Érjen össze a csapat, és jövõre jöhetnek az eredmények.

REAL MADRID

Lcapitant
az tuti <#beka2>

Különc
Camacho rekordját nem dönti meg senki

Lcapitant
sztem nem kell félni, nem lesz edzõváltás egy ideig. nem könnyû feladat egy új edzõnek összerakni olyan csapatot ahol csak sztárok vannak, és fele most jött nyáron.
bár jól kezdtük az idényt, most hullámvölgyben vagyunk, majd kijövünk belõle

ha van Basten tudna olyat villantani, mint pl az EB-n a hollandokkal akkor nagyon nembánnám...
LasDen
volna az a pénz hogy idejöjjön....attól nem kell félni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Benitezzel kiegyeznek, de okosabb o annal, hogy idejojjon 😊
Különc
Maradonát vagy Mätthaust Madridba!!!<#banplz>

vagy nem ... 😄

Az AS szerint Florentino Perez felvetette annak a lehetõségét, hogy Valdano legyen az edzõjelölt, ám a klub általános igazgatója ezt visszautasította. A jelenlegi jelöltek: Laudrup, Rafa Benítez, Van Basten, Víctor és Donani.
/madridista/

REAL MADRID

Nem túl valószínû, sztem marad Pelle egy ideig. Ha menesztenék akkor meg szinte biztos hogy Valdano venné át a helyet. (ha addig Benitezt nem menesztik a Pool-tól 😛)

REAL MADRID

Különc
Ha olasz edzõ lesz akkor rituálisan égetem el a madrid mezem egy tábortûznél, meztelenül osztrák akcentussal kozák dalokat énekelve

Habár Valdano biztosította Pellegrinit a posztjáról, egy esetleges vereség a Getafe és a Milan ellen döntõ lehet. Az olasz lapok szerint Spalletti és Mancini, a katalánok szerint Luis Aragones, míg a fõvárosiak szerint Benítez és Valdano van az edzõjelöltek között.
/madridista/

<#duma><#duma><#duma>

Egyébként ha menesztik Pelle-t 11 millát kap. <#bdead> Ráadásul 4 millát fizettünk érte a Villarealnak.

REAL MADRID

lolmár 😄
pár évvel ezelõtt már ilyenkor a második edzõt fogyasztottuk volna a szezonban
LasDen
wadda??? O_o

Ilyet se hallottam még az õ szájából 😄

juve meccsen Del Neri hogy együttél a játékkal 😄 legalább ilyet mûvelne Pelle is, hogy legyen valami látszata
látom a jómadarunk megkapta a neki járót
shala
Reggel talalkoztam a madridi ismerosommel, azzal fogadtam hogy elmondtam neki az eredmenyt, csoro annyira meglepodott hogy a tanyert kiejtette a kezebol Sajnos ez nem vicc :XX

non potest pluere aeternum

Csabesz6
Valószínûleg igen, mivel még meg sem született akkor😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
de nagy szája lett egyeseknek.
Milyen érdekes azért, mi madrid drukkerként leírjuk a rossz teljesítményt, de sose bújtunk el szégyenünkben. Barca topik csak tavaly óta kezdett aktív lenni. Akkor mégis ki bújt el?
De tényleg azért gondold már át, mielõtt akkora baromságot írsz le, hogy a plafont is elviszi egy pelikán. (tudja nagyon jól kinek írom)

horpeti
Egy átkot megérne neked is, nem? 😛

legalább ne egy anorexiásat kefélne XD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

LasDen

egyik csapat sem tudna a kettõ közül olyat produkálni... ez már egy már egy másik korszak
Perez óta nem a foci, hanem a reklámérték a fontosabb, abból több pénz van
emlékszem 2002/2003-ban asszem a negyeddöntõben volt Real-Man.Utd derbi,akkora 2 meccs volt,hogy az nem igaz,egy jó Beckham-el,egy jó Zidane-al,Ronaldoval,RvN-el...nem hiszem,hogy ma tudnának olyan 2 meccset produkálni...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ponstosan, a szezon második felében minden meccset a sírból hozott vissza a madrid, ezért tartottam azt a Capello féle csapatot nagyra
Darthmushroom
pedig egy jó Real-lal jobb lenne a bl meg a futball világ. akárki akárkinek szurkol.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC