Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyvan Marcelo addig mutogatta hogy o kapott sargat :|

REAL MADRID

Lcapitant
ilyen nincs....:S
áááááááááá remélem a milan ellen nem égünk mint a kutya...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

REALista
Nah fasza...10 emberrel nehéz lesz..:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabi89
Hopsz csak piros 11es nincs

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ProGabe
nabazmeg, kellett nekem az ördögöt a falra fújni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Na 11-es és piros lap 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ProGabe
milyen feszült nálunk mindenki. meg látszik, hogy nagyon akarnak. remélem nem nyögés lesz a vége

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Marcelo mit hagyott ki 😞

Lcapitant
érdekes meccs lesz, remélem az ex-madridisták nem fognak villogni

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

gabi89
Hát ja le is vettem helyette megy a zene 😄

ProGabe
thx, iraki csatorna egész jó. csak ugye a nyelv <#zavart2>

Matthew Prosac
köszi

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ProGabe
szombat, 17:27 - Kezdõcsapatok:
REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Higuaín, Kaká, Marcelo és Benzema.
GETAFE: Ustari; Torres, Cata Díaz, Mario, Mané; Celestini, Boateng, Parejo; Manu del Moral, Pedro León és Soldado.

Matthew Prosac
várható kezdõ?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csabesz6
meg a kocsog<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

utoljára egy kis OFF,és befejeztem:
ez nem fradi utálat,tény nem kedvenc magyar csapatom,de hidd el,ha úgy játszana a mai fradi,mint 2004-ben akkor én is megnézém

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

LasDen
engem ez nem tud most zavarni....az elõzõ 2 bajnokit is kénytelen voltam kihagyni a köcsög fibernet miatt....akkor megnézem felvételrõl...kész....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Hadd ne legyen már istenkáromlás, ha Magyarországon inkább a magyar bajnokit adják le élõben, mint egy külföldi csapat meccsét. Fõleg úgy, hogy az is mûsorra kerül csak késöbb.

robotnyk
azt hiszem a magyar foci még mindig nézettebb a sport tvn, mint bármi más.
Matthew Prosac
ha jól tudom akkor szerzõdésben rögzítve van, hogy hány fradi meccset kell adniuk. gondolom ezért élvez elsõbbséget.

Rockynhooo
Szerintem ezt nem itt kéne megbeszélni és a fradi utálatodat sem itt kel kimutatnod. Nem mellesleg mikor másodosztályban voltak akkor is sokan kiváncsiak voltak rájuk és elég sok szurkolojuk van ugyhogy igen sokan kiváncsiak rájuk.

na de ON

Este kemény lesz még ha otthon is játszunk. Városi rangadó sosem egyszerû.. fõleg most nem lesz az szerintem , kb 1-1et várok de jo lenne ha feltámadnánk, védelem így nagyon tetszene jo spanyolos 😄 am ha faszán összeszokna Albiol Ramos ARbeloa istenek lennének de hát ott van a válogatott is pluszban erre , ugyh reménykedem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

addig oké,hogy kötelezõ leadniuk pár meccset,de akkor miért nem adnak egy Vidi,vagy egy Loki meccset??? senki sem kiváncsi 2 kiesõ meccsére(eftécé-dvtk)...

Ez a 4-2-3-1 nekem jobban bejön mint a 4-2-2-2 v 4-4-2.

REAL MADRID

gondolom a szerzõdésben vannak kötelezõ idõpontok, amikor adniuk kell, meg hát a fradimeccset mindig adják, egyébként meg engem érdekel a DVTK miatt...
SLICK
na így viszont tényleg bekaphatják, kit érdekel a magyar kínlódás?
Bár gondolom úgy vannak vele, ha már ennyi pénzt kiadtak a magyar bajnokik közvetítési jogáért, akkor le is adnak párat.

hedonist
sok a fradi drukker...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

azért ez ciki a sport tv részérõl...egy semmire se méltó,kiesés ellen "küzdõ" eftécé meccsét inkább leadják,mint egy spanyol bajnokesélyes hazai meccsét :/

fecoka177
nevetséges hogy szar magyar focit kell nézni real meccs helyett szánalmas.......

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

mert az egyesen a fradi-dvtk, a kettesen pedig a juve-napoli lesz
Felvéteröl???? Miért?

SLICK
hát ez gáz...
Mondjuk 6-ra nem is érnék haza, mégha kinyomnám a kocsim szemét akkor sem.
Kénytelen leszek megvárni felvételrõl, hogy legalább izguljak az eredményen 😄

LasDen
- A Marca mai száma egy meglepetésekkel teli kezdõcsapatot vázol: Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Higuaín, Kaká, Marcelo és Benzema.

ez érdekes lenne...Marcelo még mindig jobb szélsõnek mint védõnek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na fene, akkor nézem streamen
Rockynhooo
Real Madrid - Getafe
2009.10.31 (szombat), 18:00, TV: Sport 1 (felvételrõl 22 órától)

kb egy x-et várok :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lcapitant
majd ha a marca írja, ne higgy az olasz sumákoknak! 😄

LasDen
hát Mancini még mindig jobb opció mint Donadoni 😄 de nem kell ide senki D:

miilann04
olaszok ellen raul-higuain csatárpárost követelek!
holnap kezdjen csak benõ-rvn-el

pellegrini helyébe meg gutit játszattam volna a getafe ellen, legalabb csereként, aztan többet nem rakta volna keretbe idén, majd tanul belõle...

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

loool, micsoda hír...
Menyus489
Alapból én is azt mondanám, de lehet nem bír két meccset egymásután még 100%-osan, és én akkor inkább az olaszok ellen raknám be, amúgyis a BL-ben többet számít a rutin, meg elég jó statjai vannak ott 😄

Bátor fiú...

LasDen
A Real Madrid Getafe elleni kerete: Casillas, Dudek; Arbeloa, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Gago, Diarra, Lass, Alonso, Van der Vaart, Granero; Raúl, Kaká, Benzema, Van Nistelrooy és Higuaín.

Fánit a kezdõbe 😄

Menyus489
Hú ez a kupameccs eléggé betett, de most kell erõsnek lenni, szálljanak magukba a játékosok, gondolkodjanak el, aztán hajtsanak ezerrel, de akármilyen égõ is volt, remélem Pelle be tudja bizonyítani, hogy megfelelõ ember a feladatra, csak sanszos, hogy a média kikészíti.
Annak örültem csupán, hogy Nistelrooy felépült, reméljük a hétvégén nem sérül rá, aztán a Milannak gurít párat 😄
De la Red-nek meg persze jobbulást! 😊

Bátor fiú...

Manuel Pellegrini a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Guti egy kisebb sérülés, és nem büntetés miatt marad ki a Getafe elleni keretbõl. Érdekes, hogy néhány perccel korábban maga a játékos nyilatkozta, hogy tökéletes fizikai állapotban van és készen áll a játékra...
/madridista/

Pelle büntet

REAL MADRID

hedonist
Jó ezt nem tudhatjuk, de értem,h mindenki reménykedik, persze én is, csak hát, ha vkinek bármilyen baja van a szívével akár kezelhetõ akár nem sajnos az nem lehet élsportoló, ezt személyes tapasztalatból is tudom sajnos..:S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

I3andy
Nem biztos mivel lehet, hogy olyan probléma van a szívével, ami kezelhetõ, éppen ezért beszél feltételes módban, mert van még esély rá. Ha biztos lenne,hogy nem játszhat nem feltételes módban beszélne, hanem kijelentõben.

hedonist
nincs pontos diagnózis, de azt tudják,h vmi nincs rendben a szívével, ha kiderül akkor biztos,h az a konklúzió,h nem játszhat ezt õ is tudja, ezért beszél feltételes módban.

I3andy
Sztem ez nem ezt jelenti:

However, doctors have still not been able to find out exactly what caused De la Red to blackout in the Copa del Rey encounter against Real Union. Until they do, he has ambitions to return to a competitive environment.

"I am a football player," he told Cadena Ser.

“I would like to have enough information in order to make a decision. If I have to give up football, it's because there is evidence to justify it and because there is no other choice.

hedonist
nem arról van szó,h játszhat újra, hanem,h ha nem is játszhat versenyszerûen, attól még a klubnál szeretne dolgozni. szegény srác..

Különc
Valószínû ugyanolyan szagyvaságokat vágtak a fejéhez, mint amiket a barca drukkerek szoktak a topikunkba egy vereség után, csak ott nem törlik a hszt xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Csabesz6
Te nem mutattál volna be?😄
Kétlem hogy ok nélkül tette.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"